ddr2 Δημ. June 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2015 εξαρταται για τι μιλατε..με viber, ξεκλειδωνει κιολας.. Για sms, mail , fb λεω βασικα. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. June 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2015 (edited) ρε παιδια στα καλακαθουμενα δεν μου δουλευει η αφη.ξεκλειδωνω το κινητο απο το πλαινο κουμπι..και μετα δεν μπορω να κανω τιποτα.προσπαθω να το επανεκκινησω.τιποτα.τι μπορω να κανω??? επανερχομαι..το κανα επανεκκινηση απο το κρυφο κουμπι.το βαλα το ξανακανα update.δουλεουν ολα τα πληκτρα κανονικα.η καμερα κανονικα.φορτιζει μια χαρα.ειδοποιησεις ερχοντε ολα κομπλε.μονο η αφη δεν δουλευει. εχω ξενερωσει απιστευτα.δωσαμε το ταπεινο αιφον για κατι καλυτερο και μας αφηνει απο το πουθενα. :down: Edited June 26, 2015 by zxr Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. June 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2015 Service εννοειται ... αφου το εκανες update προφανες χαλασε το digitizer Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. June 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2015 Service εννοειται ... αφου το εκανες update προφανες χαλασε το digitizer To update φιλε μου το εκανα τελευταιο ως εσχατη λυση.ναι service το ξερω οτι θα το στειλω,εχω και εγγυηση αλλα γιατι να το παθει?? γιατι...αναρωτιεμαι.. και θα μεινω χαλαρα χωρις κινητο 15 μερες τουλαχιστον. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. June 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2015 Φίλε μου RAVER δεν χρειάζεται να βρίζεις στο topic. Όλα τα προϊόντα τεχνολογίας χαλάνε. Μερικές φορές από μόνα τους. Εφόσον δεν είναι δικιά σου υπαιτιότητα, θα στο φτιάξουν δωρεάν στο service. Συμβαίνουν αυτά τα πράγματα. Υπομονή και όλα θα γίνουν. :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. June 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2015 (edited) ρε παιδια στα καλακαθουμενα δεν μου δουλευει η αφη.ξεκλειδωνω το κινητο απο το πλαινο κουμπι..και μετα δεν μπορω να κανω τιποτα.προσπαθω να το επανεκκινησω.τιποτα.τι μπορω να κανω??? επανερχομαι..το κανα επανεκκινηση απο το κρυφο κουμπι.το βαλα το ξανακανα update.δουλεουν ολα τα πληκτρα κανονικα.η καμερα κανονικα.φορτιζει μια χαρα.ειδοποιησεις ερχοντε ολα κομπλε.μονο η αφη δεν δουλευει. εχω ξενερωσει απιστευτα.δωσαμε το ταπεινο αιφον για κατι καλυτερο και μας αφηνει απο το πουθενα.:down: ενταξει, μες το προγραμμα ειναι και αυτα, και σιγουρα ειναι ασχημα..γιαυτο παιρνουμε back up παντα. Και η αδερφη μου με 5s, της χαλασε ηχειο, καμερα και μπαταρια..και το ωραιο ειναι οτι στο abu dhabi δεν της τα αλλαζουν,δεν κανουν σερβις, της λενε παρε καινουριο..ενω ειναι στην εγγυηση.. Τελος παντων, αν εφτιαξε με update εγω θα το αφηνα ετσι. Μπορει να ηταν και καποιο σκαλωμα και να μην ηθελε καν Update..αν το εκλεινες δηλαδη για λιγη ωρα μπορει να εφτιαχνε μετα, οχι απλα επανεκινηση. Οπως και να εχει, μην το στειλεις ακομα. Στο σερβις θελουν 4-5 ημερες πλεον απο ο,τι βλεπω, εκτος αν δεν βρισκουν τι εχει..απο τη στιγμη που σου δουλευει δεν ξερω και αν θα μπορουν να το βρουν. Edited June 26, 2015 by zxr Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. June 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2015 ενταξει, μες το προγραμμα ειναι και αυτα, και σιγουρα ειναι ασχημα..γιαυτο παιρνουμε back up παντα. Και η αδερφη μου με 5s, της χαλασε ηχειο, καμερα και μπαταρια..και το ωραιο ειναι οτι στο abu dhabi δεν της τα αλλαζουν,δεν κανουν σερβις, της λενε παρε καινουριο..ενω ειναι στην εγγυηση.. Τελος παντων, αν εφτιαξε με update εγω θα το αφηνα ετσι. Μπορει να ηταν και καποιο σκαλωμα και να μην ηθελε καν Update..αν το εκλεινες δηλαδη για λιγη ωρα μπορει να εφτιαχνε μετα, οχι απλα επανεκινηση. Οπως και να εχει, μην το στειλεις ακομα. Στο σερβις θελουν 4-5 ημερες πλεον απο ο,τι βλεπω, εκτος αν δεν βρισκουν τι εχει..απο τη στιγμη που σου δουλευει δεν ξερω και αν θα μπορουν να το βρουν. το κινητο ανοιγει.μια χαρα αλλα απο κει και περα δεν αποκρινετε καθολου η αφη.ολες οι αλλες λειτουργιες δουλευουνε κομπλε.τωρα σε λιγο το πακεταρω και το στελνω σε επισημο service point σε διπλανη πολη.και βλεπουμε... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. June 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2015 το κινητο ανοιγει.μια χαρα αλλα απο κει και περα δεν αποκρινετε καθολου η αφη.ολες οι αλλες λειτουργιες δουλευουνε κομπλε.τωρα σε λιγο το πακεταρω και το στελνω σε επισημο service point σε διπλανη πολη.και βλεπουμε... α οκ, νομιζα οτι εφτιαξε μετα το update. Παιζει να σου εχει πεσει ή να εχει παει κραδασμους εστω μεσα σε τσεπη? Καπου εχει σπασει το digitizer ή εχει υποστει πιεση. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. June 26, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2015 (edited) το κινητο ανοιγει.μια χαρα αλλα απο κει και περα δεν αποκρινετε καθολου η αφη.ολες οι αλλες λειτουργιες δουλευουνε κομπλε.τωρα σε λιγο το πακεταρω και το στελνω σε επισημο service point σε διπλανη πολη.και βλεπουμε... Επιδιόρθωση με pc companion δοκίμασες. Μου φαίνεται απίστευτο ετσι στα καλα καθούμενα η αφή να μην ανταποκρίνεται. Μήπως σου έπεσε(και δεν ειχε θέμα στην αρχή αλλα μετα στο έβγαλε το θέμα)το έριξες σε νερό μήπως η τιποτα αλλο ακραίο και δεν έπεσε στην αντίληψη σου η αν έπεσε δεν το έδωσες σημασία και στο έβγαλε το θέμα λίγες ημέρες μετα. Μονο μια φορά μου συνέβει σε tablet αλλα το έβγαλε στο πρώτο 10ημερο όπου είχα DOA και το αντικαταστήσαμε με καινουργιο. Τεσπα πήγαινε το service θα στο φτιάξουν Μπορει να έπεσες στην περιπτωση απλά. Edited June 26, 2015 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. June 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2015 Επιδιόρθωση με pc companion δοκίμασες. Μου φαίνεται απίστευτο ετσι στα καλα καθούμενα η αφή να μην ανταποκρίνεται. Μήπως σου έπεσε(και δεν ειχε θέμα στην αρχή αλλα μετα στο έβγαλε το θέμα)το έριξες σε νερό μήπως η τιποτα αλλο ακραίο και δεν έπεσε στην αντίληψη σου η αν έπεσε δεν το έδωσες σημασία και στο έβγαλε το θέμα λίγες ημέρες μετα. Μονο μια φορά μου συνέβει σε tablet αλλα το έβγαλε στο πρώτο 10ημερο όπου είχα DOA και το αντικαταστήσαμε με καινουργιο. Τεσπα πήγαινε το service θα στο φτιάξουν Μπορει να έπεσες στην περιπτωση απλά. Επιδιόρθωση με pc companion εκανα.το κινητο μεσα σε νερο δεν εχει πεσει.αν εξαιρεσεις στο τραπεζι που ταφηνω και καμια φορα η πλατη δροσιζετε.αλλα στο κατω..κατω..τι αδιαβροχο ειναι?? τι εχουμε πληρωσει?? αλλα και υγρασια να ειχε παρει.δεν θα ανοιγε ακθολου..εδω ανοιγει μια χαρα,ολα φορτωνουν.ερχονται ειδοποιησεις.και χθες το βραδυ με καμια 20λεπτη κληση viber πηγα να το τερματισω την κληση και η αφη δεν υπακουε.ε δοκιμασα τα παντα...αποτελεσμα να το στειλω τωρα στο service στα Ιωαννινα και αναμενω τα νεα τους. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. June 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2015 Δεν υπάρχει περίπτωση να έχει χαλάσει η αφή απο το νερό. Το κάνω καθε βδομάδα ντουζ στο νεροχύτη κανονικά και όλα δουλεύουν ρολόι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. June 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2015 Εμένα συμβαίνει το εξής και θα ήθελα την άποψή σας συμφορουμίτες. Συχνά, όταν κάνω μια κλήση και ακούω το «του - του» μέχρι να το σηκώσει ο άλλος, αυτό το «του - του» ακούγεται πολύ περίεργα, δυνατά και τσιριχτά, σαν να έχει χαλάσει το ακουστικό μου. Δεν το κάνει πάντα, ενώ κατά την κλήση το ακουστικό είναι άψογο. Έχει παρατηρήσει κανείς άλλος κάτι ανάλογο? Δεν πιστεύω ότι είναι πρόβλημα του ακουστικού, γιατί κατά την κλήση δεν έχει θέμα, αλλά δεν μπορώ και να το εξηγήσω. Όταν κάνω κλήση μέσω bt, όλα άψογα, δεν ακούγεται περίεργα τα σήμα κλήσης...:blink::blink: Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. June 26, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2015 Εμένα συμβαίνει το εξής και θα ήθελα την άποψή σας συμφορουμίτες. Συχνά, όταν κάνω μια κλήση και ακούω το «του - του» μέχρι να το σηκώσει ο άλλος, αυτό το «του - του» ακούγεται πολύ περίεργα, δυνατά και τσιριχτά, σαν να έχει χαλάσει το ακουστικό μου. Δεν το κάνει πάντα, ενώ κατά την κλήση το ακουστικό είναι άψογο. Έχει παρατηρήσει κανείς άλλος κάτι ανάλογο? Δεν πιστεύω ότι είναι πρόβλημα του ακουστικού, γιατί κατά την κλήση δεν έχει θέμα, αλλά δεν μπορώ και να το εξηγήσω. Όταν κάνω κλήση μέσω bt, όλα άψογα, δεν ακούγεται περίεργα τα σήμα κλήσης...:blink::blink: Το εχω συναντήσει και εγω οχι μονο σε κινητό αλλα και σε σταθερό τηλέφωνο απο διαφορες συσκευές. Νομίζω στα όρια του ψιλό φυσιολογικο και θα ελεγα να μην ψειριζεις πολυ τη μαϊμού εκει που δεν πρέπει :lol: Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmarousakis Δημ. June 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2015 Παιδιά χαλαρώστε και απολαύστε τις συσκευές σας όλα τα κιν το κάνουν εξαρτάται κι απ τον παροχο, το σήμα κλπ Παράθεση "ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. June 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2015 Εντάξει....χαλάρωσα. :cool: Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. June 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2015 Γενικά πιστεύω ότι το χαμηλό ηχείο είναι λόγω αδιαβροχοποίησης. Καμιά φορά όταν το έχω βρέξει και χτυπήσει και μιλάω, δεν ακούω καλά, θέλει λίγη ώρα να στεγνώσει... :D Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. June 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2015 Γενικά πιστεύω ότι το χαμηλό ηχείο είναι λόγω αδιαβροχοποίησης. Καμιά φορά όταν το έχω βρέξει και χτυπήσει και μιλάω, δεν ακούω καλά, θέλει λίγη ώρα να στεγνώσει... :D Άλλο αυτό. Αυτό που λες, ισχύει γιατί όταν είναι βρεγμένο το ηχείο, η μεμβράνη του, λόγω του νερού δεν κάνει ταλάντωση και ακούγεται πολύ χαμηλά. Εγώ λέω για το «του , του» που κάνει το ακουστικό όταν καλώ κάποιον. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. June 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2015 Άλλο αυτό. Αυτό που λες, ισχύει γιατί όταν είναι βρεγμένο το ηχείο, η μεμβράνη του, λόγω του νερού δεν κάνει ταλάντωση και ακούγεται πολύ χαμηλά. Εγώ λέω για το «του , του» που κάνει το ακουστικό όταν καλώ κάποιον. ειναι θεμα δικτυου, μου το κανει και εμενα καμια φορα και με αλλες συσκευες.Εξαλλου απο τη στιγμη που η ποιοτητα κλησεων ειναι καλη, δεν εχεις θεμα. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. June 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2015 ειναι θεμα δικτυου, μου το κανει και εμενα καμια φορα και με αλλες συσκευες.Εξαλλου απο τη στιγμη που η ποιοτητα κλησεων ειναι καλη, δεν εχεις θεμα. Μωρέ ναι, είναι θέμα δικτύου, απλά δεν το είχα παρατηρήσει ποτέ με άλλη συσκευή. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. June 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2015 Γιάννη το έχω και στο G, μια φορά το μήνα μη φανταστείς, το είχα και στο Ν8.. Συχνό είναι :) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spaul Δημ. June 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2015 Z4 Compact...??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaikas98 Δημ. June 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2015 Μπααα!!!!!! ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. June 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2015 εαν περισσευει σε κάποιον απο Θεσσαλονίκη ζελατίνα για το πίσω μέρος ας στείλει ενα pm..πληρώνω και σε δραχμές αμα λάχει:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. June 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2015 Σε επαφη του κινητου με το νερο εβγαλε επιλογη στη μπαρα ευαισθησιας μικροφωνου, προφανως λογω του νερου στη θυρα ακουστικων. Δεν το ξανακανε Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. June 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2015 (edited) Σε επαφη του κινητου με το νερο εβγαλε επιλογη στη μπαρα ευαισθησιας μικροφωνου, προφανως λογω του νερου στη θυρα ακουστικων. Δεν το ξανακανε ειχες και ακουστικα πανω ? εμενα δε μου εχει βγαλει τιποτα. Επίσης το λογικό θα ήταν να το έκανε λόγω νερού στο μικρόφωνο όχι στα ακουστικά.. ----- προσθήκη μηνύματος 36 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Z4 Compact...??? με αυτονομια Ζ ομως..αν δεν εχουν χωρεσει καμια τεραστια μπαταρια Edited June 28, 2015 by Nikos_Mpl Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts