ddr2 Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 Ρε παιδιά, μια βοήθεια. Όταν πάω να βγάλω μια βραδυνή φωτό και υπάρχει μια πηγή φωτός (πχ λάμπα) το φως της λάμπας, μου το βγάλει πάρα πολύ έντονο Κα μου καεί χάλια τη φωτογραφία. Ελπίζω καταλαβαίνετε τι εννοώ, αλλιώς να ανεβάσω φωτό. Υπάρχει τρόπος να το αποφύγω αυτό? κάποια ρύθμιση μήπως? Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 Ρε παιδιά, μια βοήθεια. Όταν πάω να βγάλω μια βραδυνή φωτό και υπάρχει μια πηγή φωτός (πχ λάμπα) το φως της λάμπας, μου το βγάλει πάρα πολύ έντονο Κα μου καεί χάλια τη φωτογραφία. Ελπίζω καταλαβαίνετε τι εννοώ, αλλιώς να ανεβάσω φωτό. Υπάρχει τρόπος να το αποφύγω αυτό? κάποια ρύθμιση μήπως? Καθάρισε τον φακό της κάμερας καλά πριν βγάλεις και ξανά δοκίμασε Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v, iphone 15pm,galaxy s24+,iphone 16 pm, galaxy s24u, pixel 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leongr18 Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 Σημερα αποχαιρετησα το κομπακτ μου γιατι μου ετυχε μια καλη για g4 με πολυ μικρη διαφορα χρηματων.Θα μου λειψει η μπαταρια του ομως!!!Απτην αλλη ειχα πααααρα πολυ kairo να πιασω συσκευη μη σονυ στα χερια μου και μου αρεσει η καμερα του auto. Θα ειμαι εδω και θα παρακολουθω καθημερινα τα τεκτενωμενα οπως εκανα παντα αλλωστε :p :p :p Παράθεση Στου κωφού την πόρτα , πάρε την πόρτα και φύγε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 Ρε παιδιά, μια βοήθεια. Όταν πάω να βγάλω μια βραδυνή φωτό και υπάρχει μια πηγή φωτός (πχ λάμπα) το φως της λάμπας, μου το βγάλει πάρα πολύ έντονο Κα μου καεί χάλια τη φωτογραφία. Ελπίζω καταλαβαίνετε τι εννοώ, αλλιώς να ανεβάσω φωτό. Υπάρχει τρόπος να το αποφύγω αυτό? κάποια ρύθμιση μήπως? Εγώ σε νιώθω και λύση δεν υπάρχει :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 Καθαρίζεις φακό όπως είπε ο Νίκος, παίζεις με την έκθεση στο manual (πχ -1), δοκιμάζεις hdr on. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 Εγώ σε νιώθω και λύση δεν υπάρχει :) Καθαρίζεις φακό όπως είπε ο Νίκος, παίζεις με την έκθεση στο manual (πχ -1), δοκιμάζεις hdr on. Ο καθαρισμος του φακου βοηθησε αρκετα, αλλα για πιο ασφαλη συμπερασματα, θα το δοκιμασω το βραδυ. Thx!! Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 Σημερα αποχαιρετησα το κομπακτ μου γιατι μου ετυχε μια καλη για g4 με πολυ μικρη διαφορα χρηματων.Θα μου λειψει η μπαταρια του ομως!!!Απτην αλλη ειχα πααααρα πολυ kairo να πιασω συσκευη μη σονυ στα χερια μου και μου αρεσει η καμερα του auto. Θα ειμαι εδω και θα παρακολουθω καθημερινα τα τεκτενωμενα οπως εκανα παντα αλλωστε :p :p :p μεχρι το Πασχα θα εχεις γυρισει :p με Ζ6..:p Εγώ σε νιώθω και λύση δεν υπάρχει :) Εγω βγαζω τρομερες φωτο σε πλατειες κτλ με πολλες λαμπες, αλλα με καθαρο φακο, αντε να παιξω και λιγο με εκθεση..Οταν εχεις καθαρο φακο θα ειναι σα να εχεις αλλο κινητο. ----- προσθήκη μηνύματος 66 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ο καθαρισμος του φακου βοηθησε αρκετα, αλλα για πιο ασφαλη συμπερασματα, θα το δοκιμασω το βραδυ. Thx!! θα δεις οτι θα εχεις καλα αποτελεσματα. Επισης θελει σταθερο χερι, δεν το συζηταμε, και εαν θες δοκιμασε και νυχτερινη σκηνη στο Μ. Επισης, αν δεις οτι καιγεται πολυ κατεβασε την εκθεση στο -1. Αν και απο ολα αυτα το μονο που ειναι σημαντικο ειναι ναναι καθαρος ο φακος. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v, iphone 15pm,galaxy s24+,iphone 16 pm, galaxy s24u, pixel 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darklord77 Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 Ρε παιδιά τραβάω φώτο (αποθήκευση σε κάρτα μνήμης) ανοίγω την εφαρμογή album της sony βλέπω την φώτο και την σβήνω. Αν μετά από δύο τρεις μέρες κλείσω το κινητό πχ για φόρτιση και το ανοίξω η φώτο υπάρχει ξανά στην εφαρμογή, αν την σβήσω ξανά φεύγει για πάντα. Στην ουσία θέλει δύο delete για να φύγει. Τι παίζει; Παράθεση Welcome to Rapture Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 Ρε παιδιά τραβάω φώτο (αποθήκευση σε κάρτα μνήμης) ανοίγω την εφαρμογή album της sony βλέπω την φώτο και την σβήνω. Αν μετά από δύο τρεις μέρες κλείσω το κινητό πχ για φόρτιση και το ανοίξω η φώτο υπάρχει ξανά στην εφαρμογή, αν την σβήσω ξανά φεύγει για πάντα. Στην ουσία θέλει δύο delete για να φύγει. Τι παίζει; πολυ περιεργο αλλα μου θυμιζει ενα προβλημα απο παλια.. Καταρχην το κινητο σου ειναι μαμα κατασταση ή εχεις κανει το οτιδηποτε? απο πειραγμα σε φακελους κτλ μεχρι αλλη ρομ? Παλια ειχε ενα θεμα η σονυ, στο xperia T εποχη για να καταλαβεις οπου μετα απο καποιο update εβλεπες και τη φωτο και το thumbnail, δεν ηταν 2 φορες η φωτογραφια, το αλλο ηταν μικρογραφια αλλα στην οθονη του κινητου εμοιαζε σα να εχεις 2 φορες τη φωτο.. Αρα, πριν προτεινω να κανεις επαναφορα και τα σχετικα και φορματ την καρτα (η οποια μπορει να εχει αυτη το θεμα), θα ελεγα να μας πεις απο τις ιδιοτητες αν ειναι η ιδια η φωτογραφια ή κατι αλλο. Απο το ονομα και τα ΜΒ της θα καταλαβεις αν το αρχειο που βλεπεις τη 2η φορα ειναι ιδιο με το 1ο. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v, iphone 15pm,galaxy s24+,iphone 16 pm, galaxy s24u, pixel 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darklord77 Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 πολυ περιεργο αλλα μου θυμιζει ενα προβλημα απο παλια.. Καταρχην το κινητο σου ειναι μαμα κατασταση ή εχεις κανει το οτιδηποτε? απο πειραγμα σε φακελους κτλ μεχρι αλλη ρομ? Παλια ειχε ενα θεμα η σονυ, στο xperia T εποχη για να καταλαβεις οπου μετα απο καποιο update εβλεπες και τη φωτο και το thumbnail, δεν ηταν 2 φορες η φωτογραφια, το αλλο ηταν μικρογραφια αλλα στην οθονη του κινητου εμοιαζε σα να εχεις 2 φορες τη φωτο.. Αρα, πριν προτεινω να κανεις επαναφορα και τα σχετικα και φορματ την καρτα (η οποια μπορει να εχει αυτη το θεμα), θα ελεγα να μας πεις απο τις ιδιοτητες αν ειναι η ιδια η φωτογραφια ή κατι αλλο. Απο το ονομα και τα ΜΒ της θα καταλαβεις αν το αρχειο που βλεπεις τη 2η φορα ειναι ιδιο με το 1ο. Λογικά πρέπει να κοιτάω στον φάκελο sdcard1-dcim-100andro (esexplorer) σωστά; Παράθεση Welcome to Rapture Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papatsonis Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 Οι κρυφοί φάκελοι στα unix-οειδή, ξεκινάνε με . μπροστά (με τον ίδιο τρόπο/και όχι μόνο βέβαια/ διάφορες εφαρμογές κρύβουν από το gallery φακέλους που επιλέγεις), ξεκίνα να ελέγξεις ότι για κάποιο λόγο δεν έχεις σβήσει την . μπροστά από το φάκελο DCIM/.thumbnails Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darklord77 Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 Οι κρυφοί φάκελοι στα unix-οειδή, ξεκινάνε με . μπροστά (με τον ίδιο τρόπο/και όχι μόνο βέβαια/ διάφορες εφαρμογές κρύβουν από το gallery φακέλους που επιλέγεις), ξεκίνα να ελέγξεις ότι για κάποιο λόγο δεν έχεις σβήσει την . μπροστά από το φάκελο DCIM/.thumbnails Με το esexplorer βλέπω μόνο ένα φάκελο DCIM που μέσα έχει έναν 100ANDRO. Παράθεση Welcome to Rapture Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 Λογικά πρέπει να κοιτάω στον φάκελο sdcard1-dcim-100andro (esexplorer) σωστά; σωστα αλλα βαλτο στο pc για να δεις τους αλλους φακελους.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v, iphone 15pm,galaxy s24+,iphone 16 pm, galaxy s24u, pixel 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darklord77 Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 σωστα αλλα βαλτο στο pc για να δεις τους αλλους φακελους.. Βλέπω με το esexplorer και τα hidden folder files. Το έχω μαμά με lollipop. Παράθεση Welcome to Rapture Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bruno Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 Ρε παιδιά, μια βοήθεια. Όταν πάω να βγάλω μια βραδυνή φωτό και υπάρχει μια πηγή φωτός (πχ λάμπα) το φως της λάμπας, μου το βγάλει πάρα πολύ έντονο Κα μου καεί χάλια τη φωτογραφία. Ελπίζω καταλαβαίνετε τι εννοώ, αλλιώς να ανεβάσω φωτό. Υπάρχει τρόπος να το αποφύγω αυτό? κάποια ρύθμιση μήπως? Δοκίμασε να κάνεις τη φωτομέτρηση κοντά στην πηγή φωτός και με πατημένο μισό το κουμπί φτιάξε το κάδρο σου. Νομίζω στο auto έχει φωτομέτρηση στο κέντρο οπότε βάλε την πηγή φωτός στο κέντρο της οθόνης, μισοπάτησε το κουμπί της κάμερας και με μισοπατημένο το κουμπί φτιάξε την σύνθεση της φωτογραφίας όπως θέλεις. Όταν το κάδρο σου είναι έτοιμο, πάτησε και το υπόλοιπο κουμπί για να βγάλεις την φωτογραφία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 Δοκίμασε να κάνεις τη φωτομέτρηση κοντά στην πηγή φωτός και με πατημένο μισό το κουμπί φτιάξε το κάδρο σου. Νομίζω στο auto έχει φωτομέτρηση στο κέντρο οπότε βάλε την πηγή φωτός στο κέντρο της οθόνης, μισοπάτησε το κουμπί της κάμερας και με μισοπατημένο το κουμπί φτιάξε την σύνθεση της φωτογραφίας όπως θέλεις. Όταν το κάδρο σου είναι έτοιμο, πάτησε και το υπόλοιπο κουμπί για να βγάλεις την φωτογραφία. Το δοκιμασα αυτο που περιγραφεις, αλλα δεν ειχε αποτελεσμα. Ο καθαρισμος του φακου βοηθησε πολυ, αλλα θα το δοκιμασω το βραδυ ξανα. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 Βλέπω με το esexplorer και τα hidden folder files. Το έχω μαμά με lollipop. βασικα πες μας αν η φωτο που διαγραφεις με την 2η φωτο που ξανα σβηνεις εχουν το ιδιο ονομα, μεγεθος και διαδρομη..ειναι πιο ευκολο να καταλαβουμε.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v, iphone 15pm,galaxy s24+,iphone 16 pm, galaxy s24u, pixel 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmarousakis Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 Σωστή φωτομετρηση δυστυχώς μόνο τα iPhone έχουν :( Παράθεση "ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 Στο αυτόματο δε κάνει φωτομέτρηση πουθενά :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmarousakis Δημ. September 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2015 Στο αυτόματο δε κάνει φωτομέτρηση πουθενά :) Γιατί κάνει στο manual σωστή φωτομετρηση ? Έχεις δει φωτομετρηση σε iPhone; Παράθεση "ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darklord77 Δημ. September 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2015 βασικα πες μας αν η φωτο που διαγραφεις με την 2η φωτο που ξανα σβηνεις εχουν το ιδιο ονομα, μεγεθος και διαδρομη..ειναι πιο ευκολο να καταλαβουμε.. Νίκο μετά από ψάξιμο στο Google βρήκα ένα thread με το ίδιο πρόβλημα σε πολλούς χρήστες του z1c. Ένας από το support της sony είχε δώσει λύση. Έλεγε ότι για κάποιο λόγο όταν έλειπε το κρυφό αρχείο nomedia από τον φάκελο android/data υπήρχε αυτό το πρόβλημα. Ε λοιπόν και σε μένα δεν υπήρχε το δημιούργησα με τον τρόπο που έλεγε στην SD card και μετά τις δοκιμές που έκανα δεν μου το κάνει άλλο. Θα το ελέγχω που και που και βλέπουμε ;) Παράθεση Welcome to Rapture Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. September 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2015 Εγώ σε νιώθω και λύση δεν υπάρχει :) Καθαρισε το φακο σου, βοηθαει παρα πολυ! Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. September 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2015 Νίκο μετά από ψάξιμο στο Google βρήκα ένα thread με το ίδιο πρόβλημα σε πολλούς χρήστες του z1c. Ένας από το support της sony είχε δώσει λύση. Έλεγε ότι για κάποιο λόγο όταν έλειπε το κρυφό αρχείο nomedia από τον φάκελο android/data υπήρχε αυτό το πρόβλημα. Ε λοιπόν και σε μένα δεν υπήρχε το δημιούργησα με τον τρόπο που έλεγε στην SD card και μετά τις δοκιμές που έκανα δεν μου το κάνει άλλο. Θα το ελέγχω που και που και βλέπουμε ;) πιθανον καποιο σκαλωμα, θα λυνοταν και με επαναφορα και φορμαρισμα καρτας και στησιμο ολο απο την αρχη πιστευω, αλλα το γλιτωσες.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v, iphone 15pm,galaxy s24+,iphone 16 pm, galaxy s24u, pixel 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. September 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2015 Άσχετο, η εφαρμογή snap cam δίνει καλύτερο hdr από τη μαμίσια εφαρμογή νομίζω. Z3c hdr by tasos pap, on Flickr Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dooper Δημ. September 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2015 Με ενδιαφέρει πολύ το κινητό αλλά έχω ακούσει τα χειρότερα για τη ποιότητα κατασκευής του, (κυρίως από χρήστες στο gsmarena). Από οθόνη που ραγίζει μόνη της και με ψιλου πήδημα μέχρι αποκολλήσεις του back cover και brickαρισματα χωρίς λόγο. Τώρα έχω ένα galaxy W i8150 εδώ και 3 χρόνια, έχει φάει τούμπες (με θήκη), το'χω φλασάρει άπειρες φορές και δεν εχει κανει κιχ... Το ζαχαρώνω πολύ το Compact και πραγματικά θέλω ένα κινητό να το κρατήσω για πολύ (δεν σκοπεύω να το βουτήξω ουτε γι'αστείο σε νερό) αλλά ανησυχώ για την αξιοπιστία του... Εσείς που το έχετε ποια η άποψη σας; είναι όντως "χαλασιαριάκο"; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts