MORRISSEY4 Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 Άνοιξαν τα orders στο official site meizu mart ΑΛΛΑ κατι περίεργα λεει απο κατω... οτι θα το στείλουν... ΚΑΠΟΤΕ... To minideal υποστηρίζει οτι εχει stock αλλα σε απαγορευτική τιμη για resseler που το πηρε 230ευρω... Γενικά η απόκτηση του φανταζει δύσβατο βουνο...ποσο μάλλον για λευκη έκδοση...αν ειναι να περιμένουμε 3 μηνες παίρνουμε και τίποτα αλλο μεχρι τοτε...Α ρε meizu.... Το μόνο που γράφει είναι ότι σταμάτησε η περίοδος pre-order. Ότι άρχισε από σήμερα η αποστολή των συσκευών κι ότι υπολογίζουν να παραδώσουν τις συσκευές μέσα στον Οκτώμβριο. Εκτός κι αν δεν πρόσεξα κάτι. 8.000.000 pre-οrders είναι φίλε μου! Δεν είναι και τόσο εύκολο να παραδοθούν :) Παράθεση Π.Α.Ο.Κ. 1926 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antdel_ Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 Υπομονη φιλοι μου...τουλαχιστον δεν χρειαζεται να εκλιπαρειτε για μια προσκληση...αλλωστε μολις μεσα σε ενα μηνα και κατι ημερες απο την παρουσιαση θα το εχει ολος ο κοσμος, και με 4g. Πολυ συνεπης η εταιρεια σε αυτο αν κρινουμε απο αλλες περιπτωσεις. Και μην περιμενετε απο τα κινεζομαγαζα να μας λυπηθουν ειδικα τωρα που η ζητηση ειναι τεραστια, οποιος μπορει ας περιμενει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sam28 Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 Ναι για τους preorder καλά είναι τα πράγματα.... Για τους νέους λένε πως πρώτα θα φύγουν όλοι οι άλλοι και μετά θα μπουν και αυτή σε μια λίστα αναμονής για οπότε ξανά υπάρξει stock... Αν κανείς order ΤΏΡΑ θα το στείλουν σε κάνα μήνα και μέχρι ναρθει 1,5 σίγουρα.... Αυτό λεω... Για όποιον θέλει το γκρι.. Για άσπρο κάνα 3μηνακι σίγουρα.. Απλά δεν έχουν αρκετό στοκ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antdel_ Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 Σε αυτο το λινκ λενε για δοκιμες που εκαναν με την prerelease λευκη εκδοση και διαπιστωσαν light leakage και τους εστειλαν βελτιωμενη εκδοση, οποτε η αναμονη υπαρχει για λογους τελειοποιησης του προιοντος. (θελει browser με flash) http://www.cnbeta.com/articles/328793.htm Παρε και μερικες εικονες για παρηγορια :) http://www.cnbeta.com/articles/328387.htm Αν βιαζεσαι πολυ υπαρχει και το mx3 σε λευκο, επισης κουκλι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmode Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 Είναι δυνατόν το επίσημο σάιτ να το έχει 490$ Και το min ideal 460$ Είναι λίγο περίεργο ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miketra Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 (edited) Εγώ μάλλον θα εγκαταλείψω την ιδέα του Kινέζου κ θα το πάρω από to2c ή από vickmall!! 311€ (to2c) 330 (vick) το 32gb το γκρι βέβαια...γιατί το άσπρο θα πάρει έναν αιώνα :p:p:p Edited September 23, 2014 by miketra Παράθεση Sony Ericsson X10, HTC Desire, Huawei Ideos X5, Sony Ericsson X10 mini, Motorola Razr XT910i, Samsung Galaxy S3, Sony Ericsson X8, Nexus 4,HTC wildfire S, Sony Ericsson Neo-V, Nexus 5, Blacview JK809, Lenovo A820, Lenovo A760, Oppo Find 7a, Jiayu G2F, Xiaomi Hongmi 1S, THL T6s pro, Umi Zero, Cubot S200, Meizu MX4, Cubot X9, Kingzone Z1, Ulefone be pure, LG G flex 2, Xiaomi Mi Note, Xiaomi Mi Note Pro, Huawei P8 lite, Meizu m2 Note, Moto X style, Letv One Pro, Nexus 6P, Note 5, Xiaomi Redmi 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 Παιδια στο merimobile το εχει in stock και γραφει ''DUAL 4G'' και μαλιστα σε 2 σημεια....Τι εννοει ο κινεζος....γιατι εγω όταν το διαβαζω καταλαβαινω 2 σιμ 4g........ Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 (edited) http://www.merimobiles.com/meizu-mx4-5-5-inch-smartphone_p/meri10295.htm Παράξενο εμφανίζει ένα με 5.5 ίντσες και 3 γιγα μνήμη.. Ότι του φανεί του λωλοστεφανη. Επίσης έχει μόνο 6 ευρώ διαφορά το 32 με το 16 αρι. Νομίζω ότι ούτε αυτοί δεν ξέρουν προς το παρών. Edited September 23, 2014 by puzzle21 Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MORRISSEY4 Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 :lol::lol::lol::lol: Πάλι καλά που δεν γράψανε για κανέναν snapdragon 805 :p Aμα είναι κανείς άσχετος.... Παράθεση Π.Α.Ο.Κ. 1926 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Avadonmod Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 λάθος μήνυμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antdel_ Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 (edited) Παιδια στο merimobile το εχει in stock και γραφει ''DUAL 4G'' και μαλιστα σε 2 σημεια....Τι εννοει ο κινεζος....γιατι εγω όταν το διαβαζω καταλαβαινω 2 σιμ 4g........ Προφανως εννοει οτι το 4g τσιπ δουλευει τοσο σε tdd-lte οσο και σε fdd-lte δικτυα, οχι δυο σιμ με 4g ----- προσθήκη μηνύματος 119 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- http://www.merimobiles.com/meizu-mx4-5-5-inch-smartphone_p/meri10295.htm Παράξενο εμφανίζει ένα με 5.5 ίντσες και 3 γιγα μνήμη.. Ότι του φανεί του λωλοστεφανη. Επίσης έχει μόνο 6 ευρώ διαφορά το 32 με το 16 αρι. Νομίζω ότι ούτε αυτοί δεν ξέρουν προς το παρών. Αυτο που λες ειναι καποια ξεχασμενη εγγραφη που αναφεροταν στο επικειμενο mx4 πριν ανακοινωθει επισημα, η φωτο ειναι απο το mx3 αλλωστε.... ακυρο φυσικα απο μερους τους edit: μαλλον εννοουν το επικειμενο mx4 pro Edited September 23, 2014 by antdel_ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 Προφανως εννοει οτι το 4g τσιπ δουλευει τοσο σε tdd-lte οσο και σε fdd-lte δικτυα, οχι δυο σιμ με 4g ----- προσθήκη μηνύματος 119 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αυτο που λες ειναι καποια ξεχασμενη εγγραφη που αναφεροταν στο επικειμενο mx4 πριν ανακοινωθει επισημα, η φωτο ειναι απο το mx3 αλλωστε.... ακυρο φυσικα απο μερους τους edit: μαλλον εννοουν το επικειμενο mx4 pro Γιατί το προ θα λανσαριστεί με 5.5 οθόνη; εγώ νόμιζα θα έμεναν στη 5.3 που έχουν τώρα και είναι ιδανική νομίζω με τα συγκεκριμένα bezels Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. September 23, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 εδωσαν το επισημο fw.... οταν εχω νεα θα γραψω ;) το κινητο θα μου ερθει σε 2 εβδομαδες :lol: ευτυχως το εχει φιλος αλλα ειναι σε αλλη πολη και θα μου πει εντυπωσεις Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miketra Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 εδωσαν το επισημο fw.... οταν εχω νεα θα γραψω ;) το κινητο θα μου ερθει σε 2 εβδομαδες :lol: ευτυχως το εχει φιλος αλλα ειναι σε αλλη πολη και θα μου πει εντυπωσεις Άντε βρε παιδί μου!!! :lol::lol: Τόση αγωνία...για ένα κινητό!!! "Πρεζάκιας" έχω καταντήσει...περιμένω νέα, μέρα με την μέρα κ βιάζομαι κιόλας γιατί αν βγει κανα περίεργο "leak" του nexus 6 θα έχω διλήμματα!!!!! :p:p:p Παράθεση Sony Ericsson X10, HTC Desire, Huawei Ideos X5, Sony Ericsson X10 mini, Motorola Razr XT910i, Samsung Galaxy S3, Sony Ericsson X8, Nexus 4,HTC wildfire S, Sony Ericsson Neo-V, Nexus 5, Blacview JK809, Lenovo A820, Lenovo A760, Oppo Find 7a, Jiayu G2F, Xiaomi Hongmi 1S, THL T6s pro, Umi Zero, Cubot S200, Meizu MX4, Cubot X9, Kingzone Z1, Ulefone be pure, LG G flex 2, Xiaomi Mi Note, Xiaomi Mi Note Pro, Huawei P8 lite, Meizu m2 Note, Moto X style, Letv One Pro, Nexus 6P, Note 5, Xiaomi Redmi 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geono Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 Δεν μπορώ να καταλάβω το κόλλημα των hi-end εταιριών (Meizu, Xiaomi, Oneplus) να μην υποστηρίζουν επέκταση μνήμης μέσω microSD. Με το έτσι θέλω δηλαδή πρέπει να πληρώσουμε +80 € για να πάρουμε +16GB παραπάνω αποθηκευτικό χώρο. π.χ. http://www.to2c.com/phone/meizu/meizu-mx4.html Άσε που οι περισσότεροι έχουμε κάρτες SD από προηγούμενα κινητά.... Με βλέπω για το (τίμιο) Coolpad F1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miketra Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 Μα δεν είναι 80€ είναι 80$ κ επίσης το τηλέφωνο υποστηρίζει otg...οπότε βολεύεσαι με ένα φλασάκι για ταινίες κ μουσική!! ;);) Παράθεση Sony Ericsson X10, HTC Desire, Huawei Ideos X5, Sony Ericsson X10 mini, Motorola Razr XT910i, Samsung Galaxy S3, Sony Ericsson X8, Nexus 4,HTC wildfire S, Sony Ericsson Neo-V, Nexus 5, Blacview JK809, Lenovo A820, Lenovo A760, Oppo Find 7a, Jiayu G2F, Xiaomi Hongmi 1S, THL T6s pro, Umi Zero, Cubot S200, Meizu MX4, Cubot X9, Kingzone Z1, Ulefone be pure, LG G flex 2, Xiaomi Mi Note, Xiaomi Mi Note Pro, Huawei P8 lite, Meizu m2 Note, Moto X style, Letv One Pro, Nexus 6P, Note 5, Xiaomi Redmi 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geono Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 Μα δεν είναι 80€ είναι 80$ κ επίσης το τηλέφωνο υποστηρίζει otg...οπότε βολεύεσαι με ένα φλασάκι για ταινίες κ μουσική!! ;);) 359,99$ τα 16GB, 459,99$ τα 32GB. Είναι 100$ διαφορά. Είναι μεγάλη κλεψιά :mad: Να μην σχολιάσω ότι είναι και μονόκαρτα :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miketra Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 359,99$ τα 16GB, 459,99$ τα 32GB. Είναι 100$ διαφορά. Είναι μεγάλη κλεψιά :mad: Να μην σχολιάσω ότι είναι και μονόκαρτα :mad: Εγώ στο vickmall είδα 30$ διαφορά! 439 $ το 32gb Παράθεση Sony Ericsson X10, HTC Desire, Huawei Ideos X5, Sony Ericsson X10 mini, Motorola Razr XT910i, Samsung Galaxy S3, Sony Ericsson X8, Nexus 4,HTC wildfire S, Sony Ericsson Neo-V, Nexus 5, Blacview JK809, Lenovo A820, Lenovo A760, Oppo Find 7a, Jiayu G2F, Xiaomi Hongmi 1S, THL T6s pro, Umi Zero, Cubot S200, Meizu MX4, Cubot X9, Kingzone Z1, Ulefone be pure, LG G flex 2, Xiaomi Mi Note, Xiaomi Mi Note Pro, Huawei P8 lite, Meizu m2 Note, Moto X style, Letv One Pro, Nexus 6P, Note 5, Xiaomi Redmi 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geono Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 Σωστός ...... Τελικά το to2c είναι κλέφτες. Minideal και Vickmall μόνο 30$ η διαφορά.!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antdel_ Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 Δεν μπορώ να καταλάβω το κόλλημα των hi-end εταιριών (Meizu, Xiaomi, Oneplus) να μην υποστηρίζουν επέκταση μνήμης μέσω microSD. Με το έτσι θέλω δηλαδή πρέπει να πληρώσουμε +80 € για να πάρουμε +16GB παραπάνω αποθηκευτικό χώρο. π.χ. http://www.to2c.com/phone/meizu/meizu-mx4.html Άσε που οι περισσότεροι έχουμε κάρτες SD από προηγούμενα κινητά.... Με βλέπω για το (τίμιο) Coolpad F1 μπορεις να παρεις το hi-end oppo find που εχει sd... δεν νομιζω οτι το κανουν μονο για λογους κερδους, εχει σχεση και με τον γενικοτερο σχεδιασμο της συσκευης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maroubas Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 Υποτίθεται οτι οι συσκευες διχως sd ειναι πιο 'σταθερες' :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cv01302 Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 Έχει ψωνίσει κανείς από minideal? Έχει επιλογή να σταλεί από EU warehouse, που σημαίνει ότι δεν θα πληρώσουμε δασμούς - το έλεγξα και μαζί τους μέσω του support. Επίσης λένε ότι όντως είναι in-stock και αποστέλλεται την επομένη από την αγορά, παραλαβή σε 2-5 εργάσιμες. Η τιμή για το 32αρι είναι $440, έναντι των $490 από το επίσημο site. Υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος να αγοραστεί από το meizumart ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antdel_ Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 πολλες φορες, ειναι αξιοπιστο... ισως απο τα 2-3 καλυτερα, προχωρα αφοβα... βεβαια η διαφορα ειναι μικρη σε σχεση με το επισημο. Για την αμεση αποστολη εχω αμφιβολιες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sam28 Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 Εγώ για to2c με βλέπω γιατί έχει τη καλύτερη τιμή το 16... Και επειδή είναι pre order είναι τόση.... Είδα τις τιμές των στοκ 16 και τρομαξα... Πάνω από 400δολάρια καλύτερα official store.....όσο για το άσπρο οσο και αν μου αρέσει με βλέπω να μην κρατιεμαι... :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MORRISSEY4 Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 Η τιμή για το 32αρι είναι $440, έναντι των $490 από το επίσημο site. Υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος να αγοραστεί από το meizumart ? To meizumart δίνει έναν χρόνο εγγύηση παραπάνω φίλε μου :) Παράθεση Π.Α.Ο.Κ. 1926 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts