keras Δημ. January 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2015 Στις ρυθμίσεις -> περιοχη, τι έχεις; Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. January 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2015 Στις ρυθμίσεις -> περιοχη, τι έχεις; Ελλάδα!!!!!! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. January 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2015 Τότε θα πηγαίνει η αναβάθμιση με την πατιδα παραγωγής, διότι εμενα δεν μου δίνει τπτ Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. January 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2015 @keras στα πρόσθετα + πληροφορίες μου γράφει "Build Creation Date 2/12/2014". Παίζει κανένα ρόλο αυτό μήπως; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moyro Δημ. January 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2015 παιδια εχω την lumia denim δεν επρεπε να εχω την 5.0.2.42 εκδοση καμερας γιατι εχω την 4.9.3.0 τι γινετε σε αυτη την περιπτωση υπαρχη προβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. January 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2015 παιδια εχω την lumia denim δεν επρεπε να εχω την 5.0.2.42 εκδοση καμερας γιατι εχω την 4.9.3.0 τι γινετε σε αυτη την περιπτωση υπαρχη προβλημα? Ίσως να μην έχεις την τελευταία έκδοση της Lumia Denim με αποτέλεσμα να μην έχεις τη Lumia Camera 5. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. January 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2015 Ίσως να μην έχεις την τελευταία έκδοση της Lumia Denim με αποτέλεσμα να μην έχεις τη Lumia Camera 5. Εγώ όταν πήρα το 830 είχε μεν τη denim αλλά. Lumia camera δεν είχε καν!!!! Μόνο Nokia camera είχε!!! Όταν μου ήρθε το update τότε μου ήρθε η Lumia camera και έφυγε η Nokia camera!!!!! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moyro Δημ. January 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2015 Εγώ όταν πήρα το 830 είχε μεν τη denim αλλά. Lumia camera δεν είχε καν!!!! Μόνο Nokia camera είχε!!! Όταν μου ήρθε το update τότε μου ήρθε η Lumia camera και έφυγε η Nokia camera!!!!! πια εκδοση lumia καμερας εχης γιατι και εγω εχω την lumia camera αλα δεν εχω την 5.0.2.42 που ειναι η τελευταια εκδοση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. January 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2015 (edited) πια εκδοση lumia καμερας εχης γιατι και εγω εχω την lumia camera αλα δεν εχω την 5.0.2.42 που ειναι η τελευταια εκδοση? Αυτήν ακριβώς που δεν έχεις, έχω!!!!! Edited January 29, 2015 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moyro Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 (edited) παιδια πια ειναι η καμερα του lumia denim η lumia camera clasic 4.9.3.0 η lumia camera 5.0.2.42 γιατι δεν βλεπω καμια διαφορα εκτος και δεν εχω την καινουργια εκδοση ? Edited January 30, 2015 by moyro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. January 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2015 Για πρόσεξε λίγο... Η μια είναι εντελώς διαφορετική από την άλλη. Η νέα είναι η 5.0.... Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. February 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2015 παιδια πια ειναι η καμερα του lumia denim η lumia camera clasic 4.9.3.0 η lumia camera 5.0.2.42 γιατι δεν βλεπω καμια διαφορα εκτος και δεν εχω την καινουργια εκδοση ? Άλλο Lumia camera classics και άλλο Lumia camera! Το πρώτο το κατέβασα εγώ πριν την αναβάθμιση και το δεύτερο ήρθε απευθείας με την αναβάθμιση, διώχνοντας ταυτόχρονα τη Nokia camera!!!!! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stoupi Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 (edited) Δεν ξέρω πόσο πούλησε η συσκευή, εγώ πάντως την έχω καταβρεί. Τελείως απροβλημάτιστη, ελαφριά, πολύ καλή μπαταρία, δεν ζεσταίνεται, δεν εμφανίζει μοβ υπομενού... Δεν ξέρω, αν και προερχόμενος από 930 με ένα σωρό προβλήματα, πιστεύω πως για απλή καθημερινή χρήση είναι καταπληκτική. Δεν έχω κολλήσει πουθενά. Έχω περάσει και rom Βέλγιο και είμαι τζαμί. Αν είχε και ποιοτικότερο speaker θα ήταν ότι καλύτερο. Edited February 6, 2015 by Stoupi Παράθεση 3>4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 Δεν ξέρω πόσο πούλησε η συσκευή, εγώ πάντως την έχω καταβρεί. Τελείως απροβλημάτιστη, ελαφριά, πολύ καλή μπαταρία, δεν ζεσταίνεται, δεν εμφανίζει μοβ υπομενού... Δεν ξέρω, αν και προερχόμενος από 930 με ένα σωρό προβλήματα, πιστεύω πως για απλή καθημερινή χρήση είναι καταπληκτική. Δεν έχω κολλήσει πουθενά. Έχω περάσει και rom Βέλγιο και είμαι τζαμί. Αν είχε και ποιοτικότερο speaker θα ήταν ότι καλύτερο. Και εγω προερχομενος απο 930 δεν εχω αντιμεωπισει κανενα προβλημα. Η μπαταρια μου βγαζει ανετα μια μερα με yahoo mail, outlook mail και εταιρικο mail σε συνεχη συγχρονισμο, περιπου 1 ωρα κλησεις και 2 ωρες ραδιοφωνο. Να πω επισης οτι την χρησιμοποιω παρα πολυ ως επεκταση του λαπτοπ για την δουλεια μου (meetings, powerpoints, pdfs κτλ) και δεν κολλαει πουθενα. Εξαιρετικα χρησιμο το glance screen. ΤΟ ηχειο παντως δεν με εχει προβληματισει, ουτε το πισω ουτε το μπροστα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsserv10 Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 (edited) Δεν ξέρω πόσο πούλησε η συσκευή, εγώ πάντως την έχω καταβρεί. Τελείως απροβλημάτιστη, ελαφριά, πολύ καλή μπαταρία, δεν ζεσταίνεται, δεν εμφανίζει μοβ υπομενού... Δεν ξέρω, αν και προερχόμενος από 930 με ένα σωρό προβλήματα, πιστεύω πως για απλή καθημερινή χρήση είναι καταπληκτική. Δεν έχω κολλήσει πουθενά. Έχω περάσει και rom Βέλγιο και είμαι τζαμί. Αν είχε και ποιοτικότερο speaker θα ήταν ότι καλύτερο. λάθος, τόπικ Edited February 10, 2015 by gsserv10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stoupi Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 εγώ έχω βάλει την ιταλική ρόμ στο τηλέφωνο θα έχω καμία σημαντική διαφορά αν βάλω την βέλγικη? Δεν ξέρω. Εγώ διάβασα πως η συγκεκριμένη ROM θα έπαιρνε ταχύτερα την τελική denim. Παράθεση 3>4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 Δεν ξέρω. Εγώ διάβασα πως η συγκεκριμένη ROM θα έπαιρνε ταχύτερα την τελική denim. Denim είχε ήδη όταν τη πήρα εγώ τη συσκευή! Απλά μου ήρθε πριν 10 μέρες και μια συμπληρωματικη αναβάθμιση της Denim!!! Πάντως τα 150gr της συσκευής ούτε που τα αισθάνομαι και μάλιστα ερχόμενος από Ν8 με 135gr!!!!! :) Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stoupi Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 Denim είχε ήδη όταν τη πήρα εγώ τη συσκευή! Απλά μου ήρθε πριν 10 μέρες και μια συμπληρωματικη αναβάθμιση της Denim!!! Πάντως τα 150gr της συσκευής ούτε που τα αισθάνομαι και μάλιστα ερχόμενος από Ν8 με 135gr!!!!! :) Ναι όταν το πήρα εγώ όμως αυτή η συμπληρωματική που λες ήρθε πρώτα στη Βέλγικη. Και ακόμη νομίζω δεν είναι τελική. Βλέπω διαφορές με την denim στο 930 της γυναίκας μου. Παράθεση 3>4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artline Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 Μόλις ενημερώθηκα πως υπάρχει νέα έκδοση και την κατεβάζω, δεν σημείωσα τον αριθμό. Θα ενημερώσω αργότερα για ποια κατεβαίνει. Τώρα έχω την 8.10.14157.200 :):):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 Με την επίσημη είσαι ή με developer preview; Πάντως η τελευταία έκδοση είναι η 8.10.14219.341 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artline Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 Με την επίσημη είσαι ή με developer preview; Πάντως η τελευταία έκδοση είναι η 8.10.14219.341 Με την επίσημη, μου κατέβασε την 8.10.14226.359 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mouzak Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 εχετε παρατηρησει οτι το αλουμινιο δν ειναι ιδιο σε ποιοτητα με το 930 η μονο εγω ειμαι ο περιεργος? σαν πλαστικο μου μοιαζει του 830 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stoupi Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 εχετε παρατηρησει οτι το αλουμινιο δν ειναι ιδιο σε ποιοτητα με το 930 η μονο εγω ειμαι ο περιεργος? σαν πλαστικο μου μοιαζει του 830 Το δικό μου (μαύρο) μια χαρά είναι το αλουμίνιο. Ίσως είναι ελαφρώς πιο λεπτό αλλά κρατάει και το βάρος χαμηλά/ Παράθεση 3>4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artline Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 Με την επίσημη, μου κατέβασε την 8.10.14226.359 Δύο μέρες μετά την αναβάθμιση παρατηρώ την αύξηση της διάρκειας της μπαταρίας, άλλες σοβαρές αλλαγές δεν παρατήρησα. Κάποιες λεπτομέρειες που πρόσεξα είναι: η Lumia camera έγινε 5.x, στο Notification center προστέθηκε το "δεδομένα κινητής τηλεφωνίας" και στο κατάστημα το Lumia collection δεν εμφανίζει τίποτε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis2788 Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 Καλημέρα,σαν έκδοση λογισμικού μου εμφανίζει 8.10.14157.200 με Lumia denim.Παίζει να μην έχω πάρει κάποια αναβάθμιση;κάνω έλεγχο αλλά δεν βγάζει καμια!Επίσης πως μπορώ να δω ποιας χώρας είναι αν τυχόν χρειαστεί να περάσω εκ νέου το λειτουργικό;Α και κατι τελευταιο,αντιμετωπιζει κανεις καμια μικρη δυσκολια στο scroll της οθόνης ή κατά την περιήγηση στον IE;ευχαριστω πολύ για το χρόνο σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts