teotsi Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 Νομίζω μιλάει γενικότερα ο athanaso77. Κάτι που ισχύει φουλ, ειδικά στην lenovo υπάρχουν κλώνοι μοντέλων που...δεν υπάρχουν. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_GR Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 διαφορες αναμεσα σε china version και eu υπαρχουν? Παράθεση Live2Di3 <FFvsSK> UK burN 4 Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vip3r Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 (edited) Συνοπτικά, Συσκευασία Ευρωπαϊκός φορτιστής Manual στα αγγλικά Boot animation Flyme 4.0.4.x-I (International) πιο stable. Playstore προεγκατεστημένο Καμια κινέζικη εφαρμογή Sharp οθόνη (+20% πιο φωτεινή από την κινεζική JDI) ευχαριστώ τον Pik σε αυτη την ενημέρωση!!! Edited January 23, 2015 by Vip3r Παράθεση •Current: Apple iPhone 11 Pro Max (Space Grey) ___________________Notable History___________________ [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. January 23, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 (edited) να προσθεσω επισης οτι ~τα ευρωπαικα Ι εχουν σιγουρα sharp ενω στα κινεζικα ειναι 50/50 sharp/jdi. ~με τις τελευταιες Α δεν υπαρχουν διαφορες πλεον στα λογισμικα,απλα περισσοτερες επιλογες για τις εκδοσεις international.Ισα ισα ολοι σχεδον με I εχουν βαλει την Α ~το κινεζικο δεν ερχεται με playstore και ερχεται με 6 περιπου κινεζικες εφαρμογες που βγαινουν αμεσως.Το playstore μπαινει αμεσως με ενα apk. ~boot /branded animation οταν καποιος βαλει την global Α δεν εχει,μια και κανει το κινητο unbranded ~η οθονη sharp ειναι 20% πιο δυνατη στο ασπρο αλλα οι JDI εχουν πιο ομοιομορφο χρωμα και ανωτερο λευκο.Και οι δυο ειναι κορυφαιες ομως. αυτα! Τελικά είναι προτιμότερο να περάσει κανείς τη 4.1.9Α έκδοση ή να αφήσει την τελευταία επίσημη 4.0.4.2Α? για μενα βαλε με τον γνωστο τροπο μεσω recovery η documents την 4.1.9Α να δεις πως παει. Πιστευω ειναι λιγο ανωτερη. ομως καλυτερα να ακουσεις και αλλες γνωμες. Edited January 23, 2015 by pik. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cv01302 Δημ. January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 Το γκαντέμιασα το 2ο MX4! Με το που βάζω την sim, δεν την αναγνώριζε (no sim card was found). Βάζω την sim από το 1ο MX4, επίσης δεν την αναγνώριζε. Κάνω τράμπα τις sims, στο 1ο MX4 όλες αναγνωρίζονται μια χαρά. Hard resets με clean data, από 4.0.4.2I σε 4.1.9Α και ξανά πίσω σε 4.0.4.2I, καμμία τύχη. Επομένως πάμε για RMA.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. January 24, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 Το γκαντέμιασα το 2ο MX4! Με το που βάζω την sim, δεν την αναγνώριζε (no sim card was found). Βάζω την sim από το 1ο MX4, επίσης δεν την αναγνώριζε. Κάνω τράμπα τις sims, στο 1ο MX4 όλες αναγνωρίζονται μια χαρά. Hard resets με clean data, από 4.0.4.2I σε 4.1.9Α και ξανά πίσω σε 4.0.4.2I, καμμία τύχη. Επομένως πάμε για RMA.. εχεις βαλει κανονικη microsim ;Η με ανταπτορακι; Μηπως ειναι φαγωμενο κανενα δοντακι βαζοντας την σιμ; Και international μαλιστα εκδοση; Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassmartphone Δημ. January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 παιδιά ξέρεις κανείς αν το minideal στέλνει την international έκδοση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. January 24, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 παιδιά ξέρεις κανείς αν το minideal στέλνει την international έκδοση? δεν νομιζω...αλλα δεν ειμαι σιγουρος. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassmartphone Δημ. January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 υπάρχει τοτε κάποιο κατάστημα που να δίνει την international σε τετοια τιμή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
donkyxotis Δημ. January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 Απόδοση μπαταρίας σε high performance mode, φωτεινότητα στο 70%, GPS-Wi-FI-2G/3G ανοιχτά(αν και άχρηστα μιας και δεν έχω mobile internet) όπως πάντα. - stand by - 1 day 13 hours - SOT - σχεδόν 4 ώρες (παρά 10 λεπτά) - ομιλία - 45 λεπτά Με όλα τα παραπάνω έχω ακόμα 13% μπαταρία να απομένει. Συμπέρασμα είναι ότι σε high performance πράγματι τρώει παραπάνω μπαταρία από ότι σε balance mode (η προηγούμενη αναφορά που έκανα με την 4.1.8Α) αλλά και πάλι εξαιρετικά αποτελέσματα με τα δύο τελευταία firmware. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmechanos Δημ. January 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2015 υπάρχει τοτε κάποιο κατάστημα που να δίνει την international σε τετοια τιμή? Εγω το πηραι απο merimobiles και με διαβεβαιωσε οτι εχει και το international version. Περιμενω να ερθει να δω και απο κοντα αν ειναι το Ι. Την ρωτησα 6 φορες αν μου εχει στειλει το Ι και μου εχει πει ναι :D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexanderCool Δημ. January 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2015 Το γκαντέμιασα το 2ο MX4! Με το που βάζω την sim, δεν την αναγνώριζε (no sim card was found). Βάζω την sim από το 1ο MX4, επίσης δεν την αναγνώριζε. Κάνω τράμπα τις sims, στο 1ο MX4 όλες αναγνωρίζονται μια χαρά. Hard resets με clean data, από 4.0.4.2I σε 4.1.9Α και ξανά πίσω σε 4.0.4.2I, καμμία τύχη. Επομένως πάμε για RMA.. τα μεταφορικα τα αναλαμβανει το μαγαζι ή εσυ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_GR Δημ. January 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2015 Ευχαριστω για τις απαντησεις κ ερχομαι με το 2 ερωτημα international version πηρε κανεις και αν ναι απο που?οπως καταλαβατε το γλυκοκοιταω κ σκέφτομαι να δωσω το plus one για το meizu και πιστευω οτι δε θα το μετανοιωσω:):) Παράθεση Live2Di3 <FFvsSK> UK burN 4 Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vip3r Δημ. January 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2015 Εγώ από GearBest αλλά νομίζω τώρα είναι out of stock... Παράθεση •Current: Apple iPhone 11 Pro Max (Space Grey) ___________________Notable History___________________ [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miketra Δημ. January 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2015 Κ εγώ I έχω αγορασμένο από Γαλλία (με ακουστικά) :wacko: Παράθεση Sony Ericsson X10, HTC Desire, Huawei Ideos X5, Sony Ericsson X10 mini, Motorola Razr XT910i, Samsung Galaxy S3, Sony Ericsson X8, Nexus 4,HTC wildfire S, Sony Ericsson Neo-V, Nexus 5, Blacview JK809, Lenovo A820, Lenovo A760, Oppo Find 7a, Jiayu G2F, Xiaomi Hongmi 1S, THL T6s pro, Umi Zero, Cubot S200, Meizu MX4, Cubot X9, Kingzone Z1, Ulefone be pure, LG G flex 2, Xiaomi Mi Note, Xiaomi Mi Note Pro, Huawei P8 lite, Meizu m2 Note, Moto X style, Letv One Pro, Nexus 6P, Note 5, Xiaomi Redmi 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassmartphone Δημ. January 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2015 παιδιά υπάρχουν διαφορές ανάμεσα σε international και china version? η international ρομ περνάει στην china version? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. January 26, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2015 παιδιά υπάρχουν διαφορές ανάμεσα σε international και china version? η international ρομ περνάει στην china version? οχι δεν περναει. :) Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassmartphone Δημ. January 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2015 οχι δεν περναει. :) που σημαίνει οτι κοιτάμε αποκλειστικά για international? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Saleakos Δημ. January 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2015 που σημαίνει οτι κοιτάμε αποκλειστικά για international? και το κινεζικο που παιρνει την Α μια χαρα ειναι σαν ρομ, και εχει φουλ ελληνικα πλεον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassmartphone Δημ. January 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2015 και το κινεζικο που παιρνει την Α μια χαρα ειναι σαν ρομ, και εχει φουλ ελληνικα πλεον δεν με ενδιαφέρουν τα ελληνικα έτσι κι αλλιως στα αγγλικά τα δουλεύω ολα τα κινητα και τους υπολογιστές.οπότε οι μόνες διαφορές στις δυο εκδόσεις είναι οτι στο ενα τα βιβλιαρακια ειναι μονο στα κινέζικα και στο αλλο στα αγγλικα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vip3r Δημ. January 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2015 δεν με ενδιαφέρουν τα ελληνικα έτσι κι αλλιως στα αγγλικά τα δουλεύω ολα τα κινητα και τους υπολογιστές.οπότε οι μόνες διαφορές στις δυο εκδόσεις είναι οτι στο ενα τα βιβλιαρακια ειναι μονο στα κινέζικα και στο αλλο στα αγγλικα? Η international ROM είναι κατά 90MB ελαφρύτερη καθώς δεν έχει τα κινέζικα apps... Δες δύο τρεις σελίδες πιο πίσω, τα γράφουμε αναλυτικά τις διάφορες. Σελ. 109, post 1634+1635 Παράθεση •Current: Apple iPhone 11 Pro Max (Space Grey) ___________________Notable History___________________ [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis77 Δημ. January 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2015 Μολις παρελαβα το κινητο και αφου εγκατεστησα ολα τα google apps που ηθελα θελω να με βοηθησετε οσο αφορα το λογισμικο.Το κινητο μου ηρθε με την 4.0.4.1U.Ποιο firmware μ προτεινετε να βαλω?Η μπορω να μεινω και με αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Avadonmod Δημ. January 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2015 Δεν ειμαι σιγουρος πως η international version ειναι κατα 90 ραμ λιγοτερη, καθως ναι μεν δεν εχει κινεζικες εφαρμογες αλλα εχει πολλες google εφαρμογες προεγκατεστημενες.. Anyway, nνα ρωτησω κατι, γιατι οταν καποιος μου στελνει στο messenger ενα facebook link, ως επιλογες για να το ανοιξω μου βγαζει μονο τους browsers και οχι και το facebook? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vip3r Δημ. January 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2015 Δεν ειμαι σιγουρος πως η international version ειναι κατα 90 ραμ λιγοτερη, καθως ναι μεν δεν εχει κινεζικες εφαρμογες αλλα εχει πολλες google εφαρμογες προεγκατεστημενες.. Anyway, nνα ρωτησω κατι, γιατι οταν καποιος μου στελνει στο messenger ενα facebook link, ως επιλογες για να το ανοιξω μου βγαζει μονο τους browsers και οχι και το facebook? Μπερδεύεσαι, δεν είπα για ram... Είπα για ROM... Όσο για τις google εφαρμογές που λες δεν έχει καμία πέρα από το playstore και τους google maps. Παράθεση •Current: Apple iPhone 11 Pro Max (Space Grey) ___________________Notable History___________________ [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Avadonmod Δημ. January 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2015 Ναι με συγχωρείς δεν προσεξα πως ειπες rom. Παντως τωρα π εβαλα την international version,στο meizu mx3 ομως. Εχει και google now και voice search Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts