Jump to content

Meizu MX4

pik.
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Την Τρίτη που μας έρχεται κανονικά.

Αλλά κυκλοφόρησε ένα screenshot από το forum της meizu το οποίο λέει ότι μάλλον θα υπάρξει καθυστέρηση για το MX4. Για το pro θα βγει την Τρίτη.

• Απαντήσεις 5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

μια βοηθεια παιδια,ξαφνικα εξαφανιστηκαν οι επαφες μου,μπορει καποιος φιλος να βοηθησει?

πως τις εχεις περασμενες; google ?

ναι,υπαρχει αλλοσ τροπος?

και εμενα μου εκανε κατι κολπα με τις επαφες στο google και τις περασα στο flyme account και δεν μου ξανα εκανε κατι

λοιπον θα ηθελα τα φωτα σας.

εχει αγοραστει περιπου 4 μηνες πριν,ενα mx4,απο ευρωπη,το βιβλιαρακι λεει fr,οποτε λογικα θα ειναι γαλλικο.

το θεμα πιο ειναι.επικοινωνουμε με το σερβις στην ελλαδα,δινουμε τον σειριακο και μας λενε οτι δεν το καλυπτει ελλαδα,ισχυει κατι τετοιο?

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

λοιπον θα ηθελα τα φωτα σας.

εχει αγοραστει περιπου 4 μηνες πριν,ενα mx4,απο ευρωπη,το βιβλιαρακι λεει fr,οποτε λογικα θα ειναι γαλλικο.

το θεμα πιο ειναι.επικοινωνουμε με το σερβις στην ελλαδα,δινουμε τον σειριακο και μας λενε οτι δεν το καλυπτει ελλαδα,ισχυει κατι τετοιο?

Πήρα στη Cellcom να τους ρωτησω και εγώ και μου είπαν ότι εγγυηση ισχυει μόνο για κινητα αγορασμένα από Ελλάδα (μόνο απο placemall προς το παρόν).

και εγω πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν οτι δεν καλυπτουν.

και ειχα ευρωπαικο μοντελο απο γαλλια

λογικό, δεν είναι η meizu που τα φέρνει σε κάθε χώρα , αλλά κάποια εταιρία που πήρε τα δικαιώματα και συνήθως στην ελλάδα δεν μπαίνουν στο κόπο , κόστος ή οτιδήποτε άλλο να κάνουν service ακόμα και στα ευρωπαϊκά

Το είδα και γω χθες, αλλά το θέμα είναι κατα πόσο θα πραγματοποιηθεί και πότε.

καλα ολα αυτα αλλα με την flyme εχω ξεχασει οτι υπαρχουν και κουμπια στο κινητο :lol: αν δεν εχει και gestures η stock android τρωει χ απο μενα :p

Παιδιά πήρε προχθές φίλος ένα ΜΧ4 και μου παραπονιέται για battery drain.

Σε μισή ώρα μου είπε ότι του τρώει 20% της μπαταρίας.

Έχει κανείς άλλος το ίδιο θέμα;

Φιλικά.Γιώργος.

να κοιταξει μηπως ειναι το facebook η το messenger

να βάλει τη τελευταία έκδοση λογισμικού ειτε τεστ ειτε stable. Και αν παίζει παιχνίδι μισή ωρα στο performance mode τοτε μπορεί να ειναι και λογικό το νούμερο. Μας ειπες απλα δυο νουμερα, μιση ωρα και 20% δε μπορούμε να εκφέρουμε σοβαρή άποψη. :) επίσης στις πρωτες 1-2 φορτίσεις κανει κατι περίεργα η μπαταρία.

Λόγοι πολλοί.

- Είναι νέο τηλέφωνο και τις πρώτες μερικές φορτίσεις η μπαταρία θα "ρουφήξει" το τελευταίο 20% νεράκι. Φτιάχνεται μετά από 2-3 φορές φόρτισης μόνο του.

- Το facebook και messenger τρώνε αρκετή μπαταρία από μόνα τους όπως και τα google play services.

- Παίζει παιχνίδια σε performance mode όπου είναι σαφέστατα λογικό να σου ρουφήξει μπαταρία.

Σε ότι αφορά τα νέα για το stock android προσωπικά δεν φεύγω από flyme. 6 μήνες με το τηλέφωνο το έχω αγαπήσει και εκτιμήσει τις βοήθειες και επιλογές που έχει. Καλά λένε ότι όταν έρθει η στιγμή να φύγεις από Meizu πάλι σε Meizu θα πας. Εχουν κάνει εξαιρετική δουλειά οι κινέζοι με αυτό το skin.

Καλησπερα! Ξερει κανεις αμα αυτο το site https://www.chinavasion.com/china/wholesale/Android_Phones/Large_Screen_Android_Phones/Meizu_MX4_4G_Smartphone_-_32GB_ROM_International_Version_Gray/ ειναι αξιοπιστο? 280Ε το 32αρι!

Καλησπέρα.Ψάχνω να αγοράσω και εγώ το 32αρι στην international Έκδοση και κοίταξα αυτό το σάιτ που είπες.Εσύ το πήρες από εκεί τελικά;Αν ναι πες μου την γνώμη σου,πόσο καιρό έκανε να έρθει και αν έχει Ελληνικά.Ευχαριστώ.

Λόγοι πολλοί.

- Είναι νέο τηλέφωνο και τις πρώτες μερικές φορτίσεις η μπαταρία θα "ρουφήξει" το τελευταίο 20% νεράκι. Φτιάχνεται μετά από 2-3 φορές φόρτισης μόνο του.

- Το facebook και messenger τρώνε αρκετή μπαταρία από μόνα τους όπως και τα google play services.

- Παίζει παιχνίδια σε performance mode όπου είναι σαφέστατα λογικό να σου ρουφήξει μπαταρία.

Σε ότι αφορά τα νέα για το stock android προσωπικά δεν φεύγω από flyme. 6 μήνες με το τηλέφωνο το έχω αγαπήσει και εκτιμήσει τις βοήθειες και επιλογές που έχει. Καλά λένε ότι όταν έρθει η στιγμή να φύγεις από Meizu πάλι σε Meizu θα πας. Εχουν κάνει εξαιρετική δουλειά οι κινέζοι με αυτό το skin.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά.

Θα το κοιτάξω.

Φιλικά.Γιώργος.

Καλησπέρα.Ψάχνω να αγοράσω και εγώ το 32αρι στην international Έκδοση και κοίταξα αυτό το σάιτ που είπες.Εσύ το πήρες από εκεί τελικά;Αν ναι πες μου την γνώμη σου,πόσο καιρό έκανε να έρθει και αν έχει Ελληνικά.Ευχαριστώ.

Φίλε μου τελικά το παράγγειλα απο το https://www.chinavasion.com/china/wholesale/Android_Phones/Large_Screen_Android_Phones/Meizu-MX4-4G-Smartphone-32GB-Memory-Capacity-MTK6595-Octa-Core-Sharp-5.4-Inch-Display-International-Version-Golden/ σε μαύρο στις 20 απριλίου και λογικά θα το εχώ γύρω στις 5 μαίου. Τότε το είχε 290e μάζι με μεταφορικά (airmail - όχι τελωνείο)

Φίλε μου τελικά το παράγγειλα απο το https://www.chinavasion.com/china/wholesale/Android_Phones/Large_Screen_Android_Phones/Meizu-MX4-4G-Smartphone-32GB-Memory-Capacity-MTK6595-Octa-Core-Sharp-5.4-Inch-Display-International-Version-Golden/ σε μαύρο στις 20 απριλίου και λογικά θα το εχώ γύρω στις 5 μαίου. Τότε το είχε 290e μάζι με μεταφορικά (airmail - όχι τελωνείο)

Α σωστά.Δεν είχα προσέξει ημερομηνίες.Επέλεξες κατι;τους το ζήτησες ή αυτόματα από μόνοι τους στο βάζουν χωρίς τελωνείο;15 μέρες κάνει;Σε ευχαριστώ για την απάντηση.

Α σωστά.Δεν είχα προσέξει ημερομηνίες.Επέλεξες κατι;τους το ζήτησες ή αυτόματα από μόνοι τους στο βάζουν χωρίς τελωνείο;15 μέρες κάνει;Σε ευχαριστώ για την απάντηση.

Επέλεξα airmail τα άλλα είναι courier και στα στέλνουν αμέσως αλλα πληρώνεις τελωνείο που πρέπει να είναι πάρα πολλά! Κάπου 15 μέρες λένε οτι κάνει..

καλησπερα οταν το παραλαβεις μας λες...η τιμη του στα 293 ειναι σημερα..σε αυτο το site..

meizu mx4 32 GB white....

meizu mx5 32 GB white

Xiaomi mi note 4 64gb

Επέλεξα airmail τα άλλα είναι courier και στα στέλνουν αμέσως αλλα πληρώνεις τελωνείο που πρέπει να είναι πάρα πολλά! Κάπου 15 μέρες λένε οτι κάνει..

ΟΚ.Σε ευχαριστώ πολύ.Περιμένω εντυπώσεις οταν φτάσει.