bbtp Δημ. March 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2016 Πες μας το λινκ να το δοκιμάσουμε και εμείς.. Χρειάζεται unlock bootloader ; Πιστεύεις ότι έγινε καλύτερο το κινητό από ποια άποψη; έχει bugs ; Μήπως βελτιωθηκε η κατανάλωση της μπαταρίας που με ενδιαφέρει πολύ; Εγώ πάντως παιδιά έβαλα CM12.1 και νομιζω οτι εχω άλλο κινητό... Εκανα και ενα donation στο παιδί για να έχει ενα παραπανω motivation να συνεχισει την δουλεια ,γιατί πραγματικα έγινε πολύ ωραίο το κινητό ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
donkyxotis Δημ. March 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2016 Εγώ πάντως παιδιά έβαλα CM12.1 και νομιζω οτι εχω άλλο κινητό... Εκανα και ενα donation στο παιδί για να έχει ενα παραπανω motivation να συνεχισει την δουλεια ,γιατί πραγματικα έγινε πολύ ωραίο το κινητό ... Θα το δοκίμαζα και εγώ αν δεν χάνονταν οι μουσικές του ιδιότητες με την Cyanogen. Οποιον δεν τον ενδιαφέρει μουσικά η συσκευή φυσικά μπορεί να δοκιμάσει και την Cyanogen και να μας πει λεπτομέρειες. Στα του προβλήματος παραπάνω ευχαριστώ τον Avadonmod γιατί με την αλλαγή αυτή το πρόβλημα πράγματι λύθηκε αν και η ρύθμιση είχε να κάνει με το κινέζικο app-store. Ηταν ρυθμισμένο στο να περνάει όλα τα update χωρίς καμιά ειδοποίηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iobelika Δημ. March 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2016 Βασικά εγώ είχα μεγαλύτερα προβληματα, μετα απο το τελευταίο beta update που εκανα είχα πρόβλημα με το 4g με Google services και μπαταρία. Εκανα clean install γύρω στις 6 εκδώσεις απο 4.0.4 και μετα και δεν έφτιαχνε ή μου έκανε παλι τα ίδια μετα απο λιγες μερες . και είχα και θέμα με το moto 360. Τώρα όλα είναι τέλεια και έχω μονο τις απαραίτητες εφαρμογές. Και καλύτερη μπαταρία γύρω στις 3 ώρες SOT το βράδυ και με άλλα 40% υπόλοιπο και WiFi ή 4G και Bluetooth συνέχεια ανοικτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speroplas_1 Δημ. March 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2016 παιδια τι παιζει με το 4g εσεις εχετε κανονικα πιανει? απ οτι εχω δει υποστηριζει τις μπαντες μας τις ελληνικες, εμενα μεχρι 3g παει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. March 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2016 Μόνο την 800αρα δεν υποστηριζει. Τις άλλες 2 τις υποστηρίζει. Εγώ πιάνω σε περιοχές που υπάρχει 4g καλυψη βεβαιως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. March 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2016 (edited) παιδια τι παιζει με το 4g εσεις εχετε κανονικα πιανει? απ οτι εχω δει υποστηριζει τις μπαντες μας τις ελληνικες, εμενα μεχρι 3g παει! κανονικότατα με το MX4 PRO:D http://s7.postimg.org/mfkjfc4yj/S60312_132517.jpg Edited March 13, 2016 by ziaba Παράθεση Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speroplas_1 Δημ. March 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2016 α ευχαριστω παντως εμενα δεν πιανει 4g ενω εχει η περιοχη. δεν ξερω τι γινεται... μηπως παιζει εδω να ειναι στην 800ρα μπαντα μονο γι αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
donkyxotis Δημ. March 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2016 α ευχαριστω παντως εμενα δεν πιανει 4g ενω εχει η περιοχη. δεν ξερω τι γινεται... μηπως παιζει εδω να ειναι στην 800ρα μπαντα μονο γι αυτο? Από τον πάροχο ζήτησες να στην ενεργοποιήσει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speroplas_1 Δημ. March 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2016 vodafone εχω, οχι δεν εχω κανει κατι. εγω νομιζα υποτίθεται ενεργοποιειται απο μονο του και οταν εισαι σε περιοχη με 4g το ανοιγεις και πιανει! απλα πραγματα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. March 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2016 vodafone εχω, οχι δεν εχω κανει κατι. εγω νομιζα υποτίθεται ενεργοποιειται απο μονο του και οταν εισαι σε περιοχη με 4g το ανοιγεις και πιανει! απλα πραγματα! Η Vodafone παρέχει 4G μόνο σε πακέτα άνω των 5GB και νομίζω οχι σε καρτοκινητά, διορθώστε με αν κάνω λάθος. Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. March 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2016 Η Vodafone παρέχει 4G μόνο σε πακέτα άνω των 5GB και νομίζω οχι σε καρτοκινητά, διορθώστε με αν κάνω λάθος. Σε cu δουλεύει καμπάνα.. Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. March 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2016 Σε cu δουλεύει καμπάνα.. Με οποιοδήποτε πακέτο data; Τότε ισχύει το παρακάτω Ενεργοποιήση Να καλέσουν από τη σύνδεση που θέλουν να ενεργοποιήσουν το δίκτυο 4G στο 1285 Να στείλουν SMS από τη σύνδεση που θέλουν να ενεργοποιήσουν το δίκτυο 4G στο 1285 γράφοντας 4G NAI Απενεργοποίηση Να καλέσουν από τη σύνδεση που θέλουν να απενεργοποιήσουν το δίκτυο 4G στο 1285 Να στείλουν SMS από τη σύνδεση που θέλουν να απενεργοποιήσουν το δίκτυο 4G στο 1285 γράφοντας 4G OXI Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 vodafone εχω, οχι δεν εχω κανει κατι. εγω νομιζα υποτίθεται ενεργοποιειται απο μονο του και οταν εισαι σε περιοχη με 4g το ανοιγεις και πιανει! απλα πραγματα! εγω που εχω γουιντ αλλαξα καρτα και πιανει μονο μια μπαρα,ως μεσο ορο, αλλα σε παρα πολλα μερη,ενω το iphone 6 με ιδια καρτα δυσκολευεται!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! δε μου χει ξανατυχει αυτο,παντα τα χαζοαιφον πιανανε καλυτερο σημα.. αλλαξε σιμ αδερφε!φυσικα τζαμπα αφου δεν πιανει!!! ε παιδια γιατι δυσκολευομαι τοσο πολυ σε αυτοματο να βγαλω καλη φωτο σε χαμηλο φωτισμο?? ειτε με ειτε χωρις hdr αυτο.. το αχρηστο 6ς μου βγαζει καλυτερες..πιστευα οτι θα βγαζε πλ καλυτερες το mx4 γμτ.. να το γυρισω manual? Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
donkyxotis Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 εγω που εχω γουιντ αλλαξα καρτα και πιανει μονο μια μπαρα,ως μεσο ορο, αλλα σε παρα πολλα μερη,ενω το iphone 6 με ιδια καρτα δυσκολευεται!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! δε μου χει ξανατυχει αυτο,παντα τα χαζοαιφον πιανανε καλυτερο σημα.. αλλαξε σιμ αδερφε!φυσικα τζαμπα αφου δεν πιανει!!! ε παιδια γιατι δυσκολευομαι τοσο πολυ σε αυτοματο να βγαλω καλη φωτο σε χαμηλο φωτισμο?? ειτε με ειτε χωρις hdr αυτο.. το αχρηστο 6ς μου βγαζει καλυτερες..πιστευα οτι θα βγαζε πλ καλυτερες το mx4 γμτ.. να το γυρισω manual? Οσο πιο μεγάλος ο φακός τόσο περισσότερο χειροκίνητη βοήθεια χρειάζεται για να βγάλεις σωστή φωτογραφία. Δούλεψε το στο manual και θα είσαι μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 εγω που εχω γουιντ αλλαξα καρτα και πιανει μονο μια μπαρα,ως μεσο ορο, αλλα σε παρα πολλα μερη,ενω το iphone 6 με ιδια καρτα δυσκολευεται!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! δε μου χει ξανατυχει αυτο,παντα τα χαζοαιφον πιανανε καλυτερο σημα.. αλλαξε σιμ αδερφε!φυσικα τζαμπα αφου δεν πιανει!!! ε παιδια γιατι δυσκολευομαι τοσο πολυ σε αυτοματο να βγαλω καλη φωτο σε χαμηλο φωτισμο?? ειτε με ειτε χωρις hdr αυτο.. το αχρηστο 6ς μου βγαζει καλυτερες..πιστευα οτι θα βγαζε πλ καλυτερες το mx4 γμτ.. να το γυρισω manual? Τα iphone με μεταλλικη κατασκευή πάντα είχαν και έχουν κατώτερο σήμα. Ποτέ δε φημίζονταν για καλό σήμα Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Τα iphone με μεταλλικη κατασκευή πάντα είχαν και έχουν κατώτερο σήμα. Ποτέ δε φημίζονταν για καλό σήμα ναι φιλε σταυρο,ειδικα στο 4αρι το ειχα αυτο ,3g ποτε!!, περιεργως ομως εχουν καλο 3g,4g στην βοντα στην περιοχη μου τα 5c,5s,6,6s αλλα με ψηνανε στον πονοκεφαλο για να το πιασουν το σημα,εξου και ποτε δεν τα κρατησα ως βασικη συσκευη. ωραια θα δοκιμασω με manual Παιδια τις φωτο. Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speroplas_1 Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 φιλε αυτο ειναι το μονο κακο με την καμερα του! σε χαμηλο φωτισμο στο αυτοματο δεν τα παει καλα!και δεν εχει και night mode, τουλαχιστον η δικια μου ρομ! οι ιδανικες ρυθμίσεις στο χειροκίνητο για μια γρηγορη βραδινή φωτο τυπου night mode ειναι: ταχύτητα κλείστρου 1 sec με iso 800. τωρα με αυτα μπορεις να παιξεις λιγο αναλογως ποσο σκοτεινος ή φωτεινος ειναι ο χωρος που βρισκεσαι! αλλα με αυτες τις ρυθμισεις μπορεις ανετα να κανεις την δουλεια σου και παντα με σταθερο χερι γιατι θα σου βγουν κουνημενες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndrama Δημ. March 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2016 Καλησπερα μια ερωτηση σχετικα με το NAVIGON οταν το χρησιμοποιω και μετα στο Power consuption μου το εμφανιζει να τρεχει στο υποβαθρο πχ το πρωι που το δουλεψα ηταν στο 11% και τωρα εχει παει στο 16% γραφει οτι το GPS δουλευει ακομα αν και ειναι κλειστο επισης εχω κανει reject ολα τα permissions της εφαρμογης ακομα και force stop. Ηεκδοση που φοραει ειναι η O.S. 4.2.8.2L Μπορει καποιος να βοηθησει διαφορετικα θα το απεγκαταστησω και το ψαχνα καιρο να το βρω.:(:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 φιλε αυτο ειναι το μονο κακο με την καμερα του! σε χαμηλο φωτισμο στο αυτοματο δεν τα παει καλα!και δεν εχει και night mode, τουλαχιστον η δικια μου ρομ! οι ιδανικες ρυθμίσεις στο χειροκίνητο για μια γρηγορη βραδινή φωτο τυπου night mode ειναι: ταχύτητα κλείστρου 1 sec με iso 800. τωρα με αυτα μπορεις να παιξεις λιγο αναλογως ποσο σκοτεινος ή φωτεινος ειναι ο χωρος που βρισκεσαι! αλλα με αυτες τις ρυθμισεις μπορεις ανετα να κανεις την δουλεια σου και παντα με σταθερο χερι γιατι θα σου βγουν κουνημενες! είσαι εξαιρετικός! μου είπες ακριβως αυτο που έψαχνα! πάω για δοκιμές! ένα ois μπρε παιδιαααα χαχα Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speroplas_1 Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 τπτ φιλε μου να σε καλα! αμα θελεις πιο απαιτητικες φωτο παρε ενα μικρο τριποδα για στεθεροτητα, ανεβασε την ταχυτητα κλειστρου και κατεβασε το iso! πχ τ.κλ. 10s με 200 iso ή τχ.κλ. 20s με 100iso ενα δειγμα : https://scontent-mxp1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xlf1/v/t1.0-9/12729308_910938142352753_3167418689941520073_n.jpg?oh=887e2aa24ca509f53ef1ef56a1d4c003&oe=57954858 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 τπτ φιλε μου να σε καλα! αμα θελεις πιο απαιτητικες φωτο παρε ενα μικρο τριποδα για στεθεροτητα, ανεβασε την ταχυτητα κλειστρου και κατεβασε το iso! πχ τ.κλ. 10s με 200 iso ή τχ.κλ. 20s με 100iso ενα δειγμα : https://scontent-mxp1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xlf1/v/t1.0-9/12729308_910938142352753_3167418689941520073_n.jpg?oh=887e2aa24ca509f53ef1ef56a1d4c003&oe=57954858 α ωραια θα τα χρησιμοποιησω σε φωτο στην Πεντελη στο Αστεροσκοπείο! σε ευχαριστω! Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bd0718 Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Παιδες καλημερα.Μου ραγισε το tempered glass.Τι κανω?Πως το βγαζω?Μπορω να βαλω ξανα αλλο?Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndrama Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Παιδες καλημερα.Μου ραγισε το tempered glass.Τι κανω?Πως το βγαζω?Μπορω να βαλω ξανα αλλο?Ευχαριστω Αν μιλας για την προστασια οθονης εννοειται πως το ξεκολλας απο μια ακρη και με λιγη δυναμη σιγασιγα βγαινει.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbtp Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Τελικά τι προτείνετε για manual φωτογραφίες Ταχ. Κλείστρου 1 sec και ISO 800 Ή 10 sec με 200 Ή 20 sec και 100 ISO Τι λέτε;;; ; Κάποιος έμπειρος να μας διαφωτίσει. . . τπτ φιλε μου να σε καλα! αμα θελεις πιο απαιτητικες φωτο παρε ενα μικρο τριποδα για στεθεροτητα, ανεβασε την ταχυτητα κλειστρου και κατεβασε το iso! πχ τ.κλ. 10s με 200 iso ή τχ.κλ. 20s με 100iso ενα δειγμα : https://scontent-mxp1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xlf1/v/t1.0-9/12729308_910938142352753_3167418689941520073_n.jpg?oh=887e2aa24ca509f53ef1ef56a1d4c003&oe=57954858 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speroplas_1 Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 (edited) με απλα λογια και χωρις να μπαινουμε σε πολλες λεπτομέρειες περι φωτογραφιας θα σου πω οτι : αν θελεις να βγαλεις μια φωτο γρηγορα, δλδ την παρεα σου η την κοπελα σου πχ, σε χαμηλο φωτισμο βαλε 1sec με 800iso!(δεν μπορεις να πεις στην φιλη σου να μεινει εντελως ακινητη για 10sec πχ, προφανως το καταλαβαινεις) αν θελεις να βγαλεις φωτο ενα νυχτερινο τοπιο θα βαλεις 10,15 ή και 20 sec ταχ. κλειστρου και θα βαλεις το iso αναλογως με τις συνθηκες. αν εισαι σε μερος με πολυ φωτισμο βαλε 100,200iso, αν ειναι σκοταδια βαλε 400,800iso και στο απολυτο σκοταδι βαλε 1600iso. με λιγα λογια οσο μεγαλυτερο το iso τοσο περισσοτερο θορυβο θα εχει η φωτο , οσο μεγαλυτερη η τιμη στην ταχυτητα κλειστρου τοσο περισσοτερο φως παιρνει η φωτο, αρα με μικρο iso και μεγαλη τιμη ταχ. κλειστρου εχουμε τα καλυτερα αποτελεσματα! Edited March 22, 2016 by speroplas_1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts