ddr2 Δημ. July 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2015 ε δχεν γινετε ετσι παντα.συνηθως αλλαζουν κατι.εδω θα ρθει αλλο κινητο με αλλο ΙΜΕΙ. δεν θα ερθει το κινητο ανακατεσκευασμενο.θα ερθει ενα καινουργιο.εμενα πρωτη φορτα μου συμβαινει αυτο.:cool: Ναι, έχεις δίκιο, μπερδεύτηκα και νόμισα ότι πόσταρες στο θέμα το άιφον. :p Εκεί δεν γίνονται επισκευές, μόνο αντικαταστάσεις Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. July 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2015 Ναι, έχεις δίκιο, μπερδεύτηκα και νόμισα ότι πόσταρες στο θέμα το άιφον. :p Εκεί δεν γίνονται επισκευές, μόνο αντικαταστάσεις Είναι επειδή το έχεις πληρώσει 2 φορές. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. July 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2015 Έχει καταφέρει κανείς να βγάλει αξιοπρεπείς νυχτερινές φωτο με το κινητό; Εννοώ να φαίνονται καλές και στον υπολογιστή χωρίς θόρυβο κλπ. Είναι το μοναδικό παράπονο που εχω απο τη συσκευή.. δοκίμασα και άλλες εφαρμογές τύπου better camera αλλά τζίφος.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. July 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2015 Έχει καταφέρει κανείς να βγάλει αξιοπρεπείς νυχτερινές φωτο με το κινητό; Εννοώ να φαίνονται καλές και στον υπολογιστή χωρίς θόρυβο κλπ. Είναι το μοναδικό παράπονο που εχω απο τη συσκευή.. δοκίμασα και άλλες εφαρμογές τύπου better camera αλλά τζίφος.. Ειμαι σε διακοπές, δεν τις έχω δει ακόμα σε υπολογιστή https://flic.kr/s/aHskgcu6hR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. July 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2015 Ειμαι σε διακοπές, δεν τις έχω δει ακόμα σε υπολογιστή https://flic.kr/s/aHskgcu6hR η τελευταία μου άρεσε αρκετά.. ποια σκηνή έχεις επιλέξει απο το manual; το είχες στερεωμένο κάπου το κινητό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. July 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2015 Ξέχασα να πω, πάντα έχω τριποδακι στο τσαντάκι χειμώνα καλοκαίρι για νυχτερινά τοπία, τράβηξα manual 8mp, scene νυχτερινό σκηνικό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. July 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2015 Ναι, έχεις δίκιο, μπερδεύτηκα και νόμισα ότι πόσταρες στο θέμα το άιφον. :p Εκεί δεν γίνονται επισκευές, μόνο αντικαταστάσεις Φιλε Το Sony Z3 compact θα ερθει καινουργιο.σημερα επικοινωνησε μαζι μου η Arvato.αλλαγη συσκευης στα πλαισια της εγγυησης. και το κινητο αγορασμενο απο skroutz (παραεισαγωγης) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2015 Φιλε Το Sony Z3 compact θα ερθει καινουργιο.σημερα επικοινωνησε μαζι μου η Arvato.αλλαγη συσκευης στα πλαισια της εγγυησης. και το κινητο αγορασμενο απο skroutz (παραεισαγωγης) Εντάξει, το κατάλαβα!! :) Με το καλό να έρθει. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. July 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2015 Ξέχασα να πω, πάντα έχω τριποδακι στο τσαντάκι χειμώνα καλοκαίρι για νυχτερινά τοπία, τράβηξα manual 8mp, scene νυχτερινό σκηνικό βαλε και ενα λινκ το τριποδακι αν το εχεις ευκολο.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chriszeus Δημ. July 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2015 (edited) οπως ειχα πει το ειχα παθει την 1η ημερα, ουσιαστικα με την αγορα. Αν τυχον σου πουν οτιδηποτε θα αναφερεις οτι εχεις και φιλο που την 1η μερα παρελαβε τετοιο κινητο και ειναι γνωστο προβλημα..θα επιμεινεις για αντικατασταση.. σιγουρα το να μην το δεις και να το βαλεις στο νερο ηταν ατυχια και κακη στιγμη μαζι, αλλα θα πρεπει να επιμεινεις! Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! τούμπα είχε φαει μονο μια μικρή που δν έκανε ουτε γρατζουνια! απο νερό λιγα πραγματα πιτσιλιες! όπως κ να έχει δεν θα περάσει έτσι μέχρι κ στν ένωση καταναλωτών θα φτάσω αν μ πουν τπτ! :!:Επισήμανση από την Ο.Δ.:!:: Η χρήση γραφής τρόπου SMS δεν είναι αποδεκτή από 01/09/09 Edited July 15, 2015 by zxr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. July 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2015 Παιδια το ιδιο επαθα κ εγω με μολις 20-25 μερες κατοχής!! κ το καταλαβα οταν το εβαλα στην πισινα! το τηλεφωνο εγινε ενυδρείο! το πηγα στο service στην Πατρα τν Πεμπτη(παει λεει στα κεντρικα!) τους εδειξα κ τν οθονη!, δν μου εχουν πει τπτ ακομα! λετε να μου πουν τπτ περιεργα κ να μ το βγαλουν εκτος εκτος εγγυησης; Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! τούμπα είχε φαει μονο μια μικρή που δν έκανε ουτε γρατζουνια! απο νερό λιγα πραγματα πιτσιλιες! όπως κ να έχει δεν θα περάσει έτσι μέχρι κ στν ένωση καταναλωτών θα φτάσω αν μ πουν τπτ! To σερβις στην πατρα δεν μπορει να αναλαβει καμια επισκευη στα αδιαβροχα τηλεφωνα της sony, δεν εχει τον απαραιτητο εξοπλισμο για να κανει στεγανοποιηση. Παρε τηλεφωνο Δευτέρα - Παρασκευή : 08:00 - 20:00 +30 801 11 810 810 Θα σου ζητησουν το imei ή sn της συσκευης σου για να σου πουν για την πορεια της συσκευης σου. Δεν υπαρχει λογος να γραφεις με στιλ sms, δεν ειναι ''αποδεκτο'' και απαγορευεται :) Βαλε σε παρακολουθηση αυτο το τοπικ --> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=382798 ;) Φιλε Το Sony Z3 compact θα ερθει καινουργιο.σημερα επικοινωνησε μαζι μου η Arvato.αλλαγη συσκευης στα πλαισια της εγγυησης. και το κινητο αγορασμενο απο skroutz (παραεισαγωγης) Σας κουραζω αλλα το ξαναβαζω :lol: Η αποψη μου για την arvato ειναι οτι εχει ανεβασει το επιπεδο της σε σχεση με ποιο παλια. Στα τελευταια μοντελα της sony και ειδικα στα αδιαβροχα ειναι σχεδον στανταρ η επισκευη ή και αντικατασταση συσκευης. Επισης να πω αυτο που λεει παντα ο Νικος (Nikos_Mpl), πηρες sony αδιαβροχο ? βαλτο πρωτη μερα στο νερο. Αν παει κατι στραβα παμε για doa.- Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. July 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2015 Ξέχασα να πω, πάντα έχω τριποδακι στο τσαντάκι χειμώνα καλοκαίρι για νυχτερινά τοπία, τράβηξα manual 8mp, scene νυχτερινό σκηνικό κι εγω αυτό επιλέγω για νύχτα, με χειρότερα αποτελέσματα βέβαια γιατί δεν το σταθεροποιώ κάπου το κινητό.. και χωρίς ois η θολούρα ειναι αναπόφευκτη βαλε και ενα λινκ το τριποδακι αν το εχεις ευκολο.. οτι λέει ο Νίκος.. θα μ ενδιέφερε κι εμένα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. July 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2015 (edited) Χωρίς τριποδο με νυχτερινό σκηνικό βγαίνει θολούρα, είναι το κλασσικό της πλάκας http://pages.ebay.com/link/?nav=item.view&id=171737780077&alt=web Επίσης, προσθεσα στο ίδιο album, φωτογραφίες που είναι με το χέρι on the go https://flic.kr/s/aHskgcu6hR Edited July 14, 2015 by dgeorge4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gdinosrr Δημ. July 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2015 (edited) Καλησπερα στην παρεα! ερχομαι απο i phone 4 αρα καταλαβαινετε το ευχαριστο σοκ που εχω παθει εδω και 4 μερες.. θελω να ρωτησω αν το πλαινο κουμπακι για την ενταση της φωνης απενεργοποιειται οταν το τηλ ειναι κλειδωμενο γιατι μολισ πατηθει το στρογγυλο κουμπακι πατιεται και αυτο καμια φορα κατα λαθος στο τσαντακι και μπαινει αθορυβο... και αν υπαρχει αυτη η διακριτικη θηκη σε διαφανη γιατι ειναι πολυ ευαισθητο το πλαστικο γυρω απο το ζ3 ευχαριστω!! :D http://www.shop13.gr/thiki-sony-z3-compact-malmo-texture-cover-white-krusell-p-134081.html Edited July 15, 2015 by gdinosrr λαθος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. July 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2015 Καλησπερα στην παρεα! ερχομαι απο i phone 4 αρα καταλαβαινετε το ευχαριστο σοκ που εχω παθει εδω και 4 μερες.. θελω να ρωτησω αν το πλαινο κουμπακι για την ενταση της φωνης απενεργοποιειται οταν το τηλ ειναι κλειδωμενο γιατι μολισ πατηθει το στρογγυλο κουμπακι πατιεται και αυτο καμια φορα κατα λαθος στο τσαντακι και μπαινει αθορυβο... και αν υπαρχει αυτη η διακριτικη θηκη σε διαφανη γιατι ειναι πολυ ευαισθητο το πλαστικο γυρω απο το ζ3 ευχαριστω!! :D http://www.shop13.gr/thiki-sony-z3-compact-malmo-texture-cover-white-krusell-p-134081.html εχω αυτη: http://www.ebay.com/itm/Black-Gel-X-TPU-Silicone-Case-Skin-Cover-For-Sony-Xperia-Z3-Compact-D5803-D5833-/121533781508?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item1c4bfa5604 η οποια προστατευει απολυτα το κινητο, αλλα αν το φορτιζεις σε βαση θα πρεπει να τη βγαζεις..ομως ειναι ιδανικη αν θες κυριως προστασια.. και αυτη: http://www.ebay.com/itm/kwmobile-TPU-CASE-FUR-SONY-XPERIA-Z3-COMPACT-COVER-BUMPER-SCHUTZ-HULLE-SILIKON-/400860614786?var=&hash=item0 που ειναι πιο λεπτη αλλα το κλεινει γυρω γυρω και το προστατευει αρκετα, χωρις να χρειαζεται βγαλσιμο αν εχεις βαση φορτισης! Προσωπικα δεν θελω τα πλαινα να ειναι εκτεθειμενα, οπως σε αυτη που δειχνεις, διοτι αυτο το ματ που εχει θα γυαλισει..ειδικα στο μαυρο, δε θα σου αρεσει. Θα το καταλαβεις βεβαια μονο αν δεις ενα καινουριο διπλα διπλα..Εγω ετσι το προσεξα σε εναν φιλο που το ειχε λιωσει χωρις θηκη (και αυτη που προτεινεις ειναι σαν να μην φορας θηκη στα πλαγια) και απο τοτε πηρα αυτες τις 2 να προστατευεται αυτο το ματ πλαστικο που εχει και αν θελω να το ευχαριστηθω απλα δεν του βαζω καθολου θηκη. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. July 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2015 Πότε θα έρθει επιτέλους η αναβάθμιση...? Έχει καταφέρει κανείς να στείλει κάτι μέσω nfc? Και το ασύρματο σημείο πρόσβασης δε δουλεύει ποτέ... Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. July 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2015 Πότε θα έρθει επιτέλους η αναβάθμιση...? Έχει καταφέρει κανείς να στείλει κάτι μέσω nfc? Και το ασύρματο σημείο πρόσβασης δε δουλεύει ποτέ... ποια αναβαθμιση? 5.1? εμενα παιζουν ολα αψογα. το hotspot δουλευει αψογα, απλα κατι ειχαν πει για ρυθμισεις ιντερνετ οτι πρεπει να ξανα κατεβασεις? μεσω nfc, το εχεις ανοιχτο και εισαι πχ στη φωτο που θες να στειλεις, ακουμπας το αλλο κινητο και εκεινη την ωρα σου λεει αγγιξτε για αποστολη, πρεπει να αγγιξεις τη φωτο, σα να σπρωχνεις προς τα πανω νομιζω, και φευγει, απλα δεν ξεκολλας αμεσως.. ειναι ευκολο, αλλα αν εχεις και τα 2 κινητα στα χερια δε γινεται, καντο οπως σου ειπα, μολις πει αγγιξτε σπρωξε.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. July 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2015 ποια αναβαθμιση? 5.1? εμενα παιζουν ολα αψογα. το hotspot δουλευει αψογα, απλα κατι ειχαν πει για ρυθμισεις ιντερνετ οτι πρεπει να ξανα κατεβασεις? μεσω nfc, το εχεις ανοιχτο και εισαι πχ στη φωτο που θες να στειλεις, ακουμπας το αλλο κινητο και εκεινη την ωρα σου λεει αγγιξτε για αποστολη, πρεπει να αγγιξεις τη φωτο, σα να σπρωχνεις προς τα πανω νομιζω, και φευγει, απλα δεν ξεκολλας αμεσως.. ειναι ευκολο, αλλα αν εχεις και τα 2 κινητα στα χερια δε γινεται, καντο οπως σου ειπα, μολις πει αγγιξτε σπρωξε.. Σοφέ μου φίλε Νίκο θα ακολουθήσω τις συμβουλές σου :) Θα τις ξανακατεβάσω τις ρυθμίσεις (ξέρεις που πως?). Το nfc με κούρασε, τι διαδικασία είναι αυτή που πρέπει να κάνεις είναι δυνατόν...:wacko: Και δεν έχω καταφέρει να δεχτ'ω από το 808 με nfc. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. July 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2015 Σοφέ μου φίλε Νίκο θα ακολουθήσω τις συμβουλές σου :) Θα τις ξανακατεβάσω τις ρυθμίσεις (ξέρεις που πως?). Το nfc με κούρασε, τι διαδικασία είναι αυτή που πρέπει να κάνεις είναι δυνατόν...:wacko: Και δεν έχω καταφέρει να δεχτ'ω από το 808 με nfc. στις ρυθμισεις, στην κατηγορια δικτυα, περισσοτερα,στο τελος εχει ρυθμισεις ιντερνετ και mms.. Κατα τα αλλα, το nfc το χρησιμοποιω μονο για αντιστοιχηση BT, αλλα γενικα δεν ειναι τοσο χαλια, συνηθεια ειναι.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. July 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2015 Τζίφος, πάλι σφάλμα βγάζει το tethering... Και το nfc δε την παλεύει. Μεταξύ δύο 808, κανένα απολύτως πρόβλημα και χωρίς να προσπαθείς να λύσεις σταυρόλεξο. Μεταξύ 808 και Z3c αποτυχία συνέχεια, το ίδιο και μεταξύ δύο z3c Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. July 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2015 Τζίφος, πάλι σφάλμα βγάζει το tethering... vodafone εχεις ? Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2015 vodafone εχεις ? Εγω βοντα εχω και δουλευει μια χαρα το tethering Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. July 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2015 Τζίφος, πάλι σφάλμα βγάζει το tethering... Και το nfc δε την παλεύει. Μεταξύ δύο 808, κανένα απολύτως πρόβλημα και χωρίς να προσπαθείς να λύσεις σταυρόλεξο. Μεταξύ 808 και Z3c αποτυχία συνέχεια, το ίδιο και μεταξύ δύο z3c Έχεις κάνει καθαρή εγκατάσταση την 5? Γενικά υπήρχε θέμα λένε με το tethering αλλά ήταν πολύ απλό να το λύσεις με ένα κατέβασμα ρυθμίσεων. Μήπως δεν έκανες καθαρή εγκατάσταση ? Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. July 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2015 Όχι παίδες, cosmote έχω, έκανα κατέβασμα ρυθμίσεων και επανεκκίνηση μήπως και, αλλά τίποτα. Δε με καίει ιδιαίτερα, πιο πολύ με εκνευρίζει το nfc. Νίκο δεν έκανα καθαρή εγκατάσταση... Ίσως την κάνω όταν βγει η νέα έκδοση. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tron Δημ. July 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2015 Ποια η διαφορά του tethering με το hotspot; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts