Jump to content

IUNI U3

Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 562
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το μονο μείον! Απο τις 11 σημερα μεχρι τωρα 2μιση εχει πεσει 18 μοναδες χωρις πειραγμα με WiFi και data ανοικτα. Τραβαει πολυ μπαταρια στην αναμονη. Καθολου καλα. Η iuni os σε αυτο το θεμα υπερτερει! Απλα περιμενω την νεα εκδοση Edited by aggelos74

OnePlus 3T

LeTV X800 CN

Εγώ δεν είδα διαφορά στην κατανάλωση της μπαταρίας με την 5.7.2 Διαβασα σε φορουμ οτι η συγκεκριμενη εκδοση διορθώνει κατα πολύ την κατανάλωση σε σχέση με τις προηγούμενες. Την δουλεύω εδώ και μια εβδομάδα σχεδόν και είναι άψογη.
Petrotech

Η νέα έκδοση θα βγει είπαμε αύριο; θα αναμένω ενημέρωση. Αν μη τι άλλο, η iuni ειναι σούπερ σε αυτόν τον τομέα. Μην το χάσουμε κ αυτό για δύο παραμετροποιησεις στο μενού παραπάνω. Θα αναμένω ενημέρωση. Thank u.

GODOS πόσες ώρες σου βγάζει εσένα και με ποια ανοιχτά; πχ wifi data; το δικό μου όπως έγραψα πό τις 11 μου έκλεισε πριν λίγο ενώ με την iuni έφτανε τις 20 ώρες με κανονική χρήση. εκτός αν φταίει ότι πέρασα την 5.7.2 πάνω απο την 5.6.29. Δεν ξέρω αλλά είδα ότι σε stand by είχε κατανάλωση 24% και σε idle 26%. Θα την κρατήσω λίγο παραπάνω μέχρι να βγάλουν την νέα έκδοση η οποία βγήκε χθες για τα xiaomi αλλά όχι ακόμα για το δικό μας.

OnePlus 3T

LeTV X800 CN

10 ωρες μικτη χρηση με δυο σιμ ανοιχτα data, wifi αρκετη πλοηγηση στο ίντερνετ και φωτος στην παραλια ειναι στο 60% τωρα

----- προσθήκη μηνύματος 79 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Πως βλέπεις το stanby cpu usage?;

Petrotech

10 ωρες μικτη χρηση με δυο σιμ ανοιχτα data, wifi αρκετη πλοηγηση στο ίντερνετ και φωτος στην παραλια ειναι στο 60% τωρα

----- προσθήκη μηνύματος 79 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Πως βλέπεις το stanby cpu usage?;

settings--->additional settings--->battery--->battery use

OnePlus 3T

LeTV X800 CN

Παρακολουθώ εδώ και αρκετό καιρό αυτό το νήμα, καθότι κάτοχος αυτής της εκπληκτικής συσκευής.

Ιδέα δεν είχα για ρουταρισματα, rom κτλ, αλλά από εδώ μέσα έμαθα πολλά.

Πλέον το u3 έχει γίνει προέκταση του χεριού μου. Δε θυμάμαι από ποτέ έχω να ανοιξω το laptop. Είμαι συνεχώς στο δρόμο και αυτή ή συσκευή με τις άριστες αναλογίες στη οθόνη και την απροβληματιστη λειτουργία έχει βολέψει παρά πολύ.

Φυσικά σε πολύ μεγάλο βαθμό, αυτό οφείλεται και σε αυτό το νήμα γι αυτό και σας ευχαριστώ παρά πολύ.

Συνήθως, λόγω ασχετοσυνης, δεν επεμβαινω στην κουβέντα αλλά θα ήθελα να δηλωσω το παρόν, τις ευχαριστίες μου και να υποβαλω μια ερωτηση: τι εννοούμε "καθαρή" εγκατάσταση (πως διαγράφεται δηλαδή μια προηγούμενη, πλήρως).

Αυτή τη στιγμή χρησιμοποιώ τη Ρωσική έκδοση, χωρίς root (αυτό που έχω παρατηρήσει είναι ή υψηλή "καταναλωση" ram, χωρίς όμως να φαίνεται ότι επηρεάζει κάπου τη λειτουργία και ισως λίγο υψηλή θερμοκρασία στη μπαταρία).

Ευχαριστώ και πάλι.

Clean install ειναι οταν κανεις επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων στην συσκευή και μετά κάνεις την εγκατάσταση. Όχι απλά έτσι όπως το έχεις γεμάτο να κάνει εγκατάσταση της νέας έκδοσης. Να τα έχεις σβήσει όλα από μένα πριν.

Η ώρα έφτασε!! 25 Ιουλίου θα δοθεί η 5.1 στη συσκευή μας. Ότι θα είναι η 5.1 το λέει ένας σε ρώσικο φόρουμ ότι το υποσχέθηκε η IUNI. http://bbs.iunios.com/thread-79008-1-1.html

OnePlus 3T

LeTV X800 CN

Και οπως παντα θα ειναι beta έκδοση με πολλα bugs. Αντε να δούμε αν βγει τι θα ειναι.... Να δουμε καμια final έκδοση ποτε θα βγάλουν. Σε 15 χρόνια ισως
Petrotech

Ύστερα από δοκιμή και των 3 Rom, στις τελευταίες τους εκδόσεις και σε ικανό χρονικό διάστημα, προσωπικά "ψηφίζω" τη miui. Μπορεί να έχει τη μεγαλύτερη "καταναλωση" σε Ram αλλά έχει καλύτερη διαχείριση μπαταρίας και πάρα τα extra, είναι πιο σταθερή (για παράδειγμα, από ένα σημείο και μετά, με τη Ρωσική έκανε συχνές επανεκκινήσεις). Στην αρχή αντιμετώπισα προβλήματα με τα Google services να σταματούν, ή να κλείνει η εφαρμογή του Gmail αλλά εύκολα ή δύσκολα ξεπεραστηκαν.

Εγώ θα περιμένω την 5.1 γιατί ευτυχώς επανεκκινησεις δεν έχω δει να γίνονται και δεν έχω γενικά θέματα. Μόνο το ότι δεν μπορώ να καταχωρησω επαφή απ το κινητό κ να τη δει και το Gmail με ενοχλεί αλλά ελπίζω σε μελλοντική αναβάθμιση.

Εγώ είχα βάλει, στη Ρώσικη, ένα application, το "Contacts+" το οποίο χρησιμοποιούσα αντί των επαφών του τηλεφώνου και είχα και άψογη αναζήτηση στις επαφές και στα Ελληνικά και έκανε και συγχρονισμό αν έκανα edit ή προσθήκη επαφής με το Gmail.

Έχει επίσης και δικό του dialer καθώς και διάφορες άλλες λειτουργίες (block, αντίγραφα ασφαλείας κτλ).

Λοιπόν ξαναγύρισα στην iuni. Και αυτό γιατί με την miui η μπαταρία έπεφτε σαν τρελή. Έβλεπα ότι στο παρασκήνιο έτρεχαν κάπου 16 εφαρμογές που οι περισσότερες ήταν απο τη ρομ. Οπότε προτίμησα την απλότητα και την οικονομία της iuni. Θα περιμένω και θα βάλω και εγώ την 5.1 και μετά βλέπουμε και ανάλογα πράττουμε. Πάντως και εγώ με την iuni ποτέ δεν είχα επανεκκινήσεις

Εγώ θα περιμένω την 5.1 γιατί ευτυχώς επανεκκινησεις δεν έχω δει να γίνονται και δεν έχω γενικά θέματα. Μόνο το ότι δεν μπορώ να καταχωρησω επαφή απ το κινητό κ να τη δει και το Gmail με ενοχλεί αλλά ελπίζω σε μελλοντική αναβάθμιση.

έβαλα την ρομ απο τον evilgood η οποία δεν ξέρω πως αλλά λειτουργεί καλύτερα από την multirom και επίσης κάνει συγχρονισμό με google για τις επαφές κανονικότατα. http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=598571&st=320#entry39665847

Edited by aggelos74

OnePlus 3T

LeTV X800 CN

Αγγελε έβαλες την 3.0.0.6 που λέει οτι έχει θέματα με τους κινέζους και πολλά bugs? το κρατάω στα υπόψην.
Τόσα χρόνια βαρελάς, τέτοιον πάτο δεν ξανάδα!

όχι με την καμία δεν θα έβαζα αυτή. Την 3.0.05 έβαλα που είναι σταθερότατη. Σου λέω έβαλα επαφή στο Google και την πέρασε κανονικά...με φρίκαρε λίγο χαχαχαχα

OnePlus 3T

LeTV X800 CN

Τα notification απο τις εφαρμογές δουλευουν;

Κατ αρχήν εσύ πρέπει να έχεις γενέθλια σήμερα γιατί έβγαλε ένα δωράκι στο άβαταρ σου. Οπότε χρόνια πολλά και καλά με ότι επιθυμείς. Τώρα, όσο αφορά τα notifications εγώ τα απενεργοποιώ γενικά από τις εφαρμογές. Αλλά πχ από το fb βλέπω ότι μου βγάζει κάποιες ειδοποιήσεις στην οθόνη όταν είναι κλειδωμένο το τηλ αλλά και πάνω αριστερά. Το ίδιο έχω δει και στο gmail όταν έχω εισερχόμενο και στο twitter.

OnePlus 3T

LeTV X800 CN