vatigoal Δημ. March 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2016 Τριτη εστειλα το κινητο για εγγύηση για την οθονη στην omnitech με Κουριερ χρέωση δικη μου και οι μάγκες το έστειλαν πισω για παραλαβή σημερα (τουλαχιστον ηταν γρήγοροι δεν μπορω να πω) και παλι με χρέωση ΔΙΚΗ ΜΟΥ !!!! Δεν ειμαι Λευκαδα για να το παραλάβω αλλα Δευτερα που θα ειμαι θα πεσει τηλεφωνο γοα εξηγήσεις και μετα θα δω και τι δουλεια εκαναν . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
member82 Δημ. March 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2016 Επειδή είμαι υποψήφιος αγοραστής τα ψαχουλεύω λίγο αυτή την περίοδο :) Παιδία κοίταζα λίγο το sar του z3c και έβρισκα αντιφατικές τιμές ανάλογα με το site, αν μπορούσε κάποιος κάτοχος να το κοιτάξει λίγο απο το manual και να μου απαντήσει.. Δυστυχώς του z5c που ενδιαφέρομαι επίσης έχει 1,07 head, πράγμα απαράδεκτο για εμένα καθότι πρόκειται για ''ψησταριά'' κανονική :eek: Αν και έχετε συζητήσει εκτενέστατα κάθε λεπτομέρεια που έχει να κάνει με χαρακτηριστικά του κινητού, γενικά για sar και ακτινοβολία που κάθε άλλο παρά αδιάφορο δεν είναι το θέμα, δεν βλέπω να γίνεται το ίδιο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerow Δημ. March 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2016 Εγώ σήμερα ξαναπαρέλαβα και ενώ δουλεύει πλέον κανονικά ξέχασαν το πλαστικό στο οποίο μπαίνει η SIM. Εντάξει δεν αντέχω πια. Άλλη μια πηγαινέλα. Μόνο οι βενζίνες έχουν περάσει τα 20 ευρώ πλέον. Παράθεση Back to basics [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2016 Εγώ σήμερα ξαναπαρέλαβα και ενώ δουλεύει πλέον κανονικά ξέχασαν το πλαστικό στο οποίο μπαίνει η SIM. Εντάξει δεν αντέχω πια. Άλλη μια πηγαινέλα. Μόνο οι βενζίνες έχουν περάσει τα 20 ευρώ πλέον. Έχει πλαστικό που μπαίνει η σίμ?? Δεν το θυμάμαι! Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerow Δημ. March 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2016 Ναι ένα μικρο (SIM bed στην αγγλική). Πάααλι πίσω να τρέχω για την πλαστική τη βλακεια την τόση. Παράθεση Back to basics [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p3nny Δημ. March 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2016 Καλησπερα κι απο μενα, μεχρι τωρα ολα ηταν οκ με το κινητακι μου, εδω και λιγο καιρο καταλαβα οτι δεν μπορω ν ακουσω δυνατα τον συνομιλητη μου, τον ακουω σαν να μιλαει σιγα πολυ σιγα, ενω οταν βαζω bluetooth ολα καλα. Του εκανα επαναφορα εργοστασιακων και του περασα την τελευταια αναβαθμιση απο το pc companion, για κανα μηνα ηταν οκ, τωρα παλι τα ιδια, και επισης το καπακι που βγαζω για να το φορτισω εχει γυρω γυρω ενα πολυ λεπτο λαστιχακι (μαλλον για την στεγανοποιηση θα ειναι αυτο) ανακαλυψα οτι απο την μια πλευρα βγαινει και το ξανα βαζω οσπου να κοπει καποια στιγμη, ετσι αποφασισα να το στειλω στην arvato , τι λετε< θα μου το επισκευασουν? αλλα η εγγυση εχει περασει ποσο να μου στοιχισει αυτα που σας λεω οτι εχει, ξερει καποιος? Παράθεση This is Sparta!!!:nagger: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmarousakis Δημ. March 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2016 Ναι ένα μικρο (SIM bed στην αγγλική). Πάααλι πίσω να τρέχω για την πλαστική τη βλακεια την τόση. Το πλαστικό αυτό δεν το κρατάνε στο δίνουν πίσω αν το έχεις πάει εσύ το κινητό, κι εγώ έτσι νόμιζα ότι δεν μου το ειχαν βάλει αλλά απ την αρχή μου το ειχαν δώσει πίσω και το είχα στο κουτί Παράθεση "ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vriz27 Δημ. March 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2016 Καλησπερα κι απο μενα, μεχρι τωρα ολα ηταν οκ με το κινητακι μου, εδω και λιγο καιρο καταλαβα οτι δεν μπορω ν ακουσω δυνατα τον συνομιλητη μου, τον ακουω σαν να μιλαει σιγα πολυ σιγα, ενω οταν βαζω bluetooth ολα καλα. Του εκανα επαναφορα εργοστασιακων και του περασα την τελευταια αναβαθμιση απο το pc companion, για κανα μηνα ηταν οκ, τωρα παλι τα ιδια, και επισης το καπακι που βγαζω για να το φορτισω εχει γυρω γυρω ενα πολυ λεπτο λαστιχακι (μαλλον για την στεγανοποιηση θα ειναι αυτο) ανακαλυψα οτι απο την μια πλευρα βγαινει και το ξανα βαζω οσπου να κοπει καποια στιγμη, ετσι αποφασισα να το στειλω στην arvato , τι λετε< θα μου το επισκευασουν? αλλα η εγγυση εχει περασει ποσο να μου στοιχισει αυτα που σας λεω οτι εχει, ξερει καποιος? Δεν ξέρω τι μπορεί να έχει πάθει η συσκευή σου,αλλά όσον αφορά την εγγύηση γιατί έχει λήξει; Σεπτεμβρίο του 14 παρουσίαστηκε/ κυκλοφόρησε.Εκτός κι αν εχεις κάνει κάτι περίεργο,έχεις ακόμα 6 μήνες εγγύηση. Παράθεση Σε έχω δει πρωτάθλημα να παίρνεις... ...σε έχω δει στην γ' εθνική... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 7, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2016 Καλησπερα κι απο μενα, μεχρι τωρα ολα ηταν οκ με το κινητακι μου, εδω και λιγο καιρο καταλαβα οτι δεν μπορω ν ακουσω δυνατα τον συνομιλητη μου, τον ακουω σαν να μιλαει σιγα πολυ σιγα, ενω οταν βαζω bluetooth ολα καλα. Του εκανα επαναφορα εργοστασιακων και του περασα την τελευταια αναβαθμιση απο το pc companion, για κανα μηνα ηταν οκ, τωρα παλι τα ιδια, και επισης το καπακι που βγαζω για να το φορτισω εχει γυρω γυρω ενα πολυ λεπτο λαστιχακι (μαλλον για την στεγανοποιηση θα ειναι αυτο) ανακαλυψα οτι απο την μια πλευρα βγαινει και το ξανα βαζω οσπου να κοπει καποια στιγμη, ετσι αποφασισα να το στειλω στην arvato , τι λετε< θα μου το επισκευασουν? αλλα η εγγυση εχει περασει ποσο να μου στοιχισει αυτα που σας λεω οτι εχει, ξερει καποιος? Στην omnitech πάντως που πήγα z3 compact χωρίς απόδειξη το παρέλαβαν κανονικά στα πλαίσια της εγγύησης γιατί όπως ειπώθηκε παραπάνω η συσκευή κυκλοφορεί λιγότερο από τα δύο (2) χρόνια κάλυψης της εγγύησης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p3nny Δημ. March 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2016 Δεν ξέρω τι μπορεί να έχει πάθει η συσκευή σου,αλλά όσον αφορά την εγγύηση γιατί έχει λήξει; Σεπτεμβρίο του 14 παρουσίαστηκε/ κυκλοφόρησε.Εκτός κι αν εχεις κάνει κάτι περίεργο,έχεις ακόμα 6 μήνες εγγύηση. Δεν εχω κανει κατι περιεργο, απλα νομιζω οτι εχει ληξει, θα δω την αποδειξη μηπως και κανω λαθος, αν ειναι ακομα σε εγγυηση το στελνω αμεσως ----- προσθήκη μηνύματος 55 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Στην omnitech πάντως που πήγα z3 compact χωρίς απόδειξη το παρέλαβαν κανονικά στα πλαίσια της εγγύησης γιατί όπως ειπώθηκε παραπάνω η συσκευή κυκλοφορεί λιγότερο από τα δύο (2) χρόνια κάλυψης της εγγύησης. αυτο ειναι το διλημμα μου, που να το στειλω στην arvato ή στην omnitech? Παράθεση This is Sparta!!!:nagger: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerow Δημ. March 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2016 Θα σου έλεγα Omnitech γιατι μου φαινεται να εχουν λιγότερη δουλειά. Απλά εγώ πήγα 4 φορές για να καταφέρω να έχω ξανά τηλέφωνο. Όπως και να έχει οπλίσου με υπομονή ! Το φτιάχνουν πολύ γρήγορα αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θα το φτιάξουν με την 1η με βάση τη δική μου εμπειρία ! Παράθεση Back to basics [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leongr18 Δημ. March 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2016 Εγώ από την άλλη θα πρότεινα αρβατο. Έχω εμπειρία και εγώ και φίλος με ζ3κ και εκτός την άψογη εξυπηρέτηση ήταν και γρήγοροι. Βέβαια το πήγα και το πήρα ο ίδιος διότι μένω δίπλα σε δύο μέρες Παράθεση Στου κωφού την πόρτα , πάρε την πόρτα και φύγε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerow Δημ. March 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2016 Γρήγορη ήταν και στην Omnitech: Παρασκευή πρωί με Δευτερα μεσημερί την 1η φορά, Παρασκευή πρωί με Παρασκευή μεσημέρι τη 2η. Παράθεση Back to basics [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2016 Προσπαθώ να συνδέσω έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο (2,5) 1tb, αλλά δεν... Αρχικά δείχνει ότι συνδέεται και αμέσως μετά αποσυνδέεται. Και συνεχώς γίνεται το ίδιο. Γνωρίζει κανείς κάτι? ο ίδιος δίσκος, με το ίδιο καλώδιο otg, συνδέεται μια χαρά στο Ζ5. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p3nny Δημ. March 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2016 Προσπαθώ να συνδέσω έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο (2,5) 1tb, αλλά δεν... Αρχικά δείχνει ότι συνδέεται και αμέσως μετά αποσυνδέεται. Και συνεχώς γίνεται το ίδιο. Γνωρίζει κανείς κάτι? ο ίδιος δίσκος, με το ίδιο καλώδιο otg, συνδέεται μια χαρά στο Ζ5. Aυτο μου λεει οτι δεν ειναι δυνατη η usb καπως ετσι πως να στο διευκρινισω οπως οταν λεμε οτι οι πισω θυρες usb ειναι πιο δυνατες απο τις εμπρος σε μια μοναδα. Ειχα εναν εξωτερικο micro 250gb και ειχα το ιδιο προβλημα και το ελυσα μ ενα μηχανημα που πηρα απο το πλαισιο που ειχε δικη του τροφοδοσια και ετσι λειτουργισε, δηλ το ρευμα που παιρνουν οι usb δεν επαρκει για να λειτουργισει ο δισκος ο οποιος ειναι και μεγαλος Παράθεση This is Sparta!!!:nagger: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2016 Aυτο μου λεει οτι δεν ειναι δυνατη η usb καπως ετσι πως να στο διευκρινισω οπως οταν λεμε οτι οι πισω θυρες usb ειναι πιο δυνατες απο τις εμπρος σε μια μοναδα. Ειχα εναν εξωτερικο micro 250gb και ειχα το ιδιο προβλημα και το ελυσα μ ενα μηχανημα που πηρα απο το πλαισιο που ειχε δικη του τροφοδοσια και ετσι λειτουργισε, δηλ το ρευμα που παιρνουν οι usb δεν επαρκει για να λειτουργισει ο δισκος ο οποιος ειναι και μεγαλος Μάλλον αυτό είναι, δεν επαρκεί το ρεύμα, αλλά περίμενα ότι το ίδιο θα γινόταν και στο Ζ5. Το Ζ5 όμως δεν έχει θέμα.... Τι ακριβώς πήρες από Πλαίσιο? κάποιο λίγκ? Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. March 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2016 Μάλλον αυτό είναι, δεν επαρκεί το ρεύμα, αλλά περίμενα ότι το ίδιο θα γινόταν και στο Ζ5. Το Ζ5 όμως δεν έχει θέμα.... Τι ακριβώς πήρες από Πλαίσιο? κάποιο λίγκ? Το z5 έχει άλλο ρεύμα στη usb, μιας και φορτίζει ταχύτερα. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2016 Το z5 έχει άλλο ρεύμα στη usb, μιας και φορτίζει ταχύτερα. Και τι μπορούμε να κάνουμε τελικά; Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. March 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2016 Και τι μπορούμε να κάνουμε τελικά; Να το πουλήσεις να πάρεις z5... :D Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2016 Να το πουλήσεις να πάρεις z5... :D Καλή ιδέα, δεν το είχα σκεφτεί. :lol::lol: Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p3nny Δημ. March 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2016 Μάλλον αυτό είναι, δεν επαρκεί το ρεύμα, αλλά περίμενα ότι το ίδιο θα γινόταν και στο Ζ5. Το Ζ5 όμως δεν έχει θέμα.... Τι ακριβώς πήρες από Πλαίσιο? κάποιο λίγκ? Πανε καμποσα χρονια 4-5 περιπου δεν μπορω να θυμηθω, ουτε που το εχω πια αυτο το πραγματακι, αν ευκαιρισω καποια στιγμη και το βρω θα σου πω Παράθεση This is Sparta!!!:nagger: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NaGR Δημ. March 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2016 απο εδώ θα ψωνίζατε για z3c? http://www.ebay.com/itm/Black-White-Orange-Sony-Xperia-Z3-Compact-D5833-GSM-Factory-Unlocked-Smartphone-/231870126650 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 16, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2016 απο εδώ θα ψωνίζατε για z3c? http://www.ebay.com/itm/Black-White-Orange-Sony-Xperia-Z3-Compact-D5833-GSM-Factory-Unlocked-Smartphone-/231870126650 Δεν θα έχεις εγγύηση... Όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 καλησπερα παιδια!νεος στο φορουμ λογω του οτι σκεφτομαι να παρω το z3c συντομα.κατοχος των z1,z1c και z3 compact tablet λεω να μη φυγω απο σονυ..περιμενω λοιπον γνωμες.αν και πιστευω θα ειναι ολες θετικες.απλως θελω να μου πειτε τι γινεται με τις βραδυνες φωτο και αν καποιος δοκιμασε αν βρλτιωθηκε η καμερα στο android 6! ευχαριστω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 καλησπερα παιδια!νεος στο φορουμ λογω του οτι σκεφτομαι να παρω το z3c συντομα.κατοχος των z1,z1c και z3 compact tablet λεω να μη φυγω απο σονυ..περιμενω λοιπον γνωμες.αν και πιστευω θα ειναι ολες θετικες.απλως θελω να μου πειτε τι γινεται με τις βραδυνες φωτο και αν καποιος δοκιμασε αν βρλτιωθηκε η καμερα στο android 6! ευχαριστω!! Αν το κοιτάς για καινούργιο προτίμησε το z5c καθώς είναι ανώτερο και η διαφορά δεν είναι τόσο μεγάλη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts