Jump to content

Lenovo Vibe X2

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα σε ολους...

Τελικα καταφερα και του εβαλα την τελευταια EU ROM απο τους Ρωσσους ολα δουλευουν αψογα,

εκτος του οτι δεν πιανει πια 3G kai 4G.

Το αρχειο του modem απο την CU εκδοση που θα το βρω ?Κοιταξα μεσα και δεν υπαρχει οπως

στην EU.

Αν μπορει καποιος να βοηθησει ?

Ευχαριστω πολυ

• Απαντήσεις 2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλησπερα σε ολους...

Τελικα καταφερα και του εβαλα την τελευταια EU ROM απο τους Ρωσσους ολα δουλευουν αψογα,

εκτος του οτι δεν πιανει πια 3G kai 4G.

Το αρχειο του modem απο την CU εκδοση που θα το βρω ?Κοιταξα μεσα και δεν υπαρχει οπως

στην EU.

Αν μπορει καποιος να βοηθησει ?

Ευχαριστω πολυ

Αυτό βοηθάει;

πόσο κρατάει η μπαταρία ?????.... σε μένα κρατάει 14....15 ώρες σχεδόν σε αδρανια ....ειναι φυσιολογικό ?????

Μια εφαρμογη που εβαλα για την καμερα και βελτιωνει πολυ της φωτο αλλα και την θολουρα ειναι η camera zoom fx.εγω εχω την pro βεβαια αλλα και η απλη νομιζω κανει την ιδια δουλεια μονο κατι extra εχει η pro

Για όσους φίλους τρέχουν την EU ρομ,απ' ότι βλέπω, έχει κυκλοφορήσει ενημέρωση για lollipop.

Και μάλιστα περνιέται πολύ εύκολα όπως λέει εδώ!

Καμιά καλή πράξη δεν μένει ατιμώρητη!

Καλησπέρα παίδες! Ακούστε το δικό μου πρόβλημα τώρα..!

Το παρέλαβα με custom ROM από Κινέζους αλλά έβαλα την CU ROM (CU είναι το κινητό) από τον γνωστό baralajbi του needrom. Υπερ ευχαριστημένος, δουλεύει ΑΨΟΓΑ το 4g της Vodafone στην 2η sim η οποία είναι από την Vodafone 4G sim. Μιας όμως και ακούω ότι όλοι σας στην EU έκδοση είστε υπερ ευχαριστημένοι και μιας και πάντα είμαι υπέρ μιας εταιρείας και όχι της custom, θα δοκιμάσω την EU έκδοση.

Ερώτησις:

Στην έκδοση 130 που έχουν οι Ρώσοι έχει λυθεί το θέμα με το σήμα που χάνεται κάθε 5 λεπτά; Και εάν όχι, ΠΟΙΑ ΕΚΔΟΣΗ (version) modem.img πρέπει να αντικαταστήσω; Μήπως θα έπρεπε να βάλω μία πιο πρόσφατη από αυτή που μου ήρθε από την Κίνα; Εννοώ, αν βάλω από την έκδοση που μου ήρθε από Κίνα, δηλαδή VIBEUI_V2.0_1511_5.22.1_ST_X2-CU, θα είναι καλή ή μήπως να βάλω από την τελευταία έκδοση της CU που υπάρχει τώρα;

Ευχαριστώ, ελπίζω να μην κούρασα :O

Καλησπέρα παίδες! Ακούστε το δικό μου πρόβλημα τώρα..!

Το παρέλαβα με custom ROM από Κινέζους αλλά έβαλα την CU ROM (CU είναι το κινητό) από τον γνωστό baralajbi του needrom. Υπερ ευχαριστημένος, δουλεύει ΑΨΟΓΑ το 4g της Vodafone στην 2η sim η οποία είναι από την Vodafone 4G sim. Μιας όμως και ακούω ότι όλοι σας στην EU έκδοση είστε υπερ ευχαριστημένοι και μιας και πάντα είμαι υπέρ μιας εταιρείας και όχι της custom, θα δοκιμάσω την EU έκδοση.

Ερώτησις:

Στην έκδοση 130 που έχουν οι Ρώσοι έχει λυθεί το θέμα με το σήμα που χάνεται κάθε 5 λεπτά; Και εάν όχι, ΠΟΙΑ ΕΚΔΟΣΗ (version) modem.img πρέπει να αντικαταστήσω; Μήπως θα έπρεπε να βάλω μία πιο πρόσφατη από αυτή που μου ήρθε από την Κίνα; Εννοώ, αν βάλω από την έκδοση που μου ήρθε από Κίνα, δηλαδή VIBEUI_V2.0_1511_5.22.1_ST_X2-CU, θα είναι καλή ή μήπως να βάλω από την τελευταία έκδοση της CU που υπάρχει τώρα;

Ευχαριστώ, ελπίζω να μην κούρασα :O

Εφοσον εισαι ευχαριστημενος με την ROM ( την εχω βαλει και εγω ) τοτε μην το πειραζεις.

Μια ερωτηση....εισαι σιγουρος οτι εχεις 4G στην 2η SIM ??????

Γιατι απο οτι ξερω 4G ειναι η πρωτη !!!!

High End valve amplifiers.....

ΝΟΚΙΑ Ν8 - ΝΟΚΙΑ 9 PureView

Εφοσον εισαι ευχαριστημενος με την ROM ( την εχω βαλει και εγω ) τοτε μην το πειραζεις.

Μια ερωτηση....εισαι σιγουρος οτι εχεις 4G στην 2η SIM ??????

Γιατι απο οτι ξερω 4G ειναι η πρωτη !!!!

Η κάρτα μου είναι 4G nano sim (την είχα στο iPhone 5) και είναι στην θύρα 2. Βλέπω κανονικότατα και εδώ που είμαι τώρα το 4G LTE σήμα στη 2η sim. Επαναλαμβάνω ότι έχω την ROM του baralajbi.

Σχετικά με την έκδοση του modem.img; Καμμία άποψη; Την έχω ούτως ή άλλως, αν δεν μου αρέσει κάτι, απλά θα ξαναπεράσω αυτήν που είχα (όχι, δεν βαριέμαι :p)

καλησπερα

Πως δουλευει ο αισθητηρας που ενεργοποιει την καμερα οταν το φερνεις σε οριζοντια θεση

Lenovo Vibe X2

http://www.digitallife.gr/wp-content/uploads/2014/09/Lenovo-Vibe-X2.jpg

Βασικά χαρακτηριστικά:

• οθόνη 5 ιντσών ανάλυσης 1080p
  • οκταπύρηνος επεξεργαστή της Mediatek (M6595)
  • 2GB RAM
  • 32GB αποθηκευτικό χώρο,
  • δύο κάμερες 13 και 5MPixels
  • μπαταρία 2.300mAh.

Πρόκειται για το πρώτο "πολυεπίπεδο" smartphone της αγοράς, η κατασκευή του οποίου έχει γίνει από τέσσερα διακριτά στρώματα που του προσφέρουν ένα ξεχωριστό οπτικό αποτέλεσμα.

Ξεχωριστά αξεσουάρ, με τη μορφή των magnetic connectors μπορούν να τοποθετηθούν στο πίσω μέρος του X2. Τα Vibe Xtensions που θα κυκλοφορήσουν αρχικά θα είναι δύο, μία μπαταρία και ένα ηχείο dock σε συνεργασία με την JBL, κάθε ένα από τα οποία προσθέτει ένα επιπλέον... layer στην πολυεπίπεδη συσκευή.

Οδηγός αναβάθμισης Χ2-CU σε Χ2-EU ROM.

Για όσους φίλους τρέχουν την EU ρομ,απ' ότι βλέπω, έχει κυκλοφορήσει ενημέρωση για lollipop.

Και μάλιστα περνιέται πολύ εύκολα όπως λέει εδώ!

για πες μας δάσκαλε πως να την περάσουμε γιατί αυτός παρά είναι απλοϊκός στην εξήγηση του....

Καλησπέρα παιδιά,

μόλις έκανα αναβάθμιση σε lollipop στο flashαρισμένο μου X2-CU που το είχα κάνει Χ2-EU βάσει των οδηγιών της πρώτης σελίδας.

Την έκανα την αναβάθμιση από το σύστημα (αναβάθμιση λογισμικού) αλλά πρώτα επανέφερα όλες τις εφαρμογές όπως υπήρχαν συν αντικατάσταση των αρχείων από την CU για το σήμα συν ξερουτάρισμα διότι αλλιώς μου έριχνε πόρτα..

Μοιάζει ωραίο,φαίνεται γρήγορο αλλά έχω καμιά ώρα που το παλεύω με kingroot να το rootάρω για να ξαναβάλω τα αρχεία CU για το σήμα αλλά τίποτα.. έχει μουλαρώσει..

Έχει κανείς κάποια ιδέα για root έγκυρο με διαφορετικό τρόπο?

Καλησπέρα παιδιά,

μόλις έκανα αναβάθμιση σε lollipop στο flashαρισμένο μου X2-CU που το είχα κάνει Χ2-EU βάσει των οδηγιών της πρώτης σελίδας.

Την έκανα την αναβάθμιση από το σύστημα (αναβάθμιση λογισμικού) αλλά πρώτα επανέφερα όλες τις εφαρμογές όπως υπήρχαν συν αντικατάσταση των αρχείων από την CU για το σήμα συν ξερουτάρισμα διότι αλλιώς μου έριχνε πόρτα..

Μοιάζει ωραίο,φαίνεται γρήγορο αλλά έχω καμιά ώρα που το παλεύω με kingroot να το rootάρω για να ξαναβάλω τα αρχεία CU για το σήμα αλλά τίποτα.. έχει μουλαρώσει..

Παιδιά <<ενημερωτικά>> το μόνο root που μου δούλεψε μετά από 2-3 ώρες ψάξιμο για lollipop ήταν το kingroot 4.0 στα κινέζικα..

έβαλα το twrp manager αλλά δεν μπαίνει σε recovery!!! Μπαίνει στο recovery της Lenovo. Τα νεύρα μου....

Αν εννοείς ότι προσπαθείς με την εφαρμογή twrp manager να κάνεις δουλειά, δεν θα τα καταφέρεις!

Πρέπει να κατεβάσεις το zip με το TWRP recovery (από εδώ πχ - δεν χρειάζεσαι κωδ.) και είτε να το εγκαταστήσεις με MobileuncleTool είτε να το φλασάρεις με το flashtool.

Αυτά για να μπεις σε stock recovery!

Όσο για τo Lollipop μόνο εμείς με CU δεν το έχουμε γλείψει ακόμα :(:)

Εδώ φαίνεται πως κυκλοφορεί και για την ΑΡ έκδοση.

Ο φίλος astakos8 παίζει να είναι ο πρώτος Έλληνας που τρέχει Χ2 με lollipop :up: οπότε περιμένουμε πιο εκτενείς εντυπώσεις κυρίως από την επίδραση στην αυτονομία!

Edited by SO69

Αν εννοείς ότι προσπαθείς με την εφαρμογή twrp manager να κάνεις δουλειά, δεν θα τα καταφέρεις!

Πρέπει να κατεβάσεις το zip με το TWRP recovery (από εδώ πχ - δεν χρειάζεσαι κωδ.) και είτε να το εγκαταστήσεις με MobileuncleTool είτε να το φλασάρεις με το flashtool.

Ο φίλος astakos8 παίζει να είναι ο πρώτος Έλληνας που τρέχει Χ2 με lollipop :up: οπότε περιμένουμε πιο εκτενείς εντυπώσεις κυρίως από την επίδραση στην αυτονομία!

Φίλε μου είδα στο needrom ότι παίζει lollipop για cu αλλά με 2 γλώσσες (κινέζικα-αγγλικά) και χωρίς playstore..

όσο για την αυτονομία νομίζω ότι είναι σχεδόν η ίδια με μια μικρή διαφορά προς το καλύτερο!

Η αλήθεια είναι πάντως ότι στον χειρισμό είναι πιο γρήγορο από την έκδοση 4.4

Μέχρι στιγμής κάποιο bug δεν έχω βρει αλλά είναι νωρίς ακόμα..

Πως βρίσκω το twrp recovery μέσα από το mobileuncle??? πατάω στο mobileuncle να βρει το recovery αλλά δεν το βρίσκει....

Το twrp recovery.zip έβαλα μέσα στον φάκελο downloads. Πρέπει να είναι zipαρισμένο?

Edited by kabamaru2372

Φίλε μου είδα στο needrom ότι παίζει lollipop για cu αλλά με 2 γλώσσες (κινέζικα-αγγλικά) και χωρίς playstore...

Έχεις κάποιο σύνδεσμο γιατί δεν το βρίσκω;

Πως βρίσκω το twrp recovery μέσα από το mobileuncle??? πατάω στο mobileuncle να βρει το recovery αλλά δεν το βρίσκει....

Το twrp recovery.zip έβαλα μέσα στον φάκελο downloads. Πρέπει να είναι zipαρισμένο?

Μέσα στο ζιπαρισμένο πακετάκι υπάρχει ένα αρχείο με κατάληξη .img.

Αυτό πρέπει να το ξεζιπάρεις και να το αντιγράψεις ΧΥΜΑ (εννοώ να μην το βάλεις σε κάποιο φάκελο) μέσα στην SD και να θυμάσαι το όνομά του.

To ΖΙΡ πακέτο θα το κρατήσεις επίσης, σε όποιο φάκελο θέλεις αρκεί να θυμάσαι που είναι.

Μετά θα ανοίξεις το mobileuncle και θα επιλέξεις recovery update.

Ανάμεσα στα υπόλοιπα θα σου δείξει το όνομα του .img αρχείου (συνήθως είναι το πρώτο).

Θα το επιλέξεις και μετά θα πατήσεις YES ή ΟΚ στις δύο ερωτήσεις που θα σου κάνει, θα σβήσει, θα ξανα-ανάψει και θα μπει σε recovery.

Θα πατήσεις install, θα ψάξεις το ΖΙΡ με το recovery και θα το εγκαταστήσεις. ΤΕΛΟΣ

Καλησπέρα παιδιά,

Η κάθε εκδοση του king root εκμεταλλεύεται κάποια σημεία ασφαλείας του λειτουργικού ώστε να αποκτήσει root πρόσβαση. Μήπως λοιπόν τρέχεις ενα πρόγραμμα που βρίσκει ευπάθεια σε 4.4 η οποία δεν υπάρχει όμως στην 5.0;

Η κάθε εκδοση του king root εκμεταλλεύεται κάποια σημεία ασφαλείας του λειτουργικού ώστε να αποκτήσει root πρόσβαση. Μήπως λοιπόν τρέχεις ενα πρόγραμμα που βρίσκει ευπάθεια σε 4.4 η οποία δεν υπάρχει όμως στην 5.0;

φίλε μου σε ευχαριστώ για την απάντηση αλλά τελικά (σε εμένα τουλάχιστον) έκανε δουλειά ΜΟΝΟ το kingroot έκδοση 4.0 (κινέζικο)

Μέσα στο ζιπαρισμένο πακετάκι υπάρχει ένα αρχείο με κατάληξη .img.

Αυτό πρέπει να το ξεζιπάρεις και να το αντιγράψεις ΧΥΜΑ (εννοώ να μην το βάλεις σε κάποιο φάκελο) μέσα στην SD και να θυμάσαι το όνομά του.

To ΖΙΡ πακέτο θα το κρατήσεις επίσης, σε όποιο φάκελο θέλεις αρκεί να θυμάσαι που είναι.

Μετά θα ανοίξεις το mobileuncle και θα επιλέξεις recovery update.

Ανάμεσα στα υπόλοιπα θα σου δείξει το όνομα του .img αρχείου (συνήθως είναι το πρώτο).

Θα το επιλέξεις και μετά θα πατήσεις YES ή ΟΚ στις δύο ερωτήσεις που θα σου κάνει, θα σβήσει, θα ξανα-ανάψει και θα μπει σε recovery.

Θα πατήσεις install, θα ψάξεις το ΖΙΡ με το recovery και θα το εγκαταστήσεις. ΤΕΛΟΣ

Ευχαριστώ για την απάντηση αλλά δεν θέλει το άτιμο....

Το βρίσκει το recovery.img με ρωτάει 2 φορές, κάνει restart για να μπει σε recοvery mode αλλά μπαίνει πάλι στο recovery της lenovo....

Κουράστηκα.....

φίλε μου σε ευχαριστώ για την απάντηση αλλά τελικά (σε εμένα τουλάχιστον) έκανε δουλειά ΜΟΝΟ το kingroot έκδοση 4.0 (κινέζικο)

Και εγώ παιδεύτηκα και στο Kingroot 4.0 κατέληξα όπου λειτουργεί άψογα!

(ψάχνουμε πρώτα και μετά ρωτάμε...)

Ευχαριστώ για την απάντηση αλλά δεν θέλει το άτιμο....

Το βρίσκει το recovery.img με ρωτάει 2 φορές, κάνει restart για να μπει σε recοvery mode αλλά μπαίνει πάλι στο recovery της lenovo....

Κουράστηκα.....

Μήπως πατάς το ''Into Recovery Mode'' αντί του ''Recovery Update'';

Η εναλλακτική είναι να ξεζιπάρεις όλο το πακέτο στον υπολογιστή.

Θα διαγράψεις το αρχείο ''MT6595_Android_scatter.txt'' που θα βρεις μέσα και θα το αντικαταστήσεις με το αντίστοιχο από την ρομ του κιν σου (φαντάζομαι την έχεις καταβασμένη).

Θα ανοίξεις το SP Flash Tool, θα φορτώσεις το recovery και θα το φλασάρεις με το γνωστό τρόπο!

Αυτό θα δουλέψει σίγουρα και θα διαγράψει το stock recovery.

Περασα κι εγω τα Lollipop

αλλα στο δικο μου ουτε το Kingroot 4.0 δεν μπορει να το ρουταρει..

Ξερει κανεις τι μπορει να φταιει ?

Ευχαριστω

Μήπως πατάς το ''Into Recovery Mode'' αντί του ''Recovery Update'';

Η εναλλακτική είναι να ξεζιπάρεις όλο το πακέτο στον υπολογιστή.

Θα διαγράψεις το αρχείο ''MT6595_Android_scatter.txt'' που θα βρεις μέσα και θα το αντικαταστήσεις με το αντίστοιχο από την ρομ του κιν σου (φαντάζομαι την έχεις καταβασμένη).

Θα ανοίξεις το SP Flash Tool, θα φορτώσεις το recovery και θα το φλασάρεις με το γνωστό τρόπο!

Αυτό θα δουλέψει σίγουρα και θα διαγράψει το stock recovery.

Εννοείς να το φλασάρω κανονικά στην Lollipop, όπως πέρασα και την EU αλλά να προσθέσω και το twrp recovery?

Έλεγα μήπως γλίτωνα τα αρχεία μου... αλλά δεν γα^%#@... θα το δοκιμάσω τις επόμενες ημέρες και θα σας πω τα νέα...

Ευχαριστώ για τον χρόνο σου !