Jump to content

Coolpad F2

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τη δοκίμασα φίλε. Δεν είναι για το δικό μας μοντέλο αλλά για το 8675-Α

Α οκ. Δεν είδα να το αναφέρει κάπου ότι είναι για το Α και λέω μήπως έχουμε και M και δεν το ξέρουμε!

Coolpad F2 (8675-W00) CM 12.1. Mod. Mds Team V2 (by avecilla)

• Απαντήσεις 1,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Α οκ. Δεν είδα να το αναφέρει κάπου ότι είναι για το Α και λέω μήπως έχουμε και M και δεν το ξέρουμε!

Βασικά δεν το λέει κάπου στο σαιτ. Μου το έβγαλε στο recovery όταν πάτησα install

Βασικά δεν το λέει κάπου στο σαιτ. Μου το έβγαλε στο recovery όταν πάτησα install

Κατάλαβα. Κρίμα...

Επειδή είχα αντιμετωπίσει παλιότερα και εγώ αυτό το θέμα κάτι παίζει με τα coolpad download assistant. Πρέπει να χρησιμοποιήσεις ή την έκδοση για 5 ή για 4.4. Νομίζω αυτό το έλυσε το θέμα αν θυμάμαι καλά. Δοκίμασε το και αν δεν τα καταφέρεις θα το κοιτάξω και θα σου πω!

Δοκίμασα και με τις δύο εκδόσεις και τίποτα.

Κατόπιν δοκίμασα και με ένα άλλο πρόγραμμα ονόματι YDGP Tools.

Κι εκεί τίποτα.

Η CM12.1 που αναφέρθηκε παραπάνω, είναι 64μπιτη..?

Είμαι αρκετό καιρό με την Miui που έχει στο needrom και δεν έχω κανένα πρόβλημα, αλλά άμα είναι 64αρα και χωρίς bugs, να την δοκιμάσουμε...

Nokia 6110 -> Nokia 6610 -> Panasonic GD92 -> Sam D500 -> SE K750i -> SE G900 -> Sam M8910 Pixon12 -> SE X10 mini pro -> SE Xperia Ray - Sony Xperia SP -> ThL T5s -> CoolPad F2 8675-W00 -> XiaoMi RedMi Note 4 -> Huawei Mate 10 Pro

Η CM12.1 που αναφέρθηκε παραπάνω, είναι 64μπιτη..?

Είμαι αρκετό καιρό με την Miui που έχει στο needrom και δεν έχω κανένα πρόβλημα, αλλά άμα είναι 64αρα και χωρίς bugs, να την δοκιμάσουμε...

Δυστυχώς....

Δυστυχώς....

Έχεις κάποιος άλλος θέμα με το power button?? Δε δουλεύει κατι φορές, μόνο με επανεκκίνηση. Και δυσκολεύομαι να καβω επανεκκίνηση

Έχεις κάποιος άλλος θέμα με το power button?? Δε δουλεύει κατι φορές, μόνο με επανεκκίνηση. Και δυσκολεύομαι να καβω επανεκκίνηση

Όχι εγώ δεν έχω κάποιο θέμα.

• 2 weeks later...
Εχει προσεξει κανενας πτωση της αποδοσης στο κινητο με την cm12???????Oπως στο να κολλαει οταν αλλαζεις σελιδες και διαφορα τετοια????????

Εχει προσεξει κανενας πτωση της αποδοσης στο κινητο με την cm12???????Oπως στο να κολλαει οταν αλλαζεις σελιδες και διαφορα τετοια????????

Εγώ να πω την αλήθεια γύρισα σε miui

Εγώ δεν έχω αντιμετωπίσει κάτι τέτοιο. Το μόνο που μου κάνει τώρα τελευταία είναι ότι ενώ είναι κλειστό το WiFi φαίνεται στην κατανάλωση μπαταρίας ότι είναι ενεργοποιημένο και μαζί με αυτό που αναφέρεται σαν "κανονική λειτουργία" μου καταναλώνει τη μπαταρία από 100% σε 0 μέσα σε κάτι περισσότερο από 12 ώρες χωρίς να το πειράζω καθόλου. Όσο κι αν το έψαξα δε βρήκα λύση και το μόνο που είδα ότι άλλαξε την κατάσταση είναι ένα task killer με το υψηλότερο level να τερματίζει τα tasks κάθε φορά που κλείνει η οθόνη.

Εγώ δεν έχω αντιμετωπίσει κάτι τέτοιο. Το μόνο που μου κάνει τώρα τελευταία είναι ότι ενώ είναι κλειστό το WiFi φαίνεται στην κατανάλωση μπαταρίας ότι είναι ενεργοποιημένο και μαζί με αυτό που αναφέρεται σαν "κανονική λειτουργία" μου καταναλώνει τη μπαταρία από 100% σε 0 μέσα σε κάτι περισσότερο από 12 ώρες χωρίς να το πειράζω καθόλου. Όσο κι αν το έψαξα δε βρήκα λύση και το μόνο που είδα ότι άλλαξε την κατάσταση είναι ένα task killer με το υψηλότερο level να τερματίζει τα tasks κάθε φορά που κλείνει η οθόνη.

Κι εγώ γύρισα σε miui κυρίως λόγω μπαταριας. Επίσης νομίζω λαγκαρε στη πλοηγηση. Κάποιο θεμα μαλλον με το WiFi

• 3 weeks later...

H συσκευή μου, μετά από 18 μήνες χρήσης, παρουσιάζει πρόβλημα κατά την φόρτιση.

Ενώ δείχνει ότι φορτίζει, μετά από πολλή ώρα στο ρεύμα η μπαταρία είναι ακόμα στο 0%.

Παρήγγειλα καινούρια μπαταρία αλλά δεν έγινε κάτι. Μάλλον υπάρχει hardware βλάβη στο τηλέφωνο.

Επίσης κατά την φόρτιση το λαμπάκι που ανάβει πάνω, δεν έχει έντονο κόκκινο χρώμα αλλά αχνό.

Υποψιάζομαι ότι δεν μεταφέρεται με τη σωστή τάση το ρεύμα στην μπαταρία.

Μίλησα με κάποιον τεχνικό Αθήνα (επειδή είμαι επαρχία) και πιθανότατα πρέπει να αλλαχτεί ή αυτό :

http://www.aliexpress.com/item/Original-Parts-for-Coolpad-F2-8675-USB-Dock-Charging-Data-Transfer-Port-Microphone-Mic-Module-Board/32371743010.html

ή αυτό :

http://www.aliexpress.com/item/replacement-main-board-flex-cable-For-coolpad-F2-5-5inch-8675-A-8675-W00-8675-HD/32435119736.html?spm=2114.01020208.3.1.GJgIXS&ws_ab_test=searchweb201556_8,searchweb201602_5_10056_10037_10055_10049_10017_405_404_407_10033_10032_10040,searchweb201603_4&btsid=3acfb56f-7633-434b-84f6-d8d71d263de7.

Το πρώτο ανταλλακτικό κοστίζει 6 ευρώ, το δεύτερο που είναι το mainboard κοστίζει 91 ευρώ και δεν αξίζει τον κόπο.

Αν γνωρίζει κάποιος από ηλεκτρονικά και μπορεί να εντοπίσει τι φταίει, θα βοηθούσε η γνώμη του.

Για να δω αν θα κάνω την απέλπιδα προσπάθεια να σώσω το coolpad ή να πάω για κανα καινούριο (Letv pro X800 κλπ...)

• 3 weeks later...

Τελικά παρήγγειλα το πρώτο ανταλλακτικό με τα 6 ευρώ (πλακέτα φόρτισης) και έκανε τη μεταμόσχευση επιτυχώς ο τεχνικός στην Αθήνα (Σταδίου).

Το παρέλαβα σήμερα και φαίνεται να λειτουργεί μια χαρά στη φόρτιση - αποφόρτιση.

Οπότε συνεχίζουμε σταθερά με Coolpad......μέχρι την επόμενη βλάβη.

Μηπως μπορει να μου πει καποιος που εχει Wind αν εχει καταφερει να βρει 4g δυκτιο η τελικα δεν υποστιριζει το συγκεκριμενο band το F2

• 3 weeks later...

Παιδια πειτε την καλυτερη ρομ που πιστεύετε που μπορουμε να βαλουμε.Εχω βαλει την Cm αλλα τρωει κολληματα με τις sim και μου εχει σπασει τα νευρα.Εχω δει και στο ισπανικο σιτε αλλα δεν βγαζω ακρη.καμια ιδεα;

Στάλθηκε από το H60-L02 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παιδια πειτε την καλυτερη ρομ που πιστεύετε που μπορουμε να βαλουμε.Εχω βαλει την Cm αλλα τρωει κολληματα με τις sim και μου εχει σπασει τα νευρα.Εχω δει και στο ισπανικο σιτε αλλα δεν βγαζω ακρη.καμια ιδεα;

Στάλθηκε από το H60-L02 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Και εγώ τη CM έχω αλλά δεν έχω κανένα θέμα. Την έχω βάλει από την αρχή σχεδόν που βγήκε και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Νομίζω βέβαια κάποιοι λένε ότι είναι καλύτερες οι miui. Προσωπικά τις έχω βάλει και αυτές και δεν έμεινα ευχαριστημένος από θέμα απόδοσης. Υποκειμενικά όμως είναι όλα αυτά. Γενικά εγώ υποστηρίζω cm...

Από την άλλη υπάρχουν και οι stock που έχουν πολύ κινέζικο πάνω αλλά με λίγη δουλίτσα συμμορφώνονται, χωρίς ελληνικά βέβαια.

Δεν ξερω να μην εκατσε καλα?δεν ξερω τι να πω.Οταν την περασα τα εκανα ολα wipe 4-5 φορεσ

Δεν ξέρω, τι να σου πω. Κοίτα και οι miui καλές είναι αλλά προσωπικά εγώ δεν την αλλάζω τη cm. Μέχρι να βγει κάτι καλύτερο. Cm 13 ή cm14... Καλα πλάκα κάνω..

• 2 weeks later...
Εχει δοκιμασει κανεις την rom dragonfly V3.3 να μας πει καμια γνωμη???????

Την είχα βάλει κάποτε. Δε θυμάμαι αν ήταν η 3.3 ή κάποια παλαιότερη. Εντάξει μια λίγο πειραγμένη stock rom είναι. Με διαφορετικό launcher νομίζω, ισπανικά και δεν μπορώ να θυμηθώ τώρα (την έχω βγάλει πολύ καιρό) ποιές άλλες διαφορές έχει. Ελληνικά έχω την ετνύπωση (99%) ότι δεν είχε. Είχαν αφαιρεθεί και οι κινέζικες εφαρμογές. Αυτά...

Γενική εντύπωση ούτε κρύο ούτε ζεστό...

Καταλαβα οποτε αυτην την στιγμη απο MIUI ποια ειναι η ποιο καλη για το κινητο μας??????

Δεν έχω miui οπότε ας απαντήσει κάποιος άλλος...

Καταλαβα οποτε αυτην την στιγμη απο MIUI ποια ειναι η ποιο καλη για το κινητο μας??????

Εγώ όσο είχα το τηλέφωνο είχα την MIUI V7 5.11.19 που έχει στο needROM...

Multilingual, όσο καιρό την είχα ήταν άριστη στα πάντα... Κανένα πρόβλημα...

Την 5.12.17 που έχει δεν την δοκίμασα...

Nokia 6110 -> Nokia 6610 -> Panasonic GD92 -> Sam D500 -> SE K750i -> SE G900 -> Sam M8910 Pixon12 -> SE X10 mini pro -> SE Xperia Ray - Sony Xperia SP -> ThL T5s -> CoolPad F2 8675-W00 -> XiaoMi RedMi Note 4 -> Huawei Mate 10 Pro

Μηπως μπορει να μου πει καποιος που εχει Wind αν εχει καταφερει να βρει 4g δυκτιο η τελικα δεν υποστιριζει το συγκεκριμενο band το F2

Ναι. Στην Θεσσαλονίκη με Wind έχει σήμα 4G σε κάποιες περιοχές.