Jump to content

Meizu MX4

pik.
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά καλή σαρακοστή. Πολύ καλό σάιτ για πληροφορίες είναι το "http://blog.meizu.it/" έχει πολλές πληροφορίες γιά ότι έχει να κανει με την meizu. Απλά κάντε translate με chrome.

• Απαντήσεις 5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

:lol: Οι ρυθμίσεις ειναι μια χαρα απλα επελεξε κάποια

Να'σαι καλα φιλε! Με εσωσες! :) Αναθεμα με τα κρυμμενα τους κουτακια :X

Proud HTC User!

Να'σαι καλα φιλε! Με εσωσες! :) Αναθεμα με τα κρυμμενα τους κουτακια :X

το ιδιο προβλημα ειχα κι εγω μονο που δεν το εσπασα απο τα νευρα μου...ο σαμ ηταν εδω ..χαχαχαχ:lol:

meizu mx4 32 GB white....

meizu mx5 32 GB white

Xiaomi mi note 4 64gb

το ιδιο προβλημα ειχα κι εγω μονο που δεν το εσπασα απο τα νευρα μου...ο σαμ ηταν εδω ..χαχαχαχ:lol:

Χαχαχαχχαχα και εγώ είχα κάνει 2~3 μέρες να το βρω!! Μεγάλο Fail. Ας μπει πρώτο ποστ γιατί το έχουν πολλοί το θέμα και τυχαίνει να το βλέπω πρώτος χαχαχαχαχ μη σπάσεις τίποτα όλα φτιάχνουν :p

Καλημερα σε οποιο site παω να σερφαρω ,με τον browser του κινητου μου λεει * αδυναμια δημιουργιας ασφαλους συνδεσης* ενω σερφαρω κανονικα μου βγαχει αυτο τι να φταει ξερει καποιος;;aπο σημερα σημερα το πρωι μου το κανει αυτο..

meizu mx4 32 GB white....

meizu mx5 32 GB white

Xiaomi mi note 4 64gb

ερχεται και το ubuntu

http://www.gizchina.com/2015/02/26/meizu-teaser-confirms-ubuntu-mx4-at-mwc/

μαζι με το 5.0.

αν το κανουν dual boot θα μιλαμε για κορυφαια επιλογη

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Μη κάνετε όνειρα. Αυτά κάνει η meizu και με ξενερωνει. Δε παίζει να πάρουμε Ubuntu χωρίς να πληρώσουμε καινούργια συσκευή. Αυτά είναι που μου τη δίνουν...!και με το yunos τα ίδια... Μακάρι να ασχοληθεί κάνας σοβαρός και μεγάλος developer να βρει καμια λυση.

Παιδιά έχει κανένας καμιά smart θήκη με παραθυράκι; Εχω πάρει μια η οποία ήρθε σήμερα αλλά δυστυχώς δεν είναι smart καθώς έχει τζαμάκι μπροστά. Αν κάποιος έχει ας την παραθέσει εδώ για να μην κάνω καμιά αγορά και βρεθώ πάλι προ εκπλήξεων. Αυτή που πήρα είναι όμορφη και αληθινό δέρμα αλλά καθόλου βολική σε σχέση με την mofi που φορούσα τόσο καιρό.

Edit: Αυτήν εδώ έχω πάρει, λέει ότι είναι S-view αλλά με αυτήν την θήκη μόνο S-view δεν βλέπω. Βάζοντας την παλιά μου θήκη το s-view ενεργοποιείται κανονικά αλλά η παλιά θήκη δεν έχει παραθυράκι. Αυτό λοιπόν σημαίνει ότι Α.) έχει πρόβλημα η νέα θήκη Β.) Πρέπει να ενεργοποιήσω ή να ρυθμίσω διαφορετικά το S-view Γ.) Οτι απλά είναι μούφα διαφήμιση ότι είναι s-view θήκη και το τζαμάκι υπάρχει απλά για το ****το και τζάμπα τα 10 ευρώ που έδωσα.

http://www.ebay.com.au/itm/Doormoon-Stand-Smart-S-View-Genuine-Leather-Flip-Case-Cover-for-Meizu-MX4-/221673272339

Edited by donkyxotis

Γιατί δεν πήρες καμία nillkin που την έχουν όλα τα κινεζομαγαζα?

εδώ μπορείς να τη δεις μαζί με κάποιες άλλες βέβαια...

Edit: στο 10:38 την δείχνει για να μην ψάχνεις.

Edited by iobelika

Ελα μου ντε, έψαχνα μια που να είναι πραγματικό δέρμα γι αυτό. Από εδώ και πέρα μόνο γνωστές μάρκες. Αυτή μου φαίνεται ότι με κορόιδεψε για τα καλά. Θα μου πεις δεν είναι και κανένα σπουδαίο ποσό τα 10 ευρώ αλλά ρε φίλε γιατί; Πλήρωσα κάτι που στο κάτω κάτω διαφημίζεται ότι το κάνει και τελικά δεν το κάνει. Ετσι όπως είναι δουλειά δεν κάνει γιατί το τηλέφωνο δεν έχει wake up screen. Πρέπει εγώ να την ανάψω και εγώ να την κλείσω για να μπορέσω να κλείσω και τη θήκη.

Σπάστηκα τώρα γιατί τη φόρεσα ζήτημα 2 ώρες, έφαγα πόσο χρόνο ψάχνοντας μην έκανα εγώ ******* και τελικά την έβγαλα και την πέταξα στην άκρη και ξαναφόρεσα την mofi που φορούσα που παραθυράκι μπορεί να μην έχει αλλά smart σίγουρα είναι. Η πλάκα στο MX4 είναι ότι δεν χρειάζεσαι τσιπάκια και βλακίες για να λειτουργήσει το S-View μιας και λειτουργεί προφανώς με το proximity sensor της θήκης. Θα πειράξω λίγο το proximity sensor μέσα από τα settings να δω μπας και καταφέρω τίποτα και θα αναφέρω πάλι.

Edit: Καμιά σωτηρία. Απλά η θήκη είναι της πλάκας σε ότι αφορά την εργονομία γιατί σχεδιαστικά και ποιοτικά είναι πολύ καλή. Τέλος πάντων παράγγειλα της Nilkin τώρα στα 7 ευρώ και ταυτόχρονα ζήτησα τα λεφτά μου πίσω από τον πωλητή της μούφα θήκης. Αν προταθεί να μου προσφέρει κάτι άλλο στη θέση της θήκης αντί για τα λεφτά μου θα τσιμπήσω 3 πίσω καπάκια για το τηλέφωνο.

Edited by donkyxotis

Εμ, έλα που αυτές οι ρημάδες οι θήκες δε δουλεύουν με το proximity! Τη πάτησα με ένα thl t11 για να βάλω μυαλό. Ακριβώς το ίδιο με εσένα. Να φανταστείς έκανα πειράματα με τη παλιά θήκη να δω ποιο είναι το σημείο που όταν φτάνει κοντά στο κινητό σβήνει και ανάβει η οθόνη. Και τελικός έκοψα με ψαλίδι τι σημείο εκείνο (κάπου στη μέση να φανταστείς) και το κόλλησα με logo στην άλλη :p φοβερή πατέντα χαχαχαχαχχααχχ πρέπει να δουλεύουν με το μαγνήτη αυτές δεν εξηγείται αλλιώς, είχα τρελαθεί, δοκίμασε να τη βάλεις ανάποδα στην οθόνη και θα δεις πως ούτε έτσι δουλεύει. Χαχαχαχαχ

http://www.aliexpress.com/item/Meizu-MX4-leather-Case-Cover-Pouch-NILLKIN-Sparkle-Leather-Case-for-MX4-with-window-PU-PC/32219652172.html

Υπερπροσφορα μου φαινεται. Μαζι με 2 δωρακια 5.15 €.

Θελει κανεις να παρω 2, να μας βγει 4.63 € στον καθενα? :D

Ειμαι Πατρα-Αθηνα.

http://www.aliexpress.com/item/Meizu-MX4-leather-Case-Cover-Pouch-NILLKIN-Sparkle-Leather-Case-for-MX4-with-window-PU-PC/32219652172.html

Υπερπροσφορα μου φαινεται. Μαζι με 2 δωρακια 5.15 €.

Θελει κανεις να παρω 2, να μας βγει 4.63 € στον καθενα? :D

Ειμαι Πατρα-Αθηνα.

Και να φανταστείς ακριβώς την ίδια παράγγειλα στο e-bay με 7 ευρώ και χωρίς τα καλούδια που προσφέρει εδώ αυτός ο πωλητής. Το ζήτημα όμως είναι αν είναι αξιόπιστος να ακυρώσω τώρα την παραγγελία μου και να πάρω από αυτόν! Δυστυχώς όμως δεν είμαι Ελλάδα για να μοιράσουμε το κόστος :P

Και να φανταστείς ακριβώς την ίδια παράγγειλα στο e-bay με 7 ευρώ και χωρίς τα καλούδια που προσφέρει εδώ αυτός ο πωλητής. Το ζήτημα όμως είναι αν είναι αξιόπιστος να ακυρώσω τώρα την παραγγελία μου και να πάρω από αυτόν! Δυστυχώς όμως δεν είμαι Ελλάδα για να μοιράσουμε το κόστος :P

97.3% βλεπω, με πολλες αξιολογισεις.

Not bad.

Εμ, έλα που αυτές οι ρημάδες οι θήκες δε δουλεύουν με το proximity! Τη πάτησα με ένα thl t11 για να βάλω μυαλό. Ακριβώς το ίδιο με εσένα. Να φανταστείς έκανα πειράματα με τη παλιά θήκη να δω ποιο είναι το σημείο που όταν φτάνει κοντά στο κινητό σβήνει και ανάβει η οθόνη. Και τελικός έκοψα με ψαλίδι τι σημείο εκείνο (κάπου στη μέση να φανταστείς) και το κόλλησα με logo στην άλλη :p φοβερή πατέντα χαχαχαχαχχααχχ πρέπει να δουλεύουν με το μαγνήτη αυτές δεν εξηγείται αλλιώς, είχα τρελαθεί, δοκίμασε να τη βάλεις ανάποδα στην οθόνη και θα δεις πως ούτε έτσι δουλεύει. Χαχαχαχαχ

Ελανα το εξής πείραμα. Φόρεσα την χαλασμένη θήκη και πάλι και με το μπροστινό cover της προηγούμενης θήκης μου απλά σκέπασα την οθόνη να δω τι θα γίνει. Ε δούλεψε!!! Το S-view επίσης ταιριάζει τέλεια πάνω στο τζαμάκι της χαλασμένης θήκης. Αρα αποκλείεται να δουλεύουν με μαγνήτες εκτός και αν έχουν κάποια επίστρωση εσωτερικά που δεν το πιστεύω. Η δική μου υπόθεση είναι ότι δουλεύει σε συνδυασμό proximity + light sensor για να λειτουργήσει το s-view.

Σε κάθε περίπτωση ο πωλητής μου επέστρεψε τα λεφτά έπειτα από επικοινωνία για την χαλασμένη θήκη και όλα εντάξει. Σε αναμονή για την nilkin η οποία μάλλον είναι και η καλύτερη θήκη που μπορείς να πάρεις για το τηλέφωνο.

Ελανα το εξής πείραμα. Φόρεσα την χαλασμένη θήκη και πάλι και με το μπροστινό cover της προηγούμενης θήκης μου απλά σκέπασα την οθόνη να δω τι θα γίνει. Ε δούλεψε!!! Το S-view επίσης ταιριάζει τέλεια πάνω στο τζαμάκι της χαλασμένης θήκης. Αρα αποκλείεται να δουλεύουν με μαγνήτες εκτός και αν έχουν κάποια επίστρωση εσωτερικά που δεν το πιστεύω. Η δική μου υπόθεση είναι ότι δουλεύει σε συνδυασμό proximity + light sensor για να λειτουργήσει το s-view.

Σε κάθε περίπτωση ο πωλητής μου επέστρεψε τα λεφτά έπειτα από επικοινωνία για την χαλασμένη θήκη και όλα εντάξει. Σε αναμονή για την nilkin η οποία μάλλον είναι και η καλύτερη θήκη που μπορείς να πάρεις για το τηλέφωνο.

είναι φανερό λοιπόν οτι δουλεύει με μαγνήτη,κάτι που ξεχάσαν να βάλουν στην καινούργια που πήρες,αν δούλευε με το proximity + light sensor βάζοντας το χέρι στους αισθητήρες θα είχες την ίδια συμπεριφορά με την θήκη

είναι φανερό λοιπόν οτι δουλεύει με μαγνήτη,κάτι που ξεχάσαν να βάλουν στην καινούργια που πήρες,αν δούλευε με το proximity + light sensor βάζοντας το χέρι στους αισθητήρες θα είχες την ίδια συμπεριφορά με την θήκη

Τώρα που το λες πρέπει να έχεις δίκιο. Κάποιος μαγνήτης πρέπει να είναι μέσα στη θήκη σε κάποιο κρυφό σημείο το οποίο ερεθίζει τη συσκευή για να μπει σε s-view mode. Η LG και η Samsung χρησιμοποιούν τσιπάκι και αλλάζεις το πίσω καπάκι για να λειτουργήσει αυτό το mode αλλά στο MX 4 δουλεύει έτσι "χύμα". Αρα λοιπόν είναι πιθανόν απλά στην θήκη που μου έτυχε να είναι σφάλμα στην παραγωγή και να μην μπήκε αυτός ο μαγνήτης και να είναι προβληματική η μονάδα και όχι ολόκληρη η σειρά. Οπως και να έχει όμως από εδώ και πέρα μόνο μάρκες γνωστές και ποιότητας και τέρμα με το λαχείο.

επειδη αγορασα μια θηκη SENA,

πουλαω την bugatti μου μαζι δωρο με 6 απλες ζελατινες για την οθονη.

Η Bugatti ειναι αυτη

http://www.bugatti-mobilecases.de/handytaschen-geraetespezifisch_slimfit_821.html

αν καποιος ενδιαφερεται PM

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Τώρα που το λες πρέπει να έχεις δίκιο. Κάποιος μαγνήτης πρέπει να είναι μέσα στη θήκη σε κάποιο κρυφό σημείο το οποίο ερεθίζει τη συσκευή για να μπει σε s-view mode. Η LG και η Samsung χρησιμοποιούν τσιπάκι και αλλάζεις το πίσω καπάκι για να λειτουργήσει αυτό το mode αλλά στο MX 4 δουλεύει έτσι "χύμα". Αρα λοιπόν είναι πιθανόν απλά στην θήκη που μου έτυχε να είναι σφάλμα στην παραγωγή και να μην μπήκε αυτός ο μαγνήτης και να είναι προβληματική η μονάδα και όχι ολόκληρη η σειρά. Οπως και να έχει όμως από εδώ και πέρα μόνο μάρκες γνωστές και ποιότητας και τέρμα με το λαχείο.

δεν ξέρω τι κάνει η samsung αλλά η lg μαγνήτη χρησιμοποιεί και αυτή και το οτι αλλάζεις καπάκι δεν έχει να κάνει με αυτό το mode

Παιδια καλησπέρα , μια ερωτησουλα ,Themes εχει στην Flyme ?
giphy.gif

καποιο ευρωπαικο site για την αγορα του κινητου υπαρχει;;εμπιστο παντα γτ απο κινα με την αναμονη δε γινεται...

http://www.amazon.fr/Meizu-MX4-Smartphone-d%C3%A9bloqu%C3%A9-Ecran/dp/B00QLPCFHE/ref=sr_1_4?ie=UTF8&qid=1425059379&sr=8-4&keywords=mx4+meizu