iobelika Δημ. May 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2015 ειχαν πει οτι ίσως δώσουν κάποια στιγμή , να πιέσουμε λίγο λέτε ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ctassios Δημ. May 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2015 Ρε παιδιά μόνο θέματα μπορώ να κατεβάσω από την κινέζικη εφαρμογή,ταπετσαρίες δεν μπορώ?Επίσης θα έλεγα να φτιαχτεί ενότητα Meizu,χωρισμένη σε ενότητες με όνομα εκείνων των αντίστοιχων μοντέλων μιας και η εταιρεία πλέον εισάγεται και υποστηρίζεται κανονικά στην χώρα μας, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
palavas1986 Δημ. May 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2015 Ναι τελικά αμάρτησα ελέω κάμερας :p. Μέχρι στιγμής όμως δεν κατάφερα (στο auto) να βγάλω τον μικρό κάποια της προκοπής. Λίγο κούνημα του μικρού, τσουπ θολή. Παίρνω βαθιές ανάσες (μην κουνηθώ) μήπως και βγάλω καμιά αντίστοιχη δικών σου.... Κάπου διάβασα ότι δεν βγαίνει η Αθήνα/Ελλάδα στα widgets. Ετσι μου κάνει και μένα με πχ. τo beautifulwidgets. Δεν πρόσεξα, υπάρχει λύση με αυτή την έκδοση που έχω? ένα ναι ή όχι θέλω και θα το ψάξω εγώ, μην επαναλαμβάνεστε κάθε τόσο... Εγω για καιρο χρησιμοποιω αυτο πο το playstore: ρολοι και καιρος widget-android ειναι της Devexpert.Net Ειναι πολυ καλο.Ολα στα Ελληνικα με ολες τις πολεις.Και αριστη ευρεση τοποθεσειας σου.Πολλες επιλογες διαφορετικων widget με αρκετα μεγαλη παραμετροποιησει και εμφανιζει τα παντα.Καιρο,αερα,πιεση,πραγματικγη αισθηση. Επισης το καλο ειναι οτι επιλεγεις εσυ απο τις ρυθμισεις απο ποιον παροχο θα λαμβανεις τις πληροφοριες καιρου και ωρας.Δεν σου εχει συγκεκρημενα εναν παροχο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
donkyxotis Δημ. May 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2015 Οποιος έχει δει τις πρώτες ματιές του Android M θα δει ότι αυτές τις προσθήκες τις είχαμε εμείς στο flyme από την αρχή :p Με λίγα λόγια δούμε ή δεν δούμε android M δεν χάνουμε κάτι :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. May 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2015 Εβαλα τη lollipop περνωντας το update.zip στο κινητο & το ετρεξα απο το Documents. πατησα και clear user data too για να γινει καθαρη εγκατασταση αλλα εδω και 3-4 λεπτα γυριζει το συννεφακι που απο κατω λεει Flyme και δε μπαινει... τι να εγινε ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
palavas1986 Δημ. May 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2015 Εβαλα τη lollipop περνωντας το update.zip στο κινητο & το ετρεξα απο το Documents. πατησα και clear user data too για να γινει καθαρη εγκατασταση αλλα εδω και 3-4 λεπτα γυριζει το συννεφακι που απο κατω λεει Flyme και δε μπαινει... τι να εγινε ? Περίμενε λίγο ακόμα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. May 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2015 Περίμενε λίγο ακόμα.... Όντως ανοιξε και ειναι ΣΦΕΡΑΤΗ! και πιο ωραια σε μερικα θεμματα απο Kit kat... με performance mode πλεον ΦΥΣΑΕΙ! πριν κολλουσε... θα δω μπαταρια και ισως το γυρισω ξανα σε Balance αν δε με ικανοποιησει! Greenify + Nova launcher δε λειτουργουν. ξερει κανεις γιατι ? τα εκανα install παταω να τα ανοιξω και ασπριζει η οθονη και μενει εκει. πρεπει να πατησω home button ξανα για να γυρισω πισω αλλιως κολλαει εκει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. May 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2015 Κάτι άλλο που παρατηρώ είναι ότι δεν φορτίζει. Το έχω στο φορτιστή πάνω από 10 λεπτά και δεν έχει πάρει ούτε 1% Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. May 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2015 Έκανα ένα soft reboot παρατεταμένα δηλαδή το power button και μου έδωσε 30% προφανώς ότι δεν έδειχνε όση ώρα το φόρτιζα. Αλλά κάνει ξανά τα ίδια. Έχει κολλήσει σε ένα ποσοστό και δεν αλλάζει. Μόνο κατεβαίνει δεν ανεβαίνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. May 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2015 Και με απλό reboot δείχνει το πραγματικό ποσοστό. Περιμένω απάντηση μπας και ξέρει κανείς κάτι αλλιώς βάζω 4.2.8.1 που είπε ένας φίλος είναι η καλύτερη μέχρι στιγμής Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Saleakos Δημ. May 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2015 λοιπον για την lollipop..και εμενα μου κανει κατι κουλα με την φορτιση και δοκιμασα και κλειστο και ανοικτο το τηλεφωνο, και στις 2 περιπτωσεις δεν ανεβαινει το ποσοστο αλλα το τηλεφωνο φορτιζει, υπολογιζω κανα 2ωρο και το βγαζω απο την πριζα, επισης στην πρωτη πληρη φορτιση με lollipop απο 20% κατεβηκε σαν αντιστροφη μετρηση και εκλεισε και εχω την εντυπωση οτι το ποσοστο δεν δειχνει παντα σωστα...ιδωμεν, απο εφαρμογες καποιες δεν λειτουργουν σωστα, οπως facebook, messenger και tapatalk, τοποθεσια μεσω wifi και δεδομενων χωρις gps δεν μου βρισκει σε καποιες εφαρμογες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
palavas1986 Δημ. May 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2015 Έκανα ένα soft reboot παρατεταμένα δηλαδή το power button και μου έδωσε 30% προφανώς ότι δεν έδειχνε όση ώρα το φόρτιζα. Αλλά κάνει ξανά τα ίδια. Έχει κολλήσει σε ένα ποσοστό και δεν αλλάζει. Μόνο κατεβαίνει δεν ανεβαίνει Το κάνει και εμενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. May 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2015 λοιπον για την lollipop..και εμενα μου κανει κατι κουλα με την φορτιση και δοκιμασα και κλειστο και ανοικτο το τηλεφωνο, και στις 2 περιπτωσεις δεν ανεβαινει το ποσοστο αλλα το τηλεφωνο φορτιζει, υπολογιζω κανα 2ωρο και το βγαζω απο την πριζα, επισης στην πρωτη πληρη φορτιση με lollipop απο 20% κατεβηκε σαν αντιστροφη μετρηση και εκλεισε και εχω την εντυπωση οτι το ποσοστο δεν δειχνει παντα σωστα...ιδωμεν, απο εφαρμογες καποιες δεν λειτουργουν σωστα, οπως facebook, messenger και tapatalk, τοποθεσια μεσω wifi και δεδομενων χωρις gps δεν μου βρισκει σε καποιες εφαρμογες Με επεισες... 4.2.8.1 ή 4.2.8.2 που ειναι stable ? ενας φιλος ειπε για 4.2.8.1 οτι ειναι η καλυτερη μεχρι στιγμης... οτι μου πεις εσυ θα βαλω μιας και γνωριζεις πραγματα για το κινητο απο οτι βλεπω... ( το εχεις καιρο να φανταστω ? ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
palavas1986 Δημ. May 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2015 Εμένα μου κάνει και κάτι άλλα κουλά. Μερικές φορές πατάω το home button και ενώ δείχνει ότι πετιέται δεν δίνει την εντολή να γυρίσει στην home screen. Επίσης πολλές φορές όταν πάω να ξεκλειδώσω το κινητό και τραβαω προς τα πάνω την οθόνη κλειδωματος αντι να ξεκλειδωσει μου γράφει "απορρυψη παλάμης μην καλύπτετε την κορυφή της συσκευής κατά το ξεκλείδωμα. " ενώ εννοείται δεν την καλύπτω. Και δυο φορές που έχω το κινητό σε λειτουργία πτήσης και έχει κλείσει από μπαταρία, όταν το ενεργοποιώ μου ζητάει το pin της κάρτας αλλά δεν το δέχεται με τίποτα και πρέπει να βγάλω την κάρτα να το ανοίξω και να την βάλω μετά. Τα έχει άλλος αυτά τα θέματα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Saleakos Δημ. May 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2015 Με επεισες... 4.2.8.1 ή 4.2.8.2 που ειναι stable ? ενας φιλος ειπε για 4.2.8.1 οτι ειναι η καλυτερη μεχρι στιγμης... οτι μου πεις εσυ θα βαλω μιας και γνωριζεις πραγματα για το κινητο απο οτι βλεπω... ( το εχεις καιρο να φανταστω ? ) ναι την 4.2.8.1 βαλε, οντως ηταν πολυ καλη, ναι το εχω αρκετο καιρο το τηλεφωνο Εμένα μου κάνει και κάτι άλλα κουλά. Μερικές φορές πατάω το home button και ενώ δείχνει ότι πετιέται δεν δίνει την εντολή να γυρίσει στην home screen. Επίσης πολλές φορές όταν πάω να ξεκλειδώσω το κινητό και τραβαω προς τα πάνω την οθόνη κλειδωματος αντι να ξεκλειδωσει μου γράφει "απορρυψη παλάμης μην καλύπτετε την κορυφή της συσκευής κατά το ξεκλείδωμα. " ενώ εννοείται δεν την καλύπτω. Και δυο φορές που έχω το κινητό σε λειτουργία πτήσης και έχει κλείσει από μπαταρία, όταν το ενεργοποιώ μου ζητάει το pin της κάρτας αλλά δεν το δέχεται με τίποτα και πρέπει να βγάλω την κάρτα να το ανοίξω και να την βάλω μετά. Τα έχει άλλος αυτά τα θέματα; τα δυο πρωτα τα εχω και εγω, αυτο για την sim οχι, αλλα δεν το εχω βαλει σε λειτουργεια πτησης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. May 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2015 Γιατί βάζω το φλας αυτόματο στην κάμερα και δε μου το κρατάει;; θέλει να το κάνω κάθε φορά. Επίσης γιατί δεν με αφήνει να λειτουργήσω το φλας ενώ φορτίζει; τι χαζό είναι αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
palavas1986 Δημ. May 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2015 ναι την 4.2.8.1 βαλε, οντως ηταν πολυ καλη, ναι το εχω αρκετο καιρο το τηλεφωνο τα δυο πρωτα τα εχω και εγω, αυτο για την sim οχι, αλλα δεν το εχω βαλει σε λειτουργεια πτησης Ας ελπίσουμε ότι θα διορθωθούν στην stable. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. May 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2015 Η μπαταρία με το τελευταίο flyme 4.5.2 δείχνει πραγματικά ότι να ναι.:mad: Είχα 35%, κάνω ένα reboot και πάει στο 55%. Και δεν παίζει να είναι τόσο, γιατί ήδη έχω 1 μέρα και 10 ώρες standby και άλλες 4 σχεδόν ώρες screen on time. Πάω στοίχημα ότι μόλις το δουλέψω λίγο κανένα τηλ, κανα sms , θα πέσει ταχύτατα. Επίσης τις προάλλες από 20% πήγε σε μισή ώρα στο 10% και σε 1 λεπτό στο 7%. Μετά από μερικά δευτερόλεπτα δείχνει 3%, 0% και σβήνει. Αυτό με το palm rejection Μου το χει κανει και μενα 2-3 φορές. Κάτι τους παιδεύει με τον proximity sensor και την lollipop. Στην πρώτη closed beta δεν δούλευε καθόλου. Ας ελπίσουμε την Τρίτη να χουμε updates να λυθούν αυτά τα χαζοπροβλήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dreamw Δημ. May 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2015 Νέο update 4.5.2.1a κατεβάζω για να δω τι πσιζει. Μου έβγαλε μόνο του OTA UPDATE Παράθεση -> HTC Touch Cruise->Nokia 5310 ->HTC Desire ->LG optimus 4x ->Sony Xperia P -> HTC OneX-> iphone 4s -> Galaxy S4 -> lumina 1020 + Honor 6 -> Lumia 1020 + Meizu MX4 -> LG G4-> Galaxy S7 -> Galaxy S7 + Lumia950 -> Galaxy S7 + Nexus 5x -> HTC 10 -> S7Edge -> P20Pro -> S10 -> iPhone11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. May 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2015 Ναι το είδα και εγώ. Πες μας αν φορτίζει κανονικά φίλε αν ανεβαίνει η στάθμη της μπαταρίας δηλαδή. Μπας και το κάνω και την κρατήσω την lollipop... Είμαι εκτός σπιτιού αλλιώς θα το κατέβαζα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Saleakos Δημ. May 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2015 κατεβαζω και εγώ, περίμενα καμια διορθωσουλα του στυλ 50mb και βλέπω 778mb. τόσο μου εβγαλε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dreamw Δημ. May 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2015 Φίλε μου εμένα και πριν αλλά και τώρα φορτίζει κανονικά ανεβαίνει το ποσοστό αλλά και κατεβαίνει ομαλα. Πάει πολύ γρήγορα τώρα στην πορεία θα δω αν έχει θέματα καθημερινής χρησησ.. Παράθεση -> HTC Touch Cruise->Nokia 5310 ->HTC Desire ->LG optimus 4x ->Sony Xperia P -> HTC OneX-> iphone 4s -> Galaxy S4 -> lumina 1020 + Honor 6 -> Lumia 1020 + Meizu MX4 -> LG G4-> Galaxy S7 -> Galaxy S7 + Lumia950 -> Galaxy S7 + Nexus 5x -> HTC 10 -> S7Edge -> P20Pro -> S10 -> iPhone11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoman1987 Δημ. May 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2015 Το κινητο ειναι πολυ καλο..βεβαια ειναι κ πως θα ταιριαξετε με την συσκευη...δεν ειναι ολα τα κινητα για ολους..εγω πλεον μετα απο λιγο καιρο χρησης εχω συνηθισει και το flyme και δεν το αλλαζω με κανενα g2 (επειδη κ γω κατα κει πηγαινα...).Γενικα ειναι απροβληματιστο ποιοτικο και γρηγορο...δεν ξερω τωρα με το λολιποπ τι θα γινει λογικα θα τα διορθωσουν ολα τα μικροπροβληματα που ακουγονται...εγω δεν το εχω περασει ακομα...περιμενω να ακουστουν καλα λογια πρωτα και μετα..με την προηγουμενη ρομ παντως ειμαι απολυτα ικανοποιημενος...ακομα και με την μπαταρια που λενε μερικα παιδια οτι αντιμετωπιζουν καποια θεματακια εγω ειμαι ευχαριστημενος...αρκει να σου πω οτι την πρωτη φορα που το ειχα παρει μου εβγαλε 4 ωρες και 45 λεπτα ανοιχτη οθονη δεδομενα και wifi ανοιχτα ολη μερα...και τελικα λιγο πριν τις 10 κ μιση το βραδυ το εβαλα για φορτιση με 2% μπαταρια.Αυτο στις αρχες που το σκαλιζα συνεχεια...τωρα που εχω περιπου 2—2μιση ωρες ανοιχτης οθονης ανα ημερα,εχω εγκαταστησει και μια εφαρμογη η οποια ανοιγοκλεινει το ιντερνετ οταν κλειδωνει και ξεκλειδωνει η οθονη βγαζω σχεδον 2 μερες με μια φορτιση...Αυτο που οσο κ αν σου ακουστει περιεργο απο το οποιο δεν ειμαι και τρελαμενος ειναι η φωτογραφια...και αυτο οχι γτ ειναι κακης ποιοτητας αλλα γτ αν εισαι ατζαμης ερασιτεχνης οπως εγω σου βγαινουν λιγο κουνημενες λογο ελλειψης.....κατι τελος παντων τα παιδια τα ξερουν καλυτερα αυτα...θα στα πουν...Αυτα απο εμενα.. Υ.Γ Ξερει κανενας κανενα καλο πληκτρολογιο να προτεινει με ελληνικο λεξικο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. May 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2015 Το κινητο ειναι πολυ καλο..βεβαια ειναι κ πως θα ταιριαξετε με την συσκευη...δεν ειναι ολα τα κινητα για ολους..εγω πλεον μετα απο λιγο καιρο χρησης εχω συνηθισει και το flyme και δεν το αλλαζω με κανενα g2 (επειδη κ γω κατα κει πηγαινα...).Γενικα ειναι απροβληματιστο ποιοτικο και γρηγορο...δεν ξερω τωρα με το λολιποπ τι θα γινει λογικα θα τα διορθωσουν ολα τα μικροπροβληματα που ακουγονται...εγω δεν το εχω περασει ακομα...περιμενω να ακουστουν καλα λογια πρωτα και μετα..με την προηγουμενη ρομ παντως ειμαι απολυτα ικανοποιημενος...ακομα και με την μπαταρια που λενε μερικα παιδια οτι αντιμετωπιζουν καποια θεματακια εγω ειμαι ευχαριστημενος...αρκει να σου πω οτι την πρωτη φορα που το ειχα παρει μου εβγαλε 4 ωρες και 45 λεπτα ανοιχτη οθονη δεδομενα και wifi ανοιχτα ολη μερα...και τελικα λιγο πριν τις 10 κ μιση το βραδυ το εβαλα για φορτιση με 2% μπαταρια.Αυτο στις αρχες που το σκαλιζα συνεχεια...τωρα που εχω περιπου 2—2μιση ωρες ανοιχτης οθονης ανα ημερα,εχω εγκαταστησει και μια εφαρμογη η οποια ανοιγοκλεινει το ιντερνετ οταν κλειδωνει και ξεκλειδωνει η οθονη βγαζω σχεδον 2 μερες με μια φορτιση...Αυτο που οσο κ αν σου ακουστει περιεργο απο το οποιο δεν ειμαι και τρελαμενος ειναι η φωτογραφια...και αυτο οχι γτ ειναι κακης ποιοτητας αλλα γτ αν εισαι ατζαμης ερασιτεχνης οπως εγω σου βγαινουν λιγο κουνημενες λογο ελλειψης.....κατι τελος παντων τα παιδια τα ξερουν καλυτερα αυτα...θα στα πουν...Αυτα απο εμενα.. Υ.Γ Ξερει κανενας κανενα καλο πληκτρολογιο να προτεινει με ελληνικο λεξικο? SwiftKey Το καλυτερο πιστευω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexanderCool Δημ. May 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2015 Υ.Γ Ξερει κανενας κανενα καλο πληκτρολογιο να προτεινει με ελληνικο λεξικο? Εγώ χρησιμοποιώ της google, είναι πολύ όμορφο και έχει καλά ελληνικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts