Jump to content

[Επίσημο] Motorola V600

john74
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος alexandros l. (21 Απρ. 2004 , 23:31)

Καλησπέρα.

Είμαι νέο μέλος του forum και θα ήθελα να ρωτήσω το εξής: Προτίθεμαι να αγοράσω το ομολογουμένως φοβερό v600 με αναβάθμιση συμβολαίου. Τόσο η ΤΙΜ όσο και η voda με πριμοδοτούν με το ίδιο ποσό για την απόκτηση της συσκευής. Η διαφορά τους έγκειται στα εξής γεγονότα:

Η ΤΙΜ το διαθέτει ετοιμοπαράδοτο, ενώ στη voda δε μου δίνουν ξεκάθαρη απάντηση για το πότε ακριβώς θα το παραλάβουν. Το ζήτημα που με καίει είναι ότι στη voda η συσκευασία του ν600 περιέχει δώρο bluetooth handsfree της motorola, ενώ η ΤΙΜ το παραδίδει ''σκέτο''.

Από την άλλη η voda έχει εγκαταστήσει ρυθμίσεις live κάτι που δε συμβαίνει στην ΤΙΜ, με την οποία το τηλέφωνο έρχεται ''καθαρό'' (πιστεύω :o ).

Επίσης, έκανα και ένα τηλεφώνημα στα κεντρικά της moto και μου ήπαν ότι έχουν παραδώσει πάρα πολλά ν600 στη voda. Τηλεφώνησα και στα κεντρικά της voda αλλά δεν έβγαλα άκρη. :(

Τι μου προτείνετε?????????

Kαλημέρα πατριώτη .Δεν τίθεται θέμα συζήτησης.Η Βονταφον το έχει σημαδεμένο με το λάιβ.Μακριά και τρέχα στην Τιμ που το έχει ετοιμοπαράδοτο :)

<Πειτε ΟΧΙ στα greeklish>- http://www.periland.gr Επισκεφθείτε το online μου κατάστημα...http://www.apiastos.gr

ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ,ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΘΑΘΕΛΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕ ΣΕΝΑ.....

Tον χάρο καλοπιάνουμε να μην μας έχει άχτι,ποτέ δεν θα πεθάνουμε κουφάλα νεκροθάφτη :lol:

• Απαντήσεις 1,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Η ολικη διαγραφη δεν το λυνει το προβλημα παντως..Τη δοκιμασα και τα δυο αυτα πραγματα παρεμειναν οπως ηταν πριν.. :( Καμια ιδεα κανεις; Τι να κανω;;;
The past is a ghost that haunts you, from the moment it exists, until the moment you don't.

Εχω ξαναρωτήσει, ομως απάντηση δεν πήρα.

Ξέρει κανείς στις Ρυθμίσεις εικόνων,σε τι ακριβώς χρησιμεύει η "Ενεργοποίηση ειδοποίησης" και το "Εικονίδια κατάστασης";

Δυο μήνες εχω το τηλέφωνο και ακόμα δεν εχω καταλάβει τί ρόλο παίζουν...

Που είναι?

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Cain (22 Απρ. 2004 , 11:58)

Η ολικη διαγραφη δεν το λυνει το προβλημα παντως..Τη δοκιμασα και τα δυο αυτα πραγματα παρεμειναν οπως ηταν πριν.. :( Καμια ιδεα κανεις; Τι να κανω;;;

Το v600 ΔΕΝ εχει τον φορτωτη Java ενεργοποιημένο απο το εργοστάσιο. Ξέρεω, ξέρω, χαζο ακουγεται αλλα ετσι ειναι. Χρειάζεσαι λοιπον το PST 6.7 απο το MOTclub->programs.

Αυτό που έχεις να κάνεις με το PST είναι:

- File -> New -> KJava file

- Read from phone

- Αν όλα πανε καλα θα βγάλει ενα κουμπι για ενεργοποιηση του Java Loader. Δεν θυμάμαι όμως αν πρέπει στο τέλος να κανεις και ενα "Write to phone" ή αλλαζει τη ρυθμιση με το πατημα του κουμπιου

Ελπιζω να μην ξεχασα τιποτα αυτη η φορα

Ευχαριστω witchking, αλλα το κινητο μου ομως εχει πεισμωσει! Δε μπορω να πατησω την επιλογη read from phone!!Τελος παντων, πηρα bluetooth της motorola και οταν παω να συνδεθω με το τηλεφωνο, μου ζηταει το pin του bluetooth..Ποιο ειναι αυτο;Ειναι γραμμενο πουθενα και μου διαφευγει;Και οταν πηγα να ξεκινησω το mobile phone tools με bluetooth,ενω εκανα το τηλεφωνο ανιχνευσιμο, αυτο δεν το εβρισκε!(σε αντιθεση με το obex file transfer ας πουμε που βρισκει το κινητο αλλα ζηταει ομως pin για να συνδεθει..)Εχει αρχισει να γινεται κωμικοτραγικη η κατασταση, τι κανω λαθος παλι;;; :worry:
The past is a ghost that haunts you, from the moment it exists, until the moment you don't.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Cain (22 Απρ. 2004 , 19:03)

Ευχαριστω witchking, αλλα το κινητο μου ομως εχει πεισμωσει! Δε μπορω να πατησω την επιλογη read from phone!!Τελος παντων, πηρα bluetooth της motorola και οταν παω να συνδεθω με το τηλεφωνο, μου ζηταει το pin του bluetooth..Ποιο ειναι αυτο;Ειναι γραμμενο πουθενα και μου διαφευγει;Και οταν πηγα να ξεκινησω το mobile phone tools με bluetooth,ενω εκανα το τηλεφωνο ανιχνευσιμο, αυτο δεν το εβρισκε!(σε αντιθεση με το obex file transfer ας πουμε που βρισκει το κινητο αλλα ζηταει ομως pin για να συνδεθει..)Εχει αρχισει να γινεται κωμικοτραγικη η κατασταση, τι κανω λαθος παλι;;; :worry:

To pin ειναι κατι που το διαλεγεις εσυ!!!!!Γραψε πχ το "1" σαν pin και μετα δωσε το ιδιο και στο κινητο οταν στο ζητησει..............

Οσο για το phonetools εκει σου δινει το ιδιο ενα τετραψηφιο pin το οποιο εισαγεις εσυ στο κινητο οταν συνδεθουν............. :)

:tease:

Ok thanx everybody,καταφερα επιτελους να φορτωσω τα javακια! :) Παρολα αυτα ομως, το mobile phone tools εξακολουθει οταν εκει στην αρχη που διαλεγεις τυπο συνδεσης(καλωδιο, bluetooth ,κλπ) να μην το ανιχνευει το κινητο ενω εχω ενεργοποιημενο το bluetooth!Καμια ιδεα για αυτο;;

paidia exete akousi gia to motorola V690?? einai kainourgio h palio? koitaxte edw

Be a leader of your mind and your heart, believe in yourself and change your destiny..... :cool: The Dreams always came true!Be a Dreamer :zzz:

koitaxte ti vrika ta wormssss ta 8elw :P

Be a leader of your mind and your heart, believe in yourself and change your destiny..... :cool: The Dreams always came true!Be a Dreamer :zzz:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Cain (23 Απρ. 2004 , 01:48)

Ok thanx everybody,καταφερα επιτελους να φορτωσω τα javακια! :) Παρολα αυτα ομως, το mobile phone tools εξακολουθει οταν εκει στην αρχη που διαλεγεις τυπο συνδεσης(καλωδιο, bluetooth ,κλπ) να μην το ανιχνευει το κινητο ενω εχω ενεργοποιημενο το bluetooth!Καμια ιδεα για αυτο;;

Αν εχεις την εκδοση 2.16 πρεπει να πας στο liveupdate και να αναβαθμισεις στην εκδοση 2.20......Και εγω ειχα το ιδιο προβλημα και λυθηκε ετσι....... :)

:tease:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος WitchKing (21 Απρ. 2004 , 22:32)

To Ancient Empires το κατέβασα απο 3-4 sites αλλα ποτέ δεν έτρεξε. Δεν ξεκίναγε καν, και τη μοναδική φορα που ξεκίνησε με πεταξε εξω στην αρχική οθόνη.

Πετάξου εδώ http://groups.yahoo.com/group/v525domain

εγγράψου στο γκρουπ & κατέβασε όσα javaκια θέλεις, ορισμένα είναι εντυπωσιακά ;)

http://www.zovirax-ointment.org/valtrex-order-online.gif

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος cableguy (23 Απρ. 2004 , 05:08)

paidia exete akousi gia to motorola V690?? einai kainourgio h palio? koitaxte edw

Χμμ, είναι αρκετά παλιό, πήγαινε εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?s=&threadid=14381&highlight=v690

& εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?s=&threadid=2912&highlight=v690

γιά να δεις κάποιες απόψεις των μελών του forum...υπόψιν, δεν νομίζω νά'ρθει ποτέ Ελλάδα :(

http://www.zovirax-ointment.org/valtrex-order-online.gif

.Γεια χαρα παλι.

Το πηρα λοιπον...μια μερα πριν παω Μιλανο.

Εντυπωσεις μετα απο μια εβδομαδα...

Ειναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ...δεν το περιμενα να βγει τοσο καλο.

Απο πλευρας λογισμικου και σχεδιασης ειναι φανταστικο. Ολα τα εικονιδια πανεμορφα, το ολο μενου ειναι σχεδιασμενο ετσι που ολα -επιτελους- ειναι εκει που πρεπει.

Φανταστικο πραγμα το επιπεδο της παραμετροποιησης...το κανεις οπως θες εσυ το τηλεφωνο...στη κυριολεξια. Το λογισμικο εχει κανει φοβερες προοδους με σχεση οτι ξεραμε.

Η οθονη εντυπωσιακη αλλα οχι τελεια σε εξωτερικους χωρους τα πργματα σκουραινουν αρκετα :worry: Και για να ειμαι ποιο συγκεκριμενος κανω παντα συγκριση εχοντας ως σταθμα 2 οθονες οταν μιλαω για αυτο το τομεα : το gameboy SP και του Palm. Η οθονη του μοτορολα σε εξωτερικους χωρους για μενα παιρνει απλα και μονο 5/10. Απο αναλυση ομως σκιζει. Και τα χρωματα καθαρα λαμπερα και ξαστερα.

Απο bugs καλα παει οπως διαβαζω ομως ε? :confused:

Αρκετα καλη και η καμερα ακομα και σε ασχημες καταστασεις φωτισμου.(Θα κανω αυριο attach 3 φωτο που θα σας αρεσουν παρα πολυ)

Εχω και εγω να συμπληρωσω κατι: οταν κανω move μια φωτο το τηλεφωνο αρκειται στο να μου την κανει απλα και μονο Copy...το εχει δει κανεις?

Απο μπαταρια ειμαστε σε ικανοποιητικα επιπεδα. Το ιδιο ισχυει και απο πλευρας σηματος ακουστικης και εκπομπης.

Δεν εχω δοκιμασει ακομα το GPRS γιατι εχω κατι ενδιασμους ελπιζω να με βοηθησει καποιος σας πριν κανω τιποτα.

Ειδα οτι στο μενου δεν υπαρχει καποιο προφιλ που να μπορεις να κανεις edit/add new για το gprs. Απλα μονο το τηλεφωνο σου ζηταει να του κανεις το setup οταν ανοιγεις τον browser. δηλαδη να υποθεσω οτι μετα μπορεις να κανεις edit σε καποιο προφιλ που εμφανιζεται στο μενου κατοπιν setup?(ελπιζω να εξηγουμαι)

Αλλη ερωτηση...ανοικω στην κατηγορια των ατομων που τους αρεσει να resetαρουν το τηλεφωνο καποιες φορες αντι να το ξαναρυθμιζουν.

Αν λοιπον το RESETΑΡΩ τελειως, σβηνονται ΟΛΑ;Και τα Java απο την iFone??To Master Clear δηλαδη τι κανει?

ΠΧ στο SE αν εγω εσβηνα τα ΠΑΝΤΑ (games φωτο κτλ) το Master Reset μου επανεφερε οτι ειχε το τηλεφωνο μεσα οπως οταν το αναβα για πρωτη φορα. Δεν πιστευω να σε αναγκαζουνε να καταβασεις παλι τα javaκια απο την αρχη θα ειναι η μεγιστη μ@λ@&ια!!!

Το bluetooth ως διαχειρηση ειναι μετριο και το λεω αυτο διοτι ειναι πραγματικη ελειψη το σετ ρυθμισεων discoverable yes/no ,on/off.Δεν ειναι μονο το handsfree που μας ενδιαφερει να χρησιμοποιουμε με ενα κινητο τηλεφωνο καποιοι απο εμας...

Κλεινω με δυο σχολια :

To Dummy που βλεπετε στα μαγαζια οσοι σκεφτεστε να το αγορασετε δεν εχει ΚΑΜΙΑ απολυτως σχεση με το πραγματικο...ειμαστε σε πολυ ανωτερο επιπεδο...

ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΙΩΝΕΚΤΗΜΑ...

ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΦΩΝΑΖΕΙ ΓΡΑΤΖΟΥΝΙΣΕ ΜΕ...

Η λεξη "μη μου απτου" βγηκε απο εκει.Το προσεχω σαν τα ματια μου και δεν ξερω πως εχει ηδη γρατζουνιες. Αυτο το δε ασημι V ειναι λες και το εχουν κανει απο επικαληψη σοκολατας γαλακτος....

Μαλιστα η οθονη μου εχει και αυτη 3 γρατζουνιες λες και το εχω τσιμπησει με βελονακι...Να σημειωθει οτι το προσεχω σαν τρελος.Θα παω να την αλλαξω οποτε και εκει θα δουμε τι εστι ΜΟΤΟΡΟΛΑ...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Quicksilver (23 Απρ. 2004 , 21:24)

Η λεξη "μη μου απτου" βγηκε απο εκει.Το προσεχω σαν τα ματια μου και δεν ξερω πως εχει ηδη γρατζουνιες. Αυτο το δε ασημι V ειναι λες και το εχουν κανει απο επικαληψη σοκολατας γαλακτος....

Μαλιστα η οθονη μου εχει και αυτη 3 γρατζουνιες λες και το εχω τσιμπησει με βελονακι...Να σημειωθει οτι το προσεχω σαν τρελος.Θα παω να την αλλαξω οποτε και εκει θα δουμε τι εστι ΜΟΤΟΡΟΛΑ...

Πως τα κατάφερες? Εγώ το εχω 1 μηνα και το μόνο που βλέπω πανω του ειναι τα δακτυλικα μου αποτυπωματα :)

Το εχω βάλει στην ιδια τσεπη με κλειδια, αναπτηρες και κερματα αλλα δεν καταλαβαινει τίποτα. Να δοκιμάσω κατσαβίδι? :D

Emena pados ama deis kai se paliotero POST to peritiligma tis sokolatas pou les kai esu pou efuge... oxi polu ... ala ena polu mikro kommati epanw aristera. H plaka einai pws den katalava pote egine auto... to kinhto einai 2 evdomadwn kai den exei to paramikro... Klasika den to allazei i MOTOROLA . To meseo mauro kommati mazi me to peritiligma tis sokolatas exei 35euro na to allakseis.

βρε παιδιά, πως ενεργοποιείται η ανοικτή ακρόαση;;;; έχω φάει όλο το μενού!!!!!!! πρέπει να είμαι εντελώς στραβός. στο μανιουαλ λέει ότι την ώρα που μιλάμε πατάμε το πάνω δεξια κουμπάκι. το πατάω αλλά δεν κάνει τίποτα!!! πως το ενεργοποιούμε το ριμάδι;; :D :D :D

-------------

Επίσης......

Λύστε μου μια αποροία γιατί δεν καταλαβαίνω τι γίνεται με τα παιχνίδια. Το κινητό δεν έχει τίποτε περασμένο. Στο κεντρικό εικονίδιο του μενού λέει εφαρμογές, αλλά όταν πατάω μου γράφει "Δεν υπάρχει εγκατάσταση εφαρμογής". Έχω διαβάσει το thread και αυτό που κατάλαβα είναι ότι πρέπει να πάρω το usb καλώδιο γιατί με το bluetooth δεν γίνεται δουλειά. Ωραία ως εδώ. Ποιο καλώδιο να πάρω; Της mobile action; Αν όχι, ποιο;

Και αντε και το πήρα. Μετά;;;;;;;;;; Απλά στέλνω το jar στο κινητό ή πρέπει να κάνω κάτι άλλο;;;;;;

Ευχαριστώ πολύ παίδες!

[sIGPIC][/sIGPIC]...μα πως να μην ξεχάσεις την αυλή σου και την παλιά τη γνώμη καθενός όσους κρυφά περπάτησαν μαζί σου να σημαδεύουν πάλι τη ζωή σου και να 'σαι το πουλί κι ο κυνηγός στις μαύρες λαγκαδιές του παραδείσου...

Μάνος Ελευθερίου Ακούστε το

Παιδιά ναι !

Χαράζεται απίστευτα έυκολα

Μέσα έξω δε φαντάζεστε... Η πρόσοψη , η οθόνη , η "γραβάτα"...

ΟΛΑ!

Αυτό και η μικρή μπαταρία που τελειώνει αμέσως είναι τα πολύ (χαζά κατ' εμέ ελαττώματα του) :wacko:

:X

.ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΙΩΝΕΚΤΗΜΑ...

Κι εγω παρατήρησα στην οθόνη παρόμοιες ψιλές γρατζουνιές. Δεδομένου οτι το προσέχω πολύ σκέφτομαι μήπως δημιουργούνται οταν κλείνω το καπάκι. Γιατί αλλιώς δεν υπάρχει εξήγηση...

Που είναι?

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος DrMaslow (24 Απρ. 2004 , 00:18)

βρε παιδιά, πως ενεργοποιείται η ανοικτή ακρόαση;;;; έχω φάει όλο το μενού!!!!!!! πρέπει να είμαι εντελώς στραβός. στο μανιουαλ λέει ότι την ώρα που μιλάμε πατάμε το πάνω δεξια κουμπάκι. το πατάω αλλά δεν κάνει τίποτα!!! πως το ενεργοποιούμε το ριμάδι;; :D :D :D

-------------

Επίσης......

Λύστε μου μια αποροία γιατί δεν καταλαβαίνω τι γίνεται με τα παιχνίδια. Το κινητό δεν έχει τίποτε περασμένο. Στο κεντρικό εικονίδιο του μενού λέει εφαρμογές, αλλά όταν πατάω μου γράφει "Δεν υπάρχει εγκατάσταση εφαρμογής". Έχω διαβάσει το thread και αυτό που κατάλαβα είναι ότι πρέπει να πάρω το usb καλώδιο γιατί με το bluetooth δεν γίνεται δουλειά. Ωραία ως εδώ. Ποιο καλώδιο να πάρω; Της mobile action; Αν όχι, ποιο;

Και αντε και το πήρα. Μετά;;;;;;;;;; Απλά στέλνω το jar στο κινητό ή πρέπει να κάνω κάτι άλλο;;;;;;

Ευχαριστώ πολύ παίδες!

Μάλλον η συσκεύη σου έχει πρόβλημα! Η ανοικτή ακρόαση ενεργοποιείται με το τρόπο που περιγράφεις και πέρα απ'αυτό το τηλέφωνο έχει προεγκατεστημένα 2 javakia. Το stundman και την monopoli. :!:

Που είναι?

dtsolakis τί να κάνω τώρα; :( :( :(

Που να το πάω το τηλέφωνο να το κοιτάξουν;;; Στην omnitech? Αυτή κάνει το service? Μήπως φταίει κάτι άλλο και δεν είναι ενεργοποιηένη η ανοιχτή συνομιλία;;;;;;

Για τα παιχνίδια σκέφτομαι μήπως το παιδί που είχε το τηλέφωνο τα εσβυσε!!!! Το πρόβλημα είναι η ανοιχτή συνομιλία!!!!!!!!!!!!

Για το καλώδιο τελικά ποιο πρέπει να αγοράσω; το mobile action ή κάποιο αυθεντικό;;;;;

[sIGPIC][/sIGPIC]...μα πως να μην ξεχάσεις την αυλή σου και την παλιά τη γνώμη καθενός όσους κρυφά περπάτησαν μαζί σου να σημαδεύουν πάλι τη ζωή σου και να 'σαι το πουλί κι ο κυνηγός στις μαύρες λαγκαδιές του παραδείσου...

Μάνος Ελευθερίου Ακούστε το

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος DrMaslow (24 Απρ. 2004 , 09:32)

Για το καλώδιο τελικά ποιο πρέπει να αγοράσω; το mobile action ή κάποιο αυθεντικό;;;;;

Έχεις πολλές επιλογές:

1) Το πακέτο της Mobile Action ΜΑ 8850C που μόλις πρόσφατα υποστηρίζει και το V600

2) Το καλώδιο της Motorola (θα χρειαστεί να κατεβάσεις τη σουίτα phone tools από το http://www.motclub.com)

3) Το πακέτο της Μotorola Phone Tools PC620 (περιλαμβάνει καλώδιο και σουίτα)

Τέλος, λόγω ευχρηστίας και μόνο, προσωπικά θεωρώ τη λύση bluetooth καλύτερη από το καλώδιο. Ρίξε μια ματιά στο πακέτο της Motorola Phone Tools PC820 που περιλαμβάνει bluetooth dongle και τη σουίτα. Κοστίζει περισσότερο βέβαια (69 ευρώ), αλλά είναι μεγάλη ευκολία να κάνεις όποτε θέλεις σύνδεση με το PC χωρίς καλώδια ακόμα και όταν το κινητό φορτίζει σε άλλο δωμάτιο! Το χρησιμοποιώ με το V600 περίπου 20 μέρες τώρα και μπορώ να πω ότι είμαι πλήρως ικανοποιημένος. Εκτός από τα αναμενόμενα (μεταφορά εικόνων, βίντεο, ήχων, mp3 κλπ), σημαντικό είναι το γεγονός ότι προσφέρει τη δυνατότητα αποστολής SMS από το PC (μέσω της συσκευής, όχι μέσω internet) χωρίς να χρειάζεται να αγγίξεις καθόλου το κινητό.

Αν πάλι επιμένεις σε χρήση καλωδίου προτείνω τις λύσεις 2) ή 3). Εχω χρησιμοποιήσει πακέτο της ΜΑ στο προηγούμενο κινητό μου και δεν μπορώ να πώ ότι ήμουν πλήρως ικανοποιημένος.

Paides exw kairo na emfanistw sto forum...k zhtw tapeina sygnwmh :P

Sxetika me tis gratsounies...to kinito einai sxedon adynaton na gratsounistei...emena gia na gratsounistei ekeino to mavro brosta eprepe na faei kati apisteftes toubes apo ta xeria mou!!!!

Oso gia to kin ola kala ektos apo thn metria aftonomia k ta sms!!!

Re paides ti paizei me ta sms?Wres wres otan grafw sms pou einai panw apo ena minimata mazi mporei na steilei ena shmera k to allo tou agiou

p***ou anhmera!!!Tespa mou xei psilogamisei thn psixologia afto!

Oso gia to copy otan metafereis eikona to xw parathrhsei...opos exw parathrhsei oti an svhseis thn arxikh eikona apo opou egine arxika h metakinhsh oti svinetai k h adegrammenh ston allon fakelo!!Koufo e?:)

FuTuRe TaKeS PlAcE DeEp In SpAcE......

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος DecaDancer (24 Απρ. 2004 , 16:26)

Oso gia to copy otan metafereis eikona to xw parathrhsei...opos exw parathrhsei oti an svhseis thn arxikh eikona apo opou egine arxika h metakinhsh oti svinetai k h adegrammenh ston allon fakelo!!Koufo e?:)

DecaDancer einai fusiko apo tin stigmh pou den ta metaferh (move) aplos ta vazei se lista (kati san playlist) to kserw einai koutamara auto kai aporw giati to kane etsi (xa8ike o kopos na ftiaxneis directory tststst )