Jump to content

Sony Xperia Z3 Compact

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

το βαζω στο τσαντακι της σελλας, μεσα σε θηκη golla απο αυτες που ειναι σαν πορτοφολι, το πολυεργαλειο που εχω μαζι ειναι το μονο που θα μπορουσε να του κανει ζημια που μες τη θηκη δεν τιθεται θεμα, προτιμω εκει γιατι σε περιπτωση πτωσης δε θα γλιτωσει το κινητο αν ειναι στο χερι..Εχω και το sbh50 της σονυ, το ΒΤ, και δεν χανω κλησεις και ΣΜΣ, ακομα και να μην ακουσω το κινητο, ριχνω μια ματια στις αναπαντητες απο το ιδιο το bluetooth και παιρνω πισω οποιον θελω..

Σκεφτομουν να παρω βαση για το τιμονι, να βλεπω και δεδομενα, αλλα παλι φοβαμαι τις πτωσεις.. (ρισκαρω στις στροφες με το κουρσακι.., στο downhill δεν το παιρνω καν, εχω σπασει 3 οθονες στο Ν79 μονο απο κραδασμους)

Καλή λύση αυτή με το sbh50 (το έχω και εγώ) αλλά το λυπάμαι με τους ιδρώτες... (και στην μπλούζα να το βάλω, πάλι βρέχεται από το πηγούνι κλπ, καταλαβαίνεις...). Τώρα για τις πτώσεις, να σου πώ την αλήθεια, έχω χρόνια να πέσω και δεν το έχω καθόλου στο μυαλό μου. Αλλά δεν πάω και γυρεύοντας όπως εσύ, από ότι κατάλαβα :p

Εγώ το βάζω μπράτσο + αδιάβροχα ακουστικά sony sth30 και είναι όλος ο εξοπλισμός αδιάβροχος :p

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

• Απαντήσεις 5,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπερα σε ολους!Για τα καλυτερα δυνατα αποτελεσματα για φωτογραφιες μεσα στην θάλασσα εχετε να προτείνετε καποιο tip?

Επισης οτι οτι μπαινει σε διαφορα μενου ειναι λογικο μεσα στο νερο??Φωτο τραβαμε με το πάτημα της οθονης η με το κουμπι πανω?Αν βγαλω video θα βγαλει κανονικα η εκει που τραβαει θα σταματησει μονο του απο το νερο?

Καλή λύση αυτή με το sbh50 (το έχω και εγώ) αλλά το λυπάμαι με τους ιδρώτες... (και στην μπλούζα να το βάλω, πάλι βρέχεται από το πηγούνι κλπ, καταλαβαίνεις...). Τώρα για τις πτώσεις, να σου πώ την αλήθεια, έχω χρόνια να πέσω και δεν το έχω καθόλου στο μυαλό μου. Αλλά δεν πάω και γυρεύοντας όπως εσύ, από ότι κατάλαβα :p

Εγώ το βάζω μπράτσο + αδιάβροχα ακουστικά sony sth30 και είναι όλος ο εξοπλισμός αδιάβροχος :p

το 50αρι ειναι ψιλοαδιαβροχο, με εχει πιασει καρακτωδης βροχη για πανω απο 70 χιλιομετρα ποδηλατο και δεν επαθε τιποτα, ουτε το κινητο :p:p , γιαυτο τα πηρα αλλωστε. Επισης, επειδη αυτα τα ΒΤ εχουν μπαταριες που χαλανε ψιλο ευκολα, εχω αποφασισει να το αξιοποιω τερμα στο ποδηλατο και οσο βγαλει, και καθε 2-3 χρονια το πολυ να το αλλαζω, αν αντεξει, μακαρι να βγαλει 2-3 χρονια, μου αρκει για τα 40 ευρω που το πηρα.

Οσο για τουμπες, αυτες οι κωλοεφαρμογες τυπου strava μας εχουν βαλει σε μια κοντρα την παρεα, εχοντας κανει segments σε στροφες, κατηφορες κτλ ( λογω δουλειας δεν κανω πολλες προπονησεις και το να κυνηγαω ανηφορες δεν ειναι πλεον το φορτε μου), οποτε παιζει πολυ ρισκο. :lol:

Καλησπερα σε ολους!Για τα καλυτερα δυνατα αποτελεσματα για φωτογραφιες μεσα στην θάλασσα εχετε να προτείνετε καποιο tip?

Επισης οτι οτι μπαινει σε διαφορα μενου ειναι λογικο μεσα στο νερο??Φωτο τραβαμε με το πάτημα της οθονης η με το κουμπι πανω?Αν βγαλω video θα βγαλει κανονικα η εκει που τραβαει θα σταματησει μονο του απο το νερο?

φιλε μου εγω το κουμπι μες το νερο απεφευγα να το πατω, ειναι το μονο που με αγχωνει. Απο την αλλη, προτιμουσα να το εχω στην αντιστροφη μετρηση 2 δευτερολεπτων, ωστε να εστιασει και να βγαλει.. το οτι ανοιγουν διαφορα οταν μπαινει μεσα στο νερο ειναι λογικο, το κινητο δε μπορει να καταλαβει αν την οθονη ακουμπαει νερο ή χερι..οποτε παντα παιζει να πατηθει κατι. Οσο για το βιντεο, επισης εκει το ανοιγα να γραφει απο πριν μπω στο νερο, και συνεχιζα μεσα χωρις προβλημα..και χωρις να εχω θεμα αν θα παρει μπρος, ουτε μου σταματησε ποτε οταν μπηκα. Γενικα, παιξε και θα δεις..αρκει να εχεις παρει back up πιο πριν, γιατι παντα παιζει η αστοχια, ακομα και αν το εχεις ξανα βαλει στο νερο με επιτυχια!

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Καλησπέρα παιδιά. Μετά από τα καλά λόγια που διάβαζα εδώ πρότεινα το κινητό στην αδερφή μου και το πήρε.

Έχω δύο θέματα.

Το ένα είναι ότι δεν ήρθε ακόμα η 5.1.1 λογικά δεν θα έχει έρθει σε όλους έτσι; Της αδερφής μου είναι από Γερμανό(τι μαλ.. Είναι αυτό το μήνυμα της κοσμοτε στην αρχή;)

Το άλλο θέμα είναι ότι τό καπάκι το πλαστικό που καλύπτει την κάρτα σιμ και το χαρτάκι με τις πληροφορίες δεν σφραγίζει καλά. Το πιεζω αλλά κάτι το πετάει έξω. Καμία ιδέα; Κάνω κάτι λάθος ή είναι ελαττωματικό;

Γενικές εντυπώσεις πολύ καλές πάντως. Αρκετά smooth και η 5.0.2 αρκετά κοντά στο stock android με κάποιες άσχημες πινελιές από την Sony αλλά και κάποια χρήσιμα πραγματακια.

Ωστόσο το έβαλα δίπλα στο nexus μου και μοιάζει σαν παιχνίδι. Είναι τόσο μικρό. Ελπίζω να τα λέμε εδώ πέρα.

Καλησπέρα παιδιά. Μετά από τα καλά λόγια που διάβαζα εδώ πρότεινα το κινητό στην αδερφή μου και το πήρε.

Το άλλο θέμα είναι ότι τό καπάκι το πλαστικό που καλύπτει την κάρτα σιμ και το χαρτάκι με τις πληροφορίες δεν σφραγίζει καλά. Το πιεζω αλλά κάτι το πετάει έξω. Καμία ιδέα; Κάνω κάτι λάθος ή είναι ελαττωματικό;

Αυτο ειναι προβλημα, αν εισαι σε doa να το πας πισω για αλλαγη.

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Δυστυχως οπως ειναι τωρα θα σου μπασει νερα σε περιπτωση που το χρειαστεις.

Παντος καλο ειναι οπως λεει και ο Νικος να δοκιμαζουμε τα τηλεφωνα απο την πρωτη μερα μεσα σε νερο για να δουμε αν ειναι πραγματι αδιαβροχο και δεν μπαζει απο πουθενα. Στη δικη σου περιπτωση μην το δοκιμασεις ;)

Θα ελεγα να τσεκαρεις προσεκτικα το τηλεφωνο σε οθονη - ακουστικα - μικροφωνο - gps - μπαταρια και να μαθεις αν για να αλλαχθει το καλυμα χρειαζετει να ανοιξουν/ξεκολλησουν το τηλεφωνο. Αν δεν υπαρχει κανενα προβλημα (με οθονη - ακουστικα - μικροφωνο - gps - μπαταρια) και αλλαζουν το καλυμα χωρις να το ανοιξουν μπορεις να περασεις απο την arvato και να στο αλλαξουν και να το τεσταρεις σε νερο. Ο λογος που σου γραφω αυτο ειναι οτι ακομα και σε doa μπορει να πεσεις σε νεα συσκευη με αλλο μεγαλυτερο προβλημα. Σε καθε περιπτωση οτι και να αποφασισεις να μην ''χασεις'' το doa.

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Δυστυχως οπως ειναι τωρα θα σου μπασει νερα σε περιπτωση που το χρειαστεις.

Παντος καλο ειναι οπως λεει και ο Νικος να δοκιμαζουμε τα τηλεφωνα απο την πρωτη μερα μεσα σε νερο για να δουμε αν ειναι πραγματι αδιαβροχο και δεν μπαζει απο πουθενα. Στη δικη σου περιπτωση μην το δοκιμασεις ;)

Θα ελεγα να τσεκαρεις προσεκτικα το τηλεφωνο σε οθονη - ακουστικα - μικροφωνο - gps - μπαταρια και να μαθεις αν για να αλλαχθει το καλυμα χρειαζετει να ανοιξουν/ξεκολλησουν το τηλεφωνο. Αν δεν υπαρχει κανενα προβλημα (με οθονη - ακουστικα - μικροφωνο - gps - μπαταρια) και αλλαζουν το καλυμα χωρις να το ανοιξουν μπορεις να περασεις απο την arvato και να στο αλλαξουν και να το τεσταρεις σε νερο. Ο λογος που σου γραφω αυτο ειναι οτι ακομα και σε doa μπορει να πεσεις σε νεα συσκευη με αλλο μεγαλυτερο προβλημα. Σε καθε περιπτωση οτι και να αποφασισεις να μην ''χασεις'' το doa.

Βρήκα στο ίντερνετ μια λύση ακίνδυνη, να κουνησεις λίγο με το δαχτυλο το πλαστικό που μπαίνει στην τρυπουλα ώστε να πάρει μια ελαφριά κλίση και κουμπωνει κανονικά μετά λένε. Επειδή όμως δεν είναι δικό μου το κινητό δεν παίρνω εγώ την απόφαση. Αν δεν βαριέται θα της πω να το επιστρέψει. Όπως καί να έχει ευχαριστώ για τις συμβουλές

Όταν έχω το κινητό στην τσέπη και τώρα που είναι καλοκαίρι μέσα από τις λεπτές βερμούδες πολλές φορές ξεκλειδώνει μονο τ το κινητό και με εκνευρίζει,πόσο μάλλον όταν παίρνει τηλ μονο τ. Το παθαίνει και σε εσάς;
Στου κωφού την πόρτα , πάρε την πόρτα και φύγε...

Όταν έχω το κινητό στην τσέπη και τώρα που είναι καλοκαίρι μέσα από τις λεπτές βερμούδες πολλές φορές ξεκλειδώνει μονο τ το κινητό και με εκνευρίζει,πόσο μάλλον όταν παίρνει τηλ μονο τ. Το παθαίνει και σε εσάς;

έχεις επιλεγμένο το double tap 2 wake? αν ναι αυτό φταίει. απενεργοποίησε το ή μπορείς να βάζεις το κινητό με την οθόνη προς την έξω πλευρά να μην ακουμπάει στο μπούτι σου

Βρήκα στο ίντερνετ μια λύση ακίνδυνη, να κουνησεις λίγο με το δαχτυλο το πλαστικό που μπαίνει στην τρυπουλα ώστε να πάρει μια ελαφριά κλίση και κουμπωνει κανονικά μετά λένε. Επειδή όμως δεν είναι δικό μου το κινητό δεν παίρνω εγώ την απόφαση. Αν δεν βαριέται θα της πω να το επιστρέψει. Όπως καί να έχει ευχαριστώ για τις συμβουλές

εχει εμφανιστει σε αρκετες συσκευες, συνηθως στο σερβις σου αλλαζουν το λαστιχακι που παταει πανω, οχι την ταπα..οποτε ναι μεν θα ειναι μικρη ταλαιπωρια αλλα ειναι κριμα να το αφησεις..

έχεις επιλεγμένο το double tap 2 wake? αν ναι αυτό φταίει. απενεργοποίησε το ή μπορείς να βάζεις το κινητό με την οθόνη προς την έξω πλευρά να μην ακουμπάει στο μπούτι σου

αυτο που σου λεει και ο φιλος παραπανω, εγω το εχω καταργησει το double tap, τρωει μπαταρια η οθονη που αναβει συχνα και τελικα γινεται πιο ενοχλητικο το να ξεκλειδωνει απο το να θες ενα πατημα στο κουμπι και νασαι σιγουρος οτι ειναι κλειδωμενο.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

εχει εμφανιστει σε αρκετες συσκευες, συνηθως στο σερβις σου αλλαζουν το λαστιχακι που παταει πανω, οχι την ταπα..οποτε ναι μεν θα ειναι μικρη ταλαιπωρια αλλα ειναι κριμα να το αφησεις..

τελικά έφτιαξε. το πίεσε με περισσότερη δύναμη και έκλεισε κανονικά.

Ναι, το παθαινει και εμενα.

Τελικα απενεργοποιησα το διπλο tap.

Ενα αλλο ειναι οτι, οταν με καλουν και απαντω απο το bluetooth, ξεκλειδωνει η οθονη και μενει αναμμενη!!! Για να το αντιμετωπισω, αναγκαστηκα να βαλω κωδικο κλειδωματος.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

μολις μου ηρθε η αναβαθμιση, 250ΜΒ περιπου ΟΤΑ..δεν την λες και μικρη..

μολις μου ηρθε η αναβαθμιση, 250ΜΒ περιπου ΟΤΑ..δεν την λες και μικρη..

Επιβεβαιώνω. Για να δούμε τις βελτιώσεις στην κάμερα...

Λοιπόν δεν έχω δει ιδιαίτερες αλλαγές... Ελπίζω να φτιάξανε το θέμα με το multitask που ξαναφόρτωνε τις εφαρμογές στο backround και άλλα τέτοια ψεγάδια και είμαστε οκ. Νίκο πάντως το wifi tethering πάλι σφάλμα μου λέει όταν το ανοίγω :( Βαριέμαι το στήσιμο από την αρχή κλαψ...

Edited by Moralas

Επιβεβαιώνω. Για να δούμε τις βελτιώσεις στην κάμερα...

Ελάχιστα πράγματα να περιμένεις.

Manual camera settings not supported in Android 5.1 Xperia Z3 series release

http://www.xperiablog.net/2015/07/21/manual-camera-settings-not-supported-in-android-5-1-xperia-z3-series-release/

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Ελάχιστα πράγματα να περιμένεις.

Manual camera settings not supported in Android 5.1 Xperia Z3 series release

http://www.xperiablog.net/2015/07/21/manual-camera-settings-not-supported-in-android-5-1-xperia-z3-series-release/

απο αυτα που λεει το αρθρο, τα μισα υποστηριζονται, οπως iso, white balance και εστιαση (κατα καποιο τροπο). Αλλα σιγουρα ο χρονος κλειστρου που ειναι πολυ σημαντικο δεν ανοιξε, και θα το ηθελα..

Απο την αλλη το release note λεει για βελτιωση στο αυτοματο μονο, οπου 2-3 ληψεις που εκανα ηταν οντως πιο γρηγορες και πολυ ικανοποιητικες αλλα χωρις να εχω μετρο συγκρισης..

Αν καποιος εχει ορεξη, ας βγαλει το ιδιο θεμα πριν και μετα την αναβαθμιση με αυτοματο και ιδιο φωτισμο γιατι την εκανα στο δρομο και δεν το σκεφτηκα.

Με την 5.1.1 σε εμένα το tethering δουλεύει πλέον άψογα σε σχεση με την 5.0.2 που ειχα αρκετα θέματα κυρίως άρνηση να συνδεθεί με ipad η windows η και οταν συνδεόταν δεν δούλευε σωστα πχ δεν άνοιγαν σελίδες Ίντερνετ.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Αν θέλει κάποιος να μου πει δύο τρεις λόγους να μην βάλω την τελευταία kit kat ελληνική με root θα του ήμουν ευγνώμων...

Αν θέλει κάποιος να μου πει δύο τρεις λόγους να μην βάλω την τελευταία kit kat ελληνική με root θα του ήμουν ευγνώμων...

Εγώ θα σου έλεγα να την βάλεις χωρίς root, πετάει.

Έκανα και γω την αναβάθμιση! Όντως οι φωτογραφίες στο αυτόματο έχουν μια μικρή διαφορά προς το καλύτερο!

Επίσης κάτι έκαναν στην διαχείριση μνήμης μιας και ελευθερώθηκε ένα 10% από ότι ήταν πριν την αναβάθμιση.

Μ' αρέσουν και οι μικρο - αλλαγές που έκαναν στις ρυθμίσεις, ωστόσο θα ήθελα και μια μπάρα για τον ήχο κάτω από την φωτεινότητα για να μην χρειάζεται να πατάμε τα πλαϊνά κουμπιά για να το βάλουμε στο αθόρυβο!

Εγώ με cosmote branded, στην αναμονή..

βαλε μια Unbranded να τελειωνεις...

δεν χάνεις εγγύηση?

οχι, με αλλαγη ρομ , επισημης παντα, δεν τιθεται θεμα.

• The title was changed to Sony Xperia Z3 Compact