stamatis3133 Δημ. June 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2015 Δεν μου έχει φύγει ούτε μια φόρα φτου/φτου έτσι να συνεχίσει διότι κάλλιστα με την μια να κλαις την οθόνη και 200ευρωπουλα αντικατάσταση :cry: Απόλυτα γυμνό το έχω από πέρσι. Εγω το ειχα γυμνο πανω σε ξύλινο τραπεζι και ηρθε mail με δόνηση και το κινητο ταξιδευσε πανω το τραπεζι κ επεσε κατω. :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. June 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2015 Εγω το ειχα γυμνο πανω σε ξύλινο τραπεζι και ηρθε mail με δόνηση και το κινητο ταξιδευσε πανω το τραπεζι κ επεσε κατω. :/ Το έσωσες τουλαχιστον; εχω το Ζ3 κοντα ενα μηνα και μεχρι τωρα ειμαι πολυ ευχαριστημενος. εχω ομως ενα θεμα που πλεον ειναι σημαντικο. οταν χτυπησει το κινητο και δεν απαντησω, δεν μου εμφανιζει την κληση ως αναπαντητη αλλα μεσα στη λιστα με ενδειξη μπλε (σαν να εχει απορριφθει). με αποτελεσμα αν χτυπησει και δεν το ακουσω ή το εχω χαμηλωμενο, μετα να μην ξερω οτι εχω αναπαντητη και να χανω κλησεις. εχω φαει τον κοσμο να βρω τι φταιει αλλα τπτ. οταν το πρωτανοιξα ειχα βαλει το exdialer και ειπα μηπως εφταιγε αυτο. το απεγκατεστησα αλλα και παλι τπτ....εχει συμβει σε αλλον;;;; Περίεργο το θέμα που εχεις. Κάμε μια εκκαθάριση τον dailer και δες μήπως στρώσει. Αλλιως δεν γλιτώνεις επανεγκατάσταση. Εκτός αν ειναι θέμα παρόχου η sim. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaliptos_haris Δημ. June 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2015 εκανα εκκαθαριση και περιμενω να δω τι θα γινει...επανεγκατασταση πως να κανω;; αφου χρησιμοποιω πλεον την μαμα εφαρμογη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. June 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2015 εκανα εκκαθαριση και περιμενω να δω τι θα γινει...επανεγκατασταση πως να κανω;; αφου χρησιμοποιω πλεον την μαμα εφαρμογη Εννοώ με pc companion ειδικά αν πέρασες την 5.0.2 χωρις να κανεις επαναφορά αλλα το άφησες ως εχει. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
j0hnn1e Δημ. June 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2015 Όταν είμαι σε (ορισμένα) wifi και κλειδωσω το κινητό, δεν έρχονται ενημερώσει απο watsapp, viber κλπ (ορισμένες φορές και πάλι, όχι πάντα) και μόλις το τσεκάρω, δείχνει, ενώ είναι συνδεδεμένο στο wifi, οτι δεν υπάρχει σύνδεση. Μόλις κλείσω και ανοίξω το wifi έρχονται ενημερώσεις και μηνύματα και όλα οκ. Δεν έχω Stamina ενεργοποιημένο όταν γίνεται αυτό ή ακομα και να έχω stamina η λειτουργία που απενεργοποιεί το wifi / data είναι αποεπιλεγμένη. Έχει τύχει σε άλλον κάτι παρόμοιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. June 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2015 Όταν είμαι σε (ορισμένα) wifi και κλειδωσω το κινητό, δεν έρχονται ενημερώσει απο watsapp, viber κλπ (ορισμένες φορές και πάλι, όχι πάντα) και μόλις το τσεκάρω, δείχνει, ενώ είναι συνδεδεμένο στο wifi, οτι δεν υπάρχει σύνδεση. Μόλις κλείσω και ανοίξω το wifi έρχονται ενημερώσεις και μηνύματα και όλα οκ. Δεν έχω Stamina ενεργοποιημένο όταν γίνεται αυτό ή ακομα και να έχω stamina η λειτουργία που απενεργοποιεί το wifi / data είναι αποεπιλεγμένη. Έχει τύχει σε άλλον κάτι παρόμοιο? Ρυθμίσεις-WiFi-σύνθετα και πάς στην επιλογή που λέει για αναστολή του WiFi και επιλέγεις "πάντα" Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
j0hnn1e Δημ. June 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2015 Το έχω επιλεγμένο αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaliptos_haris Δημ. June 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2015 Εννοώ με pc companion ειδικά αν πέρασες την 5.0.2 χωρις να κανεις επαναφορά αλλα το άφησες ως εχει. Δεν πέρασα την 5.0.2 μεσω υπολογιστή. Μολις ανοιξα το κινητο πρωτη φορα χτυπησε η ενημέρωση, την εκανα και μετα λειτουργησε μια χαρα το κινητο. Εκτος αυτου που σου λέω με το dialer Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
j0hnn1e Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 Για όποιον έχει προβλημα με το Wifi Σε εμένα τουλάχιστον αποτι φαίνεται υπήρχε καποιο πρόβλημα με το location το οποιο το είχα συνέχεια ενεργοποιημένο και να παίρνει πληροφορίες απο wifi/data. Με το που άλλαξα την επιλογή και έκλεισα το location όλα δουλευουν ρολόι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TEXAN Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 (edited) Εχω και εγω ενα Ζ3 Compact και χθες το ειχα δωσει σε ενα φιλο και του επεσε κατω....Αποτελεσμα ραγισε πανω αριστερα η οθονη... H οθονη δειχνει κανονικα ολη την εικονα απλα εχω χασει το touch στο 1/3 της οθονης.....Χρειαζεται να αγορασω ξανα ολοκληρη οθόνη(100ευρω..) ή μονο το digitizer? Και αν γνωριζεται καποιο μαγαζι για να το επισκευασω..Ευχαριστω Edited June 7, 2015 by TEXAN Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 Εχω και εγω ενα Ζ3 Compact και χθες το ειχα δωσει σε ενα φιλο και του επεσε κατω....Αποτελεσμα ραγισε πανω αριστερα η οθονη... H οθονη δειχνει κανονικα ολη την εικονα απλα εχω χασει το touch στο 1/3 της οθονης.....Χρειαζεται να αγορασω ξανα ολοκληρη οθόνη(100ευρω..) ή μονο το digitizer? Και αν γνωριζεται καποιο μαγαζι για να το επισκευασω..Ευχαριστω Για δες. http://servicebuzz.gr/buzz-shops/ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 Τοσο χαλια ειναι το ακουστικο του Ζ3 ? ακουω τον αλλον νε μεν καθαρα αλλα οταν μπασαρει λιγο η φωνη κανει ενα τσιριγμα το ηχειο.. σαν καμενο πχ... ελεος... επισης εχει στην οθονη 2 σημαδια στο κεντρο σαν κηλιδες ασπρες... τα εχει κα ιεσας αυτα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 Μια χαρά είναι τα ακουστικά φίλε μου...Πολύ ποιοτικά και με ωραίο ήχο...Στην οθόνη φυσικά και δεν έχει κηλίδες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 Μια χαρά είναι τα ακουστικά φίλε μου...Πολύ ποιοτικά και με ωραίο ήχο...Στην οθόνη φυσικά και δεν έχει κηλίδες Ποιο ειναι το επισημο Service ? θα τους επισκεπτω που φαινεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 Ποιο ειναι το επισημο Service ? θα τους επισκεπτω που φαινεται Αν είσαι DOA μπορείς να ζητήσεις αντικατάσταση συσκευής,αλλιως εδώ http://www.teleservice.com/teleservice_departments_greece.php Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos_04 Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 Παιδια μπορω να κανω hard reset στο κινητο με τα κουμπια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. June 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2015 Παιδια μπορω να κανω hard reset στο κινητο με τα κουμπια? Με το κίτρινο κουμπάκι κάνεις soft reset(εκει που είναι η sim/micro sd υποδοχή) Hard reset μόνο μέσα από το μενού των ρυθμίσεων,οχι κουμπιά. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexkokki Δημ. June 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2015 Παιδιά αυτό ισχύει ?? http://www.technobuzz.net/root-sony-xperia-z3-z3-compact-without-unlocking-bootloader/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baambam Δημ. June 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2015 Καλημέρα σε όλους τους φίλους Σήμερα το πρωί έγινα και γω κάτοχος της συσκευής. Πραγματικά εντυπωσιακό κανένα παράπονο απλά το πήρα από σκρουτζομαγαζο και έχει λογισμικό από βονταφον Γερμανίας νομίζω. Θα ήθελα να του περάσω την τελευταία έκδοση αλλά να είναι unbranded. Το πρόβλημα μου είναι οτιδήποτε έχω ξαναδεί δουλέψει ποτέ μου Android έρχομαι από ios Και δεν έχω μυρωδιά από που να ξεκινήσω, αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει με κάνα πμ να βγάλω άκρη θα το εκτιμούσα για να μην γεμίσω ανούσια ποστ το νήμα, Επίσης όταν το άνοιξα είχε 4.4.4 μάλλον πρέπει να είναι παλιά παρτίδα σε?? Τέλος το έχω τώρα ούτε 10 λεπτά ανοιχτεί οθόνη και λίγο browsing και εχει ζεσταθει αισθητά πάνω αριστερά, είναι φυσιολογικό?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. June 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2015 Καλημέρα σε όλους τους φίλους Σήμερα το πρωί έγινα και γω κάτοχος της συσκευής. Πραγματικά εντυπωσιακό κανένα παράπονο απλά το πήρα από σκρουτζομαγαζο και έχει λογισμικό από βονταφον Γερμανίας νομίζω. Θα ήθελα να του περάσω την τελευταία έκδοση αλλά να είναι unbranded. Το πρόβλημα μου είναι οτιδήποτε έχω ξαναδεί δουλέψει ποτέ μου Android έρχομαι από ios Και δεν έχω μυρωδιά από που να ξεκινήσω, αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει με κάνα πμ να βγάλω άκρη θα το εκτιμούσα για να μην γεμίσω ανούσια ποστ το νήμα, Επίσης όταν το άνοιξα είχε 4.4.4 μάλλον πρέπει να είναι παλιά παρτίδα σε?? Τέλος το έχω τώρα ούτε 10 λεπτά ανοιχτεί οθόνη και λίγο browsing και εχει ζεσταθει αισθητά πάνω αριστερά, είναι φυσιολογικό?? Φυσιολογικη είναι η θερμοκρασια. Επισης παλια η εκδοση λογισμικού που εχεις. Για να φλασαρεις μια unbranded rom πρωτα πρεπει να παρεις backup την υπαρχουσα που φορας ετσι ώστε αν χρειαστείς service να την φλασαρεις. Εδώ η διαδικασια και backup να παρεις δημιουργώντας το ας πουμε iso της υπάρχουσας rom και να κατεβασεις μια οποιαδήποτε unbranded δημιουργώντας αντιστοιχο iso ετσι ώστε να φλασαρεις με flashtool. http://www.xperiablog.net/2015/03/17/guide-to-installing-xperia-lollipop-using-xperifirm-and-flashtool/ Για να σε διευκολυνω στην εικονα παρακατω κατεβασε εκει που λεει Vodafone de που είναι αυτή που φορας τωρα και κατεβασε εκει που λεει στο τελος customized gr που είναι η ελληνικη unbranded και κανε και στα 2 τα αντιστοιχα iso. http://s3.postimg.org/3rv5g97qb/image.png Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmarousakis Δημ. June 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2015 Καλημέρα σε όλους τους φίλους Σήμερα το πρωί έγινα και γω κάτοχος της συσκευής. Πραγματικά εντυπωσιακό κανένα παράπονο απλά το πήρα από σκρουτζομαγαζο και έχει λογισμικό από βονταφον Γερμανίας νομίζω. Θα ήθελα να του περάσω την τελευταία έκδοση αλλά να είναι unbranded. Το πρόβλημα μου είναι οτιδήποτε έχω ξαναδεί δουλέψει ποτέ μου Android έρχομαι από ios Και δεν έχω μυρωδιά από που να ξεκινήσω, αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει με κάνα πμ να βγάλω άκρη θα το εκτιμούσα για να μην γεμίσω ανούσια ποστ το νήμα, Επίσης όταν το άνοιξα είχε 4.4.4 μάλλον πρέπει να είναι παλιά παρτίδα σε?? Τέλος το έχω τώρα ούτε 10 λεπτά ανοιχτεί οθόνη και λίγο browsing και εχει ζεσταθει αισθητά πάνω αριστερά, είναι φυσιολογικό?? Στο δεξί καπάκι μπορείς να δεις πότε κατασκευαστηκε το γράφει στο χαρτάκι που το τραβάς προς τα έξω Παράθεση "ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baambam Δημ. June 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2015 (edited) Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις Τωρα αν χρειαστω σερβις ας πουμε και το παω θα πρεπει να εχει τη γερμανικη η την ελληνικη ρομ και που ακριβως θα δω απο ποια χωρα ειναι το λογισμικο γιατι το γερμανικα τα μαντεψα δεν ειμαι σιγουρος Κατι ακομα το φορτιζω για πρωτη φορα κανα 3ωρο τωρα και εδω και κανα 40 λεπτο ειναι στο 99% να το βγαλω η θα παει 100;;; Edited June 9, 2015 by baambam Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. June 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2015 (edited) Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις Τωρα αν χρειαστω σερβις ας πουμε και το παω θα πρεπει να εχει τη γερμανικη η την ελληνικη ρομ και που ακριβως θα δω απο ποια χωρα ειναι το λογισμικο γιατι το γερμανικα τα μαντεψα δεν ειμαι σιγουρος Κατι ακομα το φορτιζω για πρωτη φορα κανα 3ωρο τωρα και εδω και κανα 40 λεπτο ειναι στο 99% να το βγαλω η θα παει 100;;; Πάτα αυτό στο dialer *#*#7378423#*#* > 'Service info' > 'Software info και εκεί στη μέση όπου λέει το customization version δες τα τέσσερα τελευταία ψηφία και συγκρίνεις με αυτά στο xperiafirm όπως στην εικόνα πάνω αριστερά. Πχ αν τελειώνει σε 2854 άρα γερμανικό Vodafone έχεις. Αν το πας service το πηγαίνεις με την αρχική rom όχι την ελληνική. Λογικά δεν θα έχεις θέμα και με την ελληνική αλλά έχεις 3-5% πιθανότητα να σου πουν ότι πείραξες το κινητό και δεν το αναλαμβάνουν εντός εγγύησης. Για αυτό για να αποκλείσεις την οποία μικρή πιθανότητα βάζεις την αρχικη rom. Edited June 9, 2015 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmarousakis Δημ. June 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2015 Παιδιά μια απορία! Όταν είμαι σε κλήση και πχ μπαίνω στο viber η οπουδήποτε αλλού και πατήσω να ανοίξει το πληκτρολόγιο για να γράψω αυτό δεν ανοίγει με τπτ! Το κάνει και σας αυτό ? Έχω 4.4.4 Μου φαίνεται κουφό να μην μπορείς να χρησιμοποιήσεις το πληκτρολόγιο ενώ μιλάς! Παράθεση "ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTherion Δημ. June 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2015 Παιδιά μια απορία! Όταν είμαι σε κλήση και πχ μπαίνω στο viber η οπουδήποτε αλλού και πατήσω να ανοίξει το πληκτρολόγιο για να γράψω αυτό δεν ανοίγει με τπτ! Το κάνει και σας αυτό ? Έχω 4.4.4 Μου φαίνεται κουφό να μην μπορείς να χρησιμοποιήσεις το πληκτρολόγιο ενώ μιλάς! Στο δικό μου δεν το κάνει αυτό, ανοίγει κανονικά το πληκτρολόγιο (Lollipop 5.0.2) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts