Jump to content

[Επίσημο] Motorola V600

john74
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος DrMaslow (27 Απρ. 2004 , 12:07)

μου βγάζει "error copying...".

μελωδίες και εικόνες και συγχρονισμό κάνει κανονικά. Έχω usb της gigabyte. Με άλλες συσκευές και pocket pc δουλεύει κανονικά. και με το v600 κανονικά δουλεύει. μόνο με τα java δεν δουλεύει. Δεν φταίει αυτό. Κάτι πρεπει να κανω στο τηλέφωνο. Στο τηλέφωνο όταν πατάω στο "εφαρμογές" μου βγάζει "Δεν υπάρχει εγκατάσταση εφαρμογής MIDlet" και με γυρίζει πίσω...

Δοκιμασες να βαλεις την εφαρμογη πρωτα στο Exchange folder του ΒΤ????Και μετα copy-paste στο OBEX push.......... :confused:

:tease:

• Απαντήσεις 1,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ναι το δοκίμασα και μου λέει Server does not support this object

[sIGPIC][/sIGPIC]...μα πως να μην ξεχάσεις την αυλή σου και την παλιά τη γνώμη καθενός όσους κρυφά περπάτησαν μαζί σου να σημαδεύουν πάλι τη ζωή σου και να 'σαι το πουλί κι ο κυνηγός στις μαύρες λαγκαδιές του παραδείσου...

Μάνος Ελευθερίου Ακούστε το

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος powerulez (26 Απρ. 2004 , 23:09)

pedia ti leei to v600?

kalo?

merika apo ta thetika tou pou sas entiposiasan?

thelo na matho merika pragmatakia gia to v600 giati to 6600 mou den kani gia to kelokeri pou erxete... ton ximona to volevame se kamia tzepi tu mpoufan alla tora? :)

ΕΔΩ θα βρεις το review του v600!!!Φανταζομαι θα λυσει καποιες αποριες σου.......

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος DrMaslow (27 Απρ. 2004 , 13:44)

ναι το δοκίμασα και μου λέει Server does not support this object

Δεν εχω το V600 αλλα καποιος ανεφερε οτι δεν εχει java εργοστασιακα!!!Περιεργο μου ακουγεται βεβαια και δε νομιζω να αληθευει αλλα μπορει και να θελει ενεργοποιηση του java uploader με ενα καλωδιο και το PST!!!!

Δεν εχω το V600 αλλα καποιος ανεφερε οτι δεν εχει java εργοστασιακα!!!Περιεργο μου ακουγεται βεβαια και δε νομιζω να αληθευει αλλα μπορει και να θελει ενεργοποιηση του java uploader με ενα καλωδιο και το PST!!!!

Έχω καλώδιο (αγόρασα το mobile action). Παω να κατεβάσω το PST. Αν κάποιος ξέρει πως ακριβώς γίνεται η διαδικασία, ας μπει στον κόπο να με βοηθήσει!!! Ευχαριστώ πολύ !!!!!!!!

Μάκης

[sIGPIC][/sIGPIC]...μα πως να μην ξεχάσεις την αυλή σου και την παλιά τη γνώμη καθενός όσους κρυφά περπάτησαν μαζί σου να σημαδεύουν πάλι τη ζωή σου και να 'σαι το πουλί κι ο κυνηγός στις μαύρες λαγκαδιές του παραδείσου...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος DrMaslow (27 Απρ. 2004 , 15:55)

Έχω καλώδιο (αγόρασα το mobile action). Παω να κατεβάσω το PST. Αν κάποιος ξέρει πως ακριβώς γίνεται η διαδικασία, ας μπει στον κόπο να με βοηθήσει!!! Ευχαριστώ πολύ !!!!!!!!

Μάκης

Μακη ΕΔΩ λεει ακριβως τι πρεπει να κανεις....... :)

ευχαριστώ πολύ άγνωστε :p

το βράδυ θα το κάνω... ελπίζω όλα να πάνε καλά!!!!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος DrMaslow (27 Απρ. 2004 , 12:07)

μου βγάζει "error copying...".

To ίδιο και σε μένα, αλλά όχι όταν ακολουθώ την διαδικασία που περιέγραψα αλλά όταν κάνω δεξί κλικ στο .jar και επιλέγω "sent to bluetooth". Ετσι, πράγματι δεν δουλεύει.

Στο τηλέφωνο όταν πατάω στο "εφαρμογές" μου βγάζει "Δεν υπάρχει εγκατάσταση εφαρμογής MIDlet" και με γυρίζει πίσω...

Αυτό δεν το καταλαβαίνω με τίποτα. Αν δεν έχεις σβήσει τα δυο προεγκατεστημένα javaκια που υπήρχαν στο τηλέφωνο, τότε μπορώ μόνο να υποθέσω ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σου.

Den mporei na min exei MIDlet gia perna mia voltoula apo to Service tis motorolas!! kai emena den mou doueleuei MONO STA JAVA otan pataw "sent to bluetooth" alla me copy/paste mia xara!!

Be a leader of your mind and your heart, believe in yourself and change your destiny..... :cool: The Dreams always came true!Be a Dreamer :zzz:

Ναι παιδιά, ΔΕΝ είχε!!!!!

Τώρα ΈΧΕΙ :p

Έκανα αυτό που γράφει στις οδηγίες που έκανε post o AGNOSTOS και όλα είναι άψογα τώρα!!!!

Ευχαριστώ πολύ όλους!!! :D :D :D

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος DrMaslow (28 Απρ. 2004 , 03:33)

Ναι παιδιά, ΔΕΝ είχε!!!!!

Τώρα ΈΧΕΙ :p

Έκανα αυτό που γράφει στις οδηγίες που έκανε post o AGNOSTOS και όλα είναι άψογα τώρα!!!!

Ευχαριστώ πολύ όλους!!! :D :D :D

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Περίεργο, μόνο σε pre-production unit θα περίμενα κάτι τέτοιο!

Εχει βρει κανεις καποιο site που να κατεβαζεις τζαπα τα worms?Αυτο το παιχνιδι ειναι απλα must!!
The past is a ghost that haunts you, from the moment it exists, until the moment you don't.

opoios 8elei ta worms as steilh to email tou se pm :) den einai apla MUST EINAI h korifi nomizw einai to kalitero!! exei polu gelio mporeis na peksi kai 2plo

Be a leader of your mind and your heart, believe in yourself and change your destiny..... :cool: The Dreams always came true!Be a Dreamer :zzz:

to paixnidi mou to edwse kai mena o WitchKing gia auto nomizw tou xrwstame mia megalh xarh oloi lipon sto karma tou (8etika panta) gia to euxaristw..........

euxaristw spiros

Καλημέρα . Από χθές είμαι και εγώ κάτοχος ενός V600,

το κινητό μου λέει ότι έχει τα εξής:

Έκδοση flex SE6442AXXG10E2_1

TRIPLETS_G_0B.08.A5R_A

DSP: 62E1E000

Είναι απο τα τελευταία? Επίσης τι μου προτεινετε καλώδιο ή ΒΤ και επίσης πια μάρκα και από που?

Sony Ericsson NEO V 4.1.1 rooted

Ok,το κατεβασα το worms, αλλα οταν παω να το φορτωσω στο τηλεφωνο μεσω BT μου λεει οτι δεν αναγνωριζει τον τυπο του αρχειου.Μηπως θα πρεπει να του κανω καμια μετατροπη πριν το στειλω στο τηλέφωνο?:wacko:Ευχαριστω εκ των προτερων για τη βοηθεια.

Α! και κατι αλλο που θελω να ρωτησω. Εχω στειλει ρυθμισεις για wap gprs της cosmote μεσω του site της motorola.οταν παω να συνδεθω ομως μου γραφει συνδεση ανεπιτυχης,δοκιμαστε ξανα.δεν εχω καταφερει να συνδεθω ποτε..:worry:τι φταιει?

The past is a ghost that haunts you, from the moment it exists, until the moment you don't.

Ποιό αρχείο εστειλες στο τηλέφωνο; Δεν χρειάζεται να στείλεις το .jad αλλα μόνο το .jar
Που είναι?

γραφει worms THQ.jar το αρχειο που στελνω και δεν το αναγνωριζει!εχω φορτωσει και αλλα παιχνιδια στο κινητο, οποτε γενικως δεν εχω προβλημα, με το worms και με κατι αλλα λιγα μου το κανει αυτο.Jad αρχειο δεν βρηκα πουθενα στο worms.

Μοτορολάκιδες γεια

Είμαι και εγώ ένας νέος κάτοχος του V600 (περίπου καμια βδομάδα) και μετά από αρκετό "ξεκοκκάλησμα" εχω βρει τα παρακατω προβλήματα-bugs και σας τα παραδιδω μαζί με τα παράπονά μου:

-Δύο φορές αργησα στην δουλειά μου γιατί το 600αρακι μου αρνήθηκε να βαρέσει το ξυπνητήρι του επειδη το είχα κλειστό (και αντε να σε πιστέψει η αφέντρα οτι καινούργιο τηλέφωνο χάλασε...).Όταν όμως το είχα τεστάρει έσκουζε μια χαρά (είτε ΟΝ- είτε ΟFF).

-Όταν το πρωί προσπάθησα να το βάλω μπροστά, ΜΟΥΛΑΡΩΣΕ (κόλλησε στην wellcome οθόνη ) και ίσιωσε μόνο όταν του έβγαλα την μπαταριό.

-H προβολή του ευρετηρίου κατα ΜΟΝΟ πρωτεύων τηλέφωνο (όπως λέει το "καταπληκτικό" manual στις σελ. 65,95) δεν παίζει με τίποτα.

-...Τώρα που είπα manual.σκέτη εγκυκλοπαίδεια..... πιο πολλες ΜΟΤΟROLOπληροφορίες θα βρεις στο cosmopolitan τις γκομενάς σου παρά εκει μέσα.Ακόμα και σε pdf που εψαξα στο net (καμια 10αρια!! περίπου, σε δύο-τρείς γλώσσες, user-reference-developer's guide) τα ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ.Εκτος αν καποιος ποιο ψαγμένος εχει βρεί τίποτα καλύτερο να μας το πει...

-Ακόμα δεν κατάφερα να καταλάβω-φτιάξω μία κατηγορία (ΜΕΝΟΥ>MULTIMEDIA>ΕΙΚΟΝΕΣ>(ΜΕΝΟΥ ΕΙΚΟΝΩΝ)>ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ>ΝΕΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ) μόλις το κάνω με πετά στο υπομενού των MULTIMEDIA.(?)

-Μία από τα ίδια με τις συντομέυσεις.Όποιος καλός άνθρωπος το γράψει αναλυτικά πως το κάνει(...και αν το κάνει),θα του υποκλιθώ...

-Όμοια με τα τονιζόμενα φωνήεντα.Όταν πέρασα τα νούμερα απο την παλαιά καρτα SIM στο νέο τηλέφωνο, τα έμφάνιζε κανονικά (με τόνους), αλλά μόλις πάω να περάσω κάτι νέο... όσο και ψάξω, σε ότι γλώσσες και να το βάλω να "μιλάει" το μοτορολάκι μου αρνήτε (μήπως είναι δυσλέκτικο?!?).Αλλά αφού τα εμφανίζει σημαίνει οτι τον έχει περασμένο τον unicode (αν και στον πίνακα χαρακτήρων στις σελ.52-53 manual ΔΕΝ βλέπω κατι τετοιο).σε κάποιες παλιές σελιδες του forum καποιος "συνέταιρος" ανέφερε ότι τα κατάφερε.Αν θέλει αν μας το ξαναπεί λίγο πιο αναλυτικά.

-Ένα άλλο που με ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕ είναι η αυτονομία του. Μετά απο 5-6 φορτίσεις μέσα σε μία βδομαδα την μέτρησα (λίγο νωρίς κατα την ΜΟΤΟROLA γιατί όπως λέει θέλει κανα 6μηνο!!! να έρθει στα ίσια της)και είδα:

25 ώρες αναμονη...

32 λεπτά μπλα-μπλα...

5-6 μυνηματα

1 σκάρτη ωρίτσα Βluetooth Handsfree-PC,κάμερα, χάζεμα.

βέβαια σαν τέλος μέτρησης θεώρησα μόλις μου πέταξε το μυνημα της χαμηλής μπαταρίας (άντε να έχει ακόμα καμια ώρα παραπάνω).Μήμως τελικά αντί για λιθίου θέλει ουρανίου?

Σας δίνω και τις εκδόσεις μου για να συγκρίνετε...

flex:SE6442AXXG1OE2_1

Software:TRIPLETS_G_0B.08.A5R_A

DSP:62E1E000

οσο για τον MSN το 5ο & 6ο ψηφίο είναι ΕΕ άρα κατα τα λεγόμενα φίλου του fotum είναι βγήκε από την Κίνα το 1ο 15θημερο το μαρτίου της Ολυμπιακής χρονιάς..

-Αυτά...Σορρυ αν σας ξενέρωσα ολίγον αλλα αυτή είναι η αλήθεια.

Δεν μιλάω για τα θετικά του γιατι το όφωνο είναι...πολυ μπροστα απο την εποχή του(...και τα λεφτά του).Προσωπικά ακόμα και να γνώριζα τα παραπάνω πάλι θα το επέλεγα.Σημερα λέω να το πάω στο MOTOSERVISE μήπως και σώσω τίποτα από τα παραπάνω γιατι αρκετά περίμενα.

-Πληροφορία:το servise της Γλυφάδας-Βουλιαγμένης 60 που γράφει η MOTO μέσα στο κουτί ΔΕΝ παίζει.Μην ξεκινησετε για εκεί διοτι η συγκεκριμένη εταιρεία έλυσε συνεργασία με ΜΟΤΟ.Την πάτησα εψές.Αλλα αν πάλι είστε της περιοχής πεταχτήτε μέχρι Λεωφ. Αλίμου 123 τηλ.9952742 (αυτα τα στοιχεία μου τα έδωσε η εταιρεία)

-THANK U για το χρονο σας...

000tsopanoskylo

ps:Οποιος είναι καλός άνθρωπος ας στείλει κανα καλό javaκι...

jimss@mycosmos.gr

...ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΡΟΒΑΤΑ...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος WitchKing (29 Απρ. 2004 , 12:25)

Μολις ανέβασα το Worms στο http://groups.yahoo.com/group/v525domain/

Αρπαξτε το :)

Το αρχείο worms THQ.zip έχει 66 objects από τα οποία κανένα δεν είναι .jar! Help! Αλλάζοντας την κατάληξη σε .jar δεν έλυσε το πρόβλημα.

tsopanoskylo pisteuw oti an pas na sto kanoune anavathimisi 8a einai ok!! Pantos egw den exw sinantixi bug's kai eftixws dhladh :D eplizw na li8oun ta provlimata sou meta apo to service tis MOTO.oso gia javakia pigene sto http://www.motclub.com kai sto thread tou ALTUS gia games ktl

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος dimosd (29 Απρ. 2004 , 15:57)

Το αρχείο worms THQ.zip έχει 66 objects από τα οποία κανένα δεν είναι .jar! Help!

Ποιο zip? JAR ειναι το αρχείο και το στέλνεις όπως είναι στο κινητο

Όσοι έχετε προβλήματα δοκιμάστε να βγάλετε το κενο απο το όνομα του αρχειου. Ισως να φταιει αυτό

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος WitchKing (29 Απρ. 2004 , 16:01)

Ποιο zip? JAR ειναι το αρχείο και το στέλνεις όπως είναι στο κινητο

Όσοι έχετε προβλήματα δοκιμάστε να βγάλετε το κενο απο το όνομα του αρχειου. Ισως να φταιει αυτό

Το pc μου το βλέπει σαν compressed folder και όχι .jar αρχείο. Δοκίμασα να αλλάξω την κατάληξη και να βγάλω το κενό από το όνομα χωρίς επιτυχία. Στη μεταφορά το κινητό μου βγάζει μήνυμα "file type not recongnized".

Καλησπέρα σε όλους.Μόλις έγινα κάτοχος ενός motorola V600 !!Δεν λεο τιποτα το κινιτο τσακιζει ακομα το εχο και φορτιζει αν ξερει κάποις ας μου πει:

1)Η πρώτη φορτισει ποσο πρεπει να είναι,μου λεει οτι φορτισε αλλα στο μαγαζι μου ειπαν για 8 ώρες :blink:

2)Στο πισο μερος έχει ένα πλαστικο σαν πσοστατευτικο το οποίο όταν πάω να κουμποσο το καπακι το εμποδιζει""λιγο""αυτο το πλαστικό πρεπει αν αφερεθεί,το καλυμα εχει μια οπη προφανος για να προεξέχει αυτο το πλαστικό εξω αλλα ειναι μικρότερη αυτου,τι να κανω?? :whistle:

Μπορει αν φενομαι λιγο ψαρομενος αλλα η αληθεια ειναι οτι ειμαι!!!

Ευχαριστο προκαταβολικα ,ελπιζω σε απαντηση!!

Τα λεμε!! :alien: