ddr2 Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 Μια χαρά είναι η συσκευή σου, όπως και η δική μου λοιπόν. Στο νερό τη βούτηξες ή μπα? Εγώ κάθε μέρα σχεδόν το κάνω και γελάω με τους άλλους που κοιτάνε σαν εξωγήινοι. "Μα καλά και πως δε παίρνει νερό από τα ακουστικά ή το ηχείο" :lol::lol: lol.. Όχι ακόμα. Αλλά δεν είναι το πρώτο αδιάβροχο που έχω. Πιο πριν είχα το Samsung xcover 2 και πιο πριν το Motorola defy+. (και πιο πριν το siemens M45 :p ). Τέλος πάντων, θέλω να πω ότι πάντα έχω και ένα αδιάβροχο τηλέφωνο για την παραλία, το γυμναστήριο, το ποδήλατο κλπ… Λοιπόν, σήμερα θα το πλύνω.. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p3nny Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 lol.. Όχι ακόμα. Αλλά δεν είναι το πρώτο αδιάβροχο που έχω. Πιο πριν είχα το Samsung xcover 2 και πιο πριν το Motorola defy+. (και πιο πριν το siemens M45 :p ). Τέλος πάντων, θέλω να πω ότι πάντα έχω και ένα αδιάβροχο τηλέφωνο για την παραλία, το γυμναστήριο, το ποδήλατο κλπ… Λοιπόν, σήμερα θα το πλύνω.. βρε καθηστε καλα που θα το πλυνετε.. τρώγεστε να παθει καμια ζημια και μετα και να μεινετε χωρις τηλεφωνο και να μην αναγνωρίζεται στην εγγυηση, πες ότι καποιο πορτακι δεν είναι καλα κλεισμενο, γιατι να το κανετε αυτό??? Παράθεση This is Sparta!!!:nagger: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 βρε καθηστε καλα που θα το πλυνετε.. τρώγεστε να παθει καμια ζημια και μετα και να μεινετε χωρις τηλεφωνο και να μην αναγνωρίζεται στην εγγυηση, πες ότι καποιο πορτακι δεν είναι καλα κλεισμενο, γιατι να το κανετε αυτό??? Συμφωνώ. Δεν είναι για παιχνίδια η αδιαβροχοποίηση, αλλά για την κακιά ώρα που θα πέσει νερό πάνω του. Αχρείαστη να είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 Συμφωνώ. Δεν είναι για παιχνίδια η αδιαβροχοποίηση, αλλά για την κακιά ώρα που θα πέσει νερό πάνω του. Αχρείαστη να είναι. βρε καθηστε καλα που θα το πλυνετε.. τρώγεστε να παθει καμια ζημια και μετα και να μεινετε χωρις τηλεφωνο και να μην αναγνωρίζεται στην εγγυηση, πες ότι καποιο πορτακι δεν είναι καλα κλεισμενο, γιατι να το κανετε αυτό??? Άργησα να απαντήσω γιατί του έκανα σαπουνάδα. :lol::lol: Ή είναι αδιάβροχο ή δεν είναι. 2 πορτάκια έχει όλα και όλα, τα έλεγξα, δεν είναι και κάτι δύσκολο. Άδικα ανησυχείτε. Έτσι σκέφτεστε κάθε φορά που πλένετε τα χέρια σας? αν θα βραχεί το αδιάβροχο ρολόι σας?? ;) Από την πείρα μου, σας λέω ότι αντέχουν πολλά περισσότερα από όσα λέει ο κατασκευαστής. Αρκεί να μην μπούν σε θάλασσα. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 Κάθε μέρα το βουτάω. Ειδικά τώρα το καλοκαίρι λειτουργεί σαν ψύξη νερού.. :lol: Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vriz27 Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 Βασικά το πλενω κάθε μέρα στο γραφείο για να βλέπω την μούρη του αδερφού μου... Χαχα αξία ανεκτιμητη... :-) Παράθεση Σε έχω δει πρωτάθλημα να παίρνεις... ...σε έχω δει στην γ' εθνική... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. May 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2015 Άργησα να απαντήσω γιατί του έκανα σαπουνάδα. :lol::lol: Ή είναι αδιάβροχο ή δεν είναι. 2 πορτάκια έχει όλα και όλα, τα έλεγξα, δεν είναι και κάτι δύσκολο. Άδικα ανησυχείτε. Έτσι σκέφτεστε κάθε φορά που πλένετε τα χέρια σας? αν θα βραχεί το αδιάβροχο ρολόι σας?? ;) Από την πείρα μου, σας λέω ότι αντέχουν πολλά περισσότερα από όσα λέει ο κατασκευαστής. Αρκεί να μην μπούν σε θάλασσα. Το ρολόι του οποίου η αδιαβροχοποιηση είναι πολύ ανώτερη και μπαίνει ακόμη και σε αλμυρό νερό, είναι άλλη περίπτωση. Είναι και ένα αξεσουάρ που λόγω του ότι το φοράς και ιδρώνεις, χρειάζεται καθάρισμα. Στο κινητό δεν βρίσκω τον λόγο που πρέπει να γίνει κάτι τέτοιο. Ο καθένας βέβαια κάνει ότι θέλει με τη συσκευή του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. May 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2015 Το ρολόι του οποίου η αδιαβροχοποιηση είναι πολύ ανώτερη και μπαίνει ακόμη και σε αλμυρό νερό, είναι άλλη περίπτωση. Είναι και ένα αξεσουάρ που λόγω του ότι το φοράς και ιδρώνεις, χρειάζεται καθάρισμα. Στο κινητό δεν βρίσκω τον λόγο που πρέπει να γίνει κάτι τέτοιο. Ο καθένας βέβαια κάνει ότι θέλει με τη συσκευή του. Σιγουρα το ρολοι εχει ανωτερη αδιαβροχοποιηση. Το κινητο και αν θελει καθαρισμα, ειδικα η οθονη. Βεβαια δεν ειναι αναγκη να γινεται με νερο. Τελος παντων, θελω να πω οτι δεν χρειαζεται να το φοβομαστε. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p3nny Δημ. May 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2015 Άργησα να απαντήσω γιατί του έκανα σαπουνάδα. :lol::lol: Ή είναι αδιάβροχο ή δεν είναι. 2 πορτάκια έχει όλα και όλα, τα έλεγξα, δεν είναι και κάτι δύσκολο. Άδικα ανησυχείτε. Έτσι σκέφτεστε κάθε φορά που πλένετε τα χέρια σας? αν θα βραχεί το αδιάβροχο ρολόι σας?? ;) Από την πείρα μου, σας λέω ότι αντέχουν πολλά περισσότερα από όσα λέει ο κατασκευαστής. Αρκεί να μην μπούν σε θάλασσα. Ευχομαι Γιαννη να μην σου βγει σε κακο με το να του κανεις μπουγαδα τι να πω Παράθεση This is Sparta!!!:nagger: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. May 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2015 παιδες, ο καθε ενας χρησιμοποει τα χαρακτηριστικα του κινητου του οπως θελει.. αλλοι αγοραζουν αι φον και το εχουν μονο για τηλεφωνα..και αυτο τραγικο ειναι. Οταν παιρνεις ενα μηχανακι με τοσες δυνατοτητες, το παιρνεις για να τις εκμεταλλευεσαι, αλλιως το παιρνεις απο κομπλεξ...οποτε αλιμονο αν κατηγορουμε καποιουν που τη βρισκει να βρεχει το Ζ του..Εγω ολα τα εχω δοκιμασει να δω οτι ειναι οκ και δεν εχει θεμα η μονωση τους..αλλα δεν τα πλενω καθε μερα. το αποφευγω γιατι ειδα μειωση της ποιοτητας στο ηχειο-ακουστικο. Γινεται πιο ξερος ο ηχος με τον καιρο νομιζω. Συν οτι πιανει αλατα μεσα και φαινονται σαν λερωμενες οι εγκοπες. Παρολα αυτα, αν βρεχει και θελω να βγαλω φωτο, αν μπω σε νεροτσουληθρα και θελω να γραψω βιντεο, ή σε πισινα κτλ, θα το κανω..Αν χαλασει, χαλασε..γιαυτο εχει εγγυηση. Αρκει να μην χανουμε δεδομενα. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. May 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2015 Ευχομαι Γιαννη να μην σου βγει σε κακο με το να του κανεις μπουγαδα τι να πω καντο μια φορά και δε θα σταματάς να το πλένεις ούτε συ.. εξάλλου το κινητό όταν παρουσιάστηκε στην αρχή το είχαν μέσα σε ενυδρείο.YOLO Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. May 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2015 Ευχομαι Γιαννη να μην σου βγει σε κακο με το να του κανεις μπουγαδα τι να πω Πενυ, μην αγχωνεσαι, εδω ειμαι εγω! :lol::lol::p επειδη ξερω με ποση αγαπη συμπεριφερεσαι στο κινητο, ειδικα στο συγκεκριμενο που σου αρεσει τοσο πολυ, εχω να σου πω οτι δεν χρειαζεται να φοβασαι..το ρισκο ειναι μες τη ζωη εξαλλου..το κινητο ειναι αδιαβροχο, αρα πρεπει να αντεχει το νερο, ειτε απο ατυχημα ειτε επειδη το τεσταρουμε καθημερινα..πλενοντας το :p .το θεμα ειναι να εισαι διατεθειμενος να μπλεξεις με σερβις αν παθει κατι, και 2ον να λαμβανεις υποψιν οτι αν στο βγαλουν εκτος εγγυησης θα εχεις πεταξει 350 ευρω. Θεωρω οτι οσοι τα εχουμε βρεξει, παιζουμε με αυτα τα ενδεχομενα και ξερουμε τι κανουμε. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p3nny Δημ. May 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2015 Πενυ, μην αγχωνεσαι, εδω ειμαι εγω! :lol::lol::p επειδη ξερω με ποση αγαπη συμπεριφερεσαι στο κινητο, ειδικα στο συγκεκριμενο που σου αρεσει τοσο πολυ, εχω να σου πω οτι δεν χρειαζεται να φοβασαι..το ρισκο ειναι μες τη ζωη εξαλλου..το κινητο ειναι αδιαβροχο, αρα πρεπει να αντεχει το νερο, ειτε απο ατυχημα ειτε επειδη το τεσταρουμε καθημερινα..πλενοντας το :p .το θεμα ειναι να εισαι διατεθειμενος να μπλεξεις με σερβις αν παθει κατι, και 2ον να λαμβανεις υποψιν οτι αν στο βγαλουν εκτος εγγυησης θα εχεις πεταξει 350 ευρω. Θεωρω οτι οσοι τα εχουμε βρεξει, παιζουμε με αυτα τα ενδεχομενα και ξερουμε τι κανουμε. Ναι Niko μου συμφωνω ότι εισαι εδώ αλλα αν με πιασει βροχη ναι τοτε να το δεχτω αλλα όχι με το ετσι θελω, και το χρησιμοποιούμε το κινητο σε ολες τις δυνατότητες του τουλάχιστον οι περισσοτεροι αλλα δεν θα κανω πειραματα για να δω αν αντεχει στο νερο Παράθεση This is Sparta!!!:nagger: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosdoc Δημ. May 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2015 Νομίζω ότι όσον αφορά την "αδιαβροχοποίηση" του κινητού, κανείς δε μας υποχρεώνει να το ...σαπουνίζουμε κάθε μέρα. Είναι μία δυνατότητα που τη χρησιμοποιούμε καθημερινά, ακόμα και αν δεν το καταλαβαίνουμε, πχ, όταν το πιάνουμε με βρεμένα χέρια, όταν το αφήουμε πάνω στο τραπέζι και δεν ανησυχούμε μην τυχόν πέσει μπύρα ή καφες, στη βροχή, όταν είμαστε πολύ ιδρωμένοι κλπ... Ενίοτε μπορεί να το βουτήξουμε κιόλας, όπως εγώ που το πήρα στο κολυμβητήριο και έβγαζα υποβρύχιες το γιό μου και με κοιτούσαν όλοι σαν εξωγήινο (...πολύ γέλιο...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leongr18 Δημ. May 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2015 Εγώ ενώ δεν το είχα δοκιμάσει να το βρεξω, χτες μου το πέταξαν σε μια κανάτα νερό και επέζησε πάρα το άγχος μ που το είχα πάει σέρβις και όλα κομπλέ. Ε Σήμερα το μάνα επλυνα Μόνο κ Μόνο Επειδή μ άρεσε χαχα. Επίσης φτιάχνω μια να σταντ μαγνητικής φόρτισης και δεν πρόλαβα να το τελειώσω Σήμερα λόγω δουλειάς. Τις επόμενες μέρες θα σας το δείξω να μ πείτε τη γνώμη σας :-) :-) :-) Παράθεση Στου κωφού την πόρτα , πάρε την πόρτα και φύγε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
no_shelter Δημ. May 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2015 Χαιρετώ. Είμαι κάτοχος της συγκεκριμένης συσκευής εδώ και 3-4 μέρες. Από την αρχή μου ήρθε η ενημέρωση για 5.0.2 αλλά κάποιοι είδα ότι πήρατε και μια επόμενη (που περιλαμβάνει και το close all apps) που δε μου έχει εμφανιστεί ακόμα. Λογικά έχει να κάνει με τη χώρα που προοριζόταν η συσκευή. Πώς το βλέπουμε αυτό; ΥΓ. Το ξέρω ότι έχει να κάνει περισσότερο με το λειτουργικό, παρά με τη συσκευή αλλά πώς διαχειρίζεστε τα περίπου 50 tasks που τρέχουν από πίσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. May 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2015 Ευχομαι Γιαννη να μην σου βγει σε κακο με το να του κανεις μπουγαδα τι να πω Εν μερει αστειευομαι ετσι? :) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosdoc Δημ. May 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2015 Απο προχτες το βραδυ που εκανα τη μικρη αναβαθμισουλα με το close all 3 στις τεσσερις φορες δεν αναγνωριζει τον κωδικο στο μαιλ μου. Συγκεκριμενα, χρησιμοποιω την στοκ εφαρφμογη μαιλ και εχω 4 λογαριασμους, 2 yahoo, 1 hotmail και 1 gmail. Ξαφνικα, ο ενας yahoo μου βγαζει οτι ειναι λαθος το password. Φυσικα ειναι σωστο, και οταν το κανω 3-4 φορες συνεχομενα, υστερα απο κανενα 10λεπτο συνδεεται και συγχρονιζει και αυτον κανονικα. Οι υπολοιποι λογαριασμοι λειτουργουν ΟΚ. Το εχει κανει και σε κανεναν αλλο; Τι συμβαινει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. May 17, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2015 Απο προχτες το βραδυ που εκανα τη μικρη αναβαθμισουλα με το close all 3 στις τεσσερις φορες δεν αναγνωριζει τον κωδικο στο μαιλ μου. Συγκεκριμενα, χρησιμοποιω την στοκ εφαρφμογη μαιλ και εχω 4 λογαριασμους, 2 yahoo, 1 hotmail και 1 gmail. Ξαφνικα, ο ενας yahoo μου βγαζει οτι ειναι λαθος το password. Φυσικα ειναι σωστο, και οταν το κανω 3-4 φορες συνεχομενα, υστερα απο κανενα 10λεπτο συνδεεται και συγχρονιζει και αυτον κανονικα. Οι υπολοιποι λογαριασμοι λειτουργουν ΟΚ. Το εχει κανει και σε κανεναν αλλο; Τι συμβαινει; Μήπως ειναι θέμα yahoo πχ ο server τους εχει θέμα εςτω προσωρινά. Αλλιως μια λύση να πας στην διαχείρηση εφαρμογών να κανεις clear date/cache την mail εφαρμογή κανεις και μια επανεκκίνηση το κινητό και ξανασεταρεις τους λογαριασμούς απο την αρχή. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnDas Δημ. May 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2015 Παιδιά κάπου είχα διαβάσει ή εδώ ή στο θέμα του Z3 ή στο θέμα του Z1c για το πως εμφανίζονται σε ολόκληρη την οθόνη ξανά οι φωτογραφίες των επαφών κατά την διάρκεια των κλήσεων μετά από συγχρονισμό με λογαριασμό Google. Έψαξα όμως και δεν το βρήκα. Έχει κάποιος πρόχειρο το post; Thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joe-4 Δημ. May 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2015 Χαιρετώ. Είμαι κάτοχος της συγκεκριμένης συσκευής εδώ και 3-4 μέρες. Από την αρχή μου ήρθε η ενημέρωση για 5.0.2 αλλά κάποιοι είδα ότι πήρατε και μια επόμενη (που περιλαμβάνει και το close all apps) που δε μου έχει εμφανιστεί ακόμα. Λογικά έχει να κάνει με τη χώρα που προοριζόταν η συσκευή. Πώς το βλέπουμε αυτό; ΥΓ. Το ξέρω ότι έχει να κάνει περισσότερο με το λειτουργικό, παρά με τη συσκευή αλλά πώς διαχειρίζεστε τα περίπου 50 tasks που τρέχουν από πίσω; Κανε πρωτα αναβαθμιση ολων των apps απο το playstore και μετα λογικα θα σου εμφανιστει και η αναβαθμιση του λειτουργικου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
no_shelter Δημ. May 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2015 Ευχαριστώ για την απάντηση joe. Τις εφαρμογές τις ενημερώνω καθημερινά, αλλά ακομα δεν έχει εμφανιστεί η νέα έκδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fousekis_ Δημ. May 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2015 Με το τελευταίο update όταν πάω να δυναμωσω την ένταση (έχω δημιουργήσει συντόμευση) μετακινω του ήχου αλλά δεν ακούγεται κ πρέπει να κλείσω την καρτέλα με το close all κ να ξαναπώ στην ένταση για να το αλλάξω πάλι.. Επίσης όταν δυναμωνω την ένταση ήχου κλήσης κ αμέσως την ένταση ήχου πολυμέσων ο ήχος κάνει ένα κόλλημα πράγμα που με την κιτκατ δε το έκανε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
no_shelter Δημ. May 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2015 Ευχαριστώ για την απάντηση joe. Τις εφαρμογές τις ενημερώνω καθημερινά, αλλά ακομα δεν έχει εμφανιστεί η νέα έκδοση. από ό,τι καταλαβαίνω έχω τη βελγική έκδοση που δεν έχει πάρει ακόμα την ενημέρωση. προσπάθησα πολλές φορές να φλασάρω άλλες ρομ όπως την ελληνική, τη νόρντικ και τη γαλλική αλλά δεν τα καταφέρνω. Έχω κάνει enable debugging και unknown sources και υποθέτω ότι υπάρχουν οι drivers εφόσον έχω περάσει το sony companion. Καμιά ιδέα τι μπορεί να κάνω λάθος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. May 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2015 από ό,τι καταλαβαίνω έχω τη βελγική έκδοση που δεν έχει πάρει ακόμα την ενημέρωση. προσπάθησα πολλές φορές να φλασάρω άλλες ρομ όπως την ελληνική, τη νόρντικ και τη γαλλική αλλά δεν τα καταφέρνω. Έχω κάνει enable debugging και unknown sources και υποθέτω ότι υπάρχουν οι drivers εφόσον έχω περάσει το sony companion. Καμιά ιδέα τι μπορεί να κάνω λάθος; Οι drivers είναι στον φάκελο c:/flashtool/drivers, κάνε διπλό κλικ και βάλε για το κινητό σου, βγάζει λίστα με πολλούς. Και μετά φλασαρεις. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts