begossip Δημ. June 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2015 παιδιά σε πόσες ώρες φορτίζει το κινητό; επειδή από κοντά έχω δει μόνο το alcatel hero 2, αν το έχει δει κάποιος , ποιο είναι καλύτερο; τείνω προς το huawei γιατί έχει μεγαλύτερη μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lenovo Δημ. June 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2015 παιδιά σε πόσες ώρες φορτίζει το κινητό; επειδή από κοντά έχω δει μόνο το alcatel hero 2, αν το έχει δει κάποιος , ποιο είναι καλύτερο; τείνω προς το huawei γιατί έχει μεγαλύτερη μπαταρία. 2ωρες και 30 λεπτα απο το 0% αλκατελ.δεν ειχα δεν μπορω να σου πω .σιγουρα εχει καλυτερη μπαταρια ποιο ποιοτικο δειχνει με το αλουμινιο και με τα δαχτυλικα αποτυπωματα γινεται πολυ βολικο κλειδωμα ξεκλειδωμα,εφαρμογες κ.τ.λ. και εγω ημουν καποτε αναμεσα στα 2 και διαλεξα αυτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apopet26 Δημ. June 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2015 Μετά το hard reset πολύ καλύτερους χρόνους βγάζω. Όχι κοντά στα δικά σας βέβαια αλλά εγώ Εκεί είμαι ευχαριστημένος το τηλέφωνο πάει μπαλα το δουλεύω με intelli3g και greenify δακτυλικό στο ξεκλείδωμα και ευχαριστιέμαι τηλέφωνο. Ευχαριστώ όσους απάντησαν . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1417 Δημ. June 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2015 (edited) Το παραγγειλα απο δω http://www.kiniti.eu/index.php?dispatch=products.view&product_id=240520 μιας κ το βρηκα στην πιο χαμηλη τιμη (335€). Πρεπει να προσεξω κατι σχετικα με την παραγγελια; (παρτιδα,κ.λ.π.; ) Edited June 26, 2015 by aris1417 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pafimal Δημ. June 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2015 Το παραγγειλα απο δω http://www.kiniti.eu/index.php?dispatch=products.view&product_id=240520 μιας κ το βρηκα στην πιο χαμηλη τιμη (335€). Πρεπει να προσεξω κατι σχετικα με την παραγγελια; (παρτιδα,κ.λ.π.; ) Καλως να το δεχτεις,τιποτα δεν υπαρχουν εδω απο παλιες η νεες παρτιδες το τλφ παει μια χαρα,περιμενουμε εντυπωσεις σου οταν το παρεις με το καλο Παράθεση Παναγιωτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. June 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2015 Εντάξει κ εγώ δεν έχω τρέλα νούμερα γιατί έχω κακό σήμα στην δουλειά κ μου καταναλωνει ή ετοιμότητα κυψέλης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gthebest Δημ. June 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2015 Προσοχη τωρα τελευταια παρατηρησα μεγαλη καταναλωση με το gmail και τον αυτοματο συγχρονισμο. Μολις το ξηλωσα και θα δω αν βελτιώθηκε η κατασταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lenovo Δημ. June 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2015 Μετά το hard reset πολύ καλύτερους χρόνους βγάζω. Όχι κοντά στα δικά σας βέβαια αλλά εγώ Εκεί είμαι ευχαριστημένος το τηλέφωνο πάει μπαλα το δουλεύω με intelli3g και greenify δακτυλικό στο ξεκλείδωμα και ευχαριστιέμαι τηλέφωνο. Ευχαριστώ όσους απάντησαν . Νομιζω πως και παλι δεν.εγω λεω πηγαινε για αλλαγη μπαταριας ,οι χρονοι ειναι πολυ μικροι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. June 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2015 καλησπέρα σε ολους σας.μια ερωτηση παρακαλω.ποσες ωρες οθονης παιρνετε με βαρια χρήση παιχνιδιών?υπερθερμαίνεται? ευχαριστώ εκ των προτέρων. αν παίζει κανείς σας clash of clans ακόμα καλύτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pafimal Δημ. June 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2015 [ATTACH]62576[/ATTACH][ATTACH]62577[/ATTACH] Καλησπέρα φίλε σου φτάνουν αυτες?Η συσκευή δεν ανεβαζει θερμοκρασιες ειναι μια χαρα σε όλα Παράθεση Παναγιωτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. June 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2015 [ATTACH]62576[/ATTACH][ATTACH]62577[/ATTACH] Καλησπέρα φίλε σου φτάνουν αυτες?Η συσκευή δεν ανεβαζει θερμοκρασιες ειναι μια χαρα σε όλα Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.Πέντε ώρες με βαριά χρήση είναι πολύ καλά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pafimal Δημ. June 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2015 (edited) Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.Πέντε ώρες με βαριά χρήση είναι πολύ καλά Δεν καταλαβες καλα πεντε ωρες και κοντα στο 55% είμαι αλλα οχι παιχνιδια Μονο wifi gsm internet και τέτοια δεν παιζω παιχνιδια για να εχω ολοκληρωμένη αποψη αλλα απο πλευρας μπαταριας το τλφ ειναι τερας Edited June 28, 2015 by pafimal Παράθεση Παναγιωτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. June 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2015 Πω πω πω απίστευτη μπαταρία και πάλι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pafimal Δημ. June 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2015 Πω πω πω απίστευτη μπαταρία και πάλι Οντως χαλαρα με αυτα που εγραψα εχω βγαλει γυρω στις 9+30 ωρες ανοιχτης οθονης με αυτοματη φωτεινότητα αλλα στο φουλ με καλο σημα Παράθεση Παναγιωτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pumadark Δημ. June 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2015 καλησπέρα σε ολους σας.μια ερωτηση παρακαλω.ποσες ωρες οθονης παιρνετε με βαρια χρήση παιχνιδιών?υπερθερμαίνεται? ευχαριστώ εκ των προτέρων. αν παίζει κανείς σας clash of clans ακόμα καλύτερα. 4 ώρες φίλε με την οθόνη στο τέρμα και ανοιχτό ίντερνετ το αμέσως καλύτερο είμαι το note4 με 3:20 παίζοντας το συγκεκριμένο Game. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. June 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2015 Άμα γλιτώσω από τους δανειστές :-) θα τοπάρω όταν βγει το 8 σας Ευχαριστώ όλους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandrosklim Δημ. June 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2015 Ρε παιδιά όταν το κουνάω ψιλό έντονα το τηλέφωνο ακούγεται ένα πολύ ελαφρύ "τίκι τίκι" από την μεριά του ακουστικού. Συμβαίνει και σε κάποιον άλλο αυτό; Πάντως πρόβλημα δεν έχω ούτε με την μπροστινή κάμερα, ηχείο,αισθητήρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pafimal Δημ. June 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2015 Ρε παιδιά όταν το κουνάω ψιλό έντονα το τηλέφωνο ακούγεται ένα πολύ ελαφρύ "τίκι τίκι" από την μεριά του ακουστικού. Συμβαίνει και σε κάποιον άλλο αυτό; Πάντως πρόβλημα δεν έχω ούτε με την μπροστινή κάμερα, ηχείο,αισθητήρες. Μολις το εκανα και εγω δεν ακουσα τιποτα.....ευτυχως χαχαχα Παράθεση Παναγιωτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TourbilaS Δημ. June 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2015 Ρε παιδιά όταν το κουνάω ψιλό έντονα το τηλέφωνο ακούγεται ένα πολύ ελαφρύ "τίκι τίκι" από την μεριά του ακουστικού. Συμβαίνει και σε κάποιον άλλο αυτό; Πάντως πρόβλημα δεν έχω ούτε με την μπροστινή κάμερα, ηχείο,αισθητήρες. Εχει παρατηρηθει και αλλου αυτο αλλα χωρις αλλο προβλημα που αναφερεις και εσυ εμενα δεν το κανει παντος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandrosklim Δημ. June 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2015 Εχει παρατηρηθει και αλλου αυτο αλλα χωρις αλλο προβλημα που αναφερεις και εσυ εμενα δεν το κανει παντος Απλά ρωταω το τι θα μπορούσε να είναι.που έχεις δει εσύ να αναφέρεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TourbilaS Δημ. June 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2015 Απλά ρωταω το τι θα μπορούσε να είναι.που έχεις δει εσύ να αναφέρεται; Ναι σε καποιο βιντεο που εκαναν hands on αλλα χωρις αλλο προβλημα περα απο αυτο μην τρελενεσαι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1417 Δημ. July 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2015 Πρωτη μερα με το τερας! Ανοιχτα wifi, 4g, συγχρονισμοι, φωτινοτητα περιπου στη μεση στο αυτοματο. Καλα αρχισαμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgl Δημ. July 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2015 Παιδιά σε σχέση με note 3 που έχω τώρα θα βρώ διαφορές ; Τι λέτε το Θέλω για χρήση επαγγελματική, πολλά μαιλ ίντερνετ κλπ. Θέλω την γνώμη σας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pafimal Δημ. July 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2015 Πρωτη μερα με το τερας! Ανοιχτα wifi, 4g, συγχρονισμοι, φωτινοτητα περιπου στη μεση στο αυτοματο. Καλα αρχισαμε; Μια χαρά σε βλέπω κοιτα πιο πισω ποστ και τα δικα μου χαχα τέρας είναι το εργαλείο Παράθεση Παναγιωτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1417 Δημ. July 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2015 Με κλειστή τη συσκευή χτυπάει το ξυπνητήρι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts