Jump to content

makis77

Members
  • Δημοσιεύσεις

    17
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by makis77

  1. Καλησπερα,ειμαι κατοχος του συγκεκριμενου κινητου 2 χρονια.Σημερα το πρωι ξεκινησε να κανει επανακινησεις συνεχομενα.ανοιγει και μετα απο δεκα δευτερολεπτα ξανα κλεινει και ουτω καθ εξης.Γνωριζει καποιος το προβλημα ? ευχαριστω
  2. Καλή τύχη σε όλους!! (Στον επόμενο διαγωνισμό) :p
  3. makis77

    Meizu MX4

    Μολις παρελαβα το κινητο και αφου εγκατεστησα ολα τα google apps που ηθελα θελω να με βοηθησετε οσο αφορα το λογισμικο.Το κινητο μου ηρθε με την 4.0.4.1U.Ποιο firmware μ προτεινετε να βαλω?Η μπορω να μεινω και με αυτο?
  4. makis77

    Meizu MX4

    Xαιρομαι που ακουω κατι τετοιο αλλα για ποιο λογο λενε ολοι οτι πρεπει να επιλεγουμε μονο singapore post για αποφυγη τελωνειου?
  5. makis77

    Meizu MX4

    Καλησπερα στη παρεα..πριν λιγες μερες αποφασισα να παραγγειλω και γω το meizu mx4 απο το 2toc αλλα απο οτι φαινεται εκανα μεγαλη πατατα καθως επελεξα σαν αποστολη ΕMS αν και τουσ ζητησα απο πριν να το μαρκαρουν ως gift απο τι εμαθα εκ των υστερων οι πιθανοτητες να αποφυγω το τελωνειο ειναι απειροελαχιστες?Εχει τυχει σε καποιον απο εσας να επιλεξει την EMS σαν αποστολη και να γλυτωσει το τελωνειο??
  6. παιδια απο χθες το βραδυ εχω κανει update to firmware σε ΜL4 και εχω την εντυπωση οτι η μπαταρια τελειωνει πιο γρηγορα απο πριν..
  7. Παιδια εχουμε κανα νεο για αναβαθμιση σε 4.4.2 kit kat?
  8. Παιδιά έχουμε κατι νεότερο για την αναβαθμιση σε 4.4 kikat?
  9. παιδια βρηκα το galaxy s4 mini 4g στα 280ευρω καινουργιο.πιστευετε πως ειναι πολυ καλη η τιμη του. θα ηθελα μια δευτερη γνωμη απο καποιον που το εχει η που γνωριζει καλα τις δυνατοτητες του.
  10. http://www.elecsstock.com/apple-iphone-5s-space-gray-16gb-factory-unlocked-version-p-842.html θα ηθελα τη γνωμη σας για αυτο το site.Διαθετει και επιλογη πληρωμης μεσω paypal.Οποιος γνωριζει κατι να μ απαντησει αμεσα γιατι σκεφτομαι πολυ σοβαρα να αγορασω το iphone 5 16 gb απο αυτο το site.
×
×
  • Create New...