Jump to content

Huawei Ascend Mate 7

eleco
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

to h+είναι η ποιοτητα του δικτυου εισαι κοντα δηλαδή στο 3G για υπενθυμθση στο ημερολογιο πηγαινε στο νέο συμβαν (calendar) αν δεν κανω λαθος

----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

ρε παιδια πως μπορω να περασω την αναβαθμιση χωρις να χρησιμοποιησω καρτα μνημης ?

οσοι την εχετε κανει ειχε μεσα επιλογή για ελληνικα ?

• Απαντήσεις 2,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μετά την αναβάθμιση μου εμφανίζει και εμένα το φαινόμενο να κάνει restart μόνο του και να ζητάει pin. Έκανα χειροκίνητα την αναβάθμιση.

Είναι μεγάλο πρόβλημα γιατί μερικές φορές δεν αντιλαμβάνομαι πότε το κάνει. Επίσης μπορεί κάποια μέρα να μην το κάνει και κάποια άλλη να μου το κάνει και τρεις φορές.

Αβυσσος η ψυχη της αναβαθμισης......Εμενα ειναι 361 ωρες και 12 λεπτα χωρις επανεκκινηση και ολα δουλευουν ρολοι

Που να ερθει και αναβαθμιση για την 6.0 με Emui 4 .......ωρε γλεντια !

Εγω παντως ετρεξα ενα προγραμμα battery repair βρηκε σφαλματα μετα την τριτη φορτιση τα διορθωσε κσι τωρα κραταει 2 μερες ενω πριν μια και κατι

Για πες το πρόγραμμα.

παιδες μου ζητανε να κανω το κινητο τραμπα με το samsung galaxy s6 και το σκεφτομαι... τι προτεινετε;

Nokia 3200 ---> Sony Ericsson W810i ---> Sony Ericsson W995i ---> Huawei Honor 2 ---> Huawei Mate 7 ---> Xiaomi Mi A1 ---> Xiaomi Mi 9 SE ---> Realme 9 Pro+

παιδες μου ζητανε να κανω το κινητο τραμπα με το samsung galaxy s6 και το σκεφτομαι... τι προτεινετε;

Δες το διαφορετικά. Αναρωτησου γιατί να θέλει κάποιος να ανταλλάξει τη ναυαρχίδα (με τον καλυτερο επεξεργαστη της αγορας) της Samsung με το δικό σου;

Προσωπικά ανταλλαγή θα έκανα μόνο με το Mate 8 :lol::lol::lol:

Poco F6 Pro 256GB

Δες το διαφορετικά. Αναρωτησου γιατί να θέλει κάποιος να ανταλλάξει τη ναυαρχίδα (με τον καλυτερο επεξεργαστη της αγορας) της Samsung με το δικό σου;

Προσωπικά ανταλλαγή θα έκανα μόνο με το Mate 8 :lol::lol::lol:

το κινητο το χει στην πενα ρε συ δεν εχει το παραμικρο.. απλα αυτος αλλαζει συνεχεια κινητα γτ βαριεται και τα θελει ολα γενικα τα κινητα.. και γω το σκεφτομαι για mate 8 φιλε αλλα μολις πεσει στα 350

Nokia 3200 ---> Sony Ericsson W810i ---> Sony Ericsson W995i ---> Huawei Honor 2 ---> Huawei Mate 7 ---> Xiaomi Mi A1 ---> Xiaomi Mi 9 SE ---> Realme 9 Pro+

Καλησπέρα σε όλους θα ήθελα να μάθω αν ξέρει κανείς που μπορώ να βρω από Ελλάδα μικρόφωνο για το mate 7 η κάποιος αν γνωρίζει αν υπάρχει κάποιος για τυχόν σέρβις εκτός από την arvato

Μια ερώτηση. Η μπαταρία μου κρατάει πολύ λίγο, μια μέρα μόνο. Υπάρχει περίπτωση αυτό να συμβαίνει επειδή δεν έχω κάνει αναβάθμιση καμία;

Κρίνοντας από το πόσο εχει πέσει η τιμή του 7 όταν θα πέσει το Μ 8 στα 350 € ....θα έχει βγει το Mate 10....

Για αυτό φταίνε τα capital controls που μας επέβαλαν οι κακοί ξένοι που θέλουν να μείνουμε με παλιά κινητά γιατί ζηλευουν τον ήλιο και τις παραλίες μας! Όπα!

Εισαι τρελος? θα ξενερωσεις με το μεγεθος της οθονης.

ειχα το mate 7. το δινω παιρνω Note 4, το δινω παιρνω S6 edge το δωσα και πηρα ξανα το Mate 7 το 3GB.

Ειναι μακραν η καλυτερη συσκευη. Με το S6 δεν λεω πεντακαθαρη οθονη και φωτογραφια αλλα το μεγεθος της οθονης δεν μπορεσα να το συνηθισω. Μου φαινοταν μικρο. Και μετα απο 1 μηνα παλι μικρο μου φαινοταν.

Οποτε σκεψου το...

Ολα θεμα συνηθειας ειναι. Το ειχα 6 μηνες και τωρα εχω 5ιντσο. Αρχικα μου φαινοταν κινητακι τωρα το συνήθισα...

Ολα θεμα συνηθειας ειναι. Το ειχα 6 μηνες και τωρα εχω 5ιντσο. Αρχικα μου φαινοταν κινητακι τωρα το συνήθισα...

Έτσι ακριβώς. Λειτουργώ παράλληλα με το Lenovo Vibe Z2 Pro (6 ίντσες) μου, ένα Oppo R5s (5.2 ίντσες). Υπέροχο καταπληκτικό τηλέφωνο. Το μικρό μέγεθος διευκολύνει αφάνταστα στο χέρι, στην τσέπη, στο μπουφάν, στην καθημερινή χρήση. Δε σημαίνει ότι άμα μάθεις σε μεγάλα τηλέφωνα, ντε και καλά μόνο μεγάλα τηλέφωνα θα μπορείς να χρησιμοποιείς... Δηλαδή αν οδηγείς αυτοκίνητο κοντά στα 5 μέτρα, δε θα μπορείς να οδηγήσεις ένα Smart?

Μου λειπει σαν κινητο αλλα δεν μου λειπει ο πονος στον αντιχειρα και οτι δεν χρειάζεται να κυκλοφορω συνεχεια με τσαντάκι...

Μου λειπει σαν κινητο αλλα δεν μου λειπει ο πονος στον αντιχειρα και οτι δεν χρειάζεται να κυκλοφορω συνεχεια με τσαντάκι...

Αυτό ξαναπεστο... Κάτοχος nexus 6 και παθών... :p:p:p:p

Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2

[sIGPIC][/sIGPIC]

Από χθες έχω την B326 από εδώ ...http://www.carbontesla.com/2015/11/download-ascend-mate-7-tl10-b326-lollipop-firmware/ και ειμαι:lol::D

Poco F6 Pro 256GB

Από χθες έχω την B326 από εδώ ...http://www.carbontesla.com/2015/11/download-ascend-mate-7-tl10-b326-lollipop-firmware/ και ειμαι:lol::D

καλησπέρα εχω την 324 σε 32αρι 3γιγα ραμ έχει διάφορες?

καλησπέρα εχω την 324 σε 32αρι 3γιγα ραμ έχει διάφορες?

Είναι πιο "γλυκιά", πιο ελαφριά με καλύτερη διαχείριση μπαταρίας σε μένα τουλάχιστον και επιτέλους έχω δεδομένα στη μπαταρία (στην Β324 σε μένα δεν υπήρχαν, μόνο στην B313 ή στην Β300 ναι στο roll pack).:D

Poco F6 Pro 256GB

Είναι πιο "γλυκιά", πιο ελαφριά με καλύτερη διαχείριση μπαταρίας σε μένα τουλάχιστον και επιτέλους έχω δεδομένα στη μπαταρία (στην Β324 σε μένα δεν υπήρχαν, μόνο στην B313 ή στην Β300 ναι στο roll pack).:D

αν την κανω δεν θα εχω προβλήματα με τα Ελληνικά?και την εγγύηση?

αν την κανω δεν θα εχω προβλήματα με τα Ελληνικά?και την εγγύηση?

Φυσικα και δεν θα εχεις θεμα.Huawei έχουμε όχι Χiaomi ή Lenovo :p (για τα Ελληνικά μιλάω).

Edited by CRISPAF77

Poco F6 Pro 256GB

καλησπέρα,

θελω να αναβαθμισω το mate 7 μου

και θελω να ρωτησω τα εξης.

1) αξιζει τον κοπο ?

2)ποια version προτείνεται και γιατι?

3)μπορειτε να προτείνετε από που να την κατεβασω?

4)περιεχουν τα ελληνικα?

5)μπορω να το γυρισω αν δω ότι δεν ... ?

6)τι χωρητικοτητα πρεπει να είναι η sd για να χωρεσει το version ?

7) οποιος χρησιμοποιει το mate 7 ως dual ας μου στειλει αποψεις μετα την αναβαθμιση.

8) προσθεστε ότι άλλο μπορει να εχω ξεχασει να ρωτησω !

Ευχαριστω ολους!

Καλησπέρα.

Έχω το 09 και αν και μπορώ να πω ότι είμαι απόλυτα ευχαριστημένος νομίζω ότι τα 2Gb ram δε μου είναι αρκετά. Σα να γονατίζει μερικές φορές.

Αξίζουν τα 599 για το 3Gb και αν υπάρχει ίσως κάποιος τρόπος να το βρω κάπου φθηνότερα;;