Jump to content

Sony Xperia Z3 Compact

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και τι να τα κάνεις τα πολλά mp όταν το αποτέλεσμά δεν αποτυπώνεται σωστά,για να έχεις φωτογραφίες με μεγάλο μέγεθος απλά?

Η τι να το κανείς το υψηλό ISO όταν θα καμαρώνεις το noise σε όλη την επιφάνειά της φωτογραφίας.

Καλύτερα να δουλεύουν λίγο το λογισμικό τους κι ύστερα να πετάνε στην αγορά ένα camera phone,παρά να δίνουν έναν καλό φακό με κακογραμμένο όμως λογισμικό.

Συμδωνω απολυτα.Τα ειπες ολα οσων αφορα τον "μυθο" του σλογκαν "Η καλυτερα καμερα και βιντεοκαμερα" που κυκλοφορει σε κινητο",που λανσαρει η Sony....Και πριν μου την πεσετε εχω Z1 compact

Poco X3 nfc 6/128

• Απαντήσεις 5,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Με ενδιαφέρει αρκετά το κινητό και το μόνο που με προβληματίζει είναι η κάμερα καθώς τραβάω πάρα πολλές φωτογραφίες και δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα σχόλια σε σχέση με άλλα κινητά (note 4, iphone 6, s5 κλπ). Μπορεί κάποιος που έχει το κινητό ή που έχει τραβήξει αρκετές φώτο με αυτό να μου πεί την άποψή του πάνω στην κάμερα;

Φαντάζει το απόλυτο κινητό αυτή την στιγμή κι ελπίζω η κάμερα να μην είναι τόσο χάλια.

Δικέφαλε θα τρελαθώ.... :yahoo:

Φιλε το εγραψα και σε διπλανο θεμα (z3) οτι η καμερα δεν ειναι και οτι το καλύτερο και δεν ειναι οτι δεν εχει καλο αισθητήρα. Το προβλημα ειναι το software που εχει βαλει η σονυ που τα εχει κανει μανταρα

Με ενδιαφέρει αρκετά το κινητό και το μόνο που με προβληματίζει είναι η κάμερα καθώς τραβάω πάρα πολλές φωτογραφίες και δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα σχόλια σε σχέση με άλλα κινητά (note 4, iphone 6, s5 κλπ). Μπορεί κάποιος που έχει το κινητό ή που έχει τραβήξει αρκετές φώτο με αυτό να μου πεί την άποψή του πάνω στην κάμερα;

Φαντάζει το απόλυτο κινητό αυτή την στιγμή κι ελπίζω η κάμερα να μην είναι τόσο χάλια.

Τα 2 απο τα 3 που ανεφερες(Note 4,S5),εχουν καλυτερες φωτο απο το Sony(πιο πολυ σε απεικονιση χρωματων),ενω στα Sony πρεπει να παιξεις με τις ρυθμισεις και αν...To iphone6 δεν νομιζω να το ξεπερναει(τουλαχιστον αυτο λενε τα reviews μεχρι να κυκλοφορησει)....

Poco X3 nfc 6/128

Κρίμα ρε παιδιά! :mad: Να είναι τέτοια κινητάρα και να είναι τόσο κακό σε έναν τομέα που με ενδιαφέρει πάρα πολύ και είναι ικανό να με αποτρέψει απο την αγορά. Ελπίζω να βελτιωθεί με μελλοντικά updates η κατάσταση στην κάμερα. Γενικότερα το πακέτο, πέραν της κάμερας είναι αχτύπητο..
Δικέφαλε θα τρελαθώ.... :yahoo:

Φιλε το εγραψα και σε διπλανο θεμα (z3) οτι η καμερα δεν ειναι και οτι το καλύτερο και δεν ειναι οτι δεν εχει καλο αισθητήρα. Το προβλημα ειναι το software που εχει βαλει η σονυ που τα εχει κανει μανταρα

παιδια, κρινοντας μεχρι το Ζ1 που εχω δοκιμασει πολυ (ολα τα σονυ), εχω να πω οτι οντως στο αυτοματο αν θες τελειο αποτελεσμα παρε αι φον..

ΠΡαγματικα ειναι το καλυτερο..

Ομως αν σαρεσει και τοχεις να παιζεις με ρυθμισεις..και δεν σε ενοχλει , τοτε με τα σονυ που οσο περναει ο καιρος ειναι ολο και πιο ολοκληρωμενα, εχεις επισης παααρα πολυ καλα αποτελεσματα..ειδικα σε απολυτο σκοταδι μακρινες που εχεις πολλες επιλογες στο Μ..

Απο εκει και περα εγω σιγουρα θα ηθελα καλυτερη καμερα,ομως οι περιορισμοι των αι φον, και τα μειονεκτηματα που βρισκω εγω στα αλλα (Μ8, S5) κτλ (για πιο μεγαλα δεν το σκεφτομαι) με κανουν να επιλεγω σειρα Ζ..και αν βγει κανας καλο αντικαταστατης του 1020 θα ειναι το μονο που θα σκεφτω..

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Ακούστε και το δικό μου προβληματισμό, τόσα χρόνια έχω παραμείνει με το N8 κατά τη γνώμη μου εκπληκτικό κινητό αν και γερασμένο, με καλύπτει απόλυτα, πολύ καλή κάμερα ικανοποιητικές διαστάσεις αλλά δυστυχώς άρχισε να μου κάνει κάτι περίεργα (κλείνει μόνο του). Έτσι έχω αρχίσει το ψάξιμο για καινούργιο κινητό λέτε το z3 compact να με καλύψει από πλευρά κάμερας ή θα απογοητευτώ? Γιατί από άποψη specs προφανώς με καλύπτει και από θέμα μεγέθους είναι μονόδρομος για μένα,
http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490

Αν θέλεις το maximum απο την κάμερα σε ένα κινητό κοιτάς Note 4,s5 iPhone 6 που είπες,αλλα που εχουν αλλα μειονεκτήματα.

Και απο την άλλη δεν υπάρχει περίπτωση να ειναι χάλια απλά υστερούν ελαφρώς απο τα παραπάνω,και σίγουρα πάνω απο το μέσο όρο και αρκούντος ικανοποιητικά ειναι για την πλοιοψηφια των χρηστών.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Ακούστε και το δικό μου προβληματισμό, τόσα χρόνια έχω παραμείνει με το N8 κατά τη γνώμη μου εκπληκτικό κινητό αν και γερασμένο, με καλύπτει απόλυτα, πολύ καλή κάμερα ικανοποιητικές διαστάσεις αλλά δυστυχώς άρχισε να μου κάνει κάτι περίεργα (κλείνει μόνο του). Έτσι έχω αρχίσει το ψάξιμο για καινούργιο κινητό λέτε το z3 compact να με καλύψει από πλευρά κάμερας ή θα απογοητευτώ? Γιατί από άποψη specs προφανώς με καλύπτει και από θέμα μεγέθους είναι μονόδρομος για μένα,

Να εισαι προετοιμασμενος για τις νυχτερινες με φλας γιατι αλλο το ξενον και αλλο το κατι σαν led,μην ξενερωσεις...Βεβαια στις ημερησιες φυσαει.Και φυσικα το λειτουργικο και οι λειτουργιες του θα σε βολεψουν αφανταστα.Απλως πρεπει να συμβιβαστεις με το led του που αδυναμο οπως και του z1 compact...

Poco X3 nfc 6/128

Να κανω μια ερωτηση και εγω με την σειρα μου...Αρχικα καλησπερες σε ολους!

Να ημαστε αντικειμενικοι. και οχι σαν fan boys :X..Καλύτερο κινητό ποιο θεωρειτε?Το Xperia Z3C η το Iphone 6 ?

επειδη ειχα το Ν8 και πχ τα 4s της εποχης τα εκανε σκονη..ειδικα σε νυχτερινες ληψεις..θα σου πω αυτο που λεω παντα..

Αν θες μια τελεια (για κινητο) φωτογραφια στο αυτοματο, απλα να πατας ενα κουμπι και τελος, τοτε οντως το5αρι ειναι καλυτερο ή τα S5/νοτε..

Aν ομως τοχεις λιγο με ρυθμισεις, αν εχεις αυτη τη διαθεση γιατι ειναι θεμα καθαρα προτιμησεων, τοτε στις δυσκολες συνθηκες και σονυ αποδιδουν πολυ καλα..

Προσωπικα δε θα αλλαζα τα συνολικα πλεονεκτηματα ενος σονυ για ενα αι φον, απλα για να εχω καλυτερη φωτο, 1ον γιατι τη μερα βγαζω και εγω αυτοματο, 2ον γιατι σε δυσκολες συνθηκες εχω μονιμα τις ρυθμισεις σεταρισμενες περιπου οπως πρεπει παντα, πχ το iso σε συγκεκριμενο νουμερο, κτλ και αν βγαλω με την 1η και δεν μαρεσει παιζω, αλλιως κραταω αυτη τη φωτο που συνηθως πετυχαινει, γιατι ξερω τι βγαζω πιο συχνα..

Απο εκει και περα και η κολλητη μου με το S4 Που ειναι ασχετη, και το εχει αυτοματο, δεν μπορει να βγαλει ουτε μια σωστη φωτογραφια..

Επομενως θα σου ελεγα πως αν ξερεις τι θες, και αυτο ειναι σονυ, παρτο..

Εν ολιγοις με το Ζ3 εχεις ιδανικο μεγεθος συσκευης, θα καταλαβεις ποσο μικρο ηταν σε οθονη και ποσο κουμουτσα σε μεγεθος το Ν8..

Επισης εχεις μια παρα πολυ γρηγορη συσκευη, με το πιο ελαφρυ και πρακτικο μενου που υπαρχει..δεν ξερω αν ειναι θεμα γουστου, αλλα εχοντας δοκιμασε ψιλοpure ανδροιδ απο το asus μου (λενε οτι ηταν πολυ κοντα, δεν εχω nexus για να μπορω να το πω εγω) και samsung, θεωρω οτι εχεις το πιο ευκολο και σωστο μενου, απλα φαινεται λιτο και βαρετο ισως, ομως απο την μαλ#$%#$κια της samsung που το ζω και καθημερινα στο ταμπλετ μου, το θεωρω κλασσεις καλυτερο.

3ον η μπαταρια ειναι κορυφαια και θα δεις οτι μονο και μονο για αυτο αξιζει να θυσιασεις αλλα μειονεκτηματα..εχω βαρεθει οι φιλοι μου να ειναι με εναν φορτιστη στο χερι μονιμως να μην εχουν..εγω καθε 2ο βραδυ φορτιζω σε light μερες ή το βραδυ θα κλεισω με ενα 40% αν το εχω λιωσει,οποτε δεν εχω αγχος.ποσο μαλλον το Ζ3 που ειναι ακομα καλυτερο..

4ον ειναι αδιαβροχο, ο,τι και να λεμε μεγαλο πραγμα να το εχεις στο τραπεζι και να μην αγχωνεσαι για το τι θα πεσει πανω του, να μιλας στη βροχη, να βγαζεις φωτογραφια στη βροχη, και στην τελικη,να σου πεσει και σε καμια θαλασσα να μην χαλασει, ασχετως αν δεν πρεπει..ξερεις οτι θα επιβιωσει..

Τελος η καμερα ειναι παρα πολυ καλη και σε πολυ λιγες περιπτωσεις θα εχεις αποτελεσματα που δε θα σε ικανοποιουν σε σχεση με αλλους,ισως και ποτε γιατι αν ξερεις να τραβας τους προσπερνας..

Α! και μιλαμε για αλαγκαριστα κινητα σε αντιθεση με σαμσουνγκ που κανει ο,τι μπορει για να τα κομπλαρει..χωρια σχεδιο κτλ..χωρια καρτα μνημης που δεν εχει η htc κτλ κτλ κτλ

----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Να κανω μια ερωτηση και εγω με την σειρα μου...Αρχικα καλησπερες σε ολους!

Να ημαστε αντικειμενικοι. και οχι σαν fan boys :X..Καλύτερο κινητό ποιο θεωρειτε?Το Xperia Z3C η το Iphone 6 ?

η ερωτηση σου ειναι σχετικη..

εγω ενα κινητο που εχει κλειδωμενο ΒΤ, κλειδωμενη συνδεσιμοτητα και θελει αι τιουνσ για να ριξω αρχεια στο pc μου, ενα κινητο που δε μου δινει επιλογες ρυθμισεων στην καμερα (πες οτι αυτο το φτιαχνεις με εφαρμογες),ενα κινητο που δεν παιρνει SD και που για να εχεις πανω απο 16GB θες 900 ευρω..δεν ειναι καλυτερο απο ενα που σου δινει ολα αυτα και πολλα ακομα..απλα επειδη εχει λιγο πιο premium κατασκευη..

Για την αδερφη μου ομως που κανει buissiness χρηση και θελει μονο τηλεφωνο, ειναι οκ.

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Να εισαι προετοιμασμενος για τις νυχτερινες με φλας γιατι αλλο το ξενον και αλλο το κατι σαν led,μην ξενερωσεις...Βεβαια στις ημερησιες φυσαει.Και φυσικα το λειτουργικο και οι λειτουργιες του θα σε βολεψουν αφανταστα.Απλως πρεπει να συμβιβαστεις με το led του που αδυναμο οπως και του z1 compact...

ετσι ειναι αλλα αυτο ισχυει για ολα..το S5 που εχω δοκιμασει τελευταια πολυ συχνα το βραδυ εχει απιστευτα δυνατο led..αλλα αν δεν θες να βγαζεις φωτογραφιες σε αποσταση 3-4 μετρα και με δυσκολες συνθηκες μικρο το κακο..εγω ξενερωσα αλλα απλα σταματησα να βγαζω φωτο στα μπουζουκια, οχι οτι ειναι κακες, αλλα το xenon εκανε διαφορα..

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

η ερωτηση σου ειναι σχετικη..

εγω ενα κινητο που εχει κλειδωμενο ΒΤ, κλειδωμενη συνδεσιμοτητα και θελει αι τιουνσ για να ριξω αρχεια στο pc μου, ενα κινητο που δε μου δινει επιλογες ρυθμισεων στην καμερα (πες οτι αυτο το φτιαχνεις με εφαρμογες),ενα κινητο που δεν παιρνει SD και που για να εχεις πανω απο 16GB θες 900 ευρω..δεν ειναι καλυτερο απο ενα που σου δινει ολα αυτα και πολλα ακομα..απλα επειδη εχει λιγο πιο premium κατασκευη..

Για την αδερφη μου ομως που κανει buissiness χρηση και θελει μονο τηλεφωνο, ειναι οκ.

Καλα κοιτα και εγω Xperia Z εχω και μια ζωη SONY ειχα και ειμαι και fan boy...

Εμενα προσωπικά μου την δινει που ο καθε ασχετος που εχει Iphone νομιζει πως ειναι και το καλυτερο κινητο που υπαρχει..

Και ειδικα οταν ακους γυναικες να λενε τα Iphones ειναι οτι καλυτερο υπαρχει φρικαρεις γιατι δεν εχουν ιδεα..

Στα Iphones προσωπικη μου γνωμη παντα πληρωνεις συσκευη και τα GB που φυσικα δεν αξιζουν ολα τα λεφτα αυτα..

Αν με ρωτησεις (χωρις να το εχω δει απο κοντα) εγω θα σου πως το Z3C ειναι καλυτερο..Ακριβως για τους ιδιους λογους που ειπες και εσυ..

Απλα ρωτησα γιατι ειδα να γινετε πολυ αναφορα στα 5s και παει λεγοντας...Εχω εναν φιλο που παρηγγειλε το Iphone 6 απο Αγγλια του λεω φιλε το Z3C ειναι δυναμη (χωρις να ξερει καν ποιο ειναι - εντελώς ασχετος) μονο Iphone βλεπει μπροστα του και τιποτα αλλο..μου λεει αποκλειεται να ειναι καλυτερο απο το Iphone 6 :blink::blink:

Αφήστε τους να αγοράζουν iphonia, να παίρνουμε εμείς φτηνά τις συσκευαρες της Sony.
Konakis.

Καλά δεν είναι κακή σύσκευη το iPhone6 απλά όπως όλα τα προϊόντα της Apple είναι υπερ-υπερ-κοστολογημένο. Τώρα σε σύγκριση με το Z3c τα θεωρώ ισάξια. Το ένα είναι καλύτερο σε κάποια θέματα (π.χ. το Z3 μικρότερο μέγεθος/bezels, καλύτερη μπαταρία) και το άλλο σε άλλα (π.χ. το iPhone έχει μάλλον καλύτερη κάμερα σε auto, καλύτερη GPU) αλλά όταν στην τιμή του iPhone 6 παίρνεις 1,5-2 Z3c, τότε προτιμώ το Z3c.

Καλά δεν είναι κακή σύσκευη το iPhone6 απλά όπως όλα τα προϊόντα της Apple είναι υπερ-υπερ-κοστολογημένο. Τώρα σε σύγκριση με το Z3c τα θεωρώ ισάξια. Το ένα είναι καλύτερο σε κάποια θέματα (π.χ. το Z3 μικρότερο μέγεθος/bezels, καλύτερη μπαταρία) και το άλλο σε άλλα (π.χ. το iPhone έχει μάλλον καλύτερη κάμερα σε auto, καλύτερη GPU) αλλά όταν στην τιμή του iPhone 6 παίρνεις 1,5-2 Z3c, τότε προτιμώ το Z3c.

Ετσι ειναι φιλε.Πολυ σωστα τα λες....

Poco X3 nfc 6/128

Σας παρακαλώ ρε παιδιά... Τι Iphone μου λέτε που στις νυχτερινές είναι σαν αφηρημένη τέχνη οι φωτογραφίες του... Είτε με φλας είτε χωρίς... Σόρυ για το οφτοπικ αλλά δε μπορώ να τα διαβάζω αυτά.

Και τι να τα κάνεις τα πολλά mp όταν το αποτέλεσμά δεν αποτυπώνεται σωστά,για να έχεις φωτογραφίες με μεγάλο μέγεθος απλά?

Η τι να το κανείς το υψηλό ISO όταν θα καμαρώνεις το noise σε όλη την επιφάνειά της φωτογραφίας.

Καλύτερα να δουλεύουν λίγο το λογισμικό τους κι ύστερα να πετάνε στην αγορά ένα camera phone,παρά να δίνουν έναν καλό φακό με κακογραμμένο όμως λογισμικό.

Αμα εχεις τη σωστή στάση στον ηλιο και εφαρμόσεις τις σωστές ρυθμίσεις εχεις καλα αποτελέσματα, ενω τη νύχτα αμα εισαι κοντά στο θεμα δεν εχει noise, για μη πω οτι καμιά φορα βγάζει καλύτερες φωτογραφίες χωρίς το flash.

Δεν λεω οτι ειναι και η τελεια κάμερα στο auto σε σχεση με αλλα κινητά αλλα αμα μαθεις τις ρυθμίσεις μπορείς να εχεις καλά αποτελέσματα.

Για μενα το τέλειο στις φωτογραφίες ειναι μια καλη φωτογραφική μηχανή και οχι το κινητό.

Τι protector έβαλες μπρος-πίσω;

Απο ebay clear που δεν φαινονται καν ... απο γερμανια ηρθαν σε μια βδομαδα 6 με 2,5 ευρω

My third beast Xiaomi Mi 9

My second mini Sony Z3 Compact : stock

Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις!, οπότε μόλις σιγουρευτώ ότι το Ν8 με αφήνει τότε θα το παραγγείλω. Τώρα το βρίσκω 410 στο best buy αν μέχρι να σιγουρέψω την αγορά του πέσει και η τιμή κάτω από τα 400Ε τότε ακόμη καλύτερα.
http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490

Παιδια μην τρελαίνεστε με καποια πραγματα που γραφονται σε φορουμς ή σαιτς. Ουτε χαλια ειναι, ουτε σουπερ ντουπερ. Στο auto ναι, χάνει αρκετα, αλλα με το που μαθεις λιγο το manual βγαζεις πάρα πολυ καλα αποτελέσματα. Θα πάρετε μία καλή κάμερα, ούτε σουπερ, ουτε μέτρια, μία καλή καμερα που με διαφορες ρυθμίσεις φτάνει και το πολυ καλο.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις!, οπότε μόλις σιγουρευτώ ότι το Ν8 με αφήνει τότε θα το παραγγείλω. Τώρα το βρίσκω 410 στο best buy αν μέχρι να σιγουρέψω την αγορά του πέσει και η τιμή κάτω από τα 400Ε τότε ακόμη καλύτερα.

Η τιμή του ελαττώνεται γοργά κι αυτό μόνο θετικό το βλέπω.

Το θέλω σε πράσινο...τα υπόλοιπα χρώματα με εξαίρεσή και το πορτοκαλί δεν βλέπονται.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Το θέλω σε πράσινο...τα υπόλοιπα χρώματα με εξαίρεσή και το πορτοκαλί δεν βλέπονται.

Εμένα πάλι μόνο το λευκό μου αρέσει(αναγκαστικά). Αν δεν υπήρχε αυτή η ηλίθια διχρωμία στο πράσινο και το πορτοκαλί θα προτιμούσα αυτά!!

Rogers

Δηλαδη το μαυρο ειναι τοσο χαλια που δεν βλέπετε, εμενα παλι το κόκκινο μου φαίνεται πολυ εντονο σαν τα εντονα κραγιον πού φοράνε η .........!!!!!!!:X

Καλημερα. Μια ερωτηση. Μπορουμε να εγκαταστησουμε apps/games στην Micro-SD αντι για την 16GB μνημη;

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Από ότι γνωρίζω η SONY έχει αφαιρέσει αυτή τη δυνατότητα. Χωρίς να "πειράξεις" bootloader κτλ δεν μπορείς να μεταφέρεις apps στην SD κάρτα.

Καλημερα. Μια ερωτηση. Μπορουμε να εγκαταστησουμε apps/games στην Micro-SD αντι για την 16GB μνημη;

Ένα καλό in depth review εδώ LINK

Edited by alkis12
info
Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

• The title was changed to Sony Xperia Z3 Compact