Jump to content

Huawei Ascend Mate 7

eleco
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κατεβάζεις από τη παρακάτω σελίδα το τελευταίο επίσημο firmware της συσκευής:

http://consumer.huawei.com/my/support/products/downloads/detail/index.htm?id=53957&pname=Mate%207%20Standard%28MT7-L09%29&pcode=Jazz-L09

Με έναν file explorer στη συσκευή σου φτιάχνεις ένα φάκελο dload και τοποθετείς μέσα το "update" αρχείο που θα βρεις μέσα στο .zip που κατέβασες.

Πηγαίνεις ενημέρωση λογισμικού και από το μενού επιλέγεις τοπική εγκατάσταση.

Τα υπόλοιπα γίνονται αυτόματα.

Σε ευχαριστώ πολύ.:happy::happy::happy:

• Απαντήσεις 2,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ειχα περασει την 326 δεν εμεινα ικανοποιημένος παρακαλω πειτε μου αν

η 324 είναι η ουσιαστικη αναβαθμιση

και κατά ποσο όταν εχεις wifi δεν σου δειχνει τα 4g στις καρτες..

αυτό συνεβαινε με την 326...

ειχα περασει την 326 δεν εμεινα ικανοποιημένος παρακαλω πειτε μου αν

η 324 είναι η ουσιαστικη αναβαθμιση

και κατά ποσο όταν εχεις wifi δεν σου δειχνει τα 4g στις καρτες..

αυτό συνεβαινε με την 326...

Αν θέλεις ανέφερε μας το λόγο που δεν ήσουν ευχαριστημένος.

Ουσιαστική αναβάθμιση η 324 άπο ποια;

Μια χαρά σταθερή είναι, καλή μπαταρία, δε δείχνει να έχει προβλήματα σοβαρά.

Με τη 326-331 είχα προβλήματα, π.χ. στις ρυθμίσεις δε μου έβγαζε όλες τις επιλογές (μετά από επαναφορά).

Και όχι, σε μένα προσωπικά δε δείχνει το 4G στο wifi αν και χρησιμοποιώ μία κάρτα (δε ξέρω αν παίζει ρόλο, πιθανόν).

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Αν θέλεις ανέφερε μας το λόγο που δεν ήσουν ευχαριστημένος.

Ουσιαστική αναβάθμιση η 324 άπο ποια;

Μια χαρά σταθερή είναι, καλή μπαταρία, δε δείχνει να έχει προβλήματα σοβαρά.

Με τη 326-331 είχα προβλήματα, π.χ. στις ρυθμίσεις δε μου έβγαζε όλες τις επιλογές (μετά από επαναφορά).

Και όχι, σε μένα προσωπικά δε δείχνει το 4G στο wifi αν και χρησιμοποιώ μία κάρτα (δε ξέρω αν παίζει ρόλο, πιθανόν).

Εγώ πέρα από το πρόβλημα ότι πλέον το κινητό δε παίρνει καμία άλλη rom διότι βγάζει το error software cannot install, μετά από 3,4 hard reset δουλεύουν όλα καλά, με όλες τις ρυθμίσεις ενεργές (και το motion control, αυτό δε μου το εμφάνιζε) και χωρίς το 4G στις κάρτες με ενεργοποιημένο το wi-fi.

Γεια σας εχω ενα προβλημα με το mate 7 μολις το εκανα root χαθηκε το system απο το μενου δεν το βρισκω πουθενα εχω την εκδοση b331

Γεια σας εχω ενα προβλημα με το mate 7 μολις το εκανα root χαθηκε το system απο το μενου δεν το βρισκω πουθενα εχω την εκδοση b331

Όταν λες χάθηκε system? Γιατί αν χάθηκε φάκελος system από το root folder του storage δεν θα είχες κινητό τώρα

Προς τους κατεχωντες....

1)Στις ρυθμησεις των σιμ μπορεις να αντιστοιχησεις 1 επαφη με μια από τις 2 σιμ ώστε όταν καλεις αυτην την επαφη να την παιρνει ΠΑΝΤΑ με αυτή την σιμ παρολο που μπορει σαν γενικη επιλογή να εχεις την άλλη σιμ για κλησεις???

2)Μπορεις να αλλαξεις τα χρωματα των σιμ όπως αυτά εμφανιζονται???αν εμφανιζονται με καποιο χρωμα μεσα στα μενου κλησεων η' στην επιλογή με ποια σιμ θα καλεσεις κτλ!!!

3)Όταν σε καλουν και βγαινει η φωτο του καλουντα αυτή είναι σε μικρο μέγεθος σε σχεση με την οθονη η' fullscreen....υπαρχει επιλογή????

4)Αν από τα widget βαλεις το ''αμεση κληση'' μια επαφη αυτην την καλει με την σιμ που εχεις προκαθωρισει για αυτην την επαφη (αν τελικα αυτό γινεται) η την καλει με την γενικη προεπιλογή σιμ που εχεις ορισει για τις κλησεις?

Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2

Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους,θέλω να ρωτησω τους κατόχους το εξής: την συσκευή την έχετε αγοράσει όλοι από μαγαζιά του scroutz;γιατί τώρα που τα έπαιξε το nexus μου σκέφτομαι πολύ σοβαρά την αγορά του αλλά βλέπω την τιμή αρκετά ανεβασμένη σε σχέση με πριν. Γνωρίζει κανείς κάποιο αξιόπιστο μαγαζί από Κίνα να προτείνει;ευχαριστώ

μετα την τελευταια αναβαθμιση 5.1.1 και 3.1 δεν αναγνωριζει την καρτα sim. Καμια ιδεα?

iPhone 11

Apple Watch Series 5

iPad Air 3 (2019)

μετα την τελευταια αναβαθμιση 5.1.1 και 3.1 δεν αναγνωριζει την καρτα sim. Καμια ιδεα?

παιδες πως κλειδωνω εφαρμογες με το δακτυλικο αποτυπωμα;

Nokia 3200 ---> Sony Ericsson W810i ---> Sony Ericsson W995i ---> Huawei Honor 2 ---> Huawei Mate 7 ---> Xiaomi Mi A1 ---> Xiaomi Mi 9 SE ---> Realme 9 Pro+

Επειδή ενδιαφέρομαι να το χτυπήσω... ψάχνοντας για διάφορα "θεματάκια" που μπορεί να έχει το τηλ. διάβασα μερικούς να λένε ότι ακούν θόρυβο στα bluetooth ακουστικά. Ένας το έλυσε κλείνοντας το wifi. Ισχύει κάτι τέτοιο; Επίσης το έχει δοκιμάσει κανείς με smartwatch και συνεργάζεται κανονικά; Ρωτάω γιατί μιλάω πάντα με bluetooth και έχω και το moto 360... :D

Επειδή ενδιαφέρομαι να το χτυπήσω... ψάχνοντας για διάφορα "θεματάκια" που μπορεί να έχει το τηλ. διάβασα μερικούς να λένε ότι ακούν θόρυβο στα bluetooth ακουστικά. Ένας το έλυσε κλείνοντας το wifi. Ισχύει κάτι τέτοιο; Επίσης το έχει δοκιμάσει κανείς με smartwatch και συνεργάζεται κανονικά; Ρωτάω γιατί μιλάω πάντα με bluetooth και έχω και το moto 360... :D

Εγώ που έχω το δίκαρτο,το έχω δουλέψει με πολλά bluetooth και ουδέποτε είχα θέμα. Βέβαια παίζει ρόλο και η ποιότητα του ακουστικού. Για smartwatch δε γνωρίζω,δεν έχω συνδέσει κάποιο.

Sent from my Ulefone Power

Bluetooth problem;Όχι φιλε μου σε κανένα απ οσα έχω χρησιμοποιήσει (Jabra,Plantronics).Τώρα έχω το Huawei Talkband B1 και φυσικά συγχρονίζεται άψογα.

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

παιδες πως κλειδωνω εφαρμογες με το δακτυλικο αποτυπωμα;

Νομιζω πως δεν μπορούμε προς το παρόν φιλέ μου.

OnePlus 12R

Φίλοι μου έχω ένα θέμα με ένα μονοκαρτο mate.μετά το τελευταίο update δεν αναγνωρίζει σιμ.τι φταίει;;υπάρχει λύση;;
[sIGPIC][/sIGPIC]

καλημερα καλα χριστουγεννα σε ολους!!! Ξερει κανεις να μου προτινει καποιο καλο TEMPERED GLASS για το mate7 σχετικα λεπτο?

Καλημέρα και χρόνια πολλά.

Πολλοί θα πουν για της Nillkin που όντως είναι καλό, αλλά πρόσφατα έβαλα και ένα της Vol-tel και που θα το βρεις σε διάφορα Ελληνικά κατάστημα που είναι πολύ καλό και 0.25mm πάχος αντί για 3mm που είναι τα περισσότερα.

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Καλημέρα και χρόνια πολλά.

Πολλοί θα πουν για της Nillkin που όντως είναι καλό, αλλά πρόσφατα έβαλα και ένα της Vol-tel και που θα το βρεις σε διάφορα Ελληνικά κατάστημα που είναι πολύ καλό και 0.25mm πάχος αντί για 3mm που είναι τα περισσότερα.

ευχαριστω πολυ!!!!

τελικα φιλε βρήκες ακρη?

κατεβαζω την εφαρμογη του whats'up για να βλεπω το υπολοιπο μου και δεν μου την ανοιγει....ξερεται κατι???

Τα δεδομένα σου είναι ανοιχτά ή κλειστά?

Εμένα δε μου έρχονται μηνύματα στο WhatsApp όταν είμαι WiFi ενώ σε 3G μου έρχονται κανονικά. Τί παίζει???

Καλησπερα στην παρεα, αγορασα το mate 7 και πλεον θα τα λεμε μιας και σιγουρα θα υπαρχουν καποιες αποριες.Καλως σας βρηκα λοιπον!!

Και η πρωτη ερωτηση , τα κουμπια αφαιρουνται οπως στο honor 6? Επειδη εψαξα αλλα δεν βρηκα κατι, οχι οτι με ενοχλει σε αυτη την οθοναρα βεβαια..

Και η πρωτη ερωτηση , τα κουμπια αφαιρουνται οπως στο honor 6? Επειδη εψαξα αλλα δεν βρηκα κατι, οχι οτι με ενοχλει σε αυτη την οθοναρα βεβαια..

Το βρηκα παιδες σαν το honor ειναι..:rolleyes:

Το βρηκα παιδες σαν το honor ειναι..:rolleyes:

Με πρόλαβες φιλέ μου...μπορεί να αργώ αλλά θα απαντώ :p

Καλομίλητο να ναι..:D

OnePlus 12R