Jump to content

Meizu MX4

pik.
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά δε χρειάζεται όλο αυτό. Από το κινέζικο store της meizu έχει Google installer 1.4.3 που δουλεύουν

Και ειμαι ετοιμος μολις τα σεταρα ολα,περασα και τον mxplayer ...εκ πρωτης βλεπω,αρκετα καλα ελληνικα,καλη μπαταρια ξεκινησα να κανω το upgrade στο 30% και τωρα ειμαι στο 12 % μετα απο σεταρισμα...βλεπω ειναι ενα τονο ποιο γρηγορο...αλλα δεν εχω δει αλλα θα ψαξω !!!αα βρεθηκε ξανα η επιλογη του παροχου !!!!!ευχαριστω sam and bayern!!!!!!!

meizu mx4 32 GB white....

meizu mx5 32 GB white

Xiaomi mi note 4 64gb

• Απαντήσεις 5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παίδες για αυτό τι λέτε? https://www.fastcardtech.com/goods.php?id=12724

Το 4G δουλεύει Ελλάδα, σωστά?

Το συγκεκριμένο site είναι αξιόπιστο? Πρέπει κάτι να προσέξω?

Έχετε εντοπίσει το ΜΧ4 32gb σε καλύτερη τιμή ή λίγο ακριβότερο αλλά σε πιο αξιόπιστο site?

Ευχαριστώ.

Σκεφτομαι και εγω να το αγορασω απο εκει ειναι αξιπιστο το καταστημα η θα κλαιμε τα λεφτα μας??

Επισης ολοι εσεις που το εχετε το mx4 εχετε να προτεινετε καμια καλη θηκουλα!!

Mercedes/CLA/cdi200/140ps/AMG exclusive pack, Audi/A1/1,6/tdi/116ps/S tronic/S line pack

Apple/MacBook/Pro/15inch/TouchBar-ID/SpaceGray/i7/TurboBoost3.8GHz/16GbRam,

Apple/Iphone/X/64Gb, Samsung/Galaxy/Note8/128Gb, Apple/Ipad/Pro10,5/64Gb

http://i1026.photobucket.com/albums/y322/panagiotis8787/Mobile%20Uploads/S50521-151142_zpsdtvhbc0f.jpg

Σφυραειιιιι,το γλυφιντζουρακι!!!!

meizu mx5 32 GB white

Xiaomi mi note 4 64gb

Σκεφτομαι και εγω να το αγορασω απο εκει ειναι αξιπιστο το καταστημα η θα κλαιμε τα λεφτα μας??

Επισης ολοι εσεις που το εχετε το mx4 εχετε να προτεινετε καμια καλη θηκουλα!!

Ψάχνω και γω για το συγκεκριμένο (πια) κινητό, (αν και το ιδανικό θα ήταν με ραδιόφωνο και sd...)

Το πιο πάνω κατάστημα πάντως βγαίνει κόκκινο στο WOT (add-on) του FIREFOX...

Εξτρα προσοχή λοιπόν...

(Edit, έχει Paypal βέβαια.....)

Edited by babill2004
"Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή."

οι γλυφιντζουραιοι πειτε καμια λεπτομερεια ρε παιδια...τι αλλαγες εχετε εντοπισει σε σχεση ας πουμε με την 4.8.2.2Α που φαραμε οι περισσοτεροι...τι δυσλειτουργιες κλτ...

Αντε με το τσιγκελι σας τα βγαζουμε...

Υ.Γ ΘΑ μου πει τωρα καποιος γτ δεν τη βαζεις μονο σου ρε μεγαλε να δεις..

Απλα περιμενω την stable εκδοση...αυτο ειναι ολο...

οι γλυφιντζουραιοι πειτε καμια λεπτομερεια ρε παιδια...τι αλλαγες εχετε εντοπισει σε σχεση ας πουμε με την 4.8.2.2Α που φαραμε οι περισσοτεροι...τι δυσλειτουργιες κλτ...

Αντε με το τσιγκελι σας τα βγαζουμε...

Υ.Γ ΘΑ μου πει τωρα καποιος γτ δεν τη βαζεις μονο σου ρε μεγαλε να δεις..

:lol:

Απλα περιμενω την stable εκδοση...αυτο ειναι ολο...

Το μονο που μπορω να σου εγω ειναι αυτα που εχω παρατηρησει εδω και καμια ωρα.. τα ελληνικα τα διορθωσαν δεν το εχω τσεκαρει σε ολα αλλα βλεπω διορθωση..καλητερο και ποιο δυνατο σημα παροχου,για παραδειγμα σπιτι μου ποιανω 4G σε καποιο σημειο που πριν ειχα μετα βιας H...ανωτερη μπαταρια δεν παιφτει τοσο ευκολα που επαιφτε...Επιλογη παροχου πριν το ειχα χασει...δεν υπηρχε ουτε το χειροκινητο ουτε το αυτοματο..εχει μπει κια καινουργια επιλογη στην καμετα στα settings,ακομα δεν το εχω ξεψαχνησει τελειως,αλλα σαφως ειναι ανωτερο και φαντασου να βγει το κανονικο .update....:lol::lol:

meizu mx5 32 GB white

Xiaomi mi note 4 64gb

Το μονο που μπορω να σου εγω ειναι αυτα που εχω παρατηρησει εδω και καμια ωρα.. τα ελληνικα τα διορθωσαν δεν το εχω τσεκαρει σε ολα αλλα βλεπω διορθωση..καλητερο και ποιο δυνατο σημα παροχου,για παραδειγμα σπιτι μου ποιανω 4G σε καποιο σημειο που πριν ειχα μετα βιας H...ανωτερη μπαταρια δεν παιφτει τοσο ευκολα που επαιφτε...Επιλογη παροχου πριν το ειχα χασει...δεν υπηρχε ουτε το χειροκινητο ουτε το αυτοματο..εχει μπει κια καινουργια επιλογη στην καμετα στα settings,ακομα δεν το εχω ξεψαχνησει τελειως,αλλα σαφως ειναι ανωτερο και φαντασου να βγει το κανονικο .update....:lol::lol:

στην καμερα;;;;;; τι δηλαδη; δωσε μας τα φωτα σου :lol:

στην καμερα;;;;;; τι δηλαδη; δωσε μας τα φωτα σου :lol:

metering separation ετσι το λενε...εχει ενεργοποιηση και απενεργοποιηση τι ακριβως κανει δεν ξερω..

meizu mx5 32 GB white

Xiaomi mi note 4 64gb

metering separation ετσι το λενε...εχει ενεργοποιηση και απενεργοποιηση τι ακριβως κανει δεν ξερω..

οχι ρε φιλε και χαρηκα :p το ειχε αυτο, με αυτο οταν εισαι σε auto mode, και κανεις στην οθονη tap to focus, σου εμφανιζει ενα πρασινο τετραγωνο και ενα ασπρο κυκλακι, μετακινοντας το πρασινο κανεις εστιαση οπου θες στην σκηνη που τραβας και μετακινοντας το ασπρο φτιαχνεις το πιο σημειο της σκηνης θα ειναι πιο φωτεινο αν το κανεις στην πραξη θα καταλαβεις

μολις το περασα και κρασαρει φουλ δεν μπορω να κανω κληση . αναβοσβηνει η ενδειξη με το 2g 3g 4g . οταν πιασει σημα (αργει πολυ ) και να κανω μια κληση δεν μπορω να το κλεισω. αναβοσβηνει η ενδειξη του σηματος,.. εφτιαξαν τα ελληνικα παντως :)

----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

μπορει καποιος να στειλει λινκ για 4.5.2 δεν μπορω να το βρω

Διχνει ποιο σταθερό Αλλα το menu εγινε χαλια.Έχουν μπερδέψει τα πάντα...η μετάφραση είναι χάλια. Απορώ τι κάνανε με τα Ελληνικά και τα έκαναν μπάχαλο.

Επιβεβαιωνω! Δυστυχως εαν καποιος μπει στις ρυθμισεις δεν θα μπορεσει να βγαλει ακρη με τπτ!

ξερει κανεις εαν φτιαχνει με την επομενη?

επισης ,εσεις που περασατε την 4.2.8.2I παρατηρησατε αλλαγη στην πτωση μπαταριας? Γιατι εγω με την προηγουμενη ειμαι δυσαρεστημενος...

Επιβεβαιωνω! Δυστυχως εαν καποιος μπει στις ρυθμισεις δεν θα μπορεσει να βγαλει ακρη με τπτ!

επισης ,εσεις που περασατε την 4.2.8.2I παρατηρησατε αλλαγη στην πτωση μπαταριας? Γιατι εγω με την προηγουμενη ειμαι δυσαρεστημενος...

μην τρελενεστε η γλωσσα θα φτιαξει με την lolipop, την εβαλα εγω και ειδα τεραστια διαφορα..αλλα οποιος δεν ειναι σιγουρος ας μην την βαλει καντε καμια εβδομαδα να βγει το κανονικο update

meizu mx5 32 GB white

Xiaomi mi note 4 64gb

Παιδες εγω ειμαι μια χαρα με την μπαταρια...εχω την 4.2.8.2Α και βγαζω σχεδον 2 μερες με αρκετη χρηση..

Εχω εγκαταστησει το avast battery saver και εχω σωθει...το εχω προγραμματισει να μου κλεινει τα δεδομενα και το wifi μολις κλειδωσει η οθονη και να τα ανοιγει μολις ξεκλειδωσει η οθονη...ετσι δεν ασχολουμαι καθολου...απλα κανω την δουλεια μου σερφαρω και οτι αλλο θελω και μολις κλειδωσω το κινητο κλεινουν ολα...

Και για τους λατρεις του μεσεντΖερ και συναφης εφαρμογες υπαρχει επιλογη να ανοιγει το ιντερνετ ανα τακτα χρονικα διαστηματα που μπορει να ορισει ο καθε ενας και να τσεκαρουν οι εφαρμογες μας αν εχουν κανενα μνμ και μετα να τα ξανακλεινει παλι μονο του...

Δοκιμαστε το...και πειτε γνωμες...

Απλα μια παρατηρηση....για οσους προσπαθησουν να βαλουν το avast πρεπει να πανε στις ρυθμισεις του κινητου στην καρτελα accesibility και τερμα κατω να βαλουν το avast στο ΟΝ.Αλλιως δεν λειτουργει...

είδατε αυτό : http://www.gizmochina.com/2015/05/21/mediatek-unleashes-pump-express-plus-fast-charging-technology/

ελπίζω να μπορούμε να πάρουμε ένα φορτιστή και να είμαστε οκ

όταν παρω το κινητο και το ανοιξω για πρωτη φορα πρεπει να το βαλω να φορτιζει?

Δεν είναι απαραίτητο. ;)

Δηλαδη να το αφησω να αδιασει εντελως και τοτε να το βαλω τι ειναι καλυτερο να κανω?

Δηλαδη να το αφησω να αδιασει εντελως και τοτε να το βαλω τι ειναι καλυτερο να κανω?

Εγώ αυτό κάνω. Αν και νομίζω ότι αυτο δεν επηρεάζει την διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Εγώ προσέχω να φορτίζω όταν πραγματικά χρειάζεται και όχι στο 30% που φορτίζουν καθημερινά.

Έβαλα και εγώ σήμερα την 4.2.8.2Ι χειροκίνητα όμως γιατί δεν μου έβγαζε ΟΤΑ (αγορασμένο από Γερμανό,TCCM δηλαδή). Τα ελληνικά είναι τόσο χάλια όσο στις αντίστοιχες εκδόσεις A και U. :wacko:

Edited by AlexanderCool

Εγώ αυτό κάνω. Αν και νομίζω ότι αυτο δεν επηρεάζει την διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Εγώ προσέχω να φορτίζω όταν πραγματικά χρειάζεται και όχι στο 30% που φορτίζουν καθημερινά.

Έβαλα και εγώ σήμερα την 4.2.8.2Ι χειροκίνητα όμως γιατί δεν μου έβγαζε ΟΤΑ (αγορασμένο από Γερμανό,TCCM δηλαδή). Τα ελληνικά είναι τόσο χάλια όσο στις αντίστοιχες εκδόσεις A και U. :wacko:

Μια λύση που κάνω εγώ όταν με μπερδεύει κάτι είναι να τηρήσω της γλώσσα στα Αγγλικανα κάνω τις ρύθμισης που θέλω και πάλι Ελληνικά. Μπακαλυστικη πρόταση αλλά....

----- προσθήκη μηνύματος 82 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Γύρνα στα Αγγλικά φτιάξε τις ρυθμίσεις και πάλι Ελληνικά. Η μπαταρία λίγο καλύτερη.

----- προσθήκη μηνύματος 95 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Παιδες εγω ειμαι μια χαρα με την μπαταρια...εχω την 4.2.8.2Α και βγαζω σχεδον 2 μερες με αρκετη χρηση..

Εχω εγκαταστησει το avast battery saver και εχω σωθει...το εχω προγραμματισει να μου κλεινει τα δεδομενα και το wifi μολις κλειδωσει η οθονη και να τα ανοιγει μολις ξεκλειδωσει η οθονη...ετσι δεν ασχολουμαι καθολου...απλα κανω την δουλεια μου σερφαρω και οτι αλλο θελω και μολις κλειδωσω το κινητο κλεινουν ολα...

Και για τους λατρεις του μεσεντΖερ και συναφης εφαρμογες υπαρχει επιλογη να ανοιγει το ιντερνετ ανα τακτα χρονικα διαστηματα που μπορει να ορισει ο καθε ενας και να τσεκαρουν οι εφαρμογες μας αν εχουν κανενα μνμ και μετα να τα ξανακλεινει παλι μονο του...

Δοκιμαστε το...και πειτε γνωμες...

Απλα μια παρατηρηση....για οσους προσπαθησουν να βαλουν το avast πρεπει να πανε στις ρυθμισεις του κινητου στην καρτελα accesibility και τερμα κατω να βαλουν το avast στο ΟΝ.Αλλιως δεν λειτουργει...

Πολύ καλή σκεψη. Θα το δοκιμάσω.

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

είδατε αυτό : http://www.gizmochina.com/2015/05/21/mediatek-unleashes-pump-express-plus-fast-charging-technology/

ελπίζω να μπορούμε να πάρουμε ένα φορτιστή και να είμαστε οκ

Τι ακριβώς είναι αυτο;Δεν είναι φορτιστης;

Καλά τα ελληνικά δεν με πειράζει και τόσο, αφού το έχω στα αγγλικά το κινητό. Μακάρι να δούμε λίγο καλυτερη μπαταρία.

καλημερα καντε λιγο υπομονη ..μολις ερθει κανονικα το γλυφιντζουρι θα δειτε απιστευτη αλλαγη στην μπαταρια..εχω εχω την beta και εχω παθει πλακα...απο χθες το βραδυ στης 11:00 μεχρι σημερα το πρωι στης 10:00 εχασα μονο 2%

meizu mx5 32 GB white

Xiaomi mi note 4 64gb

Παιδια ειδα το κινητο σημερα και επαθα πλακα.το μονο που με ξενερωσε λιγο ειναι οτι στην καμερα εγω πρεπει να πατησω πανω στην οθονη για να εστιασει γρηγορα καπου αλλιως αργει.εχει δει κανεις κατι αντίστοιχο στο μειζου του?γενικα η καμερα ειναι τρομερη αλλα θα ηθελα να εστιαζει οσο γρηγορα εστιαζει και το iphone.

OIS αν είχε μόνο, με δυσκολεύει αρκετά με το χέρι

17427952754_38ca76ecf9_z.jpgP50523-211131 by Kostas Krith, on Flickr

Edited by Dreamw
-> HTC Touch Cruise->Nokia 5310 ->HTC Desire ->LG optimus 4x ->Sony Xperia P -> HTC OneX-> iphone 4s -> Galaxy S4 -> lumina 1020 + Honor 6 -> Lumia 1020 + Meizu MX4 -> LG G4-> Galaxy S7 -> Galaxy S7 + Lumia950 -> Galaxy S7 + Nexus 5x -> HTC 10 -> S7Edge -> P20Pro -> S10 -> iPhone11

OIS αν είχε μόνο, με δυσκολεύει αρκετά με το χέρι

17427952754_38ca76ecf9_z.jpgP50523-211131 by Kostas Krith, on Flickr

φιλε απιστευτη φωτο..σε χειροκινητο ειναι ;;τι ρυθμισεις πειραζεις δεν το εχω καθολου με την φωτο και θελω να μαθω...εγω ολο σε αυτοματο βγαζω

meizu mx5 32 GB white

Xiaomi mi note 4 64gb