chris946 Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 Εγώ ποιο πρόγραμμα να πιστέψω; Βάση λογικής να πιστέψεις το ίντερναλ εγώ τουλάχιστον από εκεί το βλέπω. μου κρασαρει το κλικ μάστερ με την 4.1.3 μόλις σκάναρω για εκκαθάριση κάνει restart Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikiapo Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 Εκανα και εγω την αναβαθμιση ολα καλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. December 10, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 παιδια εχω ενα θεμα με το κινητο.....το παρελαβα εχτες αλλα εχει την υ εκδοση και εχς θεμα με τις εφαρμογεσ τα στορε ολα.....αργει να κατεβασει και πολλες εφαρμογες δεν τις ανοιγει φταιει η ρομ π ειναι κινεζικη??τι κανω πως αλλαζω να παω στην Α ρομ ....πειτε και την διαδικασια αν γινετε να περασεις στην 4.1.3Α και ολα θα φτιαξουν την εβαλα χθες το πρωι στον συναδελφο που εχει το τηλεφωνο μου,και μου ειπε η μπαταρια ειναι σαφως ανωτερη! Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xasta11 Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 ναι εεε πως το κανω αυτο μπορεις να μ εξηγησεις γτ δεν ειμαι και πολυ καλος σε αυτα?? Παράθεση Apple :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sam28 Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 ναι εεε πως το κανω αυτο μπορεις να μ εξηγησεις γτ δεν ειμαι και πολυ καλος σε αυτα?? Έχει φτιάξει οδηγό ο άνθρωπος. Πρωτο ποστ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 Guys, μία μόνο ερώτηση, ή μάλλον άντε 2:p - Πόσο κρατάει η μπαταρία με heavy use. - Το γκριζο, φαίνονται πολύ οι δαχτυλιές?.. Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sam28 Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 Guys, μία μόνο ερώτηση, ή μάλλον άντε 2:p - Πόσο κρατάει η μπαταρία με heavy use. - Το γκριζο, φαίνονται πολύ οι δαχτυλιές?.. Το πρόβλημα είναι στο stand by. Όσο περισσότερο το έχεις στο χέρι τόσο περισσότερη ώρα οθόνη βγάζει. Αυτό εχω παρατηρήσει που το ξέχασα και όλο το βράδυ με ένα βίντεο αναμενη την οθόνη και έβγαλα 8 ώρες οθόνης. Με heavy usage 3,4 ώρες οθόνης σε μια φόρτιση υπολογισε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xasta11 Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 σε ποια παιδια σελιδα με βοηθατε ιγο? Παράθεση Apple :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trikalos Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 Καλησπέρα παιδιά, βάζοντας το handcent sms σαν κύριο πρόγραμμα για μηνύματα δεν μπορώ να δεχτώ μηνύματα, όταν επαναφέρω το μαμά δέχομαι κανονικά. Ξέρετε τι μπορώ να κάνω έτσι ώστε να δουλεύει το handcent sms σαν κύριο πρόγραμμα μηνυμάτων και να λαμβάνω κανονικά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redribo Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 Παιδια απο που μπορω να παραγγειλω χωρις να εχω φοβο για τελωνειο και να ερθει και γρηγορα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 40 δευτερόλεπτα για να ανοίξει όταν είναι κλειστό δεν είναι πολλά?? ναι πολλα ειναι κανονικα κανει 20 Παράθεση Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xasta11 Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 παιδια απλα στειλτε μ την σελιδα με το ποστ να δω και απο που μπορς να κατεβασω την εκδοση 4.1.3Α Παράθεση Apple :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 παιδια απλα στειλτε μ την σελιδα με το ποστ να δω και απο που μπορς να κατεβασω την εκδοση 4.1.3Α http://meizufans.eu/forum/thread-flyme-os-4-1-3a-test-firmware http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5699553#post5699553 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Saleakos Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 Guys, μία μόνο ερώτηση, ή μάλλον άντε 2:p - Πόσο κρατάει η μπαταρία με heavy use. - Το γκριζο, φαίνονται πολύ οι δαχτυλιές?.. δυσκολα θα βγαλεις την μερα με πολυ χρηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
donkyxotis Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 Το πρόβλημα είναι στο stand by. Όσο περισσότερο το έχεις στο χέρι τόσο περισσότερη ώρα οθόνη βγάζει. Αυτό εχω παρατηρήσει που το ξέχασα και όλο το βράδυ με ένα βίντεο αναμενη την οθόνη και έβγαλα 8 ώρες οθόνης. Με heavy usage 3,4 ώρες οθόνης σε μια φόρτιση υπολογισε Το standby έφτιαξε αρκετά με το τελευταίο update. Δοκιμασμένο σήμερα. Εβγαλα το τηλέφωνο από τη φόρτιση στις πέντε το πρωί, επέστρεψα τώρα στο σπίτι και το τηλέφωνο έκανε μια κάποια χρήση αλλά όχι πολύ βαριά. Επειτα από τόσες ώρες βρίσκομαι στο 82%. Καθόλου άσχημα θα έλεγα αλλά υπάρχουν ακόμα περιθώρια αρκετής βελτίωσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sam28 Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 Το standby έφτιαξε αρκετά με το τελευταίο update. Δοκιμασμένο σήμερα. Εβγαλα το τηλέφωνο από τη φόρτιση στις πέντε το πρωί, επέστρεψα τώρα στο σπίτι και το τηλέφωνο έκανε μια κάποια χρήση αλλά όχι πολύ βαριά. Επειτα από τόσες ώρες βρίσκομαι στο 82%. Καθόλου άσχημα θα έλεγα αλλά υπάρχουν ακόμα περιθώρια αρκετής βελτίωσης. Έλεγα και εγώ...ειναι...δεν ειναι η ιδεα μου.... :lol: και ΝΑΙ !!! και εμένα μου φαίνεται πως ασχολήθηκαν με τη μπαταριά επιτελούς... το κινητό έχει τα φοντα σε λίγο καιρό να ειναι ενα πραγματικό υπεροπλο χωρίς μειονεκτήματα... αντε να βγει καμια stable 4.1.χ να γίνει πανικός... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris946 Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 Το πρόβλημα είναι στο stand by. Όσο περισσότερο το έχεις στο χέρι τόσο περισσότερη ώρα οθόνη βγάζει. Αυτό εχω παρατηρήσει που το ξέχασα και όλο το βράδυ με ένα βίντεο αναμενη την οθόνη και έβγαλα 8 ώρες οθόνης. Με heavy usage 3,4 ώρες οθόνης σε μια φόρτιση υπολογισε εχω το γκρι και δεν εχει ιδιαιτερες δακτυλιες αλλα ουτος συ αλλος θα το εχεις μια θηκουλα. ειναι σαν να εχεις μια καλη γκομενα και να την κυκλοφορεις γυμνη... μπαταρια ισχυει ακριβως οτι λενε ολοι . εγω μεχρι στιγμης δεν εχω δει καμια ιδιαιτερη διαφορα απο τη 4.0.2u ποθ ειχα στην αρχη με την 4.1.3Α που εχω τωρα (μπαταρια). μεγιστο οθονη μεχρι στιγμης 5 μιση αλλα μια φορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redribo Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 Παιδια απο που μπορω να παραγγειλω χωρις να εχω φοβο για τελωνειο και να ερθει και γρηγορα? Με το θεμα τις εγγυησης τι γινεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris946 Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 Παιδια απο που μπορω να παραγγειλω χωρις να εχω φοβο για τελωνειο και να ερθει και γρηγορα? Με το θεμα τις εγγυησης τι γινεται? κοιταξε εγω οτι εχω παρει απο aliexpess που ειναι καμια 35 παραγγελιες και μεγαλα ποσα δεν εχω πληρωσει ποτε αρκει η αποστολη να ειναι μεσω post και οχι κουριερ dhl κτλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Avadonmod Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 Καλησπέρα, ξέρει κάποιος πως μπορώ να δω αν έχω κάνει καταλάθος φραγή κάποιον αριθμό? έχω ψάξει όλο το menu και δεν βρήκα κάτι συγκεκριμένο.. υπάρχει ένας αριθμός που όποτε με παιρνει τηλέφωνο του λέει πως είμαι κατειλημμένος ή κάτι τέτοιο.. ΄ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vip3r Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 Παιδιά υπενθυμίζω ότι ψάχνω meizu mx4 Gray 32αρι Ευρωπαϊκό....είτε μετρητά είτε ανταλλαγή... Όποιος πουλάει η ξέρει κάποιον που να το δίνει ας ενημερώσει.... Παράθεση •Current: Apple iPhone 11 Pro Max (Space Grey) ___________________Notable History___________________ [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metalergr Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 Παιδια απο που μπορω να παραγγειλω χωρις να εχω φοβο για τελωνειο και να ερθει και γρηγορα? Από gearbest με ενημέρωσαν οτι για το grey, 32GB, international έκδοση υπάρχει κουπόνι προσφοράς : MX4GREYHF με το οποίο η τιμή βγαίνει στα $389. Θα σου πρότεινα να επικοινωνήσεις μαζί τους για διαθεσιμότητα και χρόνο αποστολής επειδή μου είπαν οτι έχουν 100 κομμάτια αλλά σε κάποιο άλλο τηλέφωνο που είχαν σε προσφορά υπήρχε θέμα με τις παραδώσεις . http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_73151.html Παράθεση Δύο πράγματα σ' αυτή την ζωή δεν έχουν τέλος, το σύμπαν και η ηλιθιότητα των ανθρώπων αν και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα βέβαιος. Α.Einstein Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VASKIR Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 (edited) Επιτέλους παρέλαβα και εγώ! Πολύ καλές εντυπώσεις , άριστη ποιότητα , design , οθόνη κλπ. Ηρθε με 4.0.4.U και πέρασα πανεύκολα την 4.1.3Α καθώς και google apps (σύμφωνα με τον οδηγό που υπάρχει εδώ) Κατέβασα τις εφαρμογές που χρησιμοποιώ όλα καλά εκτός απο το google maps που δεν βρίσκει αυτόματα την τοποθεσία μου. edit:τελικά καμία εφαρμογή καιρου ή άλλες δεν μπορούν να κάνουν αυτόματη έυρεση τοποθεσίας... edit 2 : τελικά μετά απο επανεκκίνηση μου έβγαλε μήνυμα της google για να επιτρέπεται η αυτόματη εύρεση τοποθεσίας κλπ. οπότε όλα άψογα μέχρι στιγμής!!! Edited December 12, 2014 by VASKIR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trikalos Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 Παιδιά σε εφαρμογές που η ανάλυση τους δεν μας επιτρέπει να βλέπουμε την κάτω μπάρα με το κουμπί πίσω, υπαρχή τρόπος να το εμφανίσουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vip3r Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 Από gearbest με ενημέρωσαν οτι για το grey, 32GB, international έκδοση υπάρχει κουπόνι προσφοράς : MX4GREYHF με το οποίο η τιμή βγαίνει στα $389. Θα σου πρότεινα να επικοινωνήσεις μαζί τους για διαθεσιμότητα και χρόνο αποστολής επειδή μου είπαν οτι έχουν 100 κομμάτια αλλά σε κάποιο άλλο τηλέφωνο που είχαν σε προσφορά υπήρχε θέμα με τις παραδώσεις . http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_73151.html Φίλε μου πως ξέρουμε ότι είναι η international έκδοση??? Δεν το είδα πουθενά... Θυμάμαι ο pik. Που είχε δώσει ένα ιταλικό site το έλεγε.... Παράθεση •Current: Apple iPhone 11 Pro Max (Space Grey) ___________________Notable History___________________ [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts