Lippi Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 Μάλλον θα είναι branded συσκευή. Δεν ξέρω αν έχει bloat της t-mobile, αλλά το HTC one που έχω και είναι branded στην ίδια εταιρεία ήταν καθαρό και κατάλαβα ότι είναι branded από κάποια ringtones. Το θέμα είναι τα αργά updates. Παράθεση Will go to heaven for the climate, to hell for the company... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexkokki Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 Τι εννοεις οτι τα branded παιρνουν πιό αργα τις αναβαθμισεις από τα άλλα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lippi Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 αν και off: Τα branded της t-mob παίρνουν τις καθυστερημένα αναβαθμίσεις όταν τις κάνει διαθέσιμες η t-mod (με την δικαιολογία των ελέγχων κλπ κλπ). ΠΧ το htc one (t-mob) πήρε την αναβάθμιση της HTC (sense 6 +4.4.3) με μεγάλη καθυστέρηση, σε σχέση με το πότε την έκανε διαθέσιμη ο κατασκευαστής ή και άλλοι πάροχοι. Παράθεση Will go to heaven for the climate, to hell for the company... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanilla Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 πραγματικά ειναι απιστευτο χρώμα το χαλκινο, το ειδα σημερα και το ερωτευτηκα με τη μια. ενω εχω σταμπάρει το compact λογω διαστάσεων τωρα με βάζει σε σκέψεις αυτο μονο και μονο για το χρώμα του. ειναι πανέμορφο το άτιμο. Είναι πανέμορφο σε χρώμα χάλκινο και είναι σημαντικό να έχεις ένα ωραίο χρώμα να σου φτιάχνει την διάθεση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 (edited) Παρέλαβα το δικού μου σημερα ολα ωραία super.....ΑΛΛΑ μου έκατσε με καμένα pixel.:( Ήδη επικοινώνησα με Amazon και θα μου στείλουν αύριο replacement νέα παρτίδα. Έως παραλάβω τη νέα παρτίδα θα κρατηςω προςωρινα το κινητό που παρέλαβα σημερα. Μετὰ απο καμία 10ρια κινητά την τελευταία 5ετια πρωτη φορα μου έκατσε με καμένα pixel(την πρωτιά την κατέχει tablet που και αυτό απο Amazon αγορά αλλα εκει ζήτησα refund οπως και έγινε) Ελπίζω να σταθώ τυχερός διοτι το κινητά απλά τα σπάει και ειναι καταπληκτικό. Θα πάω και το απόγευμα να κάνω μετατροπή το νούμερο μου σε nano sim ετςι ώστε να το δουλέψω κανονικά. Edited October 15, 2014 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 Κρίμα μες στην λαχτάρα σου να το παραλάβεις :( Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 Κρίμα μες στην λαχτάρα σου να το παραλάβεις :( Δυστυχως συμβαίνουν αυτα στο χώρο της τεχνολογίας και ειναι μη σταθείς ατυχος:( Να ελπίζω με την νέα παρτίδα να ειναι ολα νορμαλ. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 Έτσι είναι, σαν τα αυγά της λαμπρής,δεν ξέρεις τι θα σου τύχει ,κάθε φορά που περιμένω συσκευή είτε τηλεοραση είτε κινητό είτε οτιδήποτε ηλεκτρικό είμαι όλο αγωνία! Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 Αλεξ το χρώμα του χαλκού πήρες? Αν ναι ανέβασε καμία φώτο έτσι για να το χαζεψουμε πριν το στείλεις πίσω Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 Ετςι κι αλλιώς θα το κρατήσω έως παραλάβω το νέο,εκτός αν μου πουν απο Amazon να το στείλω άμεσα. [ATTACH]51145[/ATTACH] [ATTACH]51146[/ATTACH][ATTACH]51147[/ATTACH] Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 Σούπερ!! Θα με κάνεις να το βγάλω απ την θήκη το purple Z μου :happy: έχω και βόλτα το απόγευμα με τα μικρά 'άσε το βράδυ καλύτερα :) Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 Ωραίο είναι. Τελικά νομίζω ότι αυτό και το μαυρο είναι τα χρώματα που του πάνε πιο πολύ... Αν και είμαι φαν του άσπρου γενικότερα.. Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leonid111 Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 Για όποιον ενδιαφέρεται αν δε το γνωρίζει, το Πλαίσιο Αλίμου το έχει σε cooper ( χάλκινο ) στο σταντ του δειγματισμού. Είναι πραγματικά πολύ όμορφο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 Πανέμορφο είναι! Πραγματικά ρε παιδιά, βλέπω αυτό και μετά βλέπω και αυτό και λέω μέσα μου δεν μπορεί να είμαι εγώ ο κακόγουστος.. http://www.insomnia.gr/index.php?app=core&module=attach§ion=attach&attach_rel_module=classifieds&attach_id=681110 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 Πανέμορφο είναι! Πραγματικά ρε παιδιά, βλέπω αυτό και μετά βλέπω και αυτό και λέω μέσα μου δεν μπορεί να είμαι εγώ ο κακόγουστος.. http://www.insomnia.gr/index.php?app=core&module=attach§ion=attach&attach_rel_module=classifieds&attach_id=681110 εννοείται πως είναι κακάσχημο , με πλαστικά χειρότερα και από fisher-price! Εξάλλου το παραδέχονται οι samsung fans! Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 Αμέσως εσύ! Άκου κακασχημο!!! Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexkokki Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 παιδια το πηρα και εγω σε ασπρο!!!τελειο ειναι!ποσες ωρες να το φορτισω?κλασικα κανα 8ωρο οπως λενε για ΟΛΑ τα κινητα την πρωτη φορα ή ειναι μυθος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 Εγώ το ξεζουμισα όλη μέρα που το πηρα και το φορτισα όλη νύχτα την πρώτη φορά, αλλά και μετά συνήθως ανά δεύτερη μέρα πάντα νύχτα το βάζω και το βγάζω το πρωί. Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerow Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 Στο Sony Center του Golden Hall υπάρχουν live κομμάτια και από το μεγάλο αλλά και το μικρό Ζ3. Οφτοπικ: Άσχημο ξάσχημο, το Galaxy Alpha είναι απίστευτο τεχνολογικό επίτευγμα για μένα. Τόσο μικρό και ελαφρύ και με τόση τεχνολογία μέσα του. Το ίδιο συναίσθημα μου είχε προξενήσει και το Z Ultra αλλά από την ανάποδη. Παράθεση Back to basics [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leonid111 Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 Στο Sony Center του Golden Hall υπάρχουν live κομμάτια και από το μεγάλο αλλά και το μικρό Ζ3. Οφτοπικ: Άσχημο ξάσχημο, το Galaxy Alpha είναι απίστευτο τεχνολογικό επίτευγμα για μένα. Τόσο μικρό και ελαφρύ και με τόση τεχνολογία μέσα του. Το ίδιο συναίσθημα μου είχε προξενήσει και το Z Ultra αλλά από την ανάποδη. Θα συμφωνήσω μαζί σου σε όλα, εκτός του ότι μόνο άσχημο δε μπορείς να πεις το Alpha, πανέμορφο είναι ( είμαι και πρόσφατος κάτοχός του Χα!χα!χα! ). Πέρα από τη πλάκα είναι πολύ όμορφο , και φυσικά η φωτογραφία πιο πάνω δεν είναι από το Alpha ( φαντάζομαι το ξέρουν όλοι ) και αυτό ναι είναι άσχημο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chocbhed_6630 Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 αλεξ (alextrela) την καλυτερη επιλογη εκανες και στο μοντελο και στο χρωμα! εγω ξεκινησα για μαυρο z3 compact και τελικα δεν αντεξα και πηρα το z3 σε copper :-P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 Ετςι κι αλλιώς θα το κρατήσω έως παραλάβω το νέο,εκτός αν μου πουν απο Amazon να το στείλω άμεσα. [ATTACH]51145[/ATTACH] [ATTACH]51146[/ATTACH][ATTACH]51147[/ATTACH] Κρίμα που θα ταλαιπωρηθείς κι άλλο. Τουλάχιστον με το amazon δεν θα έχεις περιπέτειες. Σε σχέση με το Ζ2 πως το βλέπεις; Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glouk7 Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 Από χθες το πρωί στις 8 κ τώρα είμαι 20%.. Τρομερή μπαταρία!! Ξέρετε αν θα πάρει το Lollipop κάποια στιγμή ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 Από χθες το πρωί στις 8 κ τώρα είμαι 20%.. Τρομερή μπαταρία!! Ξέρετε αν θα πάρει το Lollipop κάποια στιγμή ?? ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ θα το πάρει. :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ θα το πάρει. :) Και το Ζ2 εννοείται.. μη σου πω και το Ζ1!! Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts