Jump to content

Meizu MX4

pik.
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ρε παιδιά κάποια βοήθεια και για μας πως θα περάσουμε από την έκδοση Α σε Ι χωρίς το PC. Έχω βάλει το αρχείο update-I στην μνήμη του τηλέφωνου και μετά τι κάνουμε ακριβός με το Terminal emulator για να προχωρήσω στην αναβάθμιση?

Έχω την 4.2.8.1Α γίνεται κατευθείαν στην 4.5.5 ?

• Απαντήσεις 5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

@sam28 https://meizufans.eu/meizu-to-release-mx5-pro-at-23rd/

"Especially the 4GB RAM let us hope that the MX5 Pro Plus is going to resolve the RAM hungry UI, which engineers proved to have lost control of."

Ρε παιδιά κάποια βοήθεια και για μας πως θα περάσουμε από την έκδοση Α σε Ι χωρίς το PC. Έχω βάλει το αρχείο update-I στην μνήμη του τηλέφωνου και μετά τι κάνουμε ακριβός με το Terminal emulator για να προχωρήσω στην αναβάθμιση?

Έχω την 4.2.8.1Α γίνεται κατευθείαν στην 4.5.5 ?

βάζεις την εντολή που έχει στις οδηγίες

@sam28 https://meizufans.eu/meizu-to-release-mx5-pro-at-23rd/

"Especially the 4GB RAM let us hope that the MX5 Pro Plus is going to resolve the RAM hungry UI, which engineers proved to have lost control of."

Αυτά δεν τα λένε " οι ίδιοι", ο AOKP τα γράφει που έχει το φόρουμ, χωρίς να θέλω να πω ότι αυτά που λέει δεν ισχύουν.

Βέβαια και μετά το "ξύλο" AOKP-MEIZU δεν τον πολύ εμπιστεύομαι όταν κραζει γιατί όσο να ναι ή αντικειμενικότητα του θα έχει κλονιστεί.

Αυτά δεν τα λένε " οι ίδιοι", ο AOKP τα γράφει που έχει το φόρουμ, χωρίς να θέλω να πω ότι αυτά που λέει δεν ισχύουν.

Βέβαια και μετά το "ξύλο" AOKP-MEIZU δεν τον πολύ εμπιστεύομαι όταν κραζει γιατί όσο να ναι ή αντικειμενικότητα του θα έχει κλονιστεί.

Εγω με αυτον ειμαι στο 90% εχω τις ιδιες αποψεις... Να το δουμε το 5 προ να μαζεύω λεφτα αν ειναι ...

Εγω με αυτον ειμαι στο 90% εχω τις ιδιες αποψεις... Να το δουμε το 5 προ να μαζεύω λεφτα αν ειναι ...

Συμφωνώ απόλυτα. Στο pro έχω κάκιστη διαχείριση μνημης

τελικά δεν θα ανακοινώσουν καινούργιο κινητό αλλά go pro camera

http://techblog.gr/gadgets/meizu-go-pro-action-camera-leaked-2281/

Ας δοκιμάσουμε και την 4.5.6Α leaked:cool:

download.meizu.com/Flyme/preview/M75/4.5.6A-B/20150907051015/d7f6d9/update.zip

Μολις δοκιμάσεις πες μας κανα feedback....

Για σάς παιδιά έχω μια απορία στη l έρχονται ενημέρωσης αυτόματα η πρέπει όταν βγαίνει μια ενημέρωση να την κατεβάζεις και να την περνάς

Για σάς παιδιά έχω μια απορία στη l έρχονται ενημέρωσης αυτόματα η πρέπει όταν βγαίνει μια ενημέρωση να την κατεβάζεις και να την περνάς

πρέπει να κατεβαζεις και να την περνάς

Παίζει πουθενά η Internatinal έκδοση με την 800άρα μπάντα σε λογική τιμή;

// 500px | blog | site | LinkedIn

//mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro

Παίζει πουθενά η Internatinal έκδοση με την 800άρα μπάντα σε λογική τιμή;

Δεν ΥΠΑΡΧΕΙ mx4 με 800mhz band. ΓΕΝΙΚΑ. ΚΑΝΕΝΑ στο κοσμο. Στην ιντερνασιοναλ απλα εχει περισσότερες γλώσσες και έτοιμα gapps.

Δεν ΥΠΑΡΧΕΙ mx4 με 800mhz band. ΓΕΝΙΚΑ. ΚΑΝΕΝΑ στο κοσμο. Στην ιντερνασιοναλ απλα εχει περισσότερες γλώσσες και έτοιμα gapps.

Πολύ κρίμα :(

//mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro

μα έτσι και αλλιώς ακόμα δεν ξέρω αν έχουν ενεργοποιηθεί η 800 στην ελλαδα

μα έτσι και αλλιώς ακόμα δεν ξέρω αν έχουν ενεργοποιηθεί η 800 στην ελλαδα

Μένω πλέον μόνιμα Αγγλία... :O

Μολις δοκιμάσεις πες μας κανα feedback....

Μείνετε στην 4.5.5Α.

Δεν έχει διαφορές ορατές. Τα ίδια πάνω κάτω είναι.

Κάθε φορά που κάνω reboot, βγάζει τη μπάρα της αναβάθμισης για λίγα δευτερόλεπτα που λεει "upgrading android version" και μετά αν έχει κανέναν καινούριο app κάνει optimize. Ότι να ναι.

Μείνετε στην 4.5.5Α.

Δεν έχει διαφορές ορατές. Τα ίδια πάνω κάτω είναι.

Κάθε φορά που κάνω reboot, βγάζει τη μπάρα της αναβάθμισης για λίγα δευτερόλεπτα που λεει "upgrading android version" και μετά αν έχει κανέναν καινούριο app κάνει optimize. Ότι να ναι.

Οκ ευχαριστούμε...

η Vodafone και η Ο2 υποστηρίζουν μόνο 800?

Η o2 που είμαι δύο δίκτυο της από τι φαίνεται σίγουρα...

Αν έχεις stable έκδοση θα σε ειδοποιήσει όταν ξαναβγεί νέα stable. Αλλά όχι αυτά του Γερμανού.

Εγώ πάντως με την τελευταία lollipop είμαι πολύ ευχαριστημένος σε όλα!

Εν τω μεταξύ το ότι βγαίνουν updates και τρέχει ο κόσμος και τα βάζει δεν είναι πρόβλημα της Meizu. Είναι αυτού που κάνει το update! Εμένα από 4.2.8.2Α που ήμουν το μόνο επίσημο update που μου ήρθε ήταν Αυτό της 4.5.5Α που είναι και φουλ απροβληματιστο! Οπότε η ίδια εταιρία έδωσε το update όταν το είχε ετοιμο...

Το κινητό τα σπάει! Οποιος έχει θέμα με τα updates έχει δύο επιλογες αφενός να πάει σε καμιά άλλη εταιρία να δει τι κατάντια παίζει και μετά να γυρίσει σε meizu .. Και αφετέρου αν τον ενδιαφέρουν τόσο πολύ τα update ας πάει σε nexus!

πέρασα και εγω την 4.5.5 I και είδα ότι μόνο το 91 launcher δεν μου έκοβε την οθόνη μου . δεν εχω πρόβλημα με τα ελληνικά .... δεν με κόβει το wifi η μπαταρία από εχθές που το δούλευα 4 ωρες και ολο το βράδυ με το wifi ανοικτό εχω ακόμα υπόλοιπο 53% και το καλο ποιο είναι ??? το antutu μου έβγαλε ένα τρελό νούμερο 50900 ............ ταχύτατο και δεν κολλάει πουθενά ......

Ρε παιδιά βοηθήστε με να καταλάβω εμείς που το έχουμε πάρει από γερμανό, η εφαρμογή αναβάθμιση δεν λειτουργεί,δηλαδή δεν θα μας δώσει κάποια στιγμή την lollipop η tccm,αλλά θα πρέπει να το κάνουμε χειροκίνητα,κατεβάζοντας και περνώντας την??