Jump to content

[Επίσημο] Nokia Lumia 830

stendor
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 943
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ορίστε; Που; Ποτε; Για τέλος του χρόνου διαβάζω εγώ.

βαλε την εφαρμογη windows insider και κατεβασε τα τωρα...

βαλε την εφαρμογη windows insider και κατεβασε τα τωρα...

Είναι η πρώτη preview έκδοση και έχει πάρα πολλά bugs! Θεωρώ ότι δεν είναι να μπούν ακόμα σε συσκευή που χρησιμοποιείται ως βασική!

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Με την επίσημη, μου κατέβασε την 8.10.14226.359

Εμενα τα τελευταια νουμερα ειναι 341!!!! Αρα θα παρω κι αλλη αναβαθμιση!!!!

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Αναγκάστηκα και επανέφερα το 830 μου στην Denim γιατί η 10άρα λαγκάριζε όπως το Android σε ένα Samsung Young! Χώρια που η Preview δεν έχει όλες τις γλώσσες και το μενού έγινε ένας αχταρμάς Ελληνικών, Αγγλικών και Ιταλικών!

Μην την βάλετε!!!

Μαλιστα,τοσο καλα!!:p

Τουλάχιστον προλαβες να δεις αν το δικο σου ειχε swype στα ελληνικα?:confused:

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Τελικά κάρα είναι beta τα νέα 10 και καμιά σχέση με τη σταθερότητα των διαφόρων DP εκδόσεων.

Παντα φιλικα Μανος

Καλημέρα. Μήπως γνωρίζει κάποιος γιατί ενώ είναι συνδεδεμένο στο ασύρματο δίκτυο του σπιτιού και για κάποιο λόγο αποσυνδεθεί προσωρινά,ενώ εμφανίζει το ονομα του δικτύου μετά την επαναφορά του wifi, κάτω από το ονομα του δικτυου γράφει:χωρίς πρόσβαση στο internet. Για να επανέλθει πρέπει να ανοίξω κ να κλείσω την επιλογή wifi του κινητού.Είναι κάποιο χαρακτηστικο των window's phone;ή δεν έχω κάνει κάποια ρύθμιση σωστά;στο nexus 5 δεν ήταν έτσι. Edited by makis2788

Το αριστερό "κουμπάκι" της επιστροφής δεν "ακούει" εύκολα γενικά ή συμβαίνει μόνο στο δικό μου;

Θέλει πολλαπλά χτυπήματα και νομίζω πως έγινε χειρότερο με τις τελευταίες αναβαθμίσεις. :mad:

3>4

Μετά από 2 εβδομάδες χρήσης, επιβεβαιώνω κι εγώ το πρόβλημα με την απόκριση του back capacitive button, το οποίο από ότι φαίνεται σε forums έχει μάλιστα βελτιωθεί από παλιότερα. Εδώ http://discussions.nokia.com/t5/Lumia/Lumia-830-capacitive-button-issues/td-p/3003493/page/2 η microsoft πρότεινε τον Δεκέμβριο "not to use any protective film or tape on the Lumia 830's screen as its glass is made of Corning with E2C – easy to clean. Also, swiping over the capacitive keys is suggested rather than tapping on them"
nokia e51, e72, x6, e5, 701, htc one s, Lumia 830, galaxy s7

πριν λιγες μερες αγορασα το τηλεφωνο σαν δευτερο.....τελικα εγινε πρωτο!!!!

το μονο που μ εχει απογοητευσει ειναι η μπαταρια. το εβγαλα απ την φορτση πριν 7 ωρες και χωρις πολλα πολλα τωρα ειναι στο 30%.

ειναι τοσο απογοητευση,, η ετυχε???

το μονο που μ εχει απογοητευσει ειναι η μπαταρια. το εβγαλα απ την φορτση πριν 7 ωρες και χωρις πολλα πολλα τωρα ειναι στο 30%.

δες στην "οικονομία μπαταρίας" τι τρέχει στο παρασκήνιο και κόψε ότι εφαρμογές δεν θες να τρέχουν μονίμως γιατί αυτό τρώει μπαταρία

επίσης άμα κάνεις βαριά χρήση λογικό είναι να πέφτει γρήγορα

δες στην "οικονομία μπαταρίας" τι τρέχει στο παρασκήνιο και κόψε ότι εφαρμογές δεν θες να τρέχουν μονίμως γιατί αυτό τρώει μπαταρία

επίσης άμα κάνεις βαριά χρήση λογικό είναι να πέφτει γρήγορα

αυτο ηταν το πρωτο που εκανα..δεν εχω αφησει καμια εφαρμογη να τρεχει. μονο τα 5 mail μου που συγχρονιζουν καθε μια ωρα,...

χωρις viber,facebook,παιχνιδια.

κατι αλλο που μπορω ν αποφυγω??

αυτο ηταν το πρωτο που εκανα..δεν εχω αφησει καμια εφαρμογη να τρεχει. μονο τα 5 mail μου που συγχρονιζουν καθε μια ωρα,...

χωρις viber,facebook,παιχνιδια.

κατι αλλο που μπορω ν αποφυγω??

Location, NFC και επίσης αν δεν έχεις καλό σήμα σπίτι σου γύριζε το σε 2G

Παντα φιλικα Μανος

Το ίδιο ακριβώς έκανα και εγώ.

Κανένα απολύτως θέμα με την μπαταρία. Αυτό που θέλω εγώ το καταφέρνει μια χαρά. Μέτρια προς βαριά χρήση και μια μέρα (07:00 - 00:00) χαλαρά με δύο λογαριασμούς, 3G, και Bluetooth τουλάχιστον πέντε ώρες.

3>4

τελικα του εκανα μια ολικη επαναφορα και εστρωσε!!! απο το πρωι με 75% συνεχεια με wifi και συγχρονισμους τωρα ειναι στο 70%

..μια χαρα!!!!

Καλημέρα. Μήπως γνωρίζει κάποιος γιατί ενώ είναι συνδεδεμένο στο ασύρματο δίκτυο του σπιτιού και για κάποιο λόγο αποσυνδεθεί προσωρινά,ενώ εμφανίζει το ονομα του δικτύου μετά την επαναφορά του wifi, κάτω από το ονομα του δικτυου γράφει:χωρίς πρόσβαση στο internet. Για να επανέλθει πρέπει να ανοίξω κ να κλείσω την επιλογή wifi του κινητού.Είναι κάποιο χαρακτηστικο των window's phone;ή δεν έχω κάνει κάποια ρύθμιση σωστά;στο nexus 5 δεν ήταν έτσι.

Κι εμένα μου το εμφάνισε αυτο, αλλά όχι στο σπίτι αλλά σε ορισμένα ελεύθερα Wi-Fi έξω!

Εμένα μου συνέβη και το άλλο. Πήγα με έναν φίλο σε ένα μαγαζί, αυτός είχε το 925. Αυτός μπήκε στο Wi-Fi του μαγαζιού με τον κωδικό κι εγώ με το 830 δεν μπορούσα να συνδεθώ με τίποτα, παρ' όλο που έβαζα τον σωστό κωδικό!!!!!!

Αυτό ούτε με το Ν8 που είχα δεν συνέβαινε!!!!! Ελπίζω να στρώσει με της επόμενες αναβαθμίσεις!

Το αριστερό "κουμπάκι" της επιστροφής δεν "ακούει" εύκολα γενικά ή συμβαίνει μόνο στο δικό μου;

Θέλει πολλαπλά χτυπήματα και νομίζω πως έγινε χειρότερο με τις τελευταίες αναβαθμίσεις. :mad:

Αυτό κι εγώ το παρατήρησα. Εμένα έστρωσε με μια επανεκκίνηση όμως!!!!!

Edited by evris2013

Καλημέρα,

αγορασα το κινητο πριν 10 μερες από κατάστημα Αθηνων (είμαι από νομο Β. Ελλαδας). Την εβδομη μερα διαπιστωσα ότι το τζαμακι της οθονης στην πανω αριστερη γωνια εχει ανασηκωθεί, σαν να εχει ξεκολλησει. Όταν το πιεζω μετακινειται στην σωστη θεση αλλα επανέρχεται παλι περιπου 1 χιλιοστο ψηλοτερα δημιουργώντας ένα σκαλοπατακι.

Αποφασισα να επισκεφθω ένα Nokia care για να δω τι θα γινει. Εκει το αφεντικο αρχικα δεν "εβλεπε" το πρόβλημα, επειτα μετα από φασαρια παραδεχτηκε ότι η οθονη πιεζεται και μετακινειται και τελοςπαντων μετα από στιγμες εντασης μου προτεινε να περιμενουμε ώστε αν ουσιαστικα ξεκολλησει να επιχειρηθεί η αντικατασταση της.

Μεγαλη απογοητευση γιατι το κινητο μου αρεσε πολύ και πλεον δεν μπορω να το χαρω αφου η σκεψη μου, τα ματια μου και τα δαχτυλα μου ασχολούνται με το πρόβλημα.

Τι να κανω;

Καλημέρα,

αγορασα το κινητο πριν 10 μερες από κατάστημα Αθηνων (είμαι από νομο Β. Ελλαδας). Την εβδομη μερα διαπιστωσα ότι το τζαμακι της οθονης στην πανω αριστερη γωνια εχει ανασηκωθεί, σαν να εχει ξεκολλησει. Όταν το πιεζω μετακινειται στην σωστη θεση αλλα επανέρχεται παλι περιπου 1 χιλιοστο ψηλοτερα δημιουργώντας ένα σκαλοπατακι.

Αποφασισα να επισκεφθω ένα Nokia care για να δω τι θα γινει. Εκει το αφεντικο αρχικα δεν "εβλεπε" το πρόβλημα, επειτα μετα από φασαρια παραδεχτηκε ότι η οθονη πιεζεται και μετακινειται και τελοςπαντων μετα από στιγμες εντασης μου προτεινε να περιμενουμε ώστε αν ουσιαστικα ξεκολλησει να επιχειρηθεί η αντικατασταση της.

Μεγαλη απογοητευση γιατι το κινητο μου αρεσε πολύ και πλεον δεν μπορω να το χαρω αφου η σκεψη μου, τα ματια μου και τα δαχτυλα μου ασχολούνται με το πρόβλημα.

Τι να κανω;

Αν βρίσκεσαι σε πόλη που έχει παραπάνω από ένα Nokia care, βλέπε Θεσσαλονίκη, πήγαινε 'το και σε άλλο Nokia care, να δεις τι θα σου πούνε και αυτοί.

Καλημέρα,

Τι να κανω;

Να σου το αλλάξουν τώρα. Τι θα πει "να ξεκολλήσει" ξεκολλημένο δεν είναι;

3>4

Καλημέρα,

Τι να κανω;

Να τους πεις να στο αλλάξουν άμεσα! 2 χρονια εγγύηση έχει! Πάνε σε άλλο Nokia care αν έχει εκεί που είσαι!!! Τι περιμένουν, να σου φύγει το γυαλί πρώτα για να το αντικαταστήσουν;

Να τους πεις να στο αλλάξουν άμεσα! 2 χρονια εγγύηση έχει! Πάνε σε άλλο Nokia care αν έχει εκεί που είσαι!!! Τι περιμένουν, να σου φύγει το γυαλί πρώτα για να το αντικαταστήσουν;

Αυριο θα κατεβω Θεσσαλονικη και λεω να το δειξω στο Nokia care του κεντρου. Παντως ο προηγούμενος μου πεταξε και ένα "να το στειλεις εκει που το πηρες" και με εξοργισε.

Παιδιά με το update στη κάμερα έχουν βελτιωθεί οι χρόνοι ανοίγματος όπως έχει συμβεί στο 930?

Επίσης η οθόνη έξω στο ντάλα ήλιο πως είναι, είναι στο επίπεδο για παράδειγμα του 1020(για όποιον το είχε),ή με πιο το συγκρίνετε?

Και τέλος η glance screen όταν είναι on στα 15' έχει σημαντική επιβάρυνση στην αυτονομία της συσκευής?

Παντα φιλικα Μανος

Παιδιά με το update στη κάμερα έχουν βελτιωθεί οι χρόνοι ανοίγματος όπως έχει συμβεί στο 930?

Επίσης η οθόνη έξω στο ντάλα ήλιο πως είναι, είναι στο επίπεδο για παράδειγμα του 1020(για όποιον το είχε),ή με πιο το συγκρίνετε?

Και τέλος η glance screen όταν είναι on στα 15' έχει σημαντική επιβάρυνση στην αυτονομία της συσκευής?

Για ντάλα ήλιο μάλλον πρέπει να περιμένουμε το καλοκαίρι! Το 830 έχει IPS οθόνη και όχι AMOLED! Πάντως με τον χειμερινό ήλιο δείχνει καλά η οθόνη. :)