Jump to content

Meizu MX4

pik.
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

υπάρχει περίπτωση να είναι πρόβλημα της nillkin ? πήρα και εγώ ένα " H+ " στα 8-9 ευρώ αν θυμάμαι καλά ( δεν είναι και λίγα ούτε τα έχω για πέταμα )

Παρατήρησα ότι ακόμα και αν έχεις 3rd party SMS app πχ έβαλα το textra ο μόνος τρόπος να έχεις 160χαρακτηρες είναι να γράψεις με λατινικούς χαρακτήρες δλδ greeklish αλλιώς στον 63 χαρακτήρα χρεωνεσαι 2 SMS αν θέλετε δείτε το

Live2Di3 <FFvsSK>

UK burN 4 Me

υπάρχει περίπτωση να είναι πρόβλημα της nillkin ? πήρα και εγώ ένα " H+ " στα 8-9 ευρώ αν θυμάμαι καλά ( δεν είναι και λίγα ούτε τα έχω για πέταμα )

παιζει, και ενας φιλος ακριβως το ιδιο, αν καταφερει κανεις να βαλει nillkin tempered glass στο mx4 επιτυχως να μας το πει

LoL άρα δεν είμαι ο μόνος..

2 H+ tempered από nillkin, και τα 2 δεν έκατσαν σωστά, πάντα πάνω αριστερά αέρας.

Εννοείται δίχως tempered είναι άλλη η αίσθηση..

Παρατήρησα ότι ακόμα και αν έχεις 3rd party SMS app πχ έβαλα το textra ο μόνος τρόπος να έχεις 160χαρακτηρες είναι να γράψεις με λατινικούς χαρακτήρες δλδ greeklish αλλιώς στον 63 χαρακτήρα χρεωνεσαι 2 SMS αν θέλετε δείτε το

Μπες στις ρυθμίσεις του textra, έχει επιλογή να τα κάνει αυτόματα κεφαλαία και να στέλνεις 160 χαρακτήρες ανα sms.

Μπες στις ρυθμίσεις του textra, έχει επιλογή να τα κάνει αυτόματα κεφαλαία και να στέλνεις 160 χαρακτήρες ανα sms.

Σωστός ο bayern

Live2Di3 <FFvsSK>

UK burN 4 Me

LoL άρα δεν είμαι ο μόνος..

2 H+ tempered από nillkin, και τα 2 δεν έκατσαν σωστά, πάντα πάνω αριστερά αέρας.

Εννοείται δίχως tempered είναι άλλη η αίσθηση..

Μια από τα ίδια και εγώ. Ν+ της nilkin και ενώ εμένα από την πάνω μεριά έκατσε καλά από την κάτω μεριά σε δυο σημεία (δίπλα από το κεντρικό κουμπί και κάτω δεξιά γωνία) έχει αέρα. Προσπάθησα να το κάτσω κανονικά 2-3 φορές ακόμα και πάντα το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο. Επίσης ναι μεν το tempered glass είναι προστασία αλλά χάνεις την γαμάτη αίσθηση της οθόνης και επίσης χάνεις και λίγο σε απόκριση. Ειδικά αν τα δάχτυλα σου είναι πολύ κρύα με το tempered glass μπορεί να αργήσει να καταλάβει την αφή. Μεγάλη πουστιά αλλά μετά το ρίξιμο που του έκανα ψιλόαντέχω το χάσιμο αίσθησης για χάρη της προστασίας.

απο την πρωτη στιγμη που παρελαβα εχω βαλει νιλκιν και εκατσε αψογα. Ουτε αερας ουτε τιποτα. Το μονο σημειο που μπορεις να καταλαβεις οτι υπαρχει προστασια ειναι στο ακουστικο.nillkin mx4 9H

απο την πρωτη στιγμη που παρελαβα εχω βαλει νιλκιν και εκατσε αψογα. Ουτε αερας ουτε τιποτα. Το μονο σημειο που μπορεις να καταλαβεις οτι υπαρχει προστασια ειναι στο ακουστικο.nillkin mx4 9H

δεν έρχεσαι να βαλεις και τις δικες μας; :p

Ασύρματη φόρτιση παίζει για μας? Υπάρχει φορτιστής?

δεν εχει κατι τετειο το κινητο μας

Δημήτρης

XS Max 512gb.

http://www.ebay.com/itm/Super-Slim-QI-Wireless-Charging-Receiver-for-MEIZU-MX-MX030-MX031-MX032-Black-xp/141492471531?_trksid=p2045573.c100033.m2042&_trkparms=aid%3D111001%26algo%3DREC.SEED%26ao%3D1%26asc%3D28797%26meid%3D4567df87ace44423ba17a7d197631266%26pid%3D100033%26rk%3D4%26rkt%3D4%26sd%3D371247224712

είχα βάλει ένα τέτοιο στο sony xperia sole που είχα και απο πάνω case κανονικα , δεν το είχα δει να θερμαίνεται βέβαια είχε μεγάλη διαφορά όταν το φόρτιζα με έναν nillkin qi φορτιστή http://www.ebay.com/itm/Nillkin-Magic-Disk-Qi-Compact-Wireless-Charging-Pad-for-Samsung-Galaxy-Note-3-S4-/131051724532

Edited by iobelika

Πολύ κριμα.....

Μην λυπασαι...ακόμα και να είχε δεν υπήρχε περίπτωση να το υλοποιήσω... Θερμένει υπερβολικά την συσκευή και γενικότερα της κάνει κακό... Άποψη μου βέβαια... Αλλά ψάξε το λίγο και θα καταλάβεις

Current: Apple iPhone 11 Pro Max (Space Grey)

___________________Notable History___________________

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αυτό κουμπώνει στην Θύρα USB και φορτίζει ασύρματα το θέμα είναι να μη βάζουμε κάτι στη θύρα anyway το ψάξιμο του meizu συνεχίζεται

Live2Di3 <FFvsSK>

UK burN 4 Me

παιδια εχει κανεις να προτεινει κανα pouch για το κινητό, καλυτερα απο ευρωπη η και ελλαδα ακομα, το θελω αμεσα, μην περιμενω κανα μηνα

παιδια εχει κανεις να προτεινει κανα pouch για το κινητό, καλυτερα απο ευρωπη η και ελλαδα ακομα, το θελω αμεσα, μην περιμενω κανα μηνα

Είχε ένα μέλος εδώ μέσα ένα pouch από LG G3 δερμάτινο το οποίο ταίριαξε γάντι στο ΜΧ4 του. Κοίτα τι pouches υπάρχουν για το LG G3 και μάλλον όλα θα βολέψουν μια χαρά.

Είχε ένα μέλος εδώ μέσα ένα pouch από LG G3 δερμάτινο το οποίο ταίριαξε γάντι στο ΜΧ4 του. Κοίτα τι pouches υπάρχουν για το LG G3 και μάλλον όλα θα βολέψουν μια χαρά.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5908927#post5908927

αγορασμενο απο εδω

http://www.amazon.fr/Bugatti-SlimFit-Etui-cuir-pour/dp/B00KOW422G/ref=sr_1_1?s=electronics&ie=UTF8&qid=1423425969&sr=1-1&keywords=bugatti+lg+g3

;)

Δημήτρης

XS Max 512gb.