Jump to content

phildra

Members
  • Δημοσιεύσεις

    26
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by phildra

  1. Το ίδιο έπαθα και με το δικό μου και πλέον δεν είναι διαθέσιμο από εδώ: https://www.aliexpress.com/item/For-IUNI-U3-lcd-screen-display-touch-screen-digitizer-assembly-by-free-shipping-white/32728770681.html Οπότε επειδή το digitizer είναι σε καλή κατάσταση, σκέφτομαι να αφαιρέσω μόνο το τζάμι και να πάρω αυτό: http://www.protectionfilms24.com/article/brotect-airglass-premium-glass-screen-protector-clear-iuni-u3-2711986.html να το βάλω επάνω στο digitizer. Νομίζω αν το θερμάνεις και μετά με μια πετονιά ή ένα ξυραφάκι, προσεκτικά βγαίνει το τζάμι. Υπάρχουν σχετικά video στο Youtube για άλλα κινητά βέβαια. Πάντως αν βρεις κάτι ρίξε εδώ μια ειδοποίηση.
  2. Πως πάει η 6.8.2; Την εγκατέστησε κάποιος;
  3. Το link είναι αυτό: https://onedrive.live.com/?authkey=%21AHZYiCQN4_xL3Sc&id=E43D3903B25FDE38%21447&cid=E43D3903B25FDE38 Εχει και το whetstone fix μέσα.
  4. Προφανώς μιλάς για την 6.4.10. Έχει ενσωματωμένα τα gaps? Από κινέζικες εφαρμογές πως πάει? Τη διαχείριση της μπαταρίας πως τη βλέπεις?
  5. Ποια rom είχες πριν? Γιατί έχω την 5.10.20 πολύ καιρό χωρίς προβλήματα. Εχει κινέζικες εφαρμογές? Αλλάζει κάτι ουσιαστικό?
  6. Εξαιρετικό δώρο! Καλή επιτυχία.
  7. Φαίνεται ότι είναι όλοι ευχαριστημένοι με την 5.10.20, ιδιαίτερα μετά τη λύση που έδωσες για την εκκίνηση των καρτών. Μάλλον περιμένουμε νέα από εσένα ίσως εξαιτίας της συμμετοχής σου στο xda.
  8. Έχω τη 5.10.20 δύο εβδομάδες. Όντως στην επανεκκίνηση δύο φορές δεν έβρισκε Sim. Δε μπορούσε να εκκινήσει κάποια υπηρεσία του συστήματος (a-core ή κάτι σχετικο). Με τερματισμό και άνοιγμα λυνόταν το πρόβλημα. Δεν έχω Pin, μπαίνει κατευθείαν. Επίσης δεν έβρισκε αμέσως 2-3 φορές mobile data. Κατά τα άλλα, πότε δεν έμεινα από μπαταρία κατά τη διάρκεια της ημέρας με συνεχή χρήση (GPS, mobile data, Google maps, viber, email, τηλεφωνία), ξεχνώ να διαγράψω τη μνήμη γιατί δε τη καταναλώνει όπως στις προηγούμενες εκδόσεις και το GPS που το χρησιμοποιώ σχεδόν κάθε μέρα, κλειδώνει ταχύτατα. Αυτη τη στιγμή είμαι στο εξωτερικό και έχω μια Sim από τοπικό πάροχο και μια Ελληνική (Wind). Σε γενικές γραμμές μπορώ να πω ότι δε με έχει "προδώσει".
  9. Όντως πολύ καλή η 5.10.20 και στη διαχείριση της μνήμης και της μπαταρίας, χωρίς τη πληθώρα των κινέζικων εφαρμογών. Αν και τα χρειάστηκα εχθές γιατί έπαιζα με το κινέζικο cwm και έγινε "brick" το κινητό αλλά κατάφερα να το επαναφέρω με το shuame.
  10. Πολύ καλό δώρο. Ευχαριστούμε. Καλή επιτυχία σε όλους.
  11. Πως πάει η 5.9.14? Δοκίμασε κάποιος την 5.10.20?
  12. aggelos74, είναι root αυτή έτοιμη? Κάτι σαν την 5.8.17?
  13. Άρα, η "κορυφαία" επιλογή, είναι η 5.8.17?
  14. Τη διαχείριση της μπαταρίας πως τη βλέπεις; Πάει καλά;
  15. Εγώ είχα βάλει, στη Ρώσικη, ένα application, το "Contacts+" το οποίο χρησιμοποιούσα αντί των επαφών του τηλεφώνου και είχα και άψογη αναζήτηση στις επαφές και στα Ελληνικά και έκανε και συγχρονισμό αν έκανα edit ή προσθήκη επαφής με το Gmail. Έχει επίσης και δικό του dialer καθώς και διάφορες άλλες λειτουργίες (block, αντίγραφα ασφαλείας κτλ).
  16. Ύστερα από δοκιμή και των 3 Rom, στις τελευταίες τους εκδόσεις και σε ικανό χρονικό διάστημα, προσωπικά "ψηφίζω" τη miui. Μπορεί να έχει τη μεγαλύτερη "καταναλωση" σε Ram αλλά έχει καλύτερη διαχείριση μπαταρίας και πάρα τα extra, είναι πιο σταθερή (για παράδειγμα, από ένα σημείο και μετά, με τη Ρωσική έκανε συχνές επανεκκινήσεις). Στην αρχή αντιμετώπισα προβλήματα με τα Google services να σταματούν, ή να κλείνει η εφαρμογή του Gmail αλλά εύκολα ή δύσκολα ξεπεραστηκαν.
×
×
  • Create New...