navouxodonosoras Δημ. June 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2015 Κατι τελευταιο..Καλυτερα την U η την Α λετε?Και οταν κατεβασω την A το play store to κατεβαζω απο το app center της meizu ? Παράθεση EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iobelika Δημ. June 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2015 Κατι τελευταιο..Καλυτερα την U η την Α λετε?Και οταν κατεβασω την A το play store to κατεβαζω απο το app center της meizu ? την Α (η U είναι κινέζικη έκδωση) απο το ΑppCenter κατεβάζεις το google installer Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosgagalis Δημ. June 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2015 Σευχαριστώ! το τσεκάρω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babill2004 Δημ. June 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2015 (edited) Ολο κάτι ανακαλύπτω. Το HDR σε σας, κάνει 20secs, μέχρι να σε αφήσει να τραβήξεις την επόμενη? Τρελό/τραγικό νούμερο, ούτε στο ταπεινό Xiaomi 1s τόσο πολύ. Edit: Μετά από επανεκκίνηση γύρισε στα 4 secs. Και πάλι περίεργο όμως χωρίς βαριά χρήση.... Edited June 10, 2015 by babill2004 Παράθεση "Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navouxodonosoras Δημ. June 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2015 Κατεβασα την 4.0.4i και την 4.5A αλλα οταν παω να το τρεξω μου βγαζει δυο επιλογες μια για excteact και μια για view...Αρα πως το τρεχω?Παιζει ρολο που τους αλλαξα τα ονοματα? Παράθεση EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. June 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2015 προφανώς. μία μια ξεχωριστά θα τις αποθηκεύσεις στο κινητό ως update.zip χωρίς rename χωρίς τίποτα. αφού περάσεις τη μία, θα σβήσεις το update.zip της 4.0.4, θα αντιγράψεις αυτό της 4.5.3 (προτείνω) και θα το τρέξεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos12koufales Δημ. June 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2015 (edited) Πουλάω την θήκη Meizu MX4 MSVII Protective Shell Case 10 ευρώ είναι σαν καινούργια ούτε μια εβδομάδα δεν την έχω...όποιος ενδιαφέρεται ας μου πει Edited June 10, 2015 by Tasos12koufales Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
donkyxotis Δημ. June 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2015 Μετά από επανεκκίνηση γύρισε στα 4 secs. Και πάλι περίεργο όμως χωρίς βαριά χρήση.... Οταν θες να φωτογραφίσεις γύρνα το σε performance mode. Κάνει τρελή διαφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babill2004 Δημ. June 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2015 Οταν θες να φωτογραφίσεις γύρνα το σε performance mode. Κάνει τρελή διαφορά. Όντως..... Παράθεση "Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navouxodonosoras Δημ. June 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2015 προφανώς. μία μια ξεχωριστά θα τις αποθηκεύσεις στο κινητό ως update.zip χωρίς rename χωρίς τίποτα. αφού περάσεις τη μία, θα σβήσεις το update.zip της 4.0.4, θα αντιγράψεις αυτό της 4.5.3 (προτείνω) και θα το τρέξεις. τελικα την κατεβασα την 4.0.4 αλλα εχει μηπως bug στο WIFI?Γτ δεν μου το ανοιγει για να κατεβασω αλλη... Παράθεση EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sam28 Δημ. June 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2015 τελικα την κατεβασα την 4.0.4 αλλα εχει μηπως bug στο WIFI?Γτ δεν μου το ανοιγει για να κατεβασω αλλη... Σε μια κουταλιά νερο πνίγεσαι, κατεβασε τη σε pc και πέρνα τη με καλώδιο :) Δε θυμαμαι παντος τετοιο bug (γιατι απο τοτε το εχω και την εχω ζησει και αυτη τη version) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navouxodonosoras Δημ. June 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2015 (edited) Σε μια κουταλιά νερο πνίγεσαι, κατεβασε τη σε pc και πέρνα τη με καλώδιο :) Δε θυμαμαι παντος τετοιο bug (γιατι απο τοτε το εχω και την εχω ζησει και αυτη τη version) Ειναι αληθεια φιλε μου και σευχαριστω για τις συμβουλες σου αλλα δεν εχω ξανακανει σε μειζου αναβαθμιση και το χω παρει με φοβο..Τεσπα τωρα την κατεβαζω απο pc και ο θεος βοηθος:D EDIT Mολις μπηκε και σεταρεται η 4.5Α..Ευχαριστω ολους για τις συμβουλες και την βοηθεια..μενει να δουμε αν στα updates χρειαζεται να ξανακανω downgrade καθε φορα... Edited June 10, 2015 by navouxodonosoras Παράθεση EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sam28 Δημ. June 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2015 Ειναι αληθεια φιλε μου και σευχαριστω για τις συμβουλες σου αλλα δεν εχω ξανακανει σε μειζου αναβαθμιση και το χω παρει με φοβο..Τεσπα τωρα την κατεβαζω απο pc και ο θεος βοηθος:D EDIT Mολις μπηκε και σεταρεται η 4.5Α..Ευχαριστω ολους για τις συμβουλες και την βοηθεια..μενει να δουμε αν στα updates χρειαζεται να ξανακανω downgrade καθε φορα... Δε κανει τιποτα, γιαυτο ειμαστε εδω! :) Αυτο θελω και εγω να το μαθω απο περιεργεια.... ποια ακριβως 4.5Α κατεβασες? η 4.5.3 που ποσταρα δε γνωρίζω αν θα σου βγαλει update notification για επομενη ΟΤΑΝ βγει... αλλα ειναι η καλύτερη μεχρι τωρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
palavas1986 Δημ. June 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2015 Ειναι αληθεια φιλε μου και σευχαριστω για τις συμβουλες σου αλλα δεν εχω ξανακανει σε μειζου αναβαθμιση και το χω παρει με φοβο..Τεσπα τωρα την κατεβαζω απο pc και ο θεος βοηθος:D EDIT Mολις μπηκε και σεταρεται η 4.5Α..Ευχαριστω ολους για τις συμβουλες και την βοηθεια..μενει να δουμε αν στα updates χρειαζεται να ξανακανω downgrade καθε φορα... Από την στιγμή που μπήκε η 4.5A λογικά δεν θα ξαναχρειαστει.Θα σου βγάζει ΟΤΑ κανονικά αφού θα διαβάζει ότι έχεις Α. Χωρίς να είμαι σίγουρος και να το ξέρω. Λογικά μιλάω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navouxodonosoras Δημ. June 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2015 Δε κανει τιποτα, γιαυτο ειμαστε εδω! :) Αυτο θελω και εγω να το μαθω απο περιεργεια.... ποια ακριβως 4.5Α κατεβασες? η 4.5.3 που ποσταρα δε γνωρίζω αν θα σου βγαλει update notification για επομενη ΟΤΑΝ βγει... αλλα ειναι η καλύτερη μεχρι τωρα. 4.5.3Α Απο το λινκ που εδωσες..δε με χαλαει ιδιαιτερα αυτο παρα το να μη χρειαζεται να κανω παλι downgrade στην παλιοτερη Παράθεση EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sam28 Δημ. June 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2015 (edited) 4.5.3Α Απο το λινκ που εδωσες..δε με χαλαει ιδιαιτερα αυτο παρα το να μη χρειαζεται να κανω παλι downgrade στην παλιοτερη Μα εκει ειναι το θεμα. αν πας να βαλεις ολοκληρο αρχειο zip update ΞΕΡΩ οτι ΣΙΓΟΥΡΑ θα σου βγαλει corrupt και θα θες downgrade... Αυτο που δε ξερω ειναι αν σου βγαλει notification αν περνάει χωρις προβλημα... γιατι ετσι δε κατεβαζει και ολη την εκδοση συνηθως, μονο 50-60mb ... Ετσι ΜΟΝΟ αν γινεται update σε Α στις tccm χωρις να χρειαστει downgrade...Αν δεν την εχεις περασει ακομα καλυτερα βαλε τη 4.5.2.1Α που σε εκεινη ΣΙΓΟΥΡΑ θα σου βγει το επομενο update οταν το δωσει η meizu ΟΤΑ μπας και γλυτώσεις τα downgrade. Edited June 10, 2015 by sam28 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
palavas1986 Δημ. June 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2015 Μα εκει ειναι το θεμα. αν πας να βαλεις ολοκληρο αρχειο zip update ΞΕΡΩ οτι ΣΙΓΟΥΡΑ θα σου βγαλει corrupt και θα θες downgrade... Αυτο που δε ξερω ειναι αν σου βγαλει notification αν περνάει χωρις προβλημα... γιατι ετσι δε κατεβαζει και ολη την εκδοση συνηθως, μονο 50-60mb ... Ετσι ΜΟΝΟ αν γινεται update σε Α στις tccm χωρις να χρειαστει downgrade...Αν δεν την εχεις περασει ακομα καλυτερα βαλε τη 4.5.2.1Α που σε εκεινη ΣΙΓΟΥΡΑ θα σου βγει το επομενο update οταν το δωσει η meizu ΟΤΑ μπας και γλυτώσεις τα downgrade. Sam από ότι είχα δει και σε άλλα κινητά που είχα όπως ένα αμερικανικό g2, το θέμα είναι να καταφέρεις να σπάσεις το κλείδωμα. Μετά δεν έχεις θέμα. Λογικά πάντα. Χωρίς ξαναλέω να είμαι σίγουρος, ο χρόνος θα δείξει, το κλείδωμα είναι για να μην μπορείς να βάλεις μια Α χωρίς να έχουν σκεφτεί το κόλπο με το downgrade. Οπότε πιστεύω ότι θα μπορεί αφού έχει μια Α να πετάξει από πάνω μια άλλη Α.Αρκει να μην ξαναβάλει κάποια official I από αυτές που δίνει η εταιρία.Τοτε θα ξανακλειδωσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iobelika Δημ. June 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2015 Για μένα γενικά μην βάζετε την 4.5 όσοι θέλετε να χρησιμοποιείτε το κινητό στο έπακρο (performance mode κτλ)... Μόλις ακούσετε ότι όλα είναι καλά στο lollipop τότε κάνετε εγκατάσταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sam28 Δημ. June 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2015 Sam από ότι είχα δει και σε άλλα κινητά που είχα όπως ένα αμερικανικό g2, το θέμα είναι να καταφέρεις να σπάσεις το κλείδωμα. Μετά δεν έχεις θέμα. Λογικά πάντα. Χωρίς ξαναλέω να είμαι σίγουρος, ο χρόνος θα δείξει, το κλείδωμα είναι για να μην μπορείς να βάλεις μια Α χωρίς να έχουν σκεφτεί το κόλπο με το downgrade. Οπότε πιστεύω ότι θα μπορεί αφού έχει μια Α να πετάξει από πάνω μια άλλη Α.Αρκει να μην ξαναβάλει κάποια official I από αυτές που δίνει η εταιρία.Τοτε θα ξανακλειδωσει. Μακαρι να ηταν ετσι αλλα οχι, λιγες σελιδες πισω ηταν ενα παλικαρι που ειχε βαλει μια Α με downgrade και ρωτουσε γιατι δε μπαινουν οι εποεμενες και του ελεγα εσυ ξανα downgrade :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
palavas1986 Δημ. June 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2015 Μακαρι να ηταν ετσι αλλα οχι, λιγες σελιδες πισω ηταν ενα παλικαρι που ειχε βαλει μια Α με downgrade και ρωτουσε γιατι δε μπαινουν οι εποεμενες και του ελεγα εσυ ξανα downgrade :p Ουπς. Σορυ. Δεν το είχα δει. Παράξενο πάντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navouxodonosoras Δημ. June 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2015 Δηλαδη τωρα οποτε θελω το γυρναω σε internasional και οποτε θελω σε A απο την στιγμη που εχω κανει back up?και δυλευουν απροβληματιστα? Παράθεση EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sam28 Δημ. June 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2015 Δηλαδη τωρα οποτε θελω το γυρναω σε internasional και οποτε θελω σε A απο την στιγμη που εχω κανει back up?και δυλευουν απροβληματιστα? Ερμ...το backup ειναι για προγραμματα/μυνηματα κλπ...ΑΥΤΑ κανει restore οχι την εκδοση του λειτουργικου :p αυτη τη περνας οτι ωρα θες, δωξα το θεο ενα απλο reboot ειναι :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navouxodonosoras Δημ. June 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2015 (edited) Ερμ...το backup ειναι για προγραμματα/μυνηματα κλπ...ΑΥΤΑ κανει restore οχι την εκδοση του λειτουργικου :p αυτη τη περνας οτι ωρα θες, δωξα το θεο ενα απλο reboot ειναι :p Χαχαχχαχαχα συγνωμη φιλε μου ειχα συνηθισει απο το νεξους ....αλλα οκ ευκολο ειναι πλεον να του περασω την Ι Κατι τελευταιο..Themes γτ δεν μπορω να κατεβασω και μου λεει να ξανατσεκαρω την αδεια? Edited June 10, 2015 by navouxodonosoras Παράθεση EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pater_79 Δημ. June 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2015 Αυτοι γιατι ξεπουλανε ετσι;Το 16αρι 235$(=207€) και 300$ το pro.... https://www.fastcardtech.com/MEIZU-MX4-Dual-Quad-Core.html?u=163443 Μηπως βγαινει το mx5? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
platon_153 Δημ. June 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2015 Παιδια καλησπερα, συγνωμη αν οι ερωτησεις μου ειναι γελοιες.. Σκεφτομαι να παρω ενα meizu κινητο, η το m1 η το mx4, προφανως και ειναι καλυτερο το mx4 αλλα απο οτι ειδα ειναι 32bit, εχει αυτο τωρα κανενα σοβαρο ελλατωμα σε σχεση με τον 64 του m1 που ειναι πιο καινουριο? Και επισης τι διαφορα εχει το mx4 του γερμανου ας πουμε απο αυτο της κινας; Περα το οτι εχει αμμεση εγγυηση και ειναι πιο ακριβο; Το κινεζικο του περνας οτι θελεις και το αλλο οχι; Ειναι σε τιποτα καλυτερο αυτο της ελλ.αντιπροσωπειας; Τι αξιζει; Σορρυ αν πονεσαν τα ματια σας... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts