Jump to content

Huawei Ascend Mate 7

eleco
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγώ πάλι την ίδια αυτονομία έχω με lollipop. Ίσως 5% λιγότερη το πολύ.

βασικα να τι παιζει...

οταν εχω άδειο το τηλέφωνο (τπτ μεσα δλδ μόνο λειτουργικό και επαφές)

10 ώρες και βαράει με browsing κλπ (lolli) με kitkat ιδια χρήση (8 με 9 ωρες)

όταν βάλω και της 130 εφαρμογές μου τοτε... με loli εχω 4 ωρες (χωρίς πολλά πολλά) με kitkat 8 9 ώρες)

δλδ όσο δεν κάνει scanning το google service τα app και τα αποστέλλει στην google είμαστε καλά...

με λιγα λογια ολο το προβλιμα ειναι spy services....

• Απαντήσεις 2,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εδώ είμαστε...

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

MT7_l09V100R001C00B127..

Μήπως να δοκίμαζες ....http://www.emui.com/plugin.php?id=hwdownload&mod=detail&mid=96

Κανείς άλλος για βοήθεια με L09; Ολοι με το L10 είμαστε;

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μετα απο πρωινο ξεκαρφωμα με τη λολι η μπαταρια απο το 100% εφτασε μετα απο πεντε ωρες στο 79% ....Πως το βλεπετε??

Καθως δεν προλαβα να εχω εμπειρια απο την 4.4 την αποδοση της

Εγώ γύρισα σε Β128 να την απολαυσω (ή αλήθεια είναι ότι με χάλασε που δεν είχα δεδομένα χρήσης μπαταρίας-πρωτες μέρες να μην έχω άποψη;) και να δω ποσό αντέχει το κινητό μου.

Πάντως χθες με lollipop πρέπει να χα σίγουρα 6-6:30 ώρες οθόνη.

Poco F6 Pro 256GB

βασικα να τι παιζει...

οταν εχω άδειο το τηλέφωνο (τπτ μεσα δλδ μόνο λειτουργικό και επαφές)

10 ώρες και βαράει με browsing κλπ (lolli) με kitkat ιδια χρήση (8 με 9 ωρες)

όταν βάλω και της 130 εφαρμογές μου τοτε... με loli εχω 4 ωρες (χωρίς πολλά πολλά) με kitkat 8 9 ώρες)

δλδ όσο δεν κάνει scanning το google service τα app και τα αποστέλλει στην google είμαστε καλά...

με λιγα λογια ολο το προβλιμα ειναι spy services....

Ισως. Εγώ όταν δεν χρησιμοποιώ internet έχω wifi και data κλειστά. Gmail απενεργοποιημένο και από messengers μόνο hangouts.

Ερώτηση, το ζιπαρισμενο αρχείο πρέπει πρωτα να κατέβει σε pc και κατόπιν να γίνει copy στην κάρτα η μπορούμε να το κατεβάσουμε απευθείας στο κινητο και να γινει Από εκεί το extract για την αναβάθμιση.

Και μόλις κατέβει όπως είναι το κρατάμε και κάνουμε τοπική ενημέρωση??

Extract και παίρνεις τον φάκελο dload και τον βαζεις στην sd Χωρίς να είναι σε κάποιο φάκελο έτσι ώστε με το που μπαίνεις στην sd να βλέπεις φάκελο dload.

Σταματήστε να ρωτάτε τα ίδια διαβάστε τα προηγούμενα..

Και μόλις κατέβει όπως είναι το κρατάμε και κάνουμε τοπική ενημέρωση??

Αυτό εκανα αλλα μολις ξεκιναει η αναβαθμιση σταματαει . Τι γινεται λαθος δεν μπορωνα καταλαβω απη εχθές προσπαθώ.

Lolli κι εγώ και η μπαταρία πάει πολύ καλά, 4 ώρες ενεργή οθόνη και 30% υπόλοιπο.

AM7-TL10 Β553 dual 3ram 64rom medallion edition

http://www.vmall.com/product/1668.html

Lolli κι εγώ και η μπαταρία πάει πολύ καλά, 4 ώρες ενεργή οθόνη και 30% υπόλοιπο.

Με την Β128 έχω 7 ώρες οθόνης και υπόλοιπο 17%:D (πρωτοφανές για μένα)...μετά θα περάσω πάλι την Β324 για έλεγχο αν μου δώσει δεδομένα για την μπαταρία:mad: και μετά τ αποτελέσματα ή αποφαση.

Poco F6 Pro 256GB

παιδες καλησπερα.. επειδη λογω εξεταστικης εχασα καποια επεισοδια για πειτε μου βγηκε lolipop για το μοντελο με τα 2gb ram;

ποτε παιρνουμε ΟΤΑ;

Nokia 3200 ---> Sony Ericsson W810i ---> Sony Ericsson W995i ---> Huawei Honor 2 ---> Huawei Mate 7 ---> Xiaomi Mi A1 ---> Xiaomi Mi 9 SE ---> Realme 9 Pro+

παιδες καλησπερα.. επειδη λογω εξεταστικης εχασα καποια επεισοδια για πειτε μου βγηκε lolipop για το μοντελο με τα 2gb ram;

ποτε παιρνουμε ΟΤΑ;

Για Δεκέμβριο το βλέπω.

Ναι βγηκε επίσημα διάβασε δύο τρεις σελίδες θα βρεις λινκ να κατεβασεις ,για οτα ξεχνατο για 2 λογους .1 θα άργησει και 2 εδω μεσα μαζι με μενα ποιο καλα εκατσε το clean install

σε περιτπωση που υπαρχουν bugs και η huawei δωσει αναβαθμισεις να διορθωθουν αυτα τα bugs... οι αναβαθμίσεις αυτές θα δινονται μεσω ΟΤΑ ή πρεπει πάλι να τις κανω μεσω sd;

Nokia 3200 ---> Sony Ericsson W810i ---> Sony Ericsson W995i ---> Huawei Honor 2 ---> Huawei Mate 7 ---> Xiaomi Mi A1 ---> Xiaomi Mi 9 SE ---> Realme 9 Pro+

Καλησπέρα,

Επειδή δεν πήρα απάντηση την πρώτη φορά......

Μήπως τώρα που βάλατε αρκετοί την loli...

Υπάρχει βελτίωση στον ήχο του Ραδιοφώνου και στην αναπαραγωγή μουσικής με ακουστικά?

Έχει κάνεις την επιλογή να κατεβάζει την μπάρα ειδοποιήσεων με το δαχτυλικο σενσορα? Υπήρχε στις μπετα Εκδόσεις αλλά δεν το έχω πια. Και έκανα clean install + factory reset

Σιγουρα παντως τρεχει πιο γρηγορα και πιο smooth. Παντως το multitasking ειναι λιγο μουφα απο την στιγμηπου δενμπορεις να προσθέσεις περισσότερες εφαρμογές απο τις ήδη εγκατεστημενες. Πρρεπει να διορθώθει γρηγορα..

σε περιτπωση που υπαρχουν bugs και η huawei δωσει αναβαθμισεις να διορθωθουν αυτα τα bugs... οι αναβαθμίσεις αυτές θα δινονται μεσω ΟΤΑ ή πρεπει πάλι να τις κανω μεσω sd;

Δίνονται μέσω ΟΤΑ...απλά εγώ που μαι βιαστικός δεν περιμένω και τι περναω χειροκίνητα:p

Poco F6 Pro 256GB

Δίνονται μέσω ΟΤΑ...απλά εγώ που μαι βιαστικός δεν περιμένω και τι περναω χειροκίνητα:p

και γω τωρα αναβαθμιζω.. ελπιζω η μπαταρια να μας κανει την χαρη στην 5.1.1

και γω τωρα αναβαθμιζω.. ελπιζω η μπαταρια να μας κανει την χαρη στην 5.1.1

1 ώρα και 45 λεπτά οθόνη και χω 80% μπαταρία;Με ΚιτΚατ είχα 1 ώρα και 27 λεπτά.

Δε ξέρω τι να πω...:wacko:

Poco F6 Pro 256GB

1 ώρα και 45 λεπτά οθόνη και χω 80% μπαταρία;Με ΚιτΚατ είχα 1 ώρα και 27 λεπτά.

Δε ξέρω τι να πω...:wacko:

Πωπω μεγάλο πρόβλημα. Στείλε το για αντικατάσταση και κάνε τους καταγγελία. :)

Πωπω μεγάλο πρόβλημα. Στείλε το για αντικατάσταση και κάνε τους καταγγελία. :)

Εννοείται,τι πράγματα είναι αυτα; Είχα μάθει απ τ αλλά κινητά μου στις 2 ώρες οθόνη να χω 50% μπαταρία. Απαράδεκτοι αυτοί στην Huawei...ε ρε μηνύσεις που θα πέσουνε :lol:

Poco F6 Pro 256GB

εχω την εντυπωση οτι η kitkat ήταν πιο γρηγορη.. ανοιγε τις εφαρμογες πιο γρηγορα δλδ...

εχω την εντυπωση οτι η kitkat ήταν πιο γρηγορη.. ανοιγε τις εφαρμογες πιο γρηγορα δλδ...

απλά η 5 καταναλώνει περισσότερη ram έτσι μείνετε το multitasking ειδικά μπαμ κάνει με την έκδοση που έχει 2gb ram και έχει αρκετά apps ο χρήστης