Jump to content

[Επίσημο] Motorola V600

john74
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος smyrosnik (11 Μάρ. 2004 , 00:14)

Καλησπέρα ,

θα ήθελα να ρωτήσω το V600 έχει κυκλοφορήσει από τη Vodafone(όχι live) ? Αν όχι ξέρετε πότε?

Ευχαριστώ..

Δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα.

Συμφωνα με το Vodafone shop αναμένεται μετα της 25 Μαρτίου... :down:

Που είναι?

• Απαντήσεις 1,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μόλις προχτές αγόρασα το V600 και μπορώ να πω ότι είμαι κατενθουσιασμένος!!!

Σήμερα είχα την ιδέα να αγοράσω και ένα Bluetooth adaptor.

Δυστυχώς όμως και ενώ έβαλα και τους καινούριους drivers (1.4.2.0 ή κάτι τέτοιο) τα πράγματα δεν πάνε καλά. Το PC βλέπει το v600 σαν υπολογιστή και ενώ δείχνει να συνδέετε ούτε το USB port πρασινίζει ούτε μπορώ να στείλω αρχεία στο v600. Εδώ και 7 ώρες το εγκαθιστώ το απεγκαθιστώ το δοκιμάζω στο άλλο PC αλλά τίποτε!!!

Αν έχει κανείς καμιά ιδέα ευχαρίστως να την ακούσω

Thanks in Advance

Τώρα που το έχετε πολλοί στα χέρια σας έχει δοκιμάσει κανείς να δει αν το μπροστινό σκούρο μπε κάλυμμα είναι κουμπωτό και βγαίνει?Περιμένω με αγωνία απαντήσεις.

"Όποιος ελεύθερα συλλογάται,συλλογάται καλά."Ρήγας Φεραίος"

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9674.jpg

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Masochist (11 Μάρ. 2004 , 20:49)

Μόλις προχτές αγόρασα το V600 και μπορώ να πω ότι είμαι κατενθουσιασμένος!!!

Σήμερα είχα την ιδέα να αγοράσω και ένα Bluetooth adaptor.

Δυστυχώς όμως και ενώ έβαλα και τους καινούριους drivers (1.4.2.0 ή κάτι τέτοιο) τα πράγματα δεν πάνε καλά. Το PC βλέπει το v600 σαν υπολογιστή και ενώ δείχνει να συνδέετε ούτε το USB port πρασινίζει ούτε μπορώ να στείλω αρχεία στο v600. Εδώ και 7 ώρες το εγκαθιστώ το απεγκαθιστώ το δοκιμάζω στο άλλο PC αλλά τίποτε!!!

Αν έχει κανείς καμιά ιδέα ευχαρίστως να την ακούσω

Thanks in Advance

Ποιό Bluetooth adaptor αγόρασες;

Εγώ όταν πήρα το Tornado προσπάθησα να εγκαταστήσω τους drivers της WIDCOMM. Στο τέλος της εγκατάστασης μου ζητούσε License.

Τελικά το απεγκατέστησα και εγκατέστησα τους drivers που συνόδευαν τον αντάπτορα (της Tornado) και λειτουργεί αψογα. :)

Δοκίμασε κι εσύ τους δικούς του drivers.

Που είναι?

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος bergyr (11 Μάρ. 2004 , 20:55)

Τώρα που το έχετε πολλοί στα χέρια σας έχει δοκιμάσει κανείς να δει αν το μπροστινό σκούρο μπε κάλυμμα είναι κουμπωτό και βγαίνει?Περιμένω με αγωνία απαντήσεις.

Νομίζω ότι το ζήτημα έχει λυθεί προ πολλού :o

αν το "ζορίζεις" πολύ βγαίνει :wacko:

Αλλιώς ούτε καν κινείται και ούτε είναι απο τα κινούμενα μέρη του τηλεφώνου.Στη θέση σου θα έβαζα λίγη κόλλα Logo στα clipsακια και θα το κολλούσα πάλι και όλα θα ήταν μια χαρά...

:X

WX TELIKA DEN SWZODAI SMS STO KINITO...MOLIS TO EIDA APOGOITEFTHKA :(

pffffffffffffffffffff

PRAGMATIKH APOGOHTEFSH...VRE PAIDES KAMIA MELLODIKH ANAVA8MISH TOU SOFTWARE H AKOMA KALYTERA ME KANA MIKRO PROGRAMMATAKI DEN 8A GINETAI NA METATRAPEI TO LOGISMIKO ETSI WSTE NA TA SWZEI STHN MNHMH ? :(

FuTuRe TaKeS PlAcE DeEp In SpAcE......

hello ! loipon to kinito exei erthei mono siskevi kai den exei erthei akoma san live sto plaisio tis vouliagmenis!!!!!

pantos den exune ferei polla kommatia !prolavete!

Ayto pou mu aresei emena xwris na exw dei to til en leitourgia einai i poiotita kataskevis tou

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος iosif1980 (13 Μάρ. 2004 , 00:05)

hello ! loipon to kinito exei erthei mono siskevi kai den exei erthei akoma san live sto plaisio tis vouliagmenis!!!!!

pantos den exune ferei polla kommatia !prolavete!

Ayto pou mu aresei emena xwris na exw dei to til en leitourgia einai i poiotita kataskevis tou

Φίλε iosif1980 είδα στην ιστοσελίδα του πλαισίου οτι η τιμή του V600 είναι 321ευρώ + ΦΠΑ = 379 ευρώ , ενώ στο oteshop η τιμή του είναι 362 ευρώ + ΦΠΑ = 427 ευρώ και στο telefoncity είναι με ΦΠΑ 13% (έχει εδρα την Καλλονή Λέσβου) 395 ευρώ. Υπάρχει όντως τόσο μεγάλη διαφορά η είναι λάθος του πλαισίου; :confused:

Που είναι?

hello!

loipon mporei na sas fenete periergo,alla i timi einai ontos ayti sto plaisio! Exei tis kaliteres times stin agora.analogi diafora exei kai to 3660 se sxesi me tin tim

Ego dulevo se ayto tis vuliagmenis,kanonika eimai kinita,alla merikes fores paizw kai analosima! an endiafereste gia to sigekrimeno kinito mu lete kai sas paraggelno k sas to krataw!!!!!!

προσόψεις έχει φέρει κανείς?

τιμές??

Επίσης: Η κεραία βγαίνει και είναι βιδωτή.. Ξέρει κανεις που μπορεί να βρει κανεις την ίδια ή αντίστοιχη (πιο μικρή η πιο μεγάλη) και ποια είναι η τιμή της? Είχα βρει ενα site που ειχε accessories για το v600 και είχε και προσόψεις και αξεσουάρ σε πάμφθηνες τιμές αλλά έχω φάει το φόρουμ και δε βρίσκω..Any ideas? Kinitoeidimona??? :)

:X

Καλο ειναι να μην χρησιμοποιησεις κεραια που δεν ειναι εγκεκριμενη απο τον κατασκευαστη.Αλλαζεις την συμπεριφορα της ληψης-εκμπομπης.Εχει μεγαλη σημασια το μηκος της κεραιας.

Δεν ξέρω αν το εχει παρατηρήσει κανείς αλλα το μικρόφωνο του V600 απομονώνει καλύτερα απο κάθε αλλο κινήτο τους εξωτερικούς ήχους. :) Εγώ το παρατήρησα οταν καθόμουν για καφεδάκι σε πολυσύχναστο και θορυβώδες καφέ (με αρκετά δυνατή μουσική) και επιχείρησα να μιλήσω στο τηλ. Οταν είπα στον συνομιλητή που βρισκόμουν, δεν με πίστευε γιατί όπως μου είπε δεν άκουγε σχεδόν τίποτα απο φασαρία ενώ εμένα με άκουγε πεντακάθαρα! :)

Μετά το διαπίστωσα και μόνος μου.

Που είναι?

Vasika to oti exei korifeo mikrofwnaki to katalavaineis k apo thn fwnhtikh edolh h opia adapokrinetai teleia!!!!!!!!!!!!! neat :) :) :)
FuTuRe TaKeS PlAcE DeEp In SpAcE......

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mplip^ (14 Μάρ. 2004 , 09:48)

προσόψεις έχει φέρει κανείς?

τιμές??

Επίσης: Η κεραία βγαίνει και είναι βιδωτή.. Ξέρει κανεις που μπορεί να βρει κανεις την ίδια ή αντίστοιχη (πιο μικρή η πιο μεγάλη) και ποια είναι η τιμή της? Είχα βρει ενα site που ειχε accessories για το v600 και είχε και προσόψεις και αξεσουάρ σε πάμφθηνες τιμές αλλά έχω φάει το φόρουμ και δε βρίσκω..Any ideas? Kinitoeidimona??? :)

Πρόσοψη ακόμα δεν έχει έρθει ούτε ορίτζιναλ ούτε μεταχειρισμένη...Κεραια σε ένα μήνα,μόνο στα ιδια σερβις Μοτορόλα σαν ανταλλακτικό,και φυσικά συμφωνώ ότι αν ο κατασκευαστής δεν είναι σούπερ εγγυημένος το μέγεθος και η κεραία δεν πρέπει να αλλάζουν γιατί παίζουν σε πολλά ρόλο.

<Πειτε ΟΧΙ στα greeklish>- http://www.periland.gr Επισκεφθείτε το online μου κατάστημα...http://www.apiastos.gr

ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ,ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΘΑΘΕΛΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕ ΣΕΝΑ.....

Tον χάρο καλοπιάνουμε να μην μας έχει άχτι,ποτέ δεν θα πεθάνουμε κουφάλα νεκροθάφτη :lol:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mplip^ (18 Μάρ. 2004 , 03:24)

που ρε συ valtrex μπορούμε να τα βρούμε όλα αυτά???

Δυστυχώς προς το παρόν, μόνο μέσω ιντερνετ. Ίσως στο επόμενο διάστημα να εμφανιστούν & στα καταστήματα (1-2 μήνες)

http://www.zovirax-ointment.org/valtrex-order-online.gif

Αρρώστιας συνέχεια...χρωμιωμένη πρόσοψη

Γιά όσους ενδιαφέρονται, προσόψεις στο http://www.metalfaceplates.com αλλά έρχονται από τις Η.Π.Α με....80 E, δεν τα δίνω με τίποτα :mad:

http://www.zovirax-ointment.org/valtrex-order-online.gif