Jump to content

Huawei Ascend Mate 7

eleco
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδιά σε πόσες ώρες φορτίζει το κινητό; επειδή από κοντά έχω δει μόνο το alcatel hero 2, αν το έχει δει κάποιος , ποιο είναι καλύτερο; τείνω προς το huawei γιατί έχει μεγαλύτερη μπαταρία.

• Απαντήσεις 2,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

παιδιά σε πόσες ώρες φορτίζει το κινητό; επειδή από κοντά έχω δει μόνο το alcatel hero 2, αν το έχει δει κάποιος , ποιο είναι καλύτερο; τείνω προς το huawei γιατί έχει μεγαλύτερη μπαταρία.

2ωρες και 30 λεπτα απο το 0% αλκατελ.δεν ειχα δεν μπορω να σου πω .σιγουρα εχει καλυτερη μπαταρια ποιο ποιοτικο δειχνει με το αλουμινιο και με τα δαχτυλικα αποτυπωματα γινεται πολυ βολικο κλειδωμα ξεκλειδωμα,εφαρμογες κ.τ.λ. και εγω ημουν καποτε αναμεσα στα 2 και διαλεξα αυτο

Μετά το hard reset πολύ καλύτερους χρόνους βγάζω. Όχι κοντά στα δικά σας βέβαια αλλά εγώ Εκεί είμαι ευχαριστημένος το τηλέφωνο πάει μπαλα το δουλεύω με intelli3g και greenify δακτυλικό στο ξεκλείδωμα και ευχαριστιέμαι τηλέφωνο. Ευχαριστώ όσους απάντησαν .

Το παραγγειλα απο δω http://www.kiniti.eu/index.php?dispatch=products.view&product_id=240520 μιας κ το βρηκα στην πιο χαμηλη τιμη (335€). Πρεπει να προσεξω κατι σχετικα με την παραγγελια; (παρτιδα,κ.λ.π.; ) Edited by aris1417

Το παραγγειλα απο δω http://www.kiniti.eu/index.php?dispatch=products.view&product_id=240520 μιας κ το βρηκα στην πιο χαμηλη τιμη (335€). Πρεπει να προσεξω κατι σχετικα με την παραγγελια; (παρτιδα,κ.λ.π.; )

Καλως να το δεχτεις,τιποτα δεν υπαρχουν εδω απο παλιες η νεες παρτιδες το τλφ παει μια χαρα,περιμενουμε εντυπωσεις σου οταν το παρεις με το καλο

Παναγιωτης

Εντάξει κ εγώ δεν έχω τρέλα νούμερα γιατί έχω κακό σήμα στην δουλειά κ μου καταναλωνει ή ετοιμότητα κυψέλης.

Προσοχη τωρα τελευταια παρατηρησα μεγαλη καταναλωση με το gmail και τον αυτοματο συγχρονισμο. Μολις το ξηλωσα και θα δω αν βελτιώθηκε η κατασταση.

Μετά το hard reset πολύ καλύτερους χρόνους βγάζω. Όχι κοντά στα δικά σας βέβαια αλλά εγώ Εκεί είμαι ευχαριστημένος το τηλέφωνο πάει μπαλα το δουλεύω με intelli3g και greenify δακτυλικό στο ξεκλείδωμα και ευχαριστιέμαι τηλέφωνο. Ευχαριστώ όσους απάντησαν .

Νομιζω πως και παλι δεν.εγω λεω πηγαινε για αλλαγη μπαταριας ,οι χρονοι ειναι πολυ μικροι

καλησπέρα σε ολους σας.μια ερωτηση παρακαλω.ποσες ωρες οθονης παιρνετε με βαρια χρήση παιχνιδιών?υπερθερμαίνεται?

ευχαριστώ εκ των προτέρων. αν παίζει κανείς σας clash of clans ακόμα καλύτερα.

[ATTACH]62576[/ATTACH][ATTACH]62577[/ATTACH]

Καλησπέρα φίλε σου φτάνουν αυτες?Η συσκευή δεν ανεβαζει θερμοκρασιες ειναι μια χαρα σε όλα

Παναγιωτης

[ATTACH]62576[/ATTACH][ATTACH]62577[/ATTACH]

Καλησπέρα φίλε σου φτάνουν αυτες?Η συσκευή δεν ανεβαζει θερμοκρασιες ειναι μια χαρα σε όλα

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.Πέντε ώρες με βαριά χρήση είναι πολύ καλά

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.Πέντε ώρες με βαριά χρήση είναι πολύ καλά

Δεν καταλαβες καλα πεντε ωρες και κοντα στο 55% είμαι αλλα οχι παιχνιδια

Μονο wifi gsm internet και τέτοια δεν παιζω παιχνιδια για να εχω ολοκληρωμένη αποψη αλλα απο πλευρας μπαταριας το τλφ ειναι τερας

Edited by pafimal
Παναγιωτης

Πω πω πω απίστευτη μπαταρία και πάλι

Οντως χαλαρα με αυτα που εγραψα εχω βγαλει γυρω στις 9+30 ωρες ανοιχτης οθονης με αυτοματη φωτεινότητα αλλα στο φουλ με καλο σημα

Παναγιωτης

καλησπέρα σε ολους σας.μια ερωτηση παρακαλω.ποσες ωρες οθονης παιρνετε με βαρια χρήση παιχνιδιών?υπερθερμαίνεται?

ευχαριστώ εκ των προτέρων. αν παίζει κανείς σας clash of clans ακόμα καλύτερα.

4 ώρες φίλε με την οθόνη στο τέρμα και ανοιχτό ίντερνετ το αμέσως καλύτερο είμαι το note4 με 3:20 παίζοντας το συγκεκριμένο Game.

Ρε παιδιά όταν το κουνάω ψιλό έντονα το τηλέφωνο ακούγεται ένα πολύ ελαφρύ "τίκι τίκι" από την μεριά του ακουστικού. Συμβαίνει και σε κάποιον άλλο αυτό; Πάντως πρόβλημα δεν έχω ούτε με την μπροστινή κάμερα, ηχείο,αισθητήρες.

Ρε παιδιά όταν το κουνάω ψιλό έντονα το τηλέφωνο ακούγεται ένα πολύ ελαφρύ "τίκι τίκι" από την μεριά του ακουστικού. Συμβαίνει και σε κάποιον άλλο αυτό; Πάντως πρόβλημα δεν έχω ούτε με την μπροστινή κάμερα, ηχείο,αισθητήρες.

Μολις το εκανα και εγω δεν ακουσα τιποτα.....ευτυχως χαχαχα

Παναγιωτης

Εχει παρατηρηθει και αλλου αυτο αλλα χωρις αλλο προβλημα που αναφερεις και εσυ εμενα δεν το κανει παντος

Εχει παρατηρηθει και αλλου αυτο αλλα χωρις αλλο προβλημα που αναφερεις και εσυ εμενα δεν το κανει παντος

Απλά ρωταω το τι θα μπορούσε να είναι.που έχεις δει εσύ να αναφέρεται;

Απλά ρωταω το τι θα μπορούσε να είναι.που έχεις δει εσύ να αναφέρεται;

Ναι σε καποιο βιντεο που εκαναν hands on αλλα χωρις αλλο προβλημα περα απο αυτο μην τρελενεσαι

Πρωτη μερα με το τερας! Ανοιχτα wifi, 4g, συγχρονισμοι, φωτινοτητα περιπου στη μεση στο αυτοματο.

Καλα αρχισαμε;

Παιδιά σε σχέση με note 3 που έχω τώρα θα βρώ διαφορές ;

Τι λέτε το Θέλω για χρήση επαγγελματική, πολλά μαιλ ίντερνετ κλπ.

Θέλω την γνώμη σας

Πρωτη μερα με το τερας! Ανοιχτα wifi, 4g, συγχρονισμοι, φωτινοτητα περιπου στη μεση στο αυτοματο.

Καλα αρχισαμε;

Μια χαρά σε βλέπω κοιτα πιο πισω ποστ και τα δικα μου χαχα τέρας είναι το εργαλείο

Παναγιωτης