Jump to content

Huawei Ascend Mate 7

eleco
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά σε σχέση με note 3 που έχω τώρα θα βρώ διαφορές ;

Τι λέτε το Θέλω για χρήση επαγγελματική, πολλά μαιλ ίντερνετ κλπ.

Θέλω την γνώμη σας

Αν δεν θες να δωσεις λεφτα για note4 ναι κανε την αγορα δες hands on video να δεις αν σε καλυπτει εγω ειμαι ευχαριστημενος με το κινεζακι

• Απαντήσεις 2,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Με κλειστή τη συσκευή χτυπάει το ξυπνητήρι;

Ναι. Δοκίμασε να το κλείσεις με ενεργό ξυπνητήρι να δεις. Σου βγάζει και ενημέρωση ότι θα ανοίξει μόνο του και θα χτυπήσει το ξυπνητήρι.

Κωνσταντίνος

Ναι. Δοκίμασε να το κλείσεις με ενεργό ξυπνητήρι να δεις. Σου βγάζει και ενημέρωση ότι θα ανοίξει μόνο του και θα χτυπήσει το ξυπνητήρι.

Εχεις δικιο, λεει και σε ποση ωρα!

Καλημερα που μπορουμε να βρουμε αυτο το widget???

Οποιοε ενδιαφερεται εδω https://play.google.com/store/apps/details?id=it.StepGiordano.zwskin.prohuawei&hl=en

Καλησπερα παιδες!! Επειδη με ενδιαφερει το εν λογω κινητο θελω να μου πειτε αν μ το προτεινεται... μ αρεσει που χει δακτυλικο αποτυπωμα (σχεδον απαραιτητο για τα θελω μου) μεγαλη οθονη και μπαταρια (για την δουλεια μ επισης) αλλα στα 350 ευρω μπορω να βρω κατι καλυτερο; το θεμα ειναι αμα ρολλαρει καλα γιατι με το honor 2 που ειχα μ χει σπασει τα νευρα και κολλαει υπερβολικα ενω δεν θα πρεπε... δεν θελω να παθω το ιδιο και με το mate 7.. πειτε μ πως παει ο kirin.. σημειοτεον ενδιαφερομαι για την 2gb εκδοση...

Nokia 3200 ---> Sony Ericsson W810i ---> Sony Ericsson W995i ---> Huawei Honor 2 ---> Huawei Mate 7 ---> Xiaomi Mi A1 ---> Xiaomi Mi 9 SE ---> Realme 9 Pro+

Δεν κολλάει σε τίποτα το Mate 7.... Αυτό είναι δεδομένο.... Αξίζει περισσότερα από 350 για μένα....

Edit: Το καινούργιο update του Nova φτιάχνει το πρόβλημα που είχε με transparent bars σε lollipop.

Edited by GMF80

Δεν κολλάει σε τίποτα το Mate 7.... Αυτό είναι δεδομένο.... Αξίζει περισσότερα από 350 για μένα....

Edit: Το καινούργιο update του Nova φτιάχνει το πρόβλημα που είχε με transparent bars σε lollipop.

Συμφωνω εαν ειχε brand name Samsung θα κόστιζε περισσότερο,ωραιο νεο για τον nova

Παναγιωτης

Συμφωνω εαν ειχε brand name Samsung θα κόστιζε περισσότερο,ωραιο νεο για τον nova

Εχω βαλει τον Google launcher και δεν κολλαει κα8ολου ο Νονα τρεχει σωστα να τον δοκιμασω η θα κανει κολληματα ????

Εχω βαλει τον Google launcher και δεν κολλαει κα8ολου ο Νονα τρεχει σωστα να τον δοκιμασω η θα κανει κολληματα ????

Nova launcher παντα για μενα εκτος και εαν εχω κινητο HTC με sense,εκει η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλα

Παναγιωτης

5.1 θα παρει; το μεγεθος το συνηθισατε;

Nokia 3200 ---> Sony Ericsson W810i ---> Sony Ericsson W995i ---> Huawei Honor 2 ---> Huawei Mate 7 ---> Xiaomi Mi A1 ---> Xiaomi Mi 9 SE ---> Realme 9 Pro+

5.1 θα πάρει λογικά μέσα στον Ιούλιο. Το μέγεθος είναι θέμα όταν φοράς τζιν και πας να καύσεις. Πρέπει να το παρεις στο χέρι....

400 ΜΒ ο Nova??? Δεν υπάρχει launcher που να θελει 400 MB. 40 ίσως.....

5.1 θα πάρει λογικά μέσα στον Ιούλιο. Το μέγεθος είναι θέμα όταν φοράς τζιν και πας να καύσεις. Πρέπει να το παρεις στο χέρι....

400 ΜΒ ο Nova??? Δεν υπάρχει launcher που να θελει 400 MB. 40 ίσως.....

και όμως και στο p7 και στο mate ξεκινάει με 75 και ανεβαίνει ανεβαίνει ανεβαίνει έτσι το έχω δει να είναι 350 400, και θέλει restart η συσκευή, όσο για lollipop την δοκίμασα σε beta... δύο πρόβλημα (λογικά δεν είναι της Huawei) ram την έχει για πρωινό... και μπαταρία από 9 ώρες επεσα σε 5

και όμως και στο p7 και στο mate ξεκινάει με 75 και ανεβαίνει ανεβαίνει ανεβαίνει έτσι το έχω δει να είναι 350 400, και θέλει restart η συσκευή, όσο για lollipop την δοκίμασα σε beta... δύο πρόβλημα (λογικά δεν είναι της Huawei) ram την έχει για πρωινό... και μπαταρία από 9 ώρες επεσα σε 5

δηλαδη δεν μπορουμε να ελπιζουμε σε μια καλη 5.1 αναβαθμιση;

δηλαδη δεν μπορουμε να ελπιζουμε σε μια καλη 5.1 αναβαθμιση;

δεν είναι θέμα καλή κακή, απλός από μόνη της η 5.1 είναι ποιο βαριά ( καταναλώνει περισσότερη ram), και τρώει αρκετά παραπάνω ότι αφορά την μπαταρία (συγκεκριμένα υπηρεσίες Google ποιο συχνά αποστελνουν τα δεδομένα τους όπως που ήσουν τι κλήσεις έκανες κλπ κλπ (τα κλασσικά personal data που μαζεύει η Google για μας)

έτσι όχι δεν είναι ότι είναι στραβή η 5.1, απλά είναι ποιο βαριά και ενεργοβορα, με λίγα λόγια θέλει για να έχεις ίδια εμπειρία χρήσης 3 gb ram (από τα 2) και αποχερετας την μπαταρία (εκτός και αν είσαι power user και μπλοκάρει τα services που είναι υπεύθυνα για συλλογή και αποστολή personal data και sutareis και όλα τα Google Apps εκτός από το store)

Αψογος ο Νονα σε θεμα ταχυτητας ανωτερος απο τον google .Ισχυει για την 5.1 η μπαταρία θα κλαψει ασχημα στο nexus 4 που εχω με μετρια χρηση ηθελα παλαντεζα μαζι μου τραγικη κατανάλωση μονο με cm rom βελτιώθηκε λιγο η κατάσταση αλλα για το κινεζακι δεν παιζει κατι τετοιο λογικα μας βλεπω ολους για ροοτ να βγάλουμε τα εξτρα που καταπίνουν την μπαταρια .Παιδες στον Νονα η μπαρα ειδοποιήσεων εχει κρατηση την εργοστασιακή και δεν βάζει την διαφανή της λολιποπ παρόλο που το εχω επιλεξει στις ρυθμίσεις υπάρχει καποιος τροπος να αλλάξει;;;

Αψογος ο Νονα σε θεμα ταχυτητας ανωτερος απο τον google .Ισχυει για την 5.1 η μπαταρία θα κλαψει ασχημα στο nexus 4 που εχω με μετρια χρηση ηθελα παλαντεζα μαζι μου τραγικη κατανάλωση μονο με cm rom βελτιώθηκε λιγο η κατάσταση αλλα για το κινεζακι δεν παιζει κατι τετοιο λογικα μας βλεπω ολους για ροοτ να βγάλουμε τα εξτρα που καταπίνουν την μπαταρια .Παιδες στον Νονα η μπαρα ειδοποιήσεων εχει κρατηση την εργοστασιακή και δεν βάζει την διαφανή της λολιποπ παρόλο που το εχω επιλεξει στις ρυθμίσεις υπάρχει καποιος τροπος να αλλάξει;;;

πλέον οποίος θέλει μπαταρία μόνο root και μπουλο τα Google apps εκτός από το playstore και greenify το Google play services να μην αποστελενει πληροφορίες

Μια ερωτηση που εχω,γιατι σε εμενα δεν μου εχει την επιλογη ωστε να κανω αποκρυψη την navigation bar??

EDIT:Ακυρο,διαβασα σε προηγουμενα ποστς οτι το εχουν βγαλει απο την 5.1 για τωρα.

Edited by drake19
3310,3510,T65,V600,3650,6600,7710,Qtek 8500,N90,N93,N73,N95,5800,N900,TyTN,Iphone 2G,Iphone 3G,Milestone,Wildfire,Desire HD,Galaxy Nexus,Optimus 3D,Optimus 2X,Galaxy S3,Note,IoceanX7,Thl W200,Optimus G Pro,Huawei Mate,Mega 6.3-Nexus 6/Huawei Mate 7/Huawei Honor X1,Nexus 6,Samsung S8+,Samsung Note 8,Iphone XS Max,Iphone 12 Pro Max

Ρε παιδιά πώς μπορώ να γυρίσω στην stock rom από την 5.1 που είχα φλασαρει.

Δοκιμασα να φλασαρω την stock αλλά κάτι δεν πάει καλά.

Κανε clean install λογο σχεδιασμου ART στην λολι ειναι εντελως διαφορετικη απο την KITKAT τοσο χαλια η 5.1????

Ρε παιδιά πώς μπορώ να γυρίσω στην stock rom από την 5.1 που είχα φλασαρει.

Δοκιμασα να φλασαρω την stock αλλά κάτι δεν πάει καλά.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=3132888

Μονο με αυτον τον τροπο

Το εχω κανει εγω με απολυτη επιτυχία

----- προσθήκη μηνύματος 83 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ερώτηση. Ποια η διαφορά στο κινητό απο Skroutzomagaza και απο Public? Ti πρεπει να προσεξω. Ευχαριστώ.

Καμμία διαφορα,εχω δυο ενα μαυρο και ενα λευκο αγορασμενο το μεν πρωτο απο mediamarkt και το αλλο απο σκρουτζομαγαζο

Παναγιωτης

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=3132888

Μονο με αυτον τον τροπο

Το εχω κανει εγω με απολυτη επιτυχία

----- προσθήκη μηνύματος 83 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Καμμία διαφορα,εχω δυο ενα μαυρο και ενα λευκο αγορασμενο το μεν πρωτο απο mediamarkt και το αλλο απο σκρουτζομαγαζο

Με την εγγύηση υπάρχει διαφορά? Απο Κίνα λεεί είναι με δυο σιμ?