palavas1986 Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 Καλησπερα.Κατοχος εδω και μερικες μερες ενος 32 gb international.Φοραω την 4.2.2. Το κινητο ειναι φοβερο.Προερχομενος απο lg g3 μου λειπουν καποια πραγματακια.Θα ηθελα να εχει λειτουργια εξυπνης οθονης,δηλαδη να μην κλεινει η οθονη οταν την κοιτας.Υπαρχει τροπος να την προσθεσω;Επισης δεν μπορω με τιποτα να συνχρωνισω τις επαφες του facebook με αυτες της συσκευης και δεν βρισκω επιλογη για να συνδεσω δυο επαφες σε μια.Υπαρχει λυση; Παιδια εχει κανεις καμια λυση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexanderCool Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 Παιδια εχει κανεις καμια λυση; Γιώργο το πρώτο που ζητάς (να μην κλείνει η οθόνη όσο την κοιτας) νομίζω δεν γίνεται. Συγχρονισμό επαφών με facebook μπορείς να κάνεις με την εfαρμογή "sync me". ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotisspu Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 Εν τελη στο γερμανο υπαρχει η δεν υπαρχει ;;;; Παράθεση meizu mx4 32 GB white.... meizu mx5 32 GB white Xiaomi mi note 4 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrusb Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 Εν τελη στο γερμανο υπαρχει η δεν υπαρχει ;;;; Καλησπέρα, εγώ το αγόρασα χθες από κατάστημα COSMOTE της Κοζάνης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
palavas1986 Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 Το αποχωρίστηκα το κινητάκι μας παρόλο που το είχα αγαπήσει τόσο πολύ για να κινηθώ για το mx4pro ή το g flex2 (λόγω προσφοράς). Παρόλο που είχα συμφιλιωθεί με την ιδέα του φυσικού πλήκτρου του pro από θέμα εμφάνισης που στην αρχή με χαλούσε μόλις το είδα από κοντά χθες δεν μου άρεσε πάλι. :wacko: Όσο αφορά στο πανέμορφο g flex2 (κατά την αποψή μου) ήμουν ένα βήμα πριν την αγορά του αλλά τα πάρα πολλά παράπονα για το πρόβλημα με την οθόνη με έκαναν να μην το αγοράσω.Ίσως στο μέλλον. :( :cry: Τώρα έμεινα με το 4s και έτσι μου έρχεται να το πετάξω από το παράθυρο και να πάω στο Γερμανό να πάρω πάλι το mx4. :p Αλεξ,το θες πισω;Στο δινω με 350 €.Χαχα. Τωρα συνειδιτοποιησα οτι εισαι εσυ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoman1987 Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 Ρε παιδες με την θερμοκρασια ειχατε κανενα θεμα..ανεβαζε θερμοκρασια το κινητο σας?Φοραω την τελευταια 4.2.8.2Α αναβαθμιση και νομιζω οτι ανεβαζει καπως υπερβολικα θερμοκρασια αναλογικα παντα για τη χρηση που του κανω εκεινη τη στιγμη που το παρατηρω.. Ας μου πει καποιος την γνωμη του σας παρακαλω.. Το κινητακι τα σπαει και ειμαι πολυ ευχαριστημενος..το μονο που με προβληματιζει ειναι αυτο με την θερμοκρασια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
palavas1986 Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 Ρε παιδες με την θερμοκρασια ειχατε κανενα θεμα..ανεβαζε θερμοκρασια το κινητο σας?Φοραω την τελευταια 4.2.8.2Α αναβαθμιση και νομιζω οτι ανεβαζει καπως υπερβολικα θερμοκρασια αναλογικα παντα για τη χρηση που του κανω εκεινη τη στιγμη που το παρατηρω.. Ας μου πει καποιος την γνωμη του σας παρακαλω.. Το κινητακι τα σπαει και ειμαι πολυ ευχαριστημενος..το μονο που με προβληματιζει ειναι αυτο με την θερμοκρασια.. Εχω το κινητο εδω και μερικες μερες και σαν καινουργιο ασχολουμε πολυ χωρις να εχω παρατηρησει καποια περιεργη αυξηση της θερμοκρασιας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iobelika Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 Ρε παιδες με την θερμοκρασια ειχατε κανενα θεμα..ανεβαζε θερμοκρασια το κινητο σας?Φοραω την τελευταια 4.2.8.2Α αναβαθμιση και νομιζω οτι ανεβαζει καπως υπερβολικα θερμοκρασια αναλογικα παντα για τη χρηση που του κανω εκεινη τη στιγμη που το παρατηρω.. Ας μου πει καποιος την γνωμη του σας παρακαλω.. Το κινητακι τα σπαει και ειμαι πολυ ευχαριστημενος..το μονο που με προβληματιζει ειναι αυτο με την θερμοκρασια.. γενικά αν το έχεις χωρίς θήκη και ακουμπάς το αλουμίνιό του λογικό είναι να το νιώθεις ζεστό , όπως λογικό είναι να ανεβάζει λίγη θερμοκρασία. Τα macbook pro για παράδειγμα τόσα χρόνια χρησιμοποιούν το αλουμινένιο σασί τους για να ψύχονται. Εμένα ανεβαίνει μέχρι και 45 βαθμούς όταν το λιώνω στα game, οπότε μάλλον πρέπει να δείς τι θεμοκρασίες πιάνει. Το λίγο δεν πειράζει , το πολύ όμως ναι ( γιατί μην ξεχνάμε ότι είναι 8-core στα 2.2GHz ...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoman1987 Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 Εχω βαλει το coolify και εχω δει να πηγαινει μεχρι 41 βαθμους...οπου κ μου εγραφε (το coolify εννοω) overheat temperature...και δεν έπαιζα καποιο παιχνιδι εκεινη την στιγμη απλα σερφαρα...ειναι φυσιολογικο αυτο ? Οταν λεω ζεστενεται εννοω ψηλα στο σημειο που ειναι το ακουστικο..και το καταλαβαινεις ακουμπωντας και μπροστα το τζαμι αλλα κ πισω το καπακι...στη λειτουργια του δεν εχω παρατηρησει καποια πτωση οταν ζεστενεται...απλα εμενα με ανησυχει αυτο ειναι ολο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexanderCool Δημ. May 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2015 Καλησπέρα, εγώ το αγόρασα χθες από κατάστημα COSMOTE της Κοζάνης. Έπρεπε να το δω με τα μάτια μου για να το πιστέψω. Περνώντας από τον Γερμανό στη Σταδίου μπαίνω μέσα, πιο πολύ για χαβαλέ για να μου πουν το κλασσικό "Ποιο κινητό είναι, αυτό;" ή "Δεν έχουμε κάποια ενημέρωση" και τι ακούω; "Ναι το έχουμε και μάλιστα ετοιμοπαράδοτο". Βέβαια ήταν μόνο ένα κομμάτι αλλά κάτι είναι και αυτό. Ρώτησα αν έχει μέσα ακουστικά και μου είπαν όχι και είδα και το σήμα της TCCM πάνω στη συσκευασία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
palavas1986 Δημ. May 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2015 Έπρεπε να το δω με τα μάτια μου για να το πιστέψω. Περνώντας από τον Γερμανό στη Σταδίου μπαίνω μέσα, πιο πολύ για χαβαλέ για να μου πουν το κλασσικό "Ποιο κινητό είναι, αυτό;" ή "Δεν έχουμε κάποια ενημέρωση" και τι ακούω; "Ναι το έχουμε και μάλιστα ετοιμοπαράδοτο". Βέβαια ήταν μόνο ένα κομμάτι αλλά κάτι είναι και αυτό. Ρώτησα αν έχει μέσα ακουστικά και μου είπαν όχι και είδα και το σήμα της TCCM πάνω στη συσκευασία. Σε κοβω να επιστρεφεις στο ιδιο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexanderCool Δημ. May 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2015 Σε κοβω να επιστρεφεις στο ιδιο.... Πλάκα πλάκα. :p Μήπως να μου ετοίμαζες δεματάκι; :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dreamw Δημ. May 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2015 Μια ερώτηση όσον αφορά την φωτογραφία, όταν βγάζετε νύχτα φώτο στο αυτόματο το κλειστρο δεν μπορεί να παραμηνει ανοιχτό πάνω από 1/5 sec στο lumia 1020 στο αυτόματο μένει όσο χρειαστεί για να βγει φωτεινό αποτέλεσμα. Παράθεση -> HTC Touch Cruise->Nokia 5310 ->HTC Desire ->LG optimus 4x ->Sony Xperia P -> HTC OneX-> iphone 4s -> Galaxy S4 -> lumina 1020 + Honor 6 -> Lumia 1020 + Meizu MX4 -> LG G4-> Galaxy S7 -> Galaxy S7 + Lumia950 -> Galaxy S7 + Nexus 5x -> HTC 10 -> S7Edge -> P20Pro -> S10 -> iPhone11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timlaza Δημ. May 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2015 Καλησπερα ηθελα να ρωτησω για κινητο.Το βρηκα εδω https://www.chinavasion.com/china/wholesale/Android_Phones/Large_Screen_Android_Phones/Meizu-MX4-4G-Smartphone-16GB-Silver/?d=54048#specsa ποιο φθηνα απο παντου αλλα λεει δεν υποστηριζει ελληνικα.Ξερει κανεις γτ και αν μπορω να βαλω ελληνικα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
palavas1986 Δημ. May 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2015 Καλησπερα ηθελα να ρωτησω για κινητο.Το βρηκα εδω https://www.chinavasion.com/china/wholesale/Android_Phones/Large_Screen_Android_Phones/Meizu-MX4-4G-Smartphone-16GB-Silver/?d=54048#specsa ποιο φθηνα απο παντου αλλα λεει δεν υποστηριζει ελληνικα.Ξερει κανεις γτ και αν μπορω να βαλω ελληνικα? Η συγκεκριμενη σελιδα δινει την international εκδοση,αρα εχει Ελληνικα.Σιγουρα θα σου πουν καποιοι αλλοι απο εδω που το εχουν παρει απο εκει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sam28 Δημ. May 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2015 ΟΛΑ τα mx4 έχουν Ελληνικά. ΌΛΑ. ακόμα και οι κινέζικες εκδόσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Avadonmod Δημ. May 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2015 Μονο 245 ευρω? Απίστευτο value for money,ο μονος λόγος να μην το προτιμήσει κάποιος είναι μόνο η έλλειψη microsd/nfc/radio. Αλλα επειδή στα υπόλοιπα είναι πολύ μπροσταα, τα ξεχνας αυτα τα 3... Μια ερωερώτηση, το gps se offline mode λειτουργεί άψογα ή καλά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. May 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2015 Μονο 245 ευρω? Απίστευτο value for money,ο μονος λόγος να μην το προτιμήσει κάποιος είναι μόνο η έλλειψη microsd/nfc/radio. Αλλα επειδή στα υπόλοιπα είναι πολύ μπροσταα, τα ξεχνας αυτα τα 3... Μια ερωερώτηση, το gps se offline mode λειτουργεί άψογα ή καλά? Άψογα. Δεν υπάρχει θέμα όπως σε παλαιοτερους mtk. Κλειδώνει γρήγορα και σταθερά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Saleakos Δημ. May 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2015 Μια ερώτηση όσον αφορά την φωτογραφία, όταν βγάζετε νύχτα φώτο στο αυτόματο το κλειστρο δεν μπορεί να παραμηνει ανοιχτό πάνω από 1/5 sec στο lumia 1020 στο αυτόματο μένει όσο χρειαστεί για να βγει φωτεινό αποτέλεσμα. οχι αλλα γι αυτο εχει το manual mode ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timlaza Δημ. May 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2015 Η συγκεκριμενη σελιδα δινει την international εκδοση,αρα εχει Ελληνικα.Σιγουρα θα σου πουν καποιοι αλλοι απο εδω που το εχουν παρει απο εκει. Σιγουρα? Επειδη στο live chat που μιλησα μαζι τους μου ειπαν οτι εχει μονο αυτες που γραφει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
palavas1986 Δημ. May 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2015 Σιγουρα? Επειδη στο live chat που μιλησα μαζι τους μου ειπαν οτι εχει μονο αυτες που γραφει. Εγω εχω την internatioanal εκδοση και εχει αριστα Ελληνικα. Δεν νομιζω να αλλαζει κατι.Και οπως ειπαν και αλλοι...ολες οι εκδοσεις εχουν Ελληνικα.Απο την συγκεκρημενη σελιδα εχουν παρει και αλλα παιδια απο εδω.Το πολυ πολυ και να μην εχει (που δεν νομιζω) περνας ξανα την rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dreamw Δημ. May 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2015 Κρίμα, έχω συνηθίσει με το 1020 να τραβάω έτσι. Αργή η κάμερα του 1020 αλλά τραβάει στο αυτόματο ακόμα και σκοτάδι. Παράθεση -> HTC Touch Cruise->Nokia 5310 ->HTC Desire ->LG optimus 4x ->Sony Xperia P -> HTC OneX-> iphone 4s -> Galaxy S4 -> lumina 1020 + Honor 6 -> Lumia 1020 + Meizu MX4 -> LG G4-> Galaxy S7 -> Galaxy S7 + Lumia950 -> Galaxy S7 + Nexus 5x -> HTC 10 -> S7Edge -> P20Pro -> S10 -> iPhone11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ARAPIS Δημ. May 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2015 Εν τελη στο γερμανο υπαρχει η δεν υπαρχει ;;;; Γερμανός 359..γκρι χρωμα 32gb το πηρα Εχθές.. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ρε παιδες με την θερμοκρασια ειχατε κανενα θεμα..ανεβαζε θερμοκρασια το κινητο σας?Φοραω την τελευταια 4.2.8.2Α αναβαθμιση και νομιζω οτι ανεβαζει καπως υπερβολικα θερμοκρασια αναλογικα παντα για τη χρηση που του κανω εκεινη τη στιγμη που το παρατηρω.. Ας μου πει καποιος την γνωμη του σας παρακαλω.. Το κινητακι τα σπαει και ειμαι πολυ ευχαριστημενος..το μονο που με προβληματιζει ειναι αυτο με την θερμοκρασια.. Μια χαρα ειναι φίλε..που να δεις το LG G3 ΒΡΑΖΕΙ ...Η ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΤΗ ΜΕΡΑ! .. ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μόλις παρέλαβα και το δικό μου από γερμανό και δεν έχει ακουστικά,παρόλο που στο κατάλογο γράφει ότι περιέχονται.Το πήρε κανένας άλλος από γερμανό??Είχε ακουστικά? Δεν ειχε φιλέ και το δικο μου.. ----- προσθήκη μηνύματος 15 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλησπερα.Κατοχος εδω και μερικες μερες ενος 32 gb international.Φοραω την 4.2.2. Το κινητο ειναι φοβερο.Προερχομενος απο lg g3 μου λειπουν καποια πραγματακια.Θα ηθελα να εχει λειτουργια εξυπνης οθονης,δηλαδη να μην κλεινει η οθονη οταν την κοιτας.Υπαρχει τροπος να την προσθεσω;Επισης δεν μπορω με τιποτα να συνχρωνισω τις επαφες του facebook με αυτες της συσκευης και δεν βρισκω επιλογη για να συνδεσω δυο επαφες σε μια.Υπαρχει λυση; Καλημερα και εγω lg G3 έρχομαι..μονο η μπαταρία του mx4 είναι Το καλυτερο !!#και η θερμοκρασία επισης δεν βραζει..παει και σφαιρα δεν κρασαρει...ειμαι Πολύ ικανοποιημένος για τα χρηματα του.. Παράθεση pit mykonos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ctassios Δημ. May 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2015 Παιδιά ψάχνω θήκη για να προστατεύει οθόνη,έχετε καμιά πρόταση?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ARAPIS Δημ. May 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2015 Καλημερα στην παρεα..Εχθες το πηρα απο γερμανό. Μπορεί να μου απαντησει καποιος φιλος εαν υπαρχει για το κινητό Pc suite ??Τα updates που τα βρίσκουμε?....σορρυ Ερχομαι απο sony xperia kai LG G3 ΕΙΝΑΙ διαφορετικα κινητα Ευχαριστώ προκαταβολικα Παράθεση pit mykonos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts