platon_153 Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 Παιδιά flyme 5 σε international τίποτα ακόμα ε? Τραγικοί... Το έχουν παρατήσει....πόσο πιάνει περιπου τώρα το κινητό μεταχειρισμένο αγορασμενο από γερμανό.? Στάλθηκε από το MX4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cv01302 Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 Όντως τραγικοί.. Σε εμένα, για κάποιο περίεργο λόγο στα "A" test/stable έβγαζε χαμηλό σκορ στο antutu, σαν να μην ήταν ενεργοποιημένοι οι γρήγοροι πυρήνες, οπότε το γύρισα στο "I" 4.5.7 (προφανώς stable) και όντως επανήρθε στα κανονικά του. Με εννοείται πιο χάλια μπαταρία. και δίχως Flyme OS 5.x. Τουλάχιστον πήρα το Dirac HD sound πίσω. Για αυτούς που είναι στο Flyme OS 5, υπάρχει τρόπος με root να επανέλθει το Dirac HD Codec, χάνοντας όμως την εγγύηση: https://forum.meizufans.eu/topic/4490/how-to-re-enable-dirac-hd-sound-on-flymeos-5/2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ctassios Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 Τουλαχιστον παιδια πειτε μας εσεις με Flyme 5 αν εχετε δει διαφορα στο κινητο τουλαχιστον σε θεμα μπαταριας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. April 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2016 Τεράστια διαφορά η διάρκεια μπαταρίας με developer rom με flyme 5. Το κινητό πετάει. Και έχει και root... ;) Morelocale και Google keyboard και έχεις πλήρη Ελληνικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athi_74 Δημ. April 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2016 Ποιος μπορεί να με βοηθήσει? Εχω το Meizu mx4 με Android: 5. 0. 1 & Flyme OS: 4. 5. 7. 1A και θελω να το κανω "international - multi language" greek version. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndrama Δημ. April 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2016 Τεράστια διαφορά η διάρκεια μπαταρίας με developer rom με flyme 5. Το κινητό πετάει. Και έχει και root... ;) Morelocale και Google keyboard και έχεις πλήρη Ελληνικά. Για δώσε κανένα στατιστικό μπαταρίας πχ screen time. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trikalos Δημ. April 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2016 Τεράστια διαφορά η διάρκεια μπαταρίας με developer rom με flyme 5. Το κινητό πετάει. Και έχει και root... ;) Morelocale και Google keyboard και έχεις πλήρη Ελληνικά. Ποια ρομ έχεις βάλει, αν μπορείς δώσε οδηγίες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Έχω γράψει πιο πίσω, νομίζω την 5.6.3.22. Τωρα λογικά θα έχουν βγει 2-3 εκδόσεις νεότερες. Το τηλέφωνο δεν το χρησιμοποιώ πλέον, "κοιμάται", οπότε δε μπορώ να σας δώσω στατιστικά. Θέλω να το δώσω, αν ξέρετε κανέναν να ενδιαφέρεται, είναι η έκδοση με τα 32GB. Θυμάμαι όμως ότι είχα φαγωθεί να αλλαξω την 4.5.7Ι γιατί την έβλεπα λίγη τη διάρκεια της μπαταρίας. Φλασαροντας την συγκεκριμένη έκδοση βελτιώθηκε θεαματικά η διάρκεια της μπαταρίας, η εμπειρία χρήσης με flyme 5 και απέκτησα και root, κατι που οι προηγούμενες developer που είχα δοκιμάσει δεν είχαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athi_74 Δημ. April 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2016 μπορεί κάποιος να βοηθήσει???? έκανα downgrade από flyme 5.1.4A σε flyme 4.5.7.1A και μετά το restart της συσκευής κόλλησε !!! ( στο μπαλονάκι ). τι κάνω????? :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. April 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2016 Πιάσε μια καρφίτσα, σπάστο (το μπαλονακι) και θα........ ξεκολλήσει... :lol: :p :lol: Μπες στο recovery (power button+vol up), αντέγραψε εκεί τη 4.5.7I και με wipe data κάνεις τη δουλειά σου. Επίσης λόγω του bootloader που δεν είναι ξεκλείδωτος, μετά το downgrade στην 4.5.7 Ι, κάνεις άλλο ενα στην 4.0.4Ι και μετά φλασάρεις ότι θέλεις... ;) Καλό come back, που λέει και η Άντζελα... :lol: :rotfl: :lol: https://m.youtube.com/watch?v=OYttg1Nx_zE (στο 2:25) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athi_74 Δημ. April 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2016 φίλε " demakhs" είσαι απίστευτος !!!!!! ( καρφίτσα και come back) το έκανα ( power button+vol up ), μου βγάζει το μπαλονάκι, τις επιλογές : system upgrade + clear data (για τικαρισμα ) και κάτω τα μπουτον : restart + start! όχι τις επιλογές με δυνατότητα clear eMMC! κάνω κάτι λάθος? plz help...σ' ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. April 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2016 Τσέκαρες clear data + upgrade και προχώρησες σε φλασάρισμα ή όχι? Δε θυμάμαι ακριβώς τι επιλογές βγαίνουν, δεν το χω πλέον το τηλέφωνο. Νομίζω πως μπορείς να κάνεις clear chache, dalvik, data κ.λ.π. εκτός από το internal storage Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athi_74 Δημ. April 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2016 σ' ευχαριστω φίλε για την βοήθεια! ξεκόλλησε!!! επειδη όλα αυτά είναι κινέζικα για μένα, υπάρχει κάποιο site που να λέει πως βάζω την ( Ι ) version ( greek language ) στο κινητό? θα σου ημουν υπόχρεος ! ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ !!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. April 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2016 Με μπέρδεψες λίγο τώρα. Αφού ξεκολλησε, δεν φλασαρες την 4.5.7I?? :blink: :blink: Και γιατί θέλεις την Ελληνική έκδοση, αφού περνώντας κάποια developer με flyme 5, από εδω: https://forum.meizufans.eu/topic/5178/flyme-os-5-6-4-19-test-firmware-mx4 και βάζοντας Ελληνικό πληκτρολόγιο (π.χ. Google keyboard ή swiftkey) και την εφαρμογή morelocale 2 από το play store, έχεις τα Ελληνικά σου και ένα κινητό που πετάει??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagoskon Δημ. May 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2016 Βάλε την 5.4.12G beta. Αρκετά καλή και με ελληνικά . είναι στο flymeos forum της meizu. Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi Mi 9T 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trikalos Δημ. May 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2016 Βάλε την 5.4.12G beta. Αρκετά καλή και με ελληνικά . είναι στο flymeos forum της meizu. Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk κανει για το ΜΧ4 γιατι την βλεπω για το ΜΧ5? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagoskon Δημ. May 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2016 Μιλάω για τη beta flyme 5 global που έβγαλε για mx4,mx4 pro και m2 νομιζω Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi Mi 9T 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trikalos Δημ. May 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2016 Είμαι με flyme 4.5.7.1A και δεν μπορώ να την εγκαταστήσω? Πρέπει να περάσω κάποια άλλη πρώτα? Γίνεται ρουτ ? γιατί έχω από το titanium backup πολλές εφαρμογές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbtp Δημ. May 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2016 (edited) Μιλάω για τη beta flyme 5 global που έβγαλε για mx4,mx4 pro και m2 νομιζω Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Χρονια Πολλά και Χριστός Ανέστη Δωσε μας το link φίλε μου αν μπορεις http://forum.flymeos.com/thread-3747-1-1.html Την βρήκα τελικά αλλά εμενα λέει "firmware corrupted " !!! Edited May 2, 2016 by bbtp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. May 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2016 Είμαι με flyme 4.5.7.1A και δεν μπορώ να την εγκαταστήσω? Πρέπει να περάσω κάποια άλλη πρώτα? Γίνεται ρουτ ? γιατί έχω από το titanium backup πολλές εφαρμογές. Πρέπει να γίνει downgrade πρώτα στην 4.5.7 Ι, μετά στην 4.0.4Ι και μετά φλασάρεις ότι θέλεις. Οποιαδήποτε rom θέλεις την κατεβάσεις από εδω: https://meizufans.eu/forum/category/36/meizu-mx4-firmware Η 5.6.3.22 που είχα περάσει είχε root, οπότε φαντάζομαι πως θα χουν και όλες οι υπόλοιπες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trikalos Δημ. May 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2016 Πρέπει να γίνει downgrade πρώτα στην 4.5.7 Ι, μετά στην 4.0.4Ι και μετά φλασάρεις ότι θέλεις. Οποιαδήποτε rom θέλεις την κατεβάσεις από εδω: https://meizufans.eu/forum/category/36/meizu-mx4-firmware Η 5.6.3.22 που είχα περάσει είχε root, οπότε φαντάζομαι πως θα χουν και όλες οι υπόλοιπες. η 5.4.12G beta ειναι ρουτ? το δικο μου ειναι κινεζικο δεν μπορω να βαλω εκδοσης Ι, θα πρεπει να περασω καποια αλλη ρομ ? για να μπορεσω να περασω την 5.4.12G beta Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagoskon Δημ. May 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2016 Θα πρέπει να το κάνεις μόνο σου international για να την περάσεις. Για ρουτ θα πρέπει να κάνεις εγκατάσταση το mzaccount.apk που υπάρχει στο meizufans Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi Mi 9T 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbtp Δημ. May 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2016 Θα πρέπει να το κάνεις μόνο σου international για να την περάσεις. Για ρουτ θα πρέπει να κάνεις εγκατάσταση το mzaccount.apk που υπάρχει στο meizufans Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πως κανουνε το κινητο international ;;; ----- προσθήκη μηνύματος 90 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- η 5.4.12G beta ειναι ρουτ? το δικο μου ειναι κινεζικο δεν μπορω να βαλω εκδοσης Ι, θα πρεπει να περασω καποια αλλη ρομ ? για να μπορεσω να περασω την 5.4.12G beta Και εγώ εχω το ίδιο πρόβλημα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
platon_153 Δημ. May 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2016 Εγώ με international και 4.5.7i μπορώ να την περάσω έτσι την G? Ή πρέπει να κάνω downgrade? Επίσης δεν θέλω να κάνω clear data... Είναι αναγκαίο? Στάλθηκε από το MX4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. May 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2016 δεν μου αναγνωριζει τη sim η global ουτε ροοτ γιατι δεν υπαρχει ο λογαριασμος flyme Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts