zurabi_97 Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 Και όμως το δικό μου που αγόρασα από σκρουτζομαγαζο και που αποδείχθηκε πως ήταν πολωνέζικο μοντέλο...έβγαζε LTE. Τέλος δοκίμασα και μηνύματα. 100ο/ο λειτουργικό λοιπόν! Εγώ που πήρα από σκρουτζομαγαζο το 640 XL αποδείχθηκε πως ήταν ισπανικό μοντέλο. Sent from mTalk Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 Εγώ που πήρα από σκρουτζομαγαζο το 640 XL αποδείχθηκε πως ήταν ισπανικό μοντέλο. Sent from mTalk Έβγαζε κι αυτο LTE; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sony76 Δημ. January 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2017 Ρε παιδιά να ρωτήσω υπάρχει περίπτωση να βρω tempered glass 2,5d να καλύπτει και της άκρες για το Lumia 730/735; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. January 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2017 Ρε παιδιά να ρωτήσω υπάρχει περίπτωση να βρω tempered glass 2,5d να καλύπτει και της άκρες για το Lumia 730/735; Είδα σε πιο παλιά thread εδώ ότι δεν καλύπτεται όλη η οθόνη σε αυτές τις συσκευές γιατί οι άκρες είναι ανάγλυφες! Το ίδιο ισχύει και για το 830 που έχω! :( Δεν ξέρω αν βγήκε από τότε κάτι καινούργιο που να καλύπτει όλη την οθόνη... Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dihnekis300 Δημ. January 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2017 Είδα σε πιο παλιά thread εδώ ότι δεν καλύπτεται όλη η οθόνη σε αυτές τις συσκευές γιατί οι άκρες είναι ανάγλυφες! Το ίδιο ισχύει και για το 830 που έχω! :( Δεν ξέρω αν βγήκε από τότε κάτι καινούργιο που να καλύπτει όλη την οθόνη... Κι εγώ αυτό ξέρω και το έχω γυμνό :( Sent from mTalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. January 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2017 Ρε παιδιά να ρωτήσω υπάρχει περίπτωση να βρω tempered glass 2,5d να καλύπτει και της άκρες για το Lumia 730/735; Δεν υπάρχει περίπτωση δυστυχώς γιατί κυρτώνει στις άκρες η οθόνη. Το έχω κι εγώ το 735 και τσάμπα έδωσα χρήματα για γυαλί. Τώρα έχω απλή ζελατίνη και πιάνει σχεδόν απ' άκρη σε άκρη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts