Bayern7 Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 Την Τρίτη που μας έρχεται κανονικά. Αλλά κυκλοφόρησε ένα screenshot από το forum της meizu το οποίο λέει ότι μάλλον θα υπάρξει καθυστέρηση για το MX4. Για το pro θα βγει την Τρίτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skarmi7 Δημ. April 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2015 μια βοηθεια παιδια,ξαφνικα εξαφανιστηκαν οι επαφες μου,μπορει καποιος φιλος να βοηθησει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Saleakos Δημ. April 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2015 μια βοηθεια παιδια,ξαφνικα εξαφανιστηκαν οι επαφες μου,μπορει καποιος φιλος να βοηθησει? πως τις εχεις περασμενες; google ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skarmi7 Δημ. April 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2015 πως τις εχεις περασμενες; google ? ναι,υπαρχει αλλοσ τροπος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Saleakos Δημ. April 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2015 ναι,υπαρχει αλλοσ τροπος? και εμενα μου εκανε κατι κολπα με τις επαφες στο google και τις περασα στο flyme account και δεν μου ξανα εκανε κατι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2015 λοιπον θα ηθελα τα φωτα σας. εχει αγοραστει περιπου 4 μηνες πριν,ενα mx4,απο ευρωπη,το βιβλιαρακι λεει fr,οποτε λογικα θα ειναι γαλλικο. το θεμα πιο ειναι.επικοινωνουμε με το σερβις στην ελλαδα,δινουμε τον σειριακο και μας λενε οτι δεν το καλυπτει ελλαδα,ισχυει κατι τετοιο? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexanderCool Δημ. April 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2015 λοιπον θα ηθελα τα φωτα σας. εχει αγοραστει περιπου 4 μηνες πριν,ενα mx4,απο ευρωπη,το βιβλιαρακι λεει fr,οποτε λογικα θα ειναι γαλλικο. το θεμα πιο ειναι.επικοινωνουμε με το σερβις στην ελλαδα,δινουμε τον σειριακο και μας λενε οτι δεν το καλυπτει ελλαδα,ισχυει κατι τετοιο? Πήρα στη Cellcom να τους ρωτησω και εγώ και μου είπαν ότι εγγυηση ισχυει μόνο για κινητα αγορασμένα από Ελλάδα (μόνο απο placemall προς το παρόν). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 και εγω πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν οτι δεν καλυπτουν. και ειχα ευρωπαικο μοντελο απο γαλλια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iobelika Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 λογικό, δεν είναι η meizu που τα φέρνει σε κάθε χώρα , αλλά κάποια εταιρία που πήρε τα δικαιώματα και συνήθως στην ελλάδα δεν μπαίνουν στο κόπο , κόστος ή οτιδήποτε άλλο να κάνουν service ακόμα και στα ευρωπαϊκά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sam28 Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 νομίζω οτι έβγαλα λαυρακι ... http://meizufans.eu/forum/thread-investigating-the-probability-of-stock-android?pid=18837#pid18837 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexanderCool Δημ. April 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2015 νομίζω οτι έβγαλα λαυρακι ... http://meizufans.eu/forum/thread-investigating-the-probability-of-stock-android?pid=18837#pid18837 Το είδα και γω χθες, αλλά το θέμα είναι κατα πόσο θα πραγματοποιηθεί και πότε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Saleakos Δημ. April 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2015 νομίζω οτι έβγαλα λαυρακι ... http://meizufans.eu/forum/thread-investigating-the-probability-of-stock-android?pid=18837#pid18837 καλα ολα αυτα αλλα με την flyme εχω ξεχασει οτι υπαρχουν και κουμπια στο κινητο :lol: αν δεν εχει και gestures η stock android τρωει χ απο μενα :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sam28 Δημ. April 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2015 Χαχαχαχαχ κατά πάσα πιθανότητα και εγώ στη flyme θα μείνω με χει βολέψει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna2 Δημ. April 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2015 Παιδιά πήρε προχθές φίλος ένα ΜΧ4 και μου παραπονιέται για battery drain. Σε μισή ώρα μου είπε ότι του τρώει 20% της μπαταρίας. Έχει κανείς άλλος το ίδιο θέμα; Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Saleakos Δημ. April 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2015 Παιδιά πήρε προχθές φίλος ένα ΜΧ4 και μου παραπονιέται για battery drain. Σε μισή ώρα μου είπε ότι του τρώει 20% της μπαταρίας. Έχει κανείς άλλος το ίδιο θέμα; να κοιταξει μηπως ειναι το facebook η το messenger Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sam28 Δημ. April 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2015 Παιδιά πήρε προχθές φίλος ένα ΜΧ4 και μου παραπονιέται για battery drain. Σε μισή ώρα μου είπε ότι του τρώει 20% της μπαταρίας. Έχει κανείς άλλος το ίδιο θέμα; να βάλει τη τελευταία έκδοση λογισμικού ειτε τεστ ειτε stable. Και αν παίζει παιχνίδι μισή ωρα στο performance mode τοτε μπορεί να ειναι και λογικό το νούμερο. Μας ειπες απλα δυο νουμερα, μιση ωρα και 20% δε μπορούμε να εκφέρουμε σοβαρή άποψη. :) επίσης στις πρωτες 1-2 φορτίσεις κανει κατι περίεργα η μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
donkyxotis Δημ. April 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2015 Παιδιά πήρε προχθές φίλος ένα ΜΧ4 και μου παραπονιέται για battery drain. Σε μισή ώρα μου είπε ότι του τρώει 20% της μπαταρίας. Έχει κανείς άλλος το ίδιο θέμα; Λόγοι πολλοί. - Είναι νέο τηλέφωνο και τις πρώτες μερικές φορτίσεις η μπαταρία θα "ρουφήξει" το τελευταίο 20% νεράκι. Φτιάχνεται μετά από 2-3 φορές φόρτισης μόνο του. - Το facebook και messenger τρώνε αρκετή μπαταρία από μόνα τους όπως και τα google play services. - Παίζει παιχνίδια σε performance mode όπου είναι σαφέστατα λογικό να σου ρουφήξει μπαταρία. Σε ότι αφορά τα νέα για το stock android προσωπικά δεν φεύγω από flyme. 6 μήνες με το τηλέφωνο το έχω αγαπήσει και εκτιμήσει τις βοήθειες και επιλογές που έχει. Καλά λένε ότι όταν έρθει η στιγμή να φύγεις από Meizu πάλι σε Meizu θα πας. Εχουν κάνει εξαιρετική δουλειά οι κινέζοι με αυτό το skin. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
palavas1986 Δημ. April 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2015 Καλησπερα! Ξερει κανεις αμα αυτο το site https://www.chinavasion.com/china/wholesale/Android_Phones/Large_Screen_Android_Phones/Meizu_MX4_4G_Smartphone_-_32GB_ROM_International_Version_Gray/ ειναι αξιοπιστο? 280Ε το 32αρι! Καλησπέρα.Ψάχνω να αγοράσω και εγώ το 32αρι στην international Έκδοση και κοίταξα αυτό το σάιτ που είπες.Εσύ το πήρες από εκεί τελικά;Αν ναι πες μου την γνώμη σου,πόσο καιρό έκανε να έρθει και αν έχει Ελληνικά.Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna2 Δημ. April 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2015 Λόγοι πολλοί. - Είναι νέο τηλέφωνο και τις πρώτες μερικές φορτίσεις η μπαταρία θα "ρουφήξει" το τελευταίο 20% νεράκι. Φτιάχνεται μετά από 2-3 φορές φόρτισης μόνο του. - Το facebook και messenger τρώνε αρκετή μπαταρία από μόνα τους όπως και τα google play services. - Παίζει παιχνίδια σε performance mode όπου είναι σαφέστατα λογικό να σου ρουφήξει μπαταρία. Σε ότι αφορά τα νέα για το stock android προσωπικά δεν φεύγω από flyme. 6 μήνες με το τηλέφωνο το έχω αγαπήσει και εκτιμήσει τις βοήθειες και επιλογές που έχει. Καλά λένε ότι όταν έρθει η στιγμή να φύγεις από Meizu πάλι σε Meizu θα πας. Εχουν κάνει εξαιρετική δουλειά οι κινέζοι με αυτό το skin. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά. Θα το κοιτάξω. Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrischris1 Δημ. April 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2015 Καλησπέρα.Ψάχνω να αγοράσω και εγώ το 32αρι στην international Έκδοση και κοίταξα αυτό το σάιτ που είπες.Εσύ το πήρες από εκεί τελικά;Αν ναι πες μου την γνώμη σου,πόσο καιρό έκανε να έρθει και αν έχει Ελληνικά.Ευχαριστώ. Φίλε μου τελικά το παράγγειλα απο το https://www.chinavasion.com/china/wholesale/Android_Phones/Large_Screen_Android_Phones/Meizu-MX4-4G-Smartphone-32GB-Memory-Capacity-MTK6595-Octa-Core-Sharp-5.4-Inch-Display-International-Version-Golden/ σε μαύρο στις 20 απριλίου και λογικά θα το εχώ γύρω στις 5 μαίου. Τότε το είχε 290e μάζι με μεταφορικά (airmail - όχι τελωνείο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
palavas1986 Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 Φίλε μου τελικά το παράγγειλα απο το https://www.chinavasion.com/china/wholesale/Android_Phones/Large_Screen_Android_Phones/Meizu-MX4-4G-Smartphone-32GB-Memory-Capacity-MTK6595-Octa-Core-Sharp-5.4-Inch-Display-International-Version-Golden/ σε μαύρο στις 20 απριλίου και λογικά θα το εχώ γύρω στις 5 μαίου. Τότε το είχε 290e μάζι με μεταφορικά (airmail - όχι τελωνείο) Α σωστά.Δεν είχα προσέξει ημερομηνίες.Επέλεξες κατι;τους το ζήτησες ή αυτόματα από μόνοι τους στο βάζουν χωρίς τελωνείο;15 μέρες κάνει;Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrischris1 Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 Α σωστά.Δεν είχα προσέξει ημερομηνίες.Επέλεξες κατι;τους το ζήτησες ή αυτόματα από μόνοι τους στο βάζουν χωρίς τελωνείο;15 μέρες κάνει;Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Επέλεξα airmail τα άλλα είναι courier και στα στέλνουν αμέσως αλλα πληρώνεις τελωνείο που πρέπει να είναι πάρα πολλά! Κάπου 15 μέρες λένε οτι κάνει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotisspu Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 Φίλε μου τελικά το παράγγειλα απο το https://www.chinavasion.com/china/wholesale/Android_Phones/Large_Screen_Android_Phones/Meizu-MX4-4G-Smartphone-32GB-Memory-Capacity-MTK6595-Octa-Core-Sharp-5.4-Inch-Display-International-Version-Golden/ σε μαύρο στις 20 απριλίου και λογικά θα το εχώ γύρω στις 5 μαίου. Τότε το είχε 290e μάζι με μεταφορικά (airmail - όχι τελωνείο) καλησπερα οταν το παραλαβεις μας λες...η τιμη του στα 293 ειναι σημερα..σε αυτο το site.. Παράθεση meizu mx4 32 GB white.... meizu mx5 32 GB white Xiaomi mi note 4 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
palavas1986 Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 Επέλεξα airmail τα άλλα είναι courier και στα στέλνουν αμέσως αλλα πληρώνεις τελωνείο που πρέπει να είναι πάρα πολλά! Κάπου 15 μέρες λένε οτι κάνει.. ΟΚ.Σε ευχαριστώ πολύ.Περιμένω εντυπώσεις οταν φτάσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmode Δημ. April 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2015 Καλημέρα σήμερα δεν είχαν πει ότι θα βγει η lollipop? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts