panseraikos Δημ. October 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2015 Καλησπερα παιδια εντυπωσεις απο το dual sim? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rokko1974 Δημ. October 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2015 Εργαλείο... Ενεργές και οι δύο κάρτες το ποιο σημαντικό για μένα... Μπαταρία ατελείωτη, άψογη ταχύτητα σε όλα, παρά την εξαρα οθόνη το αισθάνεσαι σαν 5.5 στο χέρι και το δουλεύεις πολύ άνετα. Παιχνίδια που παίζω δεν έχω καθόλου λαγκαρισμα και πολύ καλή κάμερα... Τα αρνητικά του είναι ο πολύ χαμηλός ήχος στα ακουστικά, τραγικά χαμηλός και το ότι παίρνει ή δεύτερη κάρτα σιμ ή κάρτα μνήμης.... Και τα δύο δεν γίνεται όμως το Δικαρτο είναι 32άρι :) Παράθεση Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη... (Πλάτων πριν από 2400 χρόνια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
none14 Δημ. October 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2015 Εργαλείο... Ενεργές και οι δύο κάρτες το ποιο σημαντικό για μένα... Μπαταρία ατελείωτη, άψογη ταχύτητα σε όλα, παρά την εξαρα οθόνη το αισθάνεσαι σαν 5.5 στο χέρι και το δουλεύεις πολύ άνετα. Παιχνίδια που παίζω δεν έχω καθόλου λαγκαρισμα και πολύ καλή κάμερα... Τα αρνητικά του είναι ο πολύ χαμηλός ήχος στα ακουστικά, τραγικά χαμηλός και το ότι παίρνει ή δεύτερη κάρτα σιμ ή κάρτα μνήμης.... Και τα δύο δεν γίνεται όμως το Δικαρτο είναι 32άρι :) Σχετικά με τον ήχο, δοκίμασες αυτό που λέει ο φίλος στο post #1813? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rokko1974 Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 Δεν θέλω να κάνω ρουτ γιατί θα χάσω την εγγύηση. Παράθεση Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη... (Πλάτων πριν από 2400 χρόνια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1417 Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 Μου ρθε ειδοποίηση για την ενημέρωση λογισμικού για την 5.1 και EMUI 3.1! (Δεν την ειχα κανει νωριτερα, ειμαι ακομα με την 4.4) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iparout Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 Καλημέρα. Ενδιαφέρομαι κι εγώ για το συγκεκριμένο κινητό (δίκαρτο).Από πού αξίζει να το αγοράσει κανείς ? Κίνα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panseraikos Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 Εργαλείο... Ενεργές και οι δύο κάρτες το ποιο σημαντικό για μένα... Μπαταρία ατελείωτη, άψογη ταχύτητα σε όλα, παρά την εξαρα οθόνη το αισθάνεσαι σαν 5.5 στο χέρι και το δουλεύεις πολύ άνετα. Παιχνίδια που παίζω δεν έχω καθόλου λαγκαρισμα και πολύ καλή κάμερα... Τα αρνητικά του είναι ο πολύ χαμηλός ήχος στα ακουστικά, τραγικά χαμηλός και το ότι παίρνει ή δεύτερη κάρτα σιμ ή κάρτα μνήμης.... Και τα δύο δεν γίνεται όμως το Δικαρτο είναι 32άρι :) Η καμερα με ενδιαφερει πολυ με την αναβαθμηση διαβασα οτι εγινε πολυ καλη.αληθευει;σαν ποια μοιαζει σε ποιοτητα;π.χ νοτε4 g3 κ.τ.λ. ευχαριστω ----- προσθήκη μηνύματος 83 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- 520 το εχει ο κωτσοβολος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandrosklim Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 Και εγώ πια με 5.1.1. Με ota σε lollipop και παρά πολύ ευχαριστημένος μέχρι στιγμής.στην αρχή ψιλοκολουσε (τα πρώτα 10 λεπτά ) αλλά τώρα όλα οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiAiNO Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 Η καμερα με ενδιαφερει πολυ με την αναβαθμηση διαβασα οτι εγινε πολυ καλη.αληθευει;σαν ποια μοιαζει σε ποιοτητα;π.χ νοτε4 g3 κ.τ.λ. ευχαριστω ----- προσθήκη μηνύματος 83 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- 520 το εχει ο κωτσοβολος 599 το έχει φίλε μου το 32gb 3gb ram Παράθεση kTm Duke 690 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panseraikos Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 599 το έχει φίλε μου το 32gb 3gb ram Κανε παζαρεψε το το εχει 520 το πειρα εχθες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiAiNO Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 Κανε παζαρεψε το το εχει 520 το πειρα εχθες μετρητά όμως ε? όχι με δώσεις Παράθεση kTm Duke 690 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panseraikos Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 μετρητά όμως ε? όχι με δώσεις 24 ατοκες με καρτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
none14 Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 Σχετικά με τα ακουστικά, απ' ότι διαβάζω τα καλύτερα είναι τα Xiaomi Pistons 2. Έχει δοκιμάσει κανείς τα Xiaomi Pistons 3 που έχουν βγει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpgalanis Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 Σχετικά με τον ήχο στα ακουστικά δεν έχω κάποιο πρόβλημα αλλά αρκετά συχνά χάνω κλήσεις καθώς το τηλέφωνο δεν χτυπάει και μετά μου έρχεται μήνυμα ένω 3-4 φορές μετά την 5.1 μου έχει ζητήσει χωρίς λόγο να ξαναβάλω το pin μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandrosklim Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 Παιδιά στα τραγούδια πια ενώ φαίνεται το εικονίδιο του dts δεν μπορώ να το πατήσω,ξέρει κανείς γιατί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 599 το έχει φίλε μου το 32gb 3gb ram 527 το βγάζει με άτοκες. Τώρα δεν ξέρω κατά πόσο συμφέρει αυτή τη στιγμή η αγορά του, εν αναμονή του 8 και του s. Πιστεύω ότι θα πέσει αρκετά ακόμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiAiNO Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 527 το βγάζει με άτοκες. Τώρα δεν ξέρω κατά πόσο συμφέρει αυτή τη στιγμή η αγορά του, εν αναμονή του 8 και του s. Πιστεύω ότι θα πέσει αρκετά ακόμη. Οταν λες S? το 8 το ξέρω οτι είναι να παρουσιαστεί σε λίγο καιρό το S όμως πιο είναι??? Και εγώ αυτό περιμένω να δω τι θα είναι το 8.... 527 πως στο κάνει με δώσεις δεν μπορώ να το βρω Παράθεση kTm Duke 690 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 Οταν λες S? το 8 το ξέρω οτι είναι να παρουσιαστεί σε λίγο καιρό το S όμως πιο είναι??? Και εγώ αυτό περιμένω να δω τι θα είναι το 8.... 527 πως στο κάνει με δώσεις δεν μπορώ να το βρω Mια απλή αναζήτηση στο google και θα μάθεις ότι χρειάζεται για το Mate S.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 Οταν λες S? το 8 το ξέρω οτι είναι να παρουσιαστεί σε λίγο καιρό το S όμως πιο είναι??? Και εγώ αυτό περιμένω να δω τι θα είναι το 8.... 527 πως στο κάνει με δώσεις δεν μπορώ να το βρω Το άλλαξαν, πήγε 540. http://www.kotsovolos.gr/site/mobile-phones-gps/mobile-phones/smartphones/156416-huawei-ascend-mate-7-premium-dual-sim Πάτα πάνω στο σηκώνει παζάρι και παίξε με τις τιμές. Στην πιο χαμηλή τιμή πάτα αγορά και βάλ'το στο καλάθι. Όσο για το s: http://techblog.gr/mobile/huawei-mate-s-unboxing-video-techblogtv-1473/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rokko1974 Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 Κατόπιν παραγγελίας... Παράθεση Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη... (Πλάτων πριν από 2400 χρόνια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panseraikos Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 Εγω παντως παιδια το πηρα 520 με παζαρι την δευτερα.κατω απο 500 δυσκολα θα πεσει η τιμη οσο για το 8 δεν ξερουμε ποτε θα ερθει και ποσο θα κανει!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hbabis67 Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 Καλησπερα, Για τον φίλο πού ρωτά για τα ακουστικά της xiaomi pistons2, τα εχω εδώ και έξι μήνες. Όντως είναι τα καλύτερα πού είχα μέχρι τώρα, ποιότητα κ ήχος καμπάνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conlab Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 Καλησπέρα Εχω την MT7_TL10V100R001CHNC00B133. Απο Κίνα μου το έφεραν _ 3gb ram. Απο που κατεβάζω ρομ; Απο emui.huawei.com.cn ή consumer.huawei.com; To πρώτο δίνει C01B351 και το δεύτερο το C900B324. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panseraikos Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 Καλησπέρα Εχω την MT7_TL10V100R001CHNC00B133. Απο Κίνα μου το έφεραν _ 3gb ram. Απο που κατεβάζω ρομ; Απο emui.huawei.com.cn ή consumer.huawei.com; To πρώτο δίνει C01B351 και το δεύτερο το C900B324. Καλησπερα φιλε μου ποσο το αγορασες το κιν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conlab Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 Δώρο είναι απο Κινέζο, οπότε δεν ξέρω τιμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts