Administrators athanaso77 Δημ. February 12, 2015 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 παιδια μια ερωτηση το κινητο παιρνει καρτα μνημης?? Όχι ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos74 Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 παίδες βγήκε miui για το iuni μας. Είναι αρχή ακόμα αλλά όσοι την έβαλαν λένε οτι δουλεύει μια χαρά... άντε να δούμε http://www.romzj.com/rom/28662.htm Παράθεση OnePlus 3T LeTV X800 CN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GODOS Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 Την δοκίμασε κανείς να μας πει εντυπώσεις; Παράθεση Petrotech Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos74 Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 όχι ακόμα αλλά σε ξένα φόρουμ λένε οτι δουλεύει μια χαρά. Έχει κινέζικα και αγγλικά αλά η μετάφραση είναι πολύ πιο εύκολη, ο συγχρονισμός και τα google δουλεύουν, η κάμερα και το dial pad είναι της iuni. Δεν έχει κρασαρίσματα αλλά θέλω να δω αν θα συνεχίσουν να την υποστηρίζουν. To dual δουλεύει κανονικά αλλά δεν έχει σηματάκι για την δεύτερη κάρτα. Στο instagram για το πρόβλημα με τις μαύρες φώτο απενεργοποιήστε από το μενού της εφαρμογής στις ρυθμίσεις--->κάμερα την δεύτερη επιλογή (use high-quality image processing) Παράθεση OnePlus 3T LeTV X800 CN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotsirx Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 Νομίζω είναι πολύ νωρίς για να πει κάποιος ότι αξίζει να βάλει MIUI, την στιγμή που κάποια apps είναι ακόμη iuni. Επίσης σήμερα δεν βγήκε νέα αναβάθμιση, όπως περίμενα στην κινέζικη ρομ. Απογοήτευση. Περίμενα μετάφραση της εφαρμογής cloud, προσθήκες στο mail app και να φτιάξουν και τον ρημάδι τον καιρό. Παράθεση Τόσα χρόνια βαρελάς, τέτοιον πάτο δεν ξανάδα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos74 Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 Νομίζω είναι πολύ νωρίς για να πει κάποιος ότι αξίζει να βάλει MIUI, την στιγμή που κάποια apps είναι ακόμη iuni. Επίσης σήμερα δεν βγήκε νέα αναβάθμιση, όπως περίμενα στην κινέζικη ρομ. Απογοήτευση. Περίμενα μετάφραση της εφαρμογής cloud, προσθήκες στο mail app και να φτιάξουν και τον ρημάδι τον καιρό. Έχουμε ακόμα για την MIUI. Να δούμε αν θα την υποστηρίξουν για αυτή τη συσκευή και ας εξαλειφθούν κάποια προβληματάκια και το συζητάμε. Αν και εμένα το IUNI OS αρχίζει να μ' αρέσει αρκεί να προσθέσουν κάποια πραγματάκια όπως λες και εσύ. Το update λόγω της κινέζικης πρωτοχρονιάς θα βγει 2/3 Παράθεση OnePlus 3T LeTV X800 CN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotsirx Δημ. February 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 Αυτό με την Πρωτοχρονιά δεν το είχα υπολογίσει. Κι εγώ είμαι πολύ ικανοποιημενος με το iuni os, ελπίζω το επόμενο update και λόγω της καθυστέρησης να είναι τύπου Milestone. Βγήκε ένα 12/2 αλλά έχει ψιλοπράγματα. Παράθεση Τόσα χρόνια βαρελάς, τέτοιον πάτο δεν ξανάδα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GODOS Δημ. February 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2015 αξίζει κανένα Update να βάλουμε; κανένα νέο; Παράθεση Petrotech Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos74 Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 Δεν έχει κάτι καινούριο. Εγώ θα σου έλεγα να περιμένεις μέχρι τις 2/3 που θα βγει η καινούρια αναβάθμιση της beta. Με την beta της 2/2 αλλάζει η γραμματοσειρά και γίνεται πλέον κανονική και όχι με διαστήματα και προσθέτει cloud για επαφές και μηνύματα αλλά είναι ακόμα στα κινέζικα. Α και πλέον λειτουργεί το google now Παράθεση OnePlus 3T LeTV X800 CN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eimai_kala Δημ. March 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2015 Παιδες κανα screenshot με screen on time ανεβαζετε? Να ξερουμε περιπου ποσο παει την ημερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos74 Δημ. March 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2015 Παιδες κανα screenshot με screen on time ανεβαζετε? Να ξερουμε περιπου ποσο παει την ημερα. αυτή είναι μια ενδεικτική εικόνα της μπαταρίας μετά από 3 ώρες περίπου δεδομένα κάνα μισάωρο τηλέφωνο και περιστασιακό ψαχούλεμα. Η αποσύνδεση από τον φορτιστή έγινε στις 6 το πρωί Παράθεση OnePlus 3T LeTV X800 CN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eimai_kala Δημ. March 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2015 αυτή είναι μια ενδεικτική εικόνα της μπαταρίας μετά από 3 ώρες περίπου δεδομένα κάνα μισάωρο τηλέφωνο και περιστασιακό ψαχούλεμα. Η αποσύνδεση από τον φορτιστή έγινε στις 6 το πρωί Ευχαριστω για την αμεση απαντηση. Αυτο το screenshot δεν εμφανιζει το ποση ωρα ειναι η οθονη ανοιχτη οποτε δεν μπορω να βγαλω καποιο συμπερασμα ως προς την αυτονομια μετα απο εντονη χρηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GODOS Δημ. March 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2015 Με αυτη τη ρομ που εβγαλε για αναβάθμιση τι παίζει; Παράθεση Petrotech Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos74 Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 (edited) Με αυτη τη ρομ που εβγαλε για αναβάθμιση τι παίζει; Δεν έχει τίποτα ουσιαστικό. Μετά την αναβάθμιση δεν μπορούσα να φλασάρω τα pico gapps γιατί μου έβγαζε ότι δεν υπάρχει επαρκής εσωτερικός χώρος και τα πέρασα μέσα από το iuni store. Το θέμα είναι ότι κάθε φορά που κάνω επανεκκίνηση μου βγάζει android upgrade σε 76 εφαρμογές. δεν ξέρω αν σας έχει τύχει edit: τελικά απενεργοποίησα το ART και τώρα είναι οκ Edited March 3, 2015 by aggelos74 Παράθεση OnePlus 3T LeTV X800 CN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotsirx Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 Δηλαδή το Google framework που περνούσε μέσα από το pico το πέρασες μέσω του iuni store και στο δέχτηκε; το ART έχω ενεργοποιημενο κι εγώ. Τώρα θα την κάνω. Δεν άλλαξε γλωσσα το privacy app? Μόνο γραφικά και φανφαρες άλλαξαν; κάτι τέτοια διάβαζα στο changelog όσο μπορεί να καταλάβει κανεις μέσω Google translate. Παράθεση Τόσα χρόνια βαρελάς, τέτοιον πάτο δεν ξανάδα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos74 Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 Ναι τα έχω όλα μεσω iuni store και δουλεύουν κανονικά εκτός από το Google+ που δεν μου το περνάει με τίποτα όπως και κάτι άλλες εφαρμογές που είχα γιατί λείπουν λέει κάτι relevant services. Δεν άλλαξε η γλώσσα αλλά νομίζω ότι άλλαξε το font. Περιμένω άποψη μήπως έκανα κάτι ανάποδα. Παράθεση OnePlus 3T LeTV X800 CN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotsirx Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 Έκανα το update, μου έβγαλε το ίδιο πρόβλημα, μπήκα στο iuni store να κατεβάσω τις εφαρμογές, κατέβασα το play services και το Google+, κολλούσε το play services και έβγαζε pop up συνεχόμενα, κατέβασα από το xda το minimal gapps που έχει framework κ contacts sync, εβαλα το Google search, δεν δούλευε τιποτε και τελικά ξαναπερασα την προηγούμενη έκδοση που δούλευε. Εσύ το framework πως το πέρασες; στο MIUI Shop έχει Google installer που περνάει και το framework. Στο iuni δεν βρήκα κάτι. Αν δεν έχει και ουσιωδεις διάφορες, θα περιμένω την επόμενη. Παράθεση Τόσα χρόνια βαρελάς, τέτοιον πάτο δεν ξανάδα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GODOS Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 Δηλαδη τα google services κσι playstore γινονται εγκατάσταση με κατέβασμα απο το μαρκετ της iuni; δεν χρειάζεται patch; περιμενω και τα επισημα handsfree της iuni. Λενε πολυ καλα λόγια και στην ποιότητα ηχου γιαυτα. Θα δειξει... Παράθεση Petrotech Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos74 Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 (edited) Αν γράψεις google installer κατεβάζεις το πρώτο αποτέλεσμα (ένα κουτάκι με το σήμα του play store). πατάς το κουμπάκι στη μέση και αφού κάνει μια αναζήτηση βγάζει μία κόκκινη οθόνη και πατάς το κουμπί κάτω. Αυτό εγκαθιστά το frame και το play store. Μετά κατεβάζεις ότι θέλεις. To ίδιο έχει και στο miui πάντως. edit: Βέβαια το μείον είναι οτι τα κατεβάζεις ένα ένα εσύ..κάτι google contacts, chrome bookmarks και τέτοια. κάτι το οποίο σε ταλαιπωρεί η αλήθεια είναι μέχρι να καταλάβεις τι είναι αυτό που λείπει κάθε φορά. Το google search δεν δούλευε ούτε σε μένα αλλά έκανα delete τις κάρτες και δούλεψε. Το mini πακέτο σου δούλεψε κανονικά; Αν είναι να περνάμε αυτό Για τα ακουστικά και εγώ άκουσα τα καλύτερα. Σκεφτόμουν και το power bank της αλλά λόγω οτι δεν μπορώ ψείρες ακουστικά δεν προχώρησα σε αυτά. Μάλλον θα πάω για τα xiaomi Edited March 4, 2015 by aggelos74 Παράθεση OnePlus 3T LeTV X800 CN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GODOS Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 Και καθε φορα θα πρέπει να περναμε ολα τα προγράμματα απο την αρχη; εσεις με ποιο τροπο τα περνατε κατευθείαν; Παράθεση Petrotech Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotsirx Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 Εγώ ένα ένα, χειροκίνητα. Με εκνευρίζει βέβαια ότι δεν σβήνει φακέλους και αρχεία από μέσα, παρά τα wipes που κάνω. Θεωρώ ότι σιγά σιγά μαζεύει σαβούρα από παλιές εφαρμογές. Έχω το Android maid βέβαια αλλά δεν ξέρω κατά πόσο κάνει δουλειά εκτός από τις cache. Παράθεση Τόσα χρόνια βαρελάς, τέτοιον πάτο δεν ξανάδα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GODOS Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 (edited) Αυτο δεν λέγεται update τότε . Reinstall ειναι.... Το αφηνω για την επόμενη ρομ :-p Edited March 4, 2015 by GODOS Παράθεση Petrotech Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos74 Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 με τα wipe δεν σβήνει φακέλους απο την "sdcard".πρέπει να κάνεις φορμάτ τελείως και να σβήσεις τα πάντα. Αυτός είναι ο λόγος που δεν μου πέρασε τα gapps γιατί είχε υπολείμματα απο τις εφαρμογές. Τώρα για backup εφαρμογών υπάρχει το mobogenie που με την εφαρμογή για pc κάνει backup στον υπολογιστή Παράθεση OnePlus 3T LeTV X800 CN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GODOS Δημ. March 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2015 (edited) Μολις δοκίμασα έναν Adblocker που δουλεψε αψογα στο κινητο. Αν θελετε να μην εχετε καμια διαφήμιση στις εφαρμογές και τα διάφορα ενοχλητικα μυνηματα που πετάγονται απλα περνατε αυτο το zip με τον cwm. Δεν πρόλαβα να το δοκιμασω για μεγάλο χρονικό διάστημα αλλα μέχρι στιγμής βλέπω ότι κάνει δουλεια http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=3158424&d=1423555415 Το πρόγραμμα λέγεται moab(Mother of add block) και ειναι με αναβάθμιση Φεβρουαρίου 2015 Edited March 7, 2015 by GODOS Παράθεση Petrotech Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos74 Δημ. March 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2015 Τον έβαλα και όντως μπλοκάρει τις περισσότερες διαφημίσεις. Έχετε βρει πως κάνουμε εξερχόμενη με απόκρυψη αριθμού; Παράθεση OnePlus 3T LeTV X800 CN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts