Xasta11 Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 http://www.aliexpress.com/item/New-Arrival-MEIZU-MX4-MX-4-Original-Phone-MTK6595-Octa-core-5-3-IPS-OGS-1920/2035638780.html είναι εμπιστος αυτος? Παράθεση Apple :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 http://www.aliexpress.com/item/New-Arrival-MEIZU-MX4-MX-4-Original-Phone-MTK6595-Octa-core-5-3-IPS-OGS-1920/2035638780.html είναι εμπιστος αυτος? Διάβασε απο κατω τα σχολια να δεις !!! :D Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cv01302 Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Γμτ, έχω ένα gut feeling ότι το MX4 δεν θα είναι καλή αγορά. Είχα επηρεαστεί, πριν τις ανακοινώσεις για σπασμένα τζαμάκια κάμερας και για το προβληματικό gps. Ίσως είναι στα ποσοστά αστοχίας, αλλά.. Μάλλον με βλέπω για Nubia Z7 Max, το οποίο είναι δοκιμασμένο στο myphone, ετοιμοπαράδοτο από Ιταλία και τελικώς πιο φθηνό.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
donkyxotis Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 πολυ καλη επιλογη πραγματικα! αυριο μεθαυριο ερχεται και ενα κινεζικο φιλου και το δικο μου....αντε γιατι αργησαμε Σε αυτήν την τιμή όμως δεν κοντράρεται με το Vivo Xshot; Μήπως το Vivo είναι καλύτερη επιλογή σε αυτά τα χρήματα; Η όλη λογική για το MX4 είναι η τιμή του που βρίσκεται στα 310-330 ανάλογα την έκδοση. Το να πιάσουμε κοστολόγιο 380 εμένα μου μοιάζει να πάει πολύ. Μήπως κάνω λάθος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Σε αυτήν την τιμή όμως δεν κοντράρεται με το Vivo Xshot; Μήπως το Vivo είναι καλύτερη επιλογή σε αυτά τα χρήματα; Η όλη λογική για το MX4 είναι η τιμή του που βρίσκεται στα 310-330 ανάλογα την έκδοση. Το να πιάσουμε κοστολόγιο 380 εμένα μου μοιάζει να πάει πολύ. Μήπως κάνω λάθος; Η ολη λογικη ειναι να παρουμε ενα τηλεφωνο ομορφο, ποιοτικο (ελπιζουμε), ξεχωριστο (που να μην εχει βρωμισει ο τοπος και να το βρισκεις, οπως τα iphone, samsung κλπ και κατω απο τις πετρες), φρεσκο εν γενει. Ακομα και τα 380, λοιπον, δε θα ηταν υπερβολικα για μια τετοια συσκευη... Αντε να ερθει το τιμημενο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moviehunter2009 Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Η ολη λογικη ειναι να παρουμε ενα τηλεφωνο ομορφο, ποιοτικο (ελπιζουμε), ξεχωριστο (που να μην εχει βρωμισει ο τοπος και να το βρισκεις, οπως τα iphone, samsung κλπ και κατω απο τις πετρες), φρεσκο εν γενει. Ακομα και τα 380, λοιπον, δε θα ηταν υπερβολικα για μια τετοια συσκευη... Αντε να ερθει το τιμημενο... Το θεμα ειναι εκτος απο ομορφο και ποιοτικο να δουλευει και σωστά αν ειναι να δωσεις 380..:blink: Παράθεση Huawei Mate 20X :D ,Honor 8 Note,Samsung A5 2016,P9 lite,Huawei P8 Max , Htc One M8 E8sw,Nubia Z9 Mini, Galaxy Tab S SM-T705, Xiaomi Mi3 ,Mediapad X1, Ascend P7 L00 ,Cube Talk 9X U65GT 9.7,iOcean X7s,Onda v975m , HTC One,HTC Sensation,M8S Amlogic S812 4K Quad Core 2G/8G,M8 Quad Core Android 4.4 2GB RAM 8GB,Tronsmart Draco AW80,Minix X5 Mini DualCore ,Minix Neo X6 Quad Core Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Το θεμα ειναι εκτος απο ομορφο και ποιοτικο να δουλευει και σωστά αν ειναι να δωσεις 380..:blink: Αυτο ειναι μια αλλη ιστορια. Θα πρεπει να δουλευει σωστα. Αν δεν δουλευει, θα το κραξουμε (και πρωτος εγω, οπως κανω παντα). Αν με συγκινησει, θα κανει παρεα στο find 7 μου...:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slekkas Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Βλέπω πολλούς να λένε για GPS και τζαμάκι κάμερας κτλ. Το πήρα για φίλο μου άσχετο και το κράτησα μέρες πριν του το δώσω για αναβαθμίσεις και προγράμματα. Το τέσταρα στα πάντα και φυσικά δεν βρήκα κανένα πρόβλημα. Το zopo zp998 που δοκίμασα είχε πρόβλημα στο GPS αλλά το mx4 κανένα. Βλέπω άτομα εδώ μέσα να επηρεάζονται από διάφορα που διαβάζουν και ξαφνικά έχουν το πρωαίσθημα ότι το τηλέφωνο είναι μάπα. Παιδιά στα φόρουμ γράφουν όσοι έχουν πρόβλημα. Και εγώ συνήθως έτσι κάνω. Μόλις κάτι δεν πάει καλά γράφω και ψάχνω λύση. Τώρα που όλα δουλεύουν ρολόι δεν έγραψα τίποτα. Πάτε στα φόρουμ της Samsung, LG και Apple να δείτε χιλιάδες προβλήματα... Γιαυτό είναι τα φόρουμ. Για να λέει ο καθένας τα βάσανα του... Εγώ όπως και άλλοι που πήραν το κινητό στα χέρια τους πρόβλημα gps δεν είδαμε... Πρόβλημα έχουν δει μόνο όσοι δεν έχουν δει το κινητό από κοντά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. October 14, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 http://i61.tinypic.com/sq1374.jpg :D ειναι κινητο φιλου μου ομως!δεν ειναι το δικο μου. Μου ειπε να του περασω την 4.0.2Α και ολα τα google και να του το στειλω. Μια μικρη πρωτη εντυπωση... ~εξαφανιζεται στο χερι,το Οne+1 ενω εχει το ιδιο πλατος φαινεται πολυ πιο φαρδυ.Οι καμπυλες κανουν δουλεια. ~κορυφαια πραγματικα οθονη,λευκο πανεμορφο και ομορφες εικονες. ~το κεντρικο led ειναι η απολυτη τρελα...χαιρεσαι να το βλεπεις! :lol: ~πανεμορφη κατασκευη...πραγματικα πανεμορφη και η οθονη με αυτα τα μικρα bezels φαινεται λες και καταλαμβανει ολο το μπροστινο. ερωτευμενος! Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
donkyxotis Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Ah **** it, την παραγγέλνω και ο Θεός βοηθός! Τη θεωρώ μακράν την ποιο όμορφη συσκευή που έχω δει μαζί με το Huawei ascend mate 7. Πρόκειται να αγοράσω από coolicool την 16άρα έκδοση (ελπίζω να είναι αρκετή γιατί για οτιδήποτε άλλο θα χρησιμοποιώ OTG). Κατά τα άλλα πάνω στην παραγγελία μου πρέπει να κάνω κάποιο σχόλιο συγκεκριμένα για τη συσκευή; Υπάρχει κάτι που θα πρέπει να προσέξω μην βρεθώ προ εκπλήξεων; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 :D ειναι κινητο φιλου μου ομως!δεν ειναι το δικο μου. Μου ειπε να του περασω την 4.0.2Α και ολα τα google και να του το στειλω. Μια μικρη πρωτη εντυπωση... ~εξαφανιζεται στο χερι,το Οne+1 ενω εχει το ιδιο πλατος φαινεται πολυ πιο φαρδυ.Οι καμπυλες κανουν δουλεια. ~κορυφαια πραγματικα οθονη,λευκο πανεμορφο και ομορφες εικονες. ~το κεντρικο led ειναι η απολυτη τρελα...χαιρεσαι να το βλεπεις! :lol: ~πανεμορφη κατασκευη...πραγματικα πανεμορφη και η οθονη με αυτα τα μικρα bezels φαινεται λες και καταλαμβανει ολο το μπροστινο. ερωτευμενος! Συσκευαρα... Δημητρη, πες μας για ποιοτητα της πλατης (βλεπεις κανενα μικροτριγμο), κουμπωνει καλα το backcover? Επισης, πολυ σημαντικο για μενα, το ακουστικο της συσκευης. Ειναι δυνατο και καθαρο? Τελος, πως σου φαινεται το touch? Ειναι ευαισθητο και ακριβες? Αντε να παραλαβεις κι εσυ με τη σειρα σου και μετα κι εμεις να δουμε τι λεει το εργαλειο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sam28 Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Μπορεί να είμαι λίγο off topic... Αλλά έκανα preorder από to2c πριν 19 μέρες θα μου το στείλουν λογικά σε καμία βδομάδα ΑΛΛΆ μέχρι να παραλαβω θα έχουν τελειώσει οι 45μερεσ προστασίας της PayPal και δε ξέρω τι θα βρω μέσα στο κουτί... Τι μπορώ να κάνω για να είμαι καλυμενοσ? Γίνεται κάποια επιμυκυνση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antdel_ Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Απαντηση απο το γερμανικο androidfiguren που ανεφερα λιγο πιο πριν ειχα ρωτησει ποια εκδοση στελνουν, την περιπτωση αντικαταστασης και ποτε θα φερουν το ασπρο: "thank you very much for your message and your interest in our pre-order for the Meizu MX4. 1. We will sell the m461 version. And you´re able to flash the L-version. 2.We check all the devices before sending them to our customers. So you won't get a smartphone with a (serious) defect.* When the defect appears after some weeks/month in use we will check the smartphone first and decide then if we send it for repair to Meizu or replace it at once. 3. The Meizu MX4 will be available in grey. About the availability of the white version of the Meizu MX4 we don't have any informations at the moment. Best regards, Markus" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. October 14, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Συσκευαρα... Δημητρη, πες μας για ποιοτητα της πλατης (βλεπεις κανενα μικροτριγμο), κουμπωνει καλα το backcover? Επισης, πολυ σημαντικο για μενα, το ακουστικο της συσκευης. Ειναι δυνατο και καθαρο? Τελος, πως σου φαινεται το touch? Ειναι ευαισθητο και ακριβες? Αντε να παραλαβεις κι εσυ με τη σειρα σου και μετα κι εμεις να δουμε τι λεει το εργαλειο... αυτα θα τα δοκιμασω ολα πριν το στειλω. :) αποψε θα γραψω για ολα εκτος απο μπαταρια εννοειται γιατι αυριο το πρωι το κινητακι φευγει. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antdel_ Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Βλέπω πολλούς να λένε για GPS και τζαμάκι κάμερας κτλ. Το πήρα για φίλο μου άσχετο και το κράτησα μέρες πριν του το δώσω για αναβαθμίσεις και προγράμματα. Το τέσταρα στα πάντα και φυσικά δεν βρήκα κανένα πρόβλημα. Το zopo zp998 που δοκίμασα είχε πρόβλημα στο GPS αλλά το mx4 κανένα. Βλέπω άτομα εδώ μέσα να επηρεάζονται από διάφορα που διαβάζουν και ξαφνικά έχουν το πρωαίσθημα ότι το τηλέφωνο είναι μάπα. Παιδιά στα φόρουμ γράφουν όσοι έχουν πρόβλημα. Και εγώ συνήθως έτσι κάνω. Μόλις κάτι δεν πάει καλά γράφω και ψάχνω λύση. Τώρα που όλα δουλεύουν ρολόι δεν έγραψα τίποτα. Πάτε στα φόρουμ της Samsung, LG και Apple να δείτε χιλιάδες προβλήματα... Γιαυτό είναι τα φόρουμ. Για να λέει ο καθένας τα βάσανα του... Εγώ όπως και άλλοι που πήραν το κινητό στα χέρια τους πρόβλημα gps δεν είδαμε... Πρόβλημα έχουν δει μόνο όσοι δεν έχουν δει το κινητό από κοντά. Συμφωνω, αλλωστε ολα θα ξεχαστουν μαζι και οι αλλες υποτιθεται ανταγωνιστικες συσκευες μολις το πιασει κανεις! (ακουστηκε λιγο υπερβολικο αυτο :) ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Avadonmod Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Στην τελική ναι, κάποια κομμάτια μπορεί να βγουν ελλατωματικά, και αυτό είναι απολύτως λογικό.. Αυτοματοποιημένη παραγωγή είναι, δεν γίνεται να έχει 100% επιτυχία, ένα μικρό/ελάχιστο ποσοστό θα βγει με πρόβλημα.. Όπως είπε και ο από πάνω, σε οποιδήποτε forum και αν πάτε, σε οποιαδήποτε εταιρεία, σε διάφορα είδη, laptops/smartphones κλπ. θα έχει άτομα που γράφουν για πρόβλημα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. October 14, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 (edited) το κινητο εχει οθονη με χρωματα πιο κρυα απο το Ν5 και το Μ8 μου! επιτελους κινητο που εχει πραγματικα ΚΟΡΥΦΑΙΑ οθονη. http://i58.tinypic.com/29blj0w.jpg αυτο σε σχεση με το Ν5 η φωτο βγηκε με το Μ8. Edited October 16, 2014 by pik. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Ένα ακόμα απο Panda Will που βλέπω το GPS να έχει πιάσει πάτο...Δεν το καταδικάζω και δεν λέω τίποτα ακόμα με βεβαιότητα αλλά θα φανεί άμεσα με της πρώτες παραλαβές αν έτσι το GPS...:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. October 14, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Ένα ακόμα απο Panda Will που βλέπω το GPS να έχει πιάσει πάτο...Δεν το καταδικάζω και δεν λέω τίποτα ακόμα με βεβαιότητα αλλά θα φανεί άμεσα με της πρώτες παραλαβές αν έτσι το GPS...:X σε λιγο θα το δοκιμασω εγω ο ιδιος μην αγχωνεσαι;) Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moviehunter2009 Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 (edited) σε λιγο θα το δοκιμασω εγω ο ιδιος μην αγχωνεσαι;) Αντε να δουμε τι συμβαινει τελικα..αν και δεν το βλεπω και τοσο οσο το αλλο βιντεο που ειχες βαλει....εδω ειναι πολυ καλυτερα τα πραγματα... Edited October 14, 2014 by moviehunter2009 Παράθεση Huawei Mate 20X :D ,Honor 8 Note,Samsung A5 2016,P9 lite,Huawei P8 Max , Htc One M8 E8sw,Nubia Z9 Mini, Galaxy Tab S SM-T705, Xiaomi Mi3 ,Mediapad X1, Ascend P7 L00 ,Cube Talk 9X U65GT 9.7,iOcean X7s,Onda v975m , HTC One,HTC Sensation,M8S Amlogic S812 4K Quad Core 2G/8G,M8 Quad Core Android 4.4 2GB RAM 8GB,Tronsmart Draco AW80,Minix X5 Mini DualCore ,Minix Neo X6 Quad Core Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. October 14, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 εβαλα στην κινεζικη εκδοση την 4.0.2Α και ναι....εχει ελληνικα!!!!!!!!! http://i62.tinypic.com/23mnczb.jpg βεβαια δεν ειναι σε ολα τα μενου αλλα εχουν κανει καλη δουλεια!!! Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Άναψε το gps και ιδιαίτερα από gold start να δουμε.. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 το κινητο εχει οθονη με χρωματα πιο κρυα απο το Ν5 και το Μ8 μου! επιτελους κινητο που εχει πραγματικα ΚΟΡΥΦΑΙΑ οθονη. http://i58.tinypic.com/29blj0w.jpg αυτο σε σχεση με το Ν5 η φωτο βγηκε με το Μ8. Ναι οκ είναι κρύα τα χρώματα αλλά μήπως κάνει μια στρώση φωτεινότητας όπως πχ το find 7a?? Αν δείτε συγκριτικό το 7a με το 7 θα δείτε ότι ναι μεν το 7 έχει κίτρινωπη οθόνη ενώ το 7α έχει κρύα οθόνη αλλά το 7α αφήνει μια στρώση φωτεινότητας σαν θαμπάδα δεν μπορώ να το εξηγήσω ακριβώς. Το μειζου είναι οκ;; Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. October 14, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 (edited) Ναι οκ είναι κρύα τα χρώματα αλλά μήπως κάνει μια στρώση φωτεινότητας όπως πχ το find 7a?? Αν δείτε συγκριτικό το 7a με το 7 θα δείτε ότι ναι μεν το 7 έχει κίτρινωπη οθόνη ενώ το 7α έχει κρύα οθόνη αλλά το 7α αφήνει μια στρώση φωτεινότητας σαν θαμπάδα δεν μπορώ να το εξηγήσω ακριβώς. Το μειζου είναι οκ;; δεν ειναι οκ ειναι κορυφαιο.Πιστεψε με ειναι φοβερο display. για το gps επιασε αμεσως ιδιους δορυφορους με το Μ8 και μαλιστα ενω βρεχει και εχει συννεφακια Παιδες μην το ψαχνετε Στο πρωτο ποστ θα βαλω και οδηγο με λινκς για το 4.0.2A καθως επισης και πως βαζουμε στο κινητο ευκολα google play services και ολα τα καλουδια. Vagelis ακκουστικο οχι σαν Μ8 αλλα πολυ καλυτερο απο Νexus 5. δεν παρατηρω τριξιματα αλλα η συσκευη δεν ειναι δικη μου και προσεχω να φτασει ασφαλης στον ιδιοκτητη της. touch...επιπεδα Ν5/M8...κανενα προβλημα απολυτως. Απολαυση η οθονη και το κινητο στο χερι Edited October 14, 2014 by pik. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
donkyxotis Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Τέλος, η παραγγελία από εμένα έγινε από Cooicool στα 305 ευρώ η 16άρα έκδοση. Από ότι βλέπω η τιμή αυτή θα ισχύει για τις επόμενες 6 ώρες. Μετά σίγουρα κανένα εικοσάρικο παραπάνω θα το τσιμπήσει. Είπα με κανονικό ταχυδρομείο να γίνει η αποστολή και ΔΕΝ διάλεξα ασφάλεια τελωνείου (+18 ευρώ). Δεν πιστεύω να έχω κάποιο πρόβλημα έτσι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts