Jump to content

Meizu MX4

pik.
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πως κανουνε το κινητο international ;;;

Και εγώ εχω το ίδιο πρόβλημα....

Γιατί δεν προσπαθείς να περάσεις την 4.5.7Ι και μετά την 4.0.4Ι και να δεις τι θα γίνει?

Εγώ με international και 4.5.7i μπορώ να την περάσω έτσι την G? Ή πρέπει να κάνω downgrade? Επίσης δεν θέλω να κάνω clear data... Είναι αναγκαίο?

Τα ίδια με παραπάνω και αν καταφέρεις κ πας στην 4.0.4Ι μετά φλασάρεις ότι θέλεις.

δεν μου αναγνωριζει τη sim η global

ουτε ροοτ γιατι δεν υπαρχει ο λογαριασμος flyme

Τι εννοείς δεν υπάρχει ο λογαριασμός flyme?

Δεν έχει αποσυνδεθεί ο προηγούμενος χρήστης (σε περίπτωση που το χεις πάρει μεταχειρισμενο) ?

• Απαντήσεις 5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

@ demakhs οχι δεν καταλαβες, δοκιμασα τη beta 5 g και δεν αναγνωριζει τη sim καθολου επισης λειπει και το user center apk, βεβαια ψαχνωντας το βρηκα αλλα και παλι χωρις sim δεν εχει νοημα

Εννοείς την 5.4.12G που αναφέρθηκε παραπάνω?

Βάλε την 5.6.3.22 (για τις επόμενες της δεν έχω άποψη, δεν έχω το κινητό πλέον να δοκιμασω) η οποία έχει root, μπαταρία σούπερ, ταχύτητα επίσης, ελληνικό πληκτρολόγιο και morelocale για Ελληνικά και.... Γειά σας!! ;)

Φιλε "demakhs", εγω ειμαι με το μπαλονακι :-)... εχω βαλει την 5.6.3.22beta, το κινητο

παει σφαιρα και με χαμηλη καταναλωση μπαταριας!!! το morelocale για ελληνικα δεν το εβαλα....το αφηνω για αργοτερα....

ενα μεγαλο ευχαριστω για τη βοηθεια σου!!!!

Και γω μετά από κάμποσες δοκιμές κατέληξα εκεί και αραξα γιατί τα πήγαινε πολύ καλά αυτή η ρομ.

Δεν το χάρηκα βέβαια πολύ γιατί το δωσα, αλλά ας το χαρεί τουλάχιστον ο νέος κάτοχος... :)

Το morelocale δεν χρειάζεται πρακτικά να το περάσεις, εαν δε σε ενοχλεί το να διαβάζεις settings αντί για ρυθμίσεις και phone αντί για τηλέφωνο!! ;)

Και γω μετά από κάμποσες δοκιμές κατέληξα εκεί και αραξα γιατί τα πήγαινε πολύ καλά αυτή η ρομ.

Δεν το χάρηκα βέβαια πολύ γιατί το δωσα, αλλά ας το χαρεί τουλάχιστον ο νέος κάτοχος... :)

Το morelocale δεν χρειάζεται πρακτικά να το περάσεις, εαν δε σε ενοχλεί το να διαβάζεις settings αντί για ρυθμίσεις και phone αντί για τηλέφωνο!! ;)

Eννοεις οτι πιο μεσα στα μενου δεν μεταφραζει?

Τελικά την άλλαξα την 4.5.7.i δεν άντεξα άλλο με την μπαταρία, και πέρασα κατευθείαν αυτή την καινούρια την global, χωρίς clear data.... Και φυσικά δεν συνδέεται στο google ούτε επαφές έχω ούτε τίποτα... Έκανα ότι μπορούσα με google installer από το meizu store αλλά τίποτα, λογαριασμο google δεν μπορω να κανω απο τις ρυθμισεις.πολλές επανεκκινήσεις clear cache και πάλι τίποτα όλα τα άλλα δουλεύουν πολύ καλά εκτως από το ημερολόγιο το tweeter και το play store φυσικά.... Τι να κάνω τώρα? Να την ξαναπερασω με clear data? Να βάλω την παλιά την 4.0.4 που δεν την βρήκα πουθενά? Ή να ξαναβαλω την 4.5.7.ι?????

Στάλθηκε από το MX4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αφού δε χρειάζεται Google installer. Είναι global beta και έχει play store από μόνη της

Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Xiaomi Mi 9T 128GB

παιδια η global beta εχει καποιο προβλημα και δεν κανει εγκατασταση το google play games βγαζει το error 505. δοκιμασα οτι μπορουσα αλλα δεν τα καταφερα... clear cache, factory settings, δεν μπορεσα, παω πισω σε 4.5.7I....
[sIGPIC][/sIGPIC]

Έκανες όλα αυτά τα clear cache, remove Google account κλπ που αναφέρονται εδώ:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6601381#post6601381

Τα έκανα και τα ξαναεκανα...αλλά τίποτα,ολο error 505. τελικά πέρασα αυτήν που λεγατε την 5.6.3.22. πρωτη φορά που εβαλα κινεζικη, τώρα ολα καλα μεχρι τωρα... ευχαριστώ!!

Sent from my MX4 using Tapatalk

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!Σκέφτομαι να εγκαταλείψω την international version και να πάω chinese...Αξίζει να γίνει?Είναι εύκολη η διαδικασία?Αξίζει για το flyme 5?Υπάρχει κάποιος οδηγός?

Ο οδηγός και οι απαντήσεις που ψάχνεις βρίσκονται στην παρούσα και την προηγούμενη σελίδα... ;)

χθες το βραδυ μετα απο 1 χρονο συμβίωσης με το mx4 παρουσιαστηκε στην οθονη μια κιτρινίλα αριστερα στο υψος του κουμπιου έντασης ηχου κολλητά με αυτο και σε υψος οσο ειναι αυτο και παχος περιπου 2-3 χιλιοστά... εχει εμφανιστει κατι παρομοιο σε κανεναν αλλο? Περα απο το κουμπι on-off που με ζορίζει εδω και 2-3 βδομαδες τωρα και αυτο....αξιζει η αλλαγη οθονης και κουμπιού η παμε γι'αλλα?

Εννοείς την 5.4.12G που αναφέρθηκε παραπάνω?

Βάλε την 5.6.3.22 (για τις επόμενες της δεν έχω άποψη, δεν έχω το κινητό πλέον να δοκιμασω) η οποία έχει root, μπαταρία σούπερ, ταχύτητα επίσης, ελληνικό πληκτρολόγιο και morelocale για Ελληνικά και.... Γειά σας!! ;)

Φιλε "demakhs", εγω ειμαι με το μπαλονακι :-)... εχω βαλει την 5.6.3.22beta, το κινητο

παει σφαιρα και με χαμηλη καταναλωση μπαταριας!!! το morelocale για ελληνικα δεν το εβαλα....το αφηνω για αργοτερα....

ενα μεγαλο ευχαριστω για τη βοηθεια σου!!!!

Τα έκανα και τα ξαναεκανα...αλλά τίποτα,ολο error 505. τελικά πέρασα αυτήν που λεγατε την 5.6.3.22. πρωτη φορά που εβαλα κινεζικη, τώρα ολα καλα μεχρι τωρα... ευχαριστώ!!

Τελικά παιδια ολοι πιστευετε οτι η 5.6.3.22beta είναι η καλυτερη ρομ για το κινητο ιδιως στην καταναλωση μπαταρίας;

εχει κανενας κατι καλυτερο να προτεινει ή να δοκιμασω και εγω να φορτωσω αυτην;

δεν εχει bugs;

Πρέπει όμως να έχει πρόβλημα με τα notification... τώρα προσπαθώ να φτιαξω το Viber στο security power και app management πρέπει να το τσεκαρεις αλλά πάλι δεν δουλεύει, μόνο αν το κάνω lock στο task manager. Τώρα περιμένω να δω και με άλλες εφαρμογές όπως το boom beach.

[sIGPIC][/sIGPIC]

οποιος εχει περασει τη g beta μπορει να μου πει που στο καλο ειναι το data sync για το flyme account γιατι δεν μπορω να βρω επαφες και τα σημειωματα μου

ευχαριστω

Δεν έχει data sync γιατί δεν έχει flyme account...

και εγώ international περίμενα αλλά τελικά πέρασα A beta.

μα εβαλα το user account apk και μπορεσα και εγινα root γιατι να λειπει το sync?

Ψαχνω να βρω κανενα app αλλα ματαια

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160512/8d744c44bcc73b8514090f71c83021b7.jpg

Στην κινεζική είναι έτσι https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160512/7d8dae6c6e11638637ebd8b1f013cb88.jpg

[sIGPIC][/sIGPIC]

@platon απο την εικονα που εβαλες λειπει η κατω σειρα (με τα αλλα 4 εικονιδια δηλαδη data κλπ)

δεν υπαρχει περιπτωση να το βρω καπου ε?:(

Δεν ξέρω... τι να σου πω... αν είχες κάνει backup ίσως...

Μπορείς να δεις λίγο αν κάνει εγκατάσταση το Google play games γιατί σε εμένα δεν το έκανε με τίποτα στην g.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν ξέρω... τι να σου πω... αν είχες κάνει backup ίσως...

Μπορείς να δεις λίγο αν κάνει εγκατάσταση το Google play games γιατί σε εμένα δεν το έκανε με τίποτα στην g.

εμενα το δειχνει ηδη εγκαταστημενο!

αν ειναι ευκολο οταν μπορεσεις να μου στειλεις το apk το δικο σου ισως γινει ετσι

αυτο=MzSyncService apk

Edited by sakis88888