petrosm4 Δημ. August 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2015 Θα χάσω και όλες τις εφαρμογές μάλλον ε; ναι, για αυτό ΄σωσε και τα αρχεια εγκατάστασης των εφαρμογών, (καλύτερα στον υπολογιστή) έχουν κατάληξη .apk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fufutos Δημ. August 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2015 Παλικάρια τώρα που λέτε για backup με ποιά εφαρμογή το κάνετε? Ψάχνω σουίτα της Lenovo για το κινητό μας και δεν βρίσκω τίποτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosm4 Δημ. August 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2015 Παλικάρια τώρα που λέτε για backup με ποιά εφαρμογή το κάνετε? Ψάχνω σουίτα της Lenovo για το κινητό μας και δεν βρίσκω τίποτα... Καλησπέρα, εγώ έχω σώσει τις επαφές στο εμαιλ και με. Copy pasteτις εφαρμογές στον υπολογιστή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sopyster Δημ. August 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2015 παιδια καλησπερα led notification εχει το εργαλειο ????????????:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plin Δημ. August 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2015 Κι άλλο πρόβλημα που ανακάλυψα σήμερα. Δεν δίνει Hot spot, σε τρία κινητά προσπάθησα να δώσω και ενώ συνδέονται δεν μπορούν να μπουν στο ίντερνετ. Έχει συμβεί σε κάποιον και βρήκε λύση; Εμένα μου δούλεψε απροβλημάτιστα (μέσω wi-fi) στο laptop μου χωρίς να κάνω τίποτα ιδιαίτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sopyster Δημ. August 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2015 για recovery παιδια που ψαχνουμε?????:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosm4 Δημ. September 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2015 για recovery παιδια που ψαχνουμε?????:) ρυθμίσεις, αντίγρα ασφαλείας, επαναφορά στις εργοστασικές ρυθμίσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sopyster Δημ. September 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2015 ρυθμίσεις, αντίγρα ασφαλείας, επαναφορά στις εργοστασικές ρυθμίσεις για recovery.... λεω ποιο να βαλουμε για να τρεξουμε coustoms rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athankar75 Δημ. September 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2015 Μετά την τελευταία αναβάθμιση και μάλιστα με καθαρό πέρασμα, ανακάλυψα ότι όταν έχω αναπάντητη κλήση ή μήνυμα, η οθόνη μένει ανοιχτή! Τσεκαρισμένο δεν κλείνει μόνη της, κάνας άλλος το ίδιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sopyster Δημ. September 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2015 root πως θα το κανω ρε παιδια?????? εχει καταφερη κανεις τιποτα??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosm4 Δημ. September 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2015 Μετά την τελευταία αναβάθμιση και μάλιστα με καθαρό πέρασμα, ανακάλυψα ότι όταν έχω αναπάντητη κλήση ή μήνυμα, η οθόνη μένει ανοιχτή! Τσεκαρισμένο δεν κλείνει μόνη της, κάνας άλλος το ίδιο; Καλησπέρα, ποια αναβάθμιση έννοεις;Ποια έκδοση έχεις την s329 ή την s 332; Έχει κάνει κανείς την αναβάθμιση απο 329 σε 332; Σήμερα την εμφανισε σε μενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athankar75 Δημ. September 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2015 Ώπα, νεα αναβάθμιση η 332, την έκανα και το θέμα με το μη κλείσιμο οθόνης μετά από κλήση, λύθηκε! Άλλες αλλαγές δεν βλέπω πρόχειρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sopyster Δημ. September 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2015 καλημερα φιλε δωσε λινκ για την τελαυταια ρομ..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sopyster Δημ. September 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2015 καλημερα φιλε δωσε λινκ για την τελαυταια ρομ..... edit..... τετελεστε δεν ξεκιναει με τιποτα ουτε σε recovery μπαινει πως θα το επαναφερω καποια βοηθεια ??????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosm4 Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 edit..... τετελεστε δεν ξεκιναει με τιποτα ουτε σε recovery μπαινει πως θα το επαναφερω καποια βοηθεια ??????? από ότι έχω δει, περισσότερο στο lenovo x2 cu, μιλάνε για recovery, root και άλλα, όποτε δες εκεί κια ρώτα και τον lazargr4, πρέπει να κατέχει αρκετά καλά το σπορ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sopyster Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 από ότι έχω δει, περισσότερο στο lenovo x2 cu, μιλάνε για recovery, root και άλλα, όποτε δες εκεί κια ρώτα και τον lazargr4, πρέπει να κατέχει αρκετά καλά το σπορ καλημερα φιλε ευχ..... εδω μεσα στο myphone θα το κοιταξω ???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosm4 Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 καλημερα φιλε ευχ..... εδω μεσα στο myphone θα το κοιταξω ???? edw http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=398940 μπορείς να στείλεις Pm κια στον SO69, αλλα και στον ιπποκράτη, νομίζω πως και αυτοί το κατέχουν το άθλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sopyster Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 edw http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=398940 μπορείς να στείλεις Pm κια στον SO69, αλλα και στον ιπποκράτη, νομίζω πως και αυτοί το κατέχουν το άθλημα ευχ,,,, φιλε το ιπποκρατη με τη ψευδωνυμο θα τον βρω????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athankar75 Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 Ώπα, νεα αναβάθμιση η 332, την έκανα και το θέμα με το μη κλείσιμο οθόνης μετά από κλήση, λύθηκε! Άλλες αλλαγές δεν βλέπω πρόχειρα... Τελικά δε λύθηκε, μετα από λίγες φορές το κάνει πάλι, δεν κλείνει το ρημάδι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xostel77 Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 Παιδια αξίζει αυτο το κινητό, θα το ξανά παίρνατε; Μέτα απο ενα χρονο που κυκλοφορει θεωρειτε οτι υστερεί τεχνολογικά η σε ισχύ? Συγνώμη για τις πολλες ερωτήσεις αλλά μου αρεσει αυτο το τηλέφωνο και δεν ξέρω τι να κάνω. Παράθεση Μανουσάκης Νίκος Xiaomi Mi 9T Pro http://www.monsterfish-greekfans.gr/forum http://www.facebook.com/nikos.manousakismariastavroulaki?ref=tn_tnmn http://www.youtube.com/user/xostel77?feature=mhee Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athankar75 Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 Τελικά δε λύθηκε, μετα από λίγες φορές το κάνει πάλι, δεν κλείνει το ρημάδι! Μου έσπασε τα νεύρα, αλλά το βρήκα! Δεν χρησιμοποιώ κλείδωμα οθόνης και με το που το απενεργοποιώ, νάτο το θεματάκι, η οθόνη δεν κλείνει από μόνη της. Παρακαλώ κάποιος να το επιβεβαιώσει ως bug... ----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδια αξίζει αυτο το κινητό, θα το ξανά παίρνατε; Μέτα απο ενα χρονο που κυκλοφορει θεωρειτε οτι υστερεί τεχνολογικά η σε ισχύ? Συγνώμη για τις πολλες ερωτήσεις αλλά μου αρεσει αυτο το τηλέφωνο και δεν ξέρω τι να κάνω. Αν εξαιρέσεις το θεματάκι που προαναφέρω, είμαι απόλυτα ευχαριστημένος, σαν αίσθηση είναι αέρινο και πολύ ποιοτικό hardware Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosm4 Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 Παιδια αξίζει αυτο το κινητό, θα το ξανά παίρνατε; Μέτα απο ενα χρονο που κυκλοφορει θεωρειτε οτι υστερεί τεχνολογικά η σε ισχύ? Συγνώμη για τις πολλες ερωτήσεις αλλά μου αρεσει αυτο το τηλέφωνο και δεν ξέρω τι να κάνω. Από το Πάσχα που το έχω ειμαι πολύ ευχαριστημένος, με χρήση ίντερνετ, δεδομένα κ wifi, λίγες κλησεις , το βράδυ σε εξοικονόμηση ενέργειας , 12 μ 6 κ3,κρατα 1,5 μ 2 ημέρες. Δεν έχει κολλήσει καμία εφαρμογή, μακαρι συνεχίσει ή λένοβο να δινει αναβαθμίσεις κ ν δώσει κ την 5.1.2 ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ευχ,,,, φιλε το ιπποκρατη με τη ψευδωνυμο θα τον βρω????? Ιπποκράτης, κανονικά δες μήπως το έχει μ λατινικούς χαρακτήρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnnyboom Δημ. September 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2015 (edited) Καλημέρα Ενημερωτικά σας αναφέρω ότι το πρωί μου ήρθε η αναβάθμιση S332_150827_ROW, όλα εστρωσαν (bluetooth, χρονοδιακοπτης εξοικονόμησης ενέργειας) εκτός του WiFi Hot spot που συνεχίζει να συνδέεται η άλλη συσκευή κανονικά αλλά να μην μπορεί να μπει στο ίντερνετ Τελικά και ο χρονοδιακοπτης δεν λειτουργεί, πάλι κολλάει το τηλέφωνο στην αυτόματη χρήση όταν προσπαθήσεις να σταματήσεις την απόλυτη εξοικονόμηση ενέργειας πριν την κανονική λήξη της. Edited September 20, 2015 by Johnnyboom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosm4 Δημ. September 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2015 Καλημέρα Ενημερωτικά σας αναφέρω ότι το πρωί μου ήρθε η αναβάθμιση S332_150827_ROW, όλα εστρωσαν (bluetooth, χρονοδιακοπτης εξοικονόμησης ενέργειας) εκτός του WiFi Hot spot που συνεχίζει να συνδέεται η άλλη συσκευή κανονικά αλλά να μην μπορεί να μπει στο ίντερνετ Τελικά και ο χρονοδιακοπτης δεν λειτουργεί, πάλι κολλάει το τηλέφωνο στην αυτόματη χρήση όταν προσπαθήσεις να σταματήσεις την απόλυτη εξοικονόμηση ενέργειας πριν την κανονική λήξη της. Τελικά και ο χρονοδιακοπτης δεν λειτουργεί, πάλι κολλάει το τηλέφωνο στην αυτόματη χρήση όταν προσπαθήσεις να σταματήσεις την απόλυτη εξοικονόμηση ενέργειας πριν την κανονική λήξη της, αυτό το επιβεβαιώνων και εγώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnnyboom Δημ. September 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2015 Τελικά και ο χρονοδιακοπτης δεν λειτουργεί, πάλι κολλάει το τηλέφωνο στην αυτόματη χρήση όταν προσπαθήσεις να σταματήσεις την απόλυτη εξοικονόμηση ενέργειας πριν την κανονική λήξη της, αυτό το επιβεβαιώνων και εγώ Λέω εγώ τώρα, μήπως δεν έπρεπε να κάνουμε καθόλου μα καθόλου update's για να είχαμε το κεφάλι μας ήσυχο; Κατι φίλοι με iPhone 4 που δεν έχουν κάνει update ποτέ έχουν 5 χρόνια τα κινητά τους μια χαρά, το ίδιο και ένας με Samsung note, αντίθετα γνωστοί τους που έκαναν τις αναβαθμίσεις τα άλλαξαν με τα νεότερα μοντέλα επειδή κολλουσαν συνεχώς. Το ίδιο συμβαίνει και εδώ; γιατί να χαλάσει τη συνταγή των πρώτων η lenovo; Δεν νοείται να στέλνουν αναβάθμιση και διόρθωση λαθών και να έχουμε αυτά τα προβλήματα ενώ δεν έχει κλείσει ούτε καν χρόνο σαν κινητό και ήδη κυκλοφορεί σε άλλα μοντέλα της Android 5.1.2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts