Jump to content

gdinosrr

Members
  • Δημοσιεύσεις

    74
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by gdinosrr

  1. τέλεια σ ευχαριστω!
  2. Καλημέρα σας σε παλαιοτερη εκδοση πατωντας το κουμπι της αυξομειωσης ηχου προς τα κατω μου εβγαζε επιλογη χρονου διακοπης ηχου σε ειδοποιησης κλησεις κ.τ.λ. ξερουμε πως να το επαναφερω ??
  3. http://itrend.gr/shop/nillkin-bumpers/nillkin-slim-armor-bumper-%CE%BA%CF%8C%CE%BA%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%BF-xperia-z3/ ομορφη και αυτη
  4. Καλησπερα στην παρεα! ερχομαι απο i phone 4 αρα καταλαβαινετε το ευχαριστο σοκ που εχω παθει εδω και 4 μερες.. θελω να ρωτησω αν το πλαινο κουμπακι για την ενταση της φωνης απενεργοποιειται οταν το τηλ ειναι κλειδωμενο γιατι μολισ πατηθει το στρογγυλο κουμπακι πατιεται και αυτο καμια φορα κατα λαθος στο τσαντακι και μπαινει αθορυβο... και αν υπαρχει αυτη η διακριτικη θηκη σε διαφανη γιατι ειναι πολυ ευαισθητο το πλαστικο γυρω απο το ζ3 ευχαριστω!! :D http://www.shop13.gr/thiki-sony-z3-compact-malmo-texture-cover-white-krusell-p-134081.html
  5. παιδια σκεφτομαι να μπω στην παρεα της samsung.. αλλα θα προτιμουσα να μπω τουλαχιστων με κατι εντυπωσιακο!! γι αυτο να ρωτησω ξερουμε αν και ποτε θα ερθει ελλαδα το galaxy beam????
  6. καλησπερα μιπως εχει ψωνισει καποιος η καποια το συγκεκριμενο?? πως σας φαινεται? BLACKBERRY(αντιγραφο)με GPS,TV,WIFI,2 ΚΑΡΤΕΣ,ΕΛΛΗΝΙΚΑ!
  7. καλα μου φαινοντε αυτα που προτεινατε.. εχω δει και το star tech 6000 mini hiphone και σε ελληνικο καταστημα η γνωμη σας? αυτα που προτεινατε τα βρισκω ελλαδα? και που?
  8. παιδες καλησπερα! και χρονια πολλα.. καποια γνωμη για look i phone κινιτο με οσο το δυνατον μικρι οθονη ελληνικο μενου και sms και ενοειτε οσο περισοτερες δυνατοτητες... ειναι τοσα πολλα που εχασα την μπαλα!! α! και βολικο για μενα θα ηταν να μην μπω στην διαδικασια να το παραγγηλω απο εξωτερικο EYXARISTO!!!!!!
  9. φιλε απο τα 700 και τα 1000 που πληρωνα καποτε για καποια μοντελα που νομιζα και τα διαφημιζαν ωσ ξεχωριστα μια χαρα μου κανει και αν μου επιτρεπεις το συγκεκριμενο δεν θα το ελεγα τηλεφωνο αλλα ενα μινι πολυμηχανημα!! που σιγουρα ειναι το μελον:ninja:.. φιλικα!!
  10. μια χαρα ειναι!! και η τιμουλα του spesial αντε να ερθει γιατι βαρεθηκα να δινω λεφτα στην htc
  11. κοιτα να δεις ρε φιλε μας ταλεπωρουν οι μεγαλες εταιριες κινητων με τα δηθεν καλυτερα κινητα που βγαζουν.. μας ταλεπωρουν και οι κινεζη ρε τη τραβαμε με αυτη την τεχνολογια ευχαριστω παιδια και για οτι νεοτερο ενημερωστε..:worry:
  12. γεια σας ρε παιδια μια απαντηση θα ηθελα να εχω στην ερωτηση εχει βγει καποιο κινεζικο τηλεφωνακι με gps wifi +tv η εχετε γνωση για το ποτε θα εχουμε αυτο το απολυτο? ευχαριστω!!
  13. γεια σας... θα ηθελα μια σχετικη ενημερωση για <scarification> να προτιμησω ελλαδα η εξωτερικο?? μπορω να του παω καποια δικια μου εικονα και να μου την φτιαξει? καποιο μαγαζι αθηνα με εμπειρια στο θεμα??? ευχαριστω!!
  14. ευχαριστω για την απαντηση απλα θα ηθελα να μου πεις απο που θα το απενεργοποιησω το 3G
  15. θα ηθελα να με ενημερωσετε σχετικα με το να εχω καλυτερο σημα στην συνδεση μου και πως σταματαω της χρεωσεις gprs απο vodafon ευχαριστω..:)
  16. γεια χαρα!! εχω περασει την ρομ amine2 και απο οτι εχω καταλαβει μου εχει μπερδεψει την εργοστασιακη με την cooked απλα εγω περασα σαν cub μορφη στην διαχειρηση αρχειων την ρομ οπως καταλαβα.. τι εχω κανει λαθος?
  17. γεια σας! περασα την ρομ του 0.09m2d και δεν μου πεζει κανενα βιντεο τι πρεπει να κανω?? :confused:
  18. φιλε athanasho το προβλημα λυθηκε με hard reset! αλλα λεω να προσπαθησω να περασω και μια rom κατι εχω διαβασει γι αυτη που μοιαζει στο diamond την προτεινετε? και ενα post να την βρω ευχαριστω!!:D
  19. δοκιμασα 2 sim τιποτα και χωρις sim το ιδιο μου λεει οτι θελει κωδικο προσβασης αν περασω αλλη rom η αν κανω hard reset θα λυθει το προβλημα ?? δεν εχω ξανακανει τιποτα απο τα 2 αλλα μιας που μπηκα στο χορο...
  20. <ευχαριστω για την αμεση απαντηση αλλα θα ηθελα κατι σε ελληνικη βοηθεια αν υπαρχει κατι γιατι με την αγγλικη βοηθεια εφτασα την συσκευη μου σε αυτη την κατασταση.. :cry:> περασα στο cruise το hardspl και χωρις να πειραξω την rom μολις εβαλα μια αλλη καρτα sim: μου ζηταει κωδικο προσβασης για ξεκλειδωμα τι πρεπει να κανω για να ξεκλειδωσει?? ευχαριστω!
  21. χρονια πολλα! περασα στο cruise το hardspl και χωρις να πειραξω την rom μολις εβαλα μια αλλη καρτα sim: μου ζηταει κωδικο προσβασης για ξεκλειδωμα τι πρεπει να κανω για να ξεκλειδωσει?? ευχαριστω! :confused:
  22. καλησπερα ειπα να προσπαθησω μονος μου να περασω μια pom αλλα δεν καταφερα τιποτα ουτε το HSPL δεν μπορεσα να εγκαταστησω. γνωριζω λιγα αγγλικα και δεν μπορεσα να διαβασω αρκετα για να ενημερωθω πληρως . θα ηθελα καποια βοηθεια πως γινετε η ολη διαδικασια!! ευχαριστω.
  23. Γεια χαρα! θα μπορουσε καποιος να με ενημερωση στο πως να περασω αυτην την καινουρια Rom και ποσο δυσκολο ειναι? κατι προγραματακια εχω ξαναπερασει αλλα με Rom δεν εχω καποια εμπειρια ευχαριστω
×
×
  • Create New...