csfiatkos Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 (edited) Ίσως να έχω κάνει καποια ρυθμιση, αλλά χτες ήταν η δεύτερη φορά που συνέβη. Την πρώτη δεν έδωσα σημασία, ελπίζω απλά να έτυχε. Δυστυχώς το θέμα επιμένει, αν κάνω επανεκκίνηση μου βγάζει "device Id not valid" Και κατι αλλά τέτοια και δεν δουλεύει ως να βγει το πληκτρολόγιο για εισαγωγή πιν. Σήμερα πχ αυτό κράτησε 3 ωρες με συνεχείς επανεκκινησεις, flight mode on and off, κλπ κλπ κλπ. Τελικά σε κάποια φάση πάτησα κάτι στις επιλογές κλήσεων και (ίσως τυχαια) βγήκε το πληκτρολόγιο. Θα δοκιμάσω μια πειραγμενη ρομ της iuni. Θα δούμε. Edited November 8, 2015 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phildra Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 Έχω τη 5.10.20 δύο εβδομάδες. Όντως στην επανεκκίνηση δύο φορές δεν έβρισκε Sim. Δε μπορούσε να εκκινήσει κάποια υπηρεσία του συστήματος (a-core ή κάτι σχετικο). Με τερματισμό και άνοιγμα λυνόταν το πρόβλημα. Δεν έχω Pin, μπαίνει κατευθείαν. Επίσης δεν έβρισκε αμέσως 2-3 φορές mobile data. Κατά τα άλλα, πότε δεν έμεινα από μπαταρία κατά τη διάρκεια της ημέρας με συνεχή χρήση (GPS, mobile data, Google maps, viber, email, τηλεφωνία), ξεχνώ να διαγράψω τη μνήμη γιατί δε τη καταναλώνει όπως στις προηγούμενες εκδόσεις και το GPS που το χρησιμοποιώ σχεδόν κάθε μέρα, κλειδώνει ταχύτατα. Αυτη τη στιγμή είμαι στο εξωτερικό και έχω μια Sim από τοπικό πάροχο και μια Ελληνική (Wind). Σε γενικές γραμμές μπορώ να πω ότι δε με έχει "προδώσει". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
csfiatkos Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 (edited) Παρατήρησα πως όταν βγάζει το θέμα με τη σιμ, με την επανεκκίνηση πλέον δεν μου λύνεται το θέμα αλλά αν μπω στις ρυθμίσεις, installed apps και από εκεί στις ρυθμισεις phone, με πετάει στην οθόνη για το πιν. Οπότε έτσι το έχω λύσει, ως να βγει αναβαθμιση Τι νέ(κρ)α; Edited February 4, 2016 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phildra Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 Φαίνεται ότι είναι όλοι ευχαριστημένοι με την 5.10.20, ιδιαίτερα μετά τη λύση που έδωσες για την εκκίνηση των καρτών. Μάλλον περιμένουμε νέα από εσένα ίσως εξαιτίας της συμμετοχής σου στο xda. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
csfiatkos Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 (edited) Παντού σιωπή. Καμία κινητικότητα στον ορίζοντα. Μάλλον όλοι όλοι είναι ευχαριστημενοι, παγκοσμίως. Βγήκε νέα beta έκδοση της iuni rom. Ούτε ασχολούμαι. Θέλει έξτρα εγκατάσταση τα gapps, workaround για να δουλέψει το whatsapp, πολλη δουλεια γενικά. Miui και ξερό ψωμί. Η οποία επίσης έβγαλε νέα έκδοση αλλά δεν αλλάζουν και πολλά οπότε δεν ασχολήθηκα επίσης. Edited February 4, 2016 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos74 Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 Δεν αλλάζει τίποτα η καινούρια miui. Την έβαλα απλά για να ασχοληθώ. Αν βρω όρεξη ίσως να βάλω και την beta Παράθεση OnePlus 3T LeTV X800 CN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GODOS Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 Απίστευτο. Με το πρόγραμμα spirit 2 fm δουλεύει κανονικα το ραδιόφωνο! Χωρις ίντερνετ χωρις κεραια καν! Το ξερατε αυτό;;; Παράθεση Petrotech Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
csfiatkos Δημ. December 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2015 Δεν είχα βρει καλή εφαρμογή ως να διαβάσω το ποστ για το App αυτό, κάποια στιγμή που το δοκίμασα έπαιζε αλλά δεν το έψαξα πολύ. Μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos74 Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 (edited) άντε επιτέλους γιατί με τα online είμαστε. Πάει για δοκιμή. Από το xda την κατέβασες; Πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση; γιατι μόνο παράσιτα ακούω (αν είναι αυτή η εφαρμογή που κατέβασα http://forum.xda-developers.com/apps/spirit-fm/app-spirit2-free-source-real-fm-radio-t2951455 ) Edited December 7, 2015 by aggelos74 Παράθεση OnePlus 3T LeTV X800 CN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
csfiatkos Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 Petition για να γίνει open source το λογισμικό http://www.ipetitions.com/petition/a-formal-appeal-of-the-smartphone-owners-iuni-u3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GODOS Δημ. January 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2016 (edited) Έχουμε νεα rom! 6.1.7!!!! Δεν βρισκω link για κατέβασμα. Ας στείλει το link οποος βρει τπτ Edited January 7, 2016 by GODOS Παράθεση Petrotech Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos74 Δημ. January 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2016 Έχουμε νεα rom! 6.1.7!!!! Δεν βρισκω link για κατέβασμα. Ας στείλει το link οποος βρει τπτ Για δοκίμασε http://pan.baidu.com/s/1skqNLHr Παράθεση OnePlus 3T LeTV X800 CN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GODOS Δημ. January 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2016 (edited) Ζηταει login και δεν έβγαλα ακρη Ok. Κατεβηκε η rom. Την εκανα εγκατάσταση χωρις wipeκαι erase data. Ολα τα κρατησε και οπως φαίνεται δουλεύει αψογα και πιο ομαλα απο την προηγούμενη. Μονο η κσμερα του iuni δρν φορτώνει ίσως φταίει που δεν εκανα γενικο format εξαρχής Μεγαλη βελτίωση στην μπαταρία με την 6.1.7!!εστρωσε και η καμερα που κολλούσε. Μαλλον χρειαζοταν δυο επανεκκινησεις για να στρωσουν τα παντα Edited February 4, 2016 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Petrotech Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phildra Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 (edited) Ποια rom είχες πριν? Γιατί έχω την 5.10.20 πολύ καιρό χωρίς προβλήματα. Εχει κινέζικες εφαρμογές? Αλλάζει κάτι ουσιαστικό? Edited January 10, 2016 by phildra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GODOS Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 Και εγω την 5.10.20 ειχα. Βελτίωση μπαταρίας προσεξα και εχουν περαστει μερικες Κινεζικες εφαρμογές. Και λιγο ομαλοτερη κυληση στα μενου. Παράθεση Petrotech Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
csfiatkos Δημ. January 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2016 Βγήκε κι άλλη έκδοση, διαβασα. 20160113. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GODOS Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 Βγηκε καινούρια γιτι η προηγούμενη εχει πολλα κολληματα μεωτα Google apps. Εχω αγανακτησει. Και πολλά παγωματα σε εφαρμογές. Για να δουμε και την καινούρια... Παράθεση Petrotech Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GODOS Δημ. February 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2016 Έχουμε και ακόμη μια νεα εκδοση miui 7 rom 6.2.4 ανεβασμενη στις 4-2-2016 Παράθεση Petrotech Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
radicalx Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Καλησπέρα, αν πάρω το κινητό από το banggood ή το geekbuying θα έχω πρόβλημα με την multilanguage rom που περνάνε? Γενικά αξίζει το κινητό ή υπάρχουν καλύτερα σε αυτά τα λεφτά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos74 Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Καλησπέρα, αν πάρω το κινητό από το banggood ή το geekbuying θα έχω πρόβλημα με την multilanguage rom που περνάνε? Γενικά αξίζει το κινητό ή υπάρχουν καλύτερα σε αυτά τα λεφτά; Θα σου πρότεινα να δεις κάτι άλλο. Δεν υπάρχει multilanguage rom και αυτή που βάζουν βγάζει προβλήματα. Πολύ καλό κινητό αλλά δεν έκανε για την Ευρώπη. Επίσης δεν θα πάρει αναβάθμιση στο android. Εγώ εδώ και κάποιο καιρό έχω το LeEco (Letv) x800. Παράθεση OnePlus 3T LeTV X800 CN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
radicalx Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Θα σου πρότεινα να δεις κάτι άλλο. Δεν υπάρχει multilanguage rom και αυτή που βάζουν βγάζει προβλήματα. Πολύ καλό κινητό αλλά δεν έκανε για την Ευρώπη. Επίσης δεν θα πάρει αναβάθμιση στο android. Εγώ εδώ και κάποιο καιρό έχω το LeEco (Letv) x800. Ευχαριστώ για την απάντηση, θα στραφω σε redmi note 3 pro ή σε meizu mx5 μάλλον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GODOS Δημ. April 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2016 Έχουμε νεα rom miui 6.4.10! Η 6.2.24 που δουλευω εδω και ενα μήνα λειτουργεί σε ολα αψογα. Δεν υπάρχουν καθολου προβλήματα οπως αναφέρετε. Ειναι και multilanguage αλλα δεν έχει ελληνικά δυστυχώς Παράθεση Petrotech Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GODOS Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 Αν εχετε ενα συνεχομενο σφαλμα που να γραφει κατι για whetstone να περασετε ενα patch που κυκλοφόρησε και ολα θα λειτουργουν αψογα. Αυτη η τελευταία ρομ ειδικά είναι απίστευτη Παράθεση Petrotech Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos74 Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 μήπως έχεις link απο τα gapps που έχεις; Παράθεση OnePlus 3T LeTV X800 CN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GODOS Δημ. April 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2016 Την miui τρεχω απι εδω: ----- προσθήκη μηνύματος 94 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Την miui τρεχω απο εδω: http:// https://onedrive.live.com/?authkey=%21AHZYiCQN4%5FxL3Sc&id=E43D3903B25FDE38%21447&cid=E43D3903B25FDE38 Παράθεση Petrotech Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts