Jump to content

Meizu MX4

pik.
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλησπερα έχω το mx4 με flyme 6.1.0.0 και ενώ έχει 80% μπαταρία σβήνει και όταν το ανοίξω μου δείχνει 12% χωρίς να το χρησιμοποιώ πολύ υπάρχει κάποια λύση Πριν βάλω την νέα έκδοση δεν είχα πρόβλημα Edited by Teris207
Πριν βάλω την νέα έκδοση δεν είχα πρόβλημα

• Απαντήσεις 5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Και σε μενα δεν εχει καλη διαχειριση οταν παει 17% ξαφνικα σβηνει άπο μπαταρια.Με την προηγουμενη εκδοση αυτα δεν τα εκανε.

Είμαι με την 6.1.0.1Α κ δεν έχω αντιμετωπίσει κάτι τέτοιο.Μου έχει βγάλει αναβάθμιση για την 6.2.0.0. Κινέζικη ή global έχετε;

Καλησπέρα μήπως ξέρει κάποιος πια έκδοση flyme πρέπει να βάλω για να γυρίσω πίσω απο την 6.1.0.0 G γιατί δεν παλεύεται με τίποτα Edited by Teris207

Έχω την εντύπωση πως η κινέζικη έκδοση είναι καλύτερη.Global είχα out of the box αλλά την άλλαξα.

• 2 weeks later...
Σκεφτομαι να αλλαξω μπαταρια κανενας που να εχει αλλαξει μπαταρια υπαρχει;κανενα λινκ στο ebay ή στο aliexpress; με.αξιοπιστες μπαταριες;

• 3 weeks later...
φιλε και μενα το κινητο εαν δεν ηταν στη φορτιση, εκλεινε σε ενα λεπτο κυριολεκτικα. μολις αλλαξα μπαταρια που την πηρα απο σκρουτζομαγαζο.μου ηρθε ιδια ακριβως με μαμα, sony γραφει...για αλλαγη μπαταριας ψαξε στο youtube,ειναι πολυ ευκολο. μεχρι στιγμης ολα καλα. θα φανει τις επομενες μερες. εκει που ημουν προετοιμασμενος να αποχωριστω το αγαπημενο μου κινητακι τωρα ελπιζω να ζησει

• 2 weeks later...

καποια ιδεα παιδια?φορεσα καινουργια μπαταρια σημερα,απο τις 5 το απογευμα φορτιζει,εφτασε στο 72% και εχει μεινει εκει....

τι να κανω?βοηθειαααα

καποια ιδεα παιδια?φορεσα καινουργια μπαταρια σημερα,απο τις 5 το απογευμα φορτιζει,εφτασε στο 72% και εχει μεινει εκει....

τι να κανω?βοηθειαααα

Μπορεί απλά να έτυχε. Αυτό που θα έκανα εγώ είναι: θα το χρησιμοποιούσα έως ότου φτάσει πολύ χαμηλά ( 4 - 5% ), μετά θα το απενεργοποιούσα, και μετά θα το έβαζα στη φόρτιση!

τι να κανω?βοηθειαααα

μαλλον δε σωζετε το κινητο,το πρωι ειχε κλεισει απο μπαταρια,τωρα που το ξαναβαλα να φορίσει πάει πολύυυυυυυ αργα,30% μετά απο 4 ωρες στο ρευμα

Εφοσων το προβλημα ειναι στην μπαταρια αλλαζεις μπαταρια.Δοκιμασε επαναφορα εργ,ρυθμισεων.

Εφοσων το προβλημα ειναι στην μπαταρια αλλαζεις μπαταρια.Δοκιμασε επαναφορα εργ,ρυθμισεων.

καινουργια μπαταρια,εκανα και επαναφορα...φορτιζει πολυυυυυυυ αργα,μετα απο 6ωρες με τον δικο του φορτιστη ειναι στο 70

καινουργια μπαταρια,εκανα και επαναφορα...φορτιζει πολυυυυυυυ αργα,μετα απο 6ωρες με τον δικο του φορτιστη ειναι στο 70

Αν δεν φτιάξει στην πορεία, τότε πιθανώς να έχει πρόβλημα το κινητό ή η μπαταρία που αγόρασες. Η μπαταρία είναι original ?

Από που την παρήγγειλες;Κ γω ήθελα να την αλλάξω αλλά αν είναι να γίνει έτσι καλύτερα να το κρατήσω με την γνήσια κ να πάρω άλλο κινητο.Με βαριά καρδιά βέβαια γιατί το MX4 είναι άλλη φάση...

Αν δεν φτιάξει στην πορεία, τότε πιθανώς να έχει πρόβλημα το κινητό ή η μπαταρία που αγόρασες. Η μπαταρία είναι original ?

απο ebay,η original ειναι,ΒΤ40

Και γω κοιτάζω για μπαταρία γιατί η δικιά μου μετά την αναβάθμιση σε 6 μετά το 30% σβήνει μονο του.Απο Ali express έχει κάτι μπαταρίες στα 5 με 6 ευρώ.

• 1 month later...
Άλλαξα μπαταρία τον Οκτώβριο την πείρα από skrouz μέχρι πριν από μία εβδομάδα όλα καλά τώρα το τηλέφωνο άρχισε να σβήνει πάλι δεν αλλάζει κάτι όμως στο ποσοστό της μπαταρίας η θερμοκρασία της μπαταρίας 24 βαθμούς έκανα rout και calidration με μία εφαρμογή για να δούμε θα αλλάξει κάτι επίσης παρατηρώ ότι φορτίζει λίγο Πίο γρήγορα δεν ξέρω τι να πω όλα ξεκίνησαν με την αναβάθμιση σε flyme 6 δοκίμασα να βάλω και την παλιά την Ρομ αλλα δεν άλλαξε κάτι ακόμη και την παλιά μπαταρία έβαλα και ανέβαζε θερμοκρασία η μπαταρία 45 βαθμούς έλεγε και τη έβγαλα άρον άρον δεν ξέρω τι άλλο να κάνω το κακό είναι ότι δεν το αλλάζω με κανένα άλλο κινητό το έχω (ερωτευτεί)

Άλλαξα μπαταρία τον Οκτώβριο την πείρα από skrouz μέχρι πριν από μία εβδομάδα όλα καλά τώρα το τηλέφωνο άρχισε να σβήνει πάλι δεν αλλάζει κάτι όμως στο ποσοστό της μπαταρίας η θερμοκρασία της μπαταρίας 24 βαθμούς έκανα rout και calidration με μία εφαρμογή για να δούμε θα αλλάξει κάτι επίσης παρατηρώ ότι φορτίζει λίγο Πίο γρήγορα δεν ξέρω τι να πω όλα ξεκίνησαν με την αναβάθμιση σε flyme 6 δοκίμασα να βάλω και την παλιά την Ρομ αλλα δεν άλλαξε κάτι ακόμη και την παλιά μπαταρία έβαλα και ανέβαζε θερμοκρασία η μπαταρία 45 βαθμούς έλεγε και τη έβγαλα άρον άρον δεν ξέρω τι άλλο να κάνω το κακό είναι ότι δεν το αλλάζω με κανένα άλλο κινητό το έχω (ερωτευτεί)

Μπορείς να μου πεις την διαδικασία για downgrade ;Έχω την υποψία ότι με την προηγούμενη Ρομ πήγαινε καλύτερα. Παρήγγειλα και γω μπαταρία από αλί και την περιμένω αυτές τις μέρες.

Κοιτάζω για καινούργια συσκευή και δεν μου αρέσει καμμια μετά το mx4 .

Μπορείς να μου πεις την διαδικασία για downgrade ;Έχω την υποψία ότι με την προηγούμενη Ρομ πήγαινε καλύτερα. Παρήγγειλα και γω μπαταρία από αλί και την περιμένω αυτές τις μέρες.

Κοιτάζω για καινούργια συσκευή και δεν μου αρέσει καμμια μετά το mx4 .

Σβηνεις το τηλέφωνο πατάς το pawer ταυτόχρονα με το volume up σε βάζει σε recovery το συνδέεις με υπολογιστή Στο εικονίδιο υπολογιστή μου σου βγάζει ένα φάκελο άδειο 1.5gd βάζεις την Ρομ εκεί μέσα (προσοχή το αρχείο να γράφει σκέτο update) επιλέγεις στο κινητό και την εκκαθάριση δεδομένων και τα δύο δηλαδή και πατάς να συνεχίσεις και εισαι έτοιμος πριν ξεκινήσεις να το κάνεις κάνε ένα αντίγραφο ασφαλείας ώστε να μην χάσεις τίποτα αυτό έκανα εγώ

Σβηνεις το τηλέφωνο πατάς το pawer ταυτόχρονα με το volume up σε βάζει σε recovery το συνδέεις με υπολογιστή Στο εικονίδιο υπολογιστή μου σου βγάζει ένα φάκελο άδειο 1.5gd βάζεις την Ρομ εκεί μέσα (προσοχή το αρχείο να γράφει σκέτο update) επιλέγεις στο κινητό και την εκκαθάριση δεδομένων και τα δύο δηλαδή και πατάς να συνεχίσεις και εισαι έτοιμος πριν ξεκινήσεις να το κάνεις κάνε ένα αντίγραφο ασφαλείας ώστε να μην χάσεις τίποτα αυτό έκανα εγώ

Ευχαριστώ προχωράω...

Βγηκε καινουρια εκδοση Flyme 6.2.0.0G την δοκιμασε κανεις; ειμαι με το δακτυλο στην σκανδαλη χααχαχαχ ο γερακος αναβαθμιζεται.Θα δοκιμασω την καινουρια και αν δεν ...θα γυρισω στην 5. Edited by johndrama

Ξερει κανεις γιατι δεν γινεται συνδεση μεταφορας αρχειων πολυμεσων σε πισι; ενω τσεκαρω κανονικα στην οθονη του κινητου την λειτουργια;

Πήρα κι εγώ καινούρια μπαταρία από ebay. Την original. Κολλούσε στο 72 στην φόρτιση και έσβηνε στο 30. Τώρα σαν να άρχισε να στρώνει..

Τώρα για την αναβάθμιση δεν ξέρω αν θα την κάνω. Είχα βάλει 6.1 και ήταν χάλια στη ram, instagram και fb ήταν απαράδεκτα και ξαναεβαλα την 5 κ όλα καλά.

Τώρα η 6.2. αν έλεγε better ram management ίσως να δοκίμαζα...

Όποιος την βάλει ας μας πει.

[sIGPIC][/sIGPIC]