Jump to content

Meizu MX4

pik.
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλησπερα στη παρεα ..μια ερωτηση ψαχνομαι για κινητο για τη γυναικα και ειδα το meizu mx4 διαβαζω ωρα αλλα ειναι πααααααααρα πολλες οι σελιδες..μπορει να μ βοηθησει καποιος φιλος να με πει την αποψη του για το κινητο και το βασικοτερο μου ερωτημα ειναι αν το παρω απο vickmall θα ναι ολο το μενου στα ελληνικα...

• Απαντήσεις 5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δεν ανέφερες πιο από τα δύο ηχεία οπότε θα σου πω και για τα δυο.

Λοιπόν αυτό που είναι για κλήσεις είναι αρκετά δυνατό και πολύ καθαρό δεν θα αντιμετωπίσεις πρόβλημα. Το άλλο είναι εξαιρετικά δυνατό αλλά στην υψηλή ένταση θα παρατηρήσεις την διαστρέβλωση του ήχου. Η αλήθεια είναι οτι δεν θα χρειαστεί να πας τόσο ψηλά γιατί χαλάει τον κόσμο.

Αυτο που με ενδιαφέρει ειναι να ακουω δυνατα τη μουσική ραδιόφωνο με κάλυψες αρκετα περιμένω τη revolut και θα το παραγγείλω

καλησπερα στη παρεα ..μια ερωτηση ψαχνομαι για κινητο για τη γυναικα και ειδα το meizu mx4 διαβαζω ωρα αλλα ειναι πααααααααρα πολλες οι σελιδες..μπορει να μ βοηθησει καποιος φιλος να με πει την αποψη του για το κινητο και το βασικοτερο μου ερωτημα ειναι αν το παρω απο vickmall θα ναι ολο το μενου στα ελληνικα...

Είναι κινητάρα με όλα του αλλά για τα λεφτά που το βρίσκεις πλέον δεν αξίζει χωρίς να σημαίνει ότι αν το πάρεις δεν θα την ευχαριστηθείς. Επειδή όμως στα ίδια λεφτά βρίσκεις και ΜΧ5 και MX4 PRO και με λιγότερα κάτι Xiaomi Redmi Note 3 ή Meizu Metal είναι πιο σωστό να δεις μια από αυτές τις συσκευές και να αφήσεις το ΜΧ4 στην άκρη γιατί είναι μεν εξαιρετική συσκευή αλλά κρατάει ακόμα ψηλά την τιμή της.

Τι ειναι η revolut?

Αυτο που με ενδιαφέρει ειναι να ακουω δυνατα τη μουσική ραδιόφωνο με κάλυψες αρκετα περιμένω τη revolut και θα το παραγγείλω

Τι ειναι η revolut?

Μπορεις να κανεις αγορες, μεσω αυτης της καρτας ή να την συνδεσεις με το Paypal.

Εδω ενας οδηγος.

Παρηγγειλα μια θηκη για το meizu αυτες που εχουν μπροστα παραθυρακι, το προβλημα ειναι οτι δεν λειτουργει σωστα ειτε κλειδωνει το κινητο πιο μπροστα η αφου κλεισει το καπακι της θηκης το κινητο ανοιγει.... Ξερει κανεις πως λειτουργουν αυτες οι θηκες εκανα calibration τους αισθητηρες αλλα τιποτα.... Υπαρχει τουλαχιστον καμια επιλογη να το απενεργοποιησω δεν με νοιαζει να κλειδωνει η να ξεκλειδωνει το κινητο αυτοματα, τη θελω πιο πολυ για προστασια...

Ευχαριστω!!

Mercedes/CLA/cdi200/140ps/AMG exclusive pack, Audi/A1/1,6/tdi/116ps/S tronic/S line pack

Apple/MacBook/Pro/15inch/TouchBar-ID/SpaceGray/i7/TurboBoost3.8GHz/16GbRam,

Apple/Iphone/X/64Gb, Samsung/Galaxy/Note8/128Gb, Apple/Ipad/Pro10,5/64Gb

Παρηγγειλα μια θηκη για το meizu αυτες που εχουν μπροστα παραθυρακι, το προβλημα ειναι οτι δεν λειτουργει σωστα ειτε κλειδωνει το κινητο πιο μπροστα η αφου κλεισει το καπακι της θηκης το κινητο ανοιγει.... Ξερει κανεις πως λειτουργουν αυτες οι θηκες εκανα calibration τους αισθητηρες αλλα τιποτα.... Υπαρχει τουλαχιστον καμια επιλογη να το απενεργοποιησω δεν με νοιαζει να κλειδωνει η να ξεκλειδωνει το κινητο αυτοματα, τη θελω πιο πολυ για προστασια...

Ευχαριστω!!

Τίποτα δεν μπορείς να κάνεις, έχει να κάνει καθαρά με την ποιότητα της θήκης που αγόρασες. Δυστυχώς υπάρχουν πολλές μάρκες που ποιοτικά είναι για το ανάθεμα. Επέλεξε Nilkin ή MoFI θήκες και θα είσαι αρχηγός.

θα ηθελα να ρωτησω σχετικα με το πληκτρολογιο του κινητου μας αλλα στην Ι εκδοση (γιατι εγω εχω 4.2.6Α για να εχω ελληνικο μενου) ....

εχει προβλεψη Ελληνικων κατα την πληκτρολογηση ή μονο Αγγλικων οπως σε μας;;

γιατι εγω ειχα βολευτει με το swiftkey αλλα τον τελευταιο καιρο κολλαει και δεν ανοιγει και το εχω κανει απεγκαταστασει-εγκαταστασει πανω απο 10 φορες...επισης σε μια σελιδα στο forum ειχα διαβασει οτι στην lolipop δεν εχει προβλημα η συγκεκριμενη εφαρμογη ισχυει;;

θα ηθελα να ρωτησω σχετικα με το πληκτρολογιο του κινητου μας αλλα στην Ι εκδοση (γιατι εγω εχω 4.2.6Α για να εχω ελληνικο μενου) ....

εχει προβλεψη Ελληνικων κατα την πληκτρολογηση ή μονο Αγγλικων οπως σε μας;;

γιατι εγω ειχα βολευτει με το swiftkey αλλα τον τελευταιο καιρο κολλαει και δεν ανοιγει και το εχω κανει απεγκαταστασει-εγκαταστασει πανω απο 10 φορες...επισης σε μια σελιδα στο forum ειχα διαβασει οτι στην lolipop δεν εχει προβλημα η συγκεκριμενη εφαρμογη ισχυει;;

Και γιατί απλά δεν περνάς πχ το Google keyboard?

''Samsung Galaxy S7 Edge''

''Ipad mini 2''

Εμένα και το google keyboard Μια χαρά μου δουλεύει. Και έχω δοκιμάσει ότι έκδοση flyme έχει βγει, όλες τις beta και τις leaked.

Κανένα πρόβλημα.

ρωταω γιατι σκευτομαι να κανω την διαδικασια αλλαγής απο Α σε Ι και θα ηθελα να ξερω τι παιζει με το πληκτρολογιο.....

εχω βαλει το πληκτρολογιο google αλλα σαν δυνατοτητες προσαρμογης το switkey ειναι πολυ καλυτερο γι αυτο ρωτησα και αν στην λολιποπ ειναι ενταξει

εβαλα την 4.5.7.1Α εκδοση

ΣΚέφτομαι να κάνω απεγκατασταση με το ROOT UNISTALLER το

SECURITY, MEIZU GAMES, APP Center, LIFE, Ireader, Memos

Θα εχω κανένα θέμα στην λειτουργία του τηλεφώνου;

Πως ανεβάζω την ένταση του ακουστικού που ακουω τον συνομιλητη κατα την διαρκεια της κλησης;

το μεγάφωνο είναι πολύ δυνατο και δεν χρειάζεται....

έχει προστατευτικο η οθόνη σας οπως σας ήρθε το κινητο;

γιατι θέλω να βάλω το tempered glass

Edited by bbtp

Φοβαμαι να βαλω την Ι μηπως μπρικαρει το κινητο...

Ετσι και αλλιως περιμενω την τελικη εκδοση του flyme 5 γιατι ακομα ειναι σε beta εκδοση.

Την ανεβαζω στο τερμα την ενταση αλλα δεν ειναι τοσο δυνατη..

Ειχα συνηθισει το ZTE V967S που ειχε πολυ δυνατο ηχειο κατα την κληση

Εχετε να προτεινετε κατι;;;; μηπως να πειραξω τις ρυθμισεις με το

Mobileuncle tool;

Γιατι δεν βάζεις την Ι ;

Την ώρα που μιλάς αν ανεβάζεις τον ήχο δεν δυναμώνει;

Δοκίμασε με μια οδοντόβουρτσα να καθαρίσεις απ' έξω το ακουστικό σου μήπως... Μου έχει τύχει σε διάφορα κινητά.

Δεν νομίζω οτι μπορεί να μπρικάρει αν βάλεις την Ι, αν ακολουθήσεις οδηγίες..

----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Και μια ερώτηση:

Στο δικό μου πέρασα την τελευταία stable 4.5.7 Ι, αλλά δεν έχω εικονίδιο εφαρμογής "Επαφές". Κάτι μου λείπει, ή έτσι είναι;

HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα...

Ξερεις κανενας να μου απαντησει στις ερωτησεις μου που φαινονται παρακατω...

Επισης στο πληκρολογιο που εχει πως κανουμε αυτοματη διορθωση λεξεων

και στα Αγγλικα και στα Ελληνικα;

Φοβαμαι να βαλω την Ι μηπως μπρικαρει το κινητο...

Ετσι και αλλιως περιμενω την τελικη εκδοση του flyme 5 γιατι ακομα ειναι σε beta εκδοση.

Την ανεβαζω στο τερμα την ενταση αλλα δεν ειναι τοσο δυνατη..

Ειχα συνηθισει το ZTE V967S που ειχε πολυ δυνατο ηχειο κατα την κληση

Εχετε να προτεινετε κατι;;;; μηπως να πειραξω τις ρυθμισεις με το

Mobileuncle tool;

Αν βαλεις την Ι, δεν μπρικαρει η συσκευη. Στο Meizufans μπορεις να το δεις.

Στο Touchpal στις ρυθμισεις - εξυπνη εισοδος μπορεις να βαλεις αυτοματη διορθωση.

HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα...

Οποτε λες να κατεβασω το touchpal και οχι το προεπιλεγμενο keyboard ;;;

Εχει αυτοματη διορθωση και στα Ελληνικα και στα Αγγλικα;;

Μακαρι να βγει international εκδοση στo επερχομενο flyme 5

Για να αυξησω την ενταση του ακουστικου κατα την διαρκεια της κλησης δεν εχει καποιος καποια ιδεα;;;;

Ποιο handsfree μου προτεινειτε; δωστε μου link

Αν βαλεις την Ι, δεν μπρικαρει η συσκευη. Στο Meizufans μπορεις να το δεις.

Στο Touchpal στις ρυθμισεις - εξυπνη εισοδος μπορεις να βαλεις αυτοματη διορθωση.

Edited by bbtp

Παιδιά επειδή έχω βρει το κινητό μεταχειρισμένο από γερμανό εάν το παρω οι αναβαθμίσεις θα δίνονται από τον πάροχο ή θα πρέπει να τις περναω εγω;

http://www.chinaphonearena.com/forum/Thread-Mobileuncle-MTK-Tools-expert-advice-needed?pid=38009#pid38009

στην εφαρμογή των μηνυμάτων (SMS-MMS) ΔΕΝ κάνει rotation(περιστροφή οθόνης) οριζόντια.... μονο κατακορυφα είναι.....

ξέρει κανενας αν το διορθωνουμε αυτο;;;;

Οποτε λες να κατεβασω το touchpal και οχι το προεπιλεγμενο keyboard ;;;

Εχει αυτοματη διορθωση και στα Ελληνικα και στα Αγγλικα;;

Μακαρι να βγει international εκδοση στo επερχομενο flyme 5

Για να αυξησω την ενταση του ακουστικου κατα την διαρκεια της κλησης δεν εχει καποιος καποια ιδεα;;;;

Ποιο handsfree μου προτεινειτε; δωστε μου link

Edited by bbtp