Nikos_Mpl Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 Ναι απλά δεν ξέρω πως γινεται η επαναφορά προεπιλογων που λες..Εγώ σκέφτηκα να την απενεργοποιησει κ μετά να την ξανά ενεργοποιησει σχεδον το ειπες..στις ρυθμισεις, εφαρμογες..αντι για απενεργοποιηση..λιγο πιο κατω εχει επιλογη για εκκαθαριση προεπιλογων.. ----- προσθήκη μηνύματος 50 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αν το έπαιρνα για δεύτερη συσκευή,κάτι πολύ πιθανόν,πραγματικά δεν ξέρω σε πιο χρώμα θα το έπαιρνα.νομίζω ότι το green του πάει πολύ. η αληθεια ειναι οτι ειναι ωραιο..αλλα το κοκκινο καλυτερο, Ολυμπιακος! :lol::lol::p Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billias7815 Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 Για κάποιο λόγο ενώ τις έχω απενεργοποιήσει μου βγάζει ενημερώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 Για κάποιο λόγο ενώ τις έχω απενεργοποιήσει μου βγάζει ενημερώσεις. οχι ρε παιδια, δεν βγαζει, μηπως φταιει η ρομ? δεν εχει νοημα να παιρνουν Update οι απενεργοποιημενες.. Το ιδιο εκανε ενα galaxy alpha που εστησα πριν 10 ημερες. Του απενεργοποιησα ενα καρο εφαρμογες και μετα πηραν update..Αλλα εδω δεν το εχω δει ποτε.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 Αν το έπαιρνα για δεύτερη συσκευή,κάτι πολύ πιθανόν,πραγματικά δεν ξέρω σε πιο χρώμα θα το έπαιρνα.νομίζω ότι το green του πάει πολύ. Ακου τι θα κανεις θα παρεις το Iphone 6 θα μου δωσεις το z3 και θα παρεις και το δικο μου z3 compact!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 Μπορεί κάποιος που έχει ελληνική rom με υποστήριξη 160 χαρακτήρων στα SMS, να ανεβάσει το apk της εφαρμογής μηνυμάτων; Τι θα γίνει αν το περάσω πάνω από αυτό που έχει ήδη το δικό μου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmarousakis Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 οχι ρε παιδια, δεν βγαζει, μηπως φταιει η ρομ? δεν εχει νοημα να παιρνουν Update οι απενεργοποιημενες.. Το ιδιο εκανε ενα galaxy alpha που εστησα πριν 10 ημερες. Του απενεργοποιησα ενα καρο εφαρμογες και μετα πηραν update..Αλλα εδω δεν το εχω δει ποτε.. Κι εμένα στο Ζ3 το ίδιο κάνει σε κάποιες εφαρμογές που δεν χρειάζεται αποδοχή απ τον χρήστη ενημερωνονται αυτόματα ενώ τις έχω απενεργοποιησει! Παράθεση "ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 Κι εμένα στο Ζ3 το ίδιο κάνει σε κάποιες εφαρμογές που δεν χρειάζεται αποδοχή απ τον χρήστη ενημερωνονται αυτόματα ενώ τις έχω απενεργοποιησει! Μηπως ειναι θεμα playstore τοτε? Παρολα αυτα δεν εχω δει καποια εφαρμογη απο τις ανενεργες μου να αναβαθμιζεται.. Αν πατε στις εφαρμογες δηλαδη, ειναι στις απενεργοποιημενες? ή σας τις εχει φερει στις ενεργες? Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkai27 Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 έχω μεταφέρει κάποια παιχνίδια (βαριά) στην SD αλλά το θέμα είναι πώς τα αρχεία αυτών των παιχνιδιών είναι αποθηκευμένα στην μνήμη του τηλεφώνου με αποτέλεσμα να μη αδειάζει η εσωτερική μνήμη κατά την μεταφορά . ξέρει κανένας κάποια λύση ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rs280ps Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 Καλησπερα σε ολους. Εχω γερμανικη branded t-mobile συσκευη κ θελω να την κανω unbranded ευρωπαικη χωρις τις εφαρμογες κ το logo εναρξης της t-mobile. Πως γινεται κ αν γινει εχω θεματα με την εγγυηση? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 http://forum.xda-developers.com/z3-compact/general/list-stock-firmwares-d5803-d5833-t2906706 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rs280ps Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 http://forum.xda-developers.com/z3-compact/general/list-stock-firmwares-d5803-d5833-t2906706 Ευχαριστω! Κ ποιο ftf θεωρειται καλυτερο κ πιο σταθερο σε χρηση κ να παιρνει κ γρηγορα αναβαθμισεις? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_1982 Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 Καλησπερα σε ολους. Εχω γερμανικη branded t-mobile συσκευη κ θελω να την κανω unbranded ευρωπαικη χωρις τις εφαρμογες κ το logo εναρξης της t-mobile. Πως γινεται κ αν γινει εχω θεματα με την εγγυηση? Και εδώ στα ελληνικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 Nordic rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmarousakis Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 Μηπως ειναι θεμα playstore τοτε? Παρολα αυτα δεν εχω δει καποια εφαρμογη απο τις ανενεργες μου να αναβαθμιζεται.. Αν πατε στις εφαρμογες δηλαδη, ειναι στις απενεργοποιημενες? ή σας τις εχει φερει στις ενεργες? Είναι πλέον ενεργές! [ATTACH]58966[/ATTACH] Παράθεση "ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 Είναι πλέον ενεργές! [ATTACH]58966[/ATTACH] μου κανει εντυπωση γιατι αυτες οι εφαρμογες ηταν που στο alpha εκαναν ακριβως τα ιδια, τις απενεργοποιουσαμε, καναμε απεγκατασταση κιολας, και μετα επαιρναν update.. Σε μενα ειναι ανενεργες! ΑΛΛΑ, τελικα ειχα κλειστη την αυτοματη αναβαθμιση..τωρα το τσεκαρα παλι! και ο λογος ειναι απλος! 1-2 φορες ειχαν αναβαθμιστει εφαρμογες μου και απεκτησαν προβλημα και απο τοτε αποφασισα να μπαινω εγω να κανω updates.., στο playstore, "οι εφαρμογες μου" και ο,τι δειχνει εκει εφοσον δω και τα σχολια στις σημαντικες...οπως το viber που επικοινωνω με εξωτερικο και ειναι απαραιτητο. ΟΜΩΣ, Ακομα και ετσι, δεν μου τις εδινε για αναβαθμιση αυτες...ειναι δηλαδη ανενεργες, παρολο οτι αναβαθμιζω συνεχεια (παντα παω και τσεκαρω τι παιζει απο αναβαθμισεις και ειχα ξεχασει οτι το εχω ανενεργο). Το εβαλα στο αυτοματο και εκανα και επανεκινηση του κινητου, εχω μπει 5-6 φορες playstore, δεν μου τις αναβαθμιζει..θα το παρακολουθησω και θα ενημερωσω. Θεωρω οτι θα αναβαθμισει και σε μενα αν κρινω απο τα δικα σας, δεν γινεται καθε ενα να συμπεριφερεται διαφορετικα..και θεωρω οτι κατι παιζει με google.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 Μπορεί κάποιος που έχει ελληνική rom με υποστήριξη 160 χαρακτήρων στα SMS, να ανεβάσει το apk της εφαρμογής μηνυμάτων; Τι θα γίνει αν το περάσω πάνω από αυτό που έχει ήδη το δικό μου; Καλη η απορια . Και εγω θελω να μαθω Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmarousakis Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 μου κανει εντυπωση γιατι αυτες οι εφαρμογες ηταν που στο alpha εκαναν ακριβως τα ιδια, τις απενεργοποιουσαμε, καναμε απεγκατασταση κιολας, και μετα επαιρναν update.. Σε μενα ειναι ανενεργες! ΑΛΛΑ, τελικα ειχα κλειστη την αυτοματη αναβαθμιση..τωρα το τσεκαρα παλι! και ο λογος ειναι απλος! 1-2 φορες ειχαν αναβαθμιστει εφαρμογες μου και απεκτησαν προβλημα και απο τοτε αποφασισα να μπαινω εγω να κανω updates.., στο playstore, "οι εφαρμογες μου" και ο,τι δειχνει εκει εφοσον δω και τα σχολια στις σημαντικες...οπως το viber που επικοινωνω με εξωτερικο και ειναι απαραιτητο. ΟΜΩΣ, Ακομα και ετσι, δεν μου τις εδινε για αναβαθμιση αυτες...ειναι δηλαδη ανενεργες, παρολο οτι αναβαθμιζω συνεχεια (παντα παω και τσεκαρω τι παιζει απο αναβαθμισεις και ειχα ξεχασει οτι το εχω ανενεργο). Το εβαλα στο αυτοματο και εκανα και επανεκινηση του κινητου, εχω μπει 5-6 φορες playstore, δεν μου τις αναβαθμιζει..θα το παρακολουθησω και θα ενημερωσω. Θεωρω οτι θα αναβαθμισει και σε μενα αν κρινω απο τα δικα σας, δεν γινεται καθε ενα να συμπεριφερεται διαφορετικα..και θεωρω οτι κατι παιζει με google.. Έτσι την πάτησα με το viber πλέον μετά την αναβάθμιση στα μηνύματα που έρχονται χτυπάει δόνηση :mad: μου φαίνεται ότι θα την βγάλω την αυτόματη αναβάθμιση εφαρμογών βέβαια θα μου πεις υπάρχει περίπτωση να το έπαιρνα χαμπάρι ?μπα πάλι θα τη ν έκανα χειροκίνητα καθώς είναι δύσκολο να τις παρακολουθεις όλες από τα σχόλια των χρηστών :( Παράθεση "ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 Έτσι την πάτησα με το viber πλέον μετά την αναβάθμιση στα μηνύματα που έρχονται χτυπάει δόνηση :mad: μου φαίνεται ότι θα την βγάλω την αυτόματη αναβάθμιση εφαρμογών βέβαια θα μου πεις υπάρχει περίπτωση να το έπαιρνα χαμπάρι ?μπα πάλι θα τη ν έκανα χειροκίνητα καθώς είναι δύσκολο να τις παρακολουθεις όλες από τα σχόλια των χρηστών :( δεν ειναι οτι θα δεις τα σχολια μονο..ειναι οτι δε θα αναβαθμισεις με το που βγει μια προβληματικη εκδοση, αλλα σιγουρα πιο καθυστερημενα..οποτε εφοσον θα παιξει απο αλλους το αναλογο κραξιμο, θα εισαι και πιο κοντα στην επομενη εκδοση. Δηλαδη θα εισαι λιγοτερο διαστημα με την προβληματικη..Εγω γιαυτο το εχω στο χειροκινητο, δεν βρισκω τον λογο να ψαχνει καθε τρεις και λιγο και να κατεβασειβλακειες.. πλεον οι εφαρμογες ειναι πολυ ολοκληρωμενες, και δεν θα παθω τιποτα να χασω για 2-3 ημερες καμια αναβαθμιση..Αντιθετως θα γλιτωσω απο προβλημα που δεν ειναι γνωστο.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 Μόλις τώρα φεύγω από πλαίσιό,το αγόρασα στο πράσινο,η τιμή του για μεγάλο κατάστημά ήταν πρόκλησή οπότε δεν ρισκαρα από skroutz. Περισσότερα μετά Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 καλοδουλευτο!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 Μόλις τώρα φεύγω από πλαίσιό,το αγόρασα στο πράσινο,η τιμή του για μεγάλο κατάστημά ήταν πρόκλησή οπότε δεν ρισκαρα από skroutz. Περισσότερα μετά Καλοριζικο περιμένω ενα review απο σένα. Τσεκαρε λίγο το ακουστικό και την ανοιχτή ακρόαση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnDas Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 Βρε παιδιά από πότε έπεσε τόσο η τιμή των ελληνικών Z3c; Οποίος έχει λίγο μυαλό και δεν " πάρει με το ρεύμα" θα το πάρει πιστεύω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 374 πολύ καλή τιμή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 Μόλις τώρα φεύγω από πλαίσιό,το αγόρασα στο πράσινο,η τιμή του για μεγάλο κατάστημά ήταν πρόκλησή οπότε δεν ρισκαρα από skroutz. Περισσότερα μετά Τιμή μας κύριε ταξιδιώτη .. :p που ήρθατε στην παρέα μας! Φίλε, περιμένουμε εντυπώσεις από το εργαλείο, ΑΝ και είναι σίγουρο πως θα σε τρελάνει το μικρό!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkai27 Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 Πώς βλέπουμε αν η ρομ που φοράμε υποστηρίζει sms 160 χαρακτήρων ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts