sam28 Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 Ωραιο review με το οποιο εξαλειφονται, οριστικα θεωρω, οι όποιοι ενδοιασμοι υπηρχαν λογω mediatek (αναφερομαι στους δυσπιστους και τις συνηθισμενες εκφρασεις τυπου "αφου εχει mtk ειναι χειροτερο του x,y,z που εχει snap", "δεν εχουν καλο gps τα mtk" κτλ). Και μαλιστα οπως αναφερει με beta λογισμικο ολα αυτα. Νομιζω οτι η mediatek θα "ψηλωσει" μετα το mx4. Εμπιστευομαι τον reviewer καθως οτι ειχε γραψει για το mx3 πριν μερικους μηνες ισχυει στο ακεραιο. Μαρεσει η mediatek, αλλα να πω του στραβού το δίκιο, πιστεύω πως το MX4 αν και η πρώτη υλοποίηση , θα ειναι και η κορυφαία του soc. Σε αλλους κατασκευαστες παλι θα υπαρχουν προβλήματα δε φταίει μονο το soc βέβαια, ξεκάθαρα, πιστεύω πως ειναι η διάθεση της εταιρίας να κάτσει να ασχοληθεί με τη παραμικρή λεπτομερια, κάτι που η meizu όπως ολα δείχνουν το κανει. Η mediatek θα δείξει πραγματικά τα δόντια της με το 8core 64bit soc - που δεν αργεί και τόσο πολυ, αλλά... οταν βλέπεις το MX4 που να βρεις υπομονή? :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antdel_ Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 Ξεκινησε η διαθεση στην κινα αλλα με τον χαμο που γινεται βλεπω δυσκολα να περισσευει κανα τεμαχιο προς τα εδω :) ωραια προωθηση βλεπω παραυτα... http://bbsimg.meizu.net/forum/201409/20/122645da97v0jcvf9kfckf.jpg http://bbsimg.meizu.net/forum/201409/20/122649arpltvhd0q0tqzwg.jpg και tons of pictures ανα την κινα με το τι συνεβη http://bbs.meizu.cn/thread-5239724-1-1.html η ημερομηνια που ακουγοταν 20/9 τελικα ηταν για αυτο το γεγονος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VASKIR Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 Ενα πολύ ωραίο και συγκεντρωτικο review της pre-release βεβαια εκδοσης του κινητού... http://www.gizchina.com/2014/09/19/meizu-mx4-review/ Πολύ ωραίο review , δείτε τι σκόρ πιάνει στα bencmarks , αψογο gps , αψογος ήχος , άψογη οθόνη , αψογη ποιότητα κατασκευής , πολύ καλη κάμερα , φοβερό το flyme αν εξαιρέσεις κάποιες αποκλειστικά κινέζικες εφαρμογές -καιρός , φωνητική αναζήτηση- και όλα αυτά σε sample συσκευή που δεν ειναι στην τελική της παραμετροποίηση. Αν αυτό δεν είναι το απολυτο VFM τοτε ποιο είναι; Bye-Bye miui... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miketra Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 Είμαι έτοιμος να παραγγείλω από Κίνα...έχει φυσικό κατάστημα κ έμαθα ότι υπάρχει μόνο σε γκρι ακόμα, κρίμα!!! Άσπρο ήθελα...αλλά ποιος περιμένει ένα μήνα!! Παράθεση Sony Ericsson X10, HTC Desire, Huawei Ideos X5, Sony Ericsson X10 mini, Motorola Razr XT910i, Samsung Galaxy S3, Sony Ericsson X8, Nexus 4,HTC wildfire S, Sony Ericsson Neo-V, Nexus 5, Blacview JK809, Lenovo A820, Lenovo A760, Oppo Find 7a, Jiayu G2F, Xiaomi Hongmi 1S, THL T6s pro, Umi Zero, Cubot S200, Meizu MX4, Cubot X9, Kingzone Z1, Ulefone be pure, LG G flex 2, Xiaomi Mi Note, Xiaomi Mi Note Pro, Huawei P8 lite, Meizu m2 Note, Moto X style, Letv One Pro, Nexus 6P, Note 5, Xiaomi Redmi 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sam28 Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 Είμαι έτοιμος να παραγγείλω από Κίνα...έχει φυσικό κατάστημα κ έμαθα ότι υπάρχει μόνο σε γκρι ακόμα, κρίμα!!! Άσπρο ήθελα...αλλά ποιος περιμένει ένα μήνα!! Μηνα?? Τι μηνα? Μη μου λες για μηνα....!!!!!! Μου εριξες τη ψυχολογια τωρα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miketra Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 Δεν είναι διαθέσιμο κ χρειάζεται παραγγελία...αλλά κ πάλι!! για βάλ' τα κάτω...?? η παραγγελία πες ότι γίνεται σήμερα, ας πούμε κ 2 εβδομάδες να παραδοθεί (δύσκολο το βλέπω αλλά πες εσύ που είσαι αισιόδοξος... ;)) δεν είμαστε ήδη 15 μέρες παραπάνω...?? Λες να περιμένω...???? Παράθεση Sony Ericsson X10, HTC Desire, Huawei Ideos X5, Sony Ericsson X10 mini, Motorola Razr XT910i, Samsung Galaxy S3, Sony Ericsson X8, Nexus 4,HTC wildfire S, Sony Ericsson Neo-V, Nexus 5, Blacview JK809, Lenovo A820, Lenovo A760, Oppo Find 7a, Jiayu G2F, Xiaomi Hongmi 1S, THL T6s pro, Umi Zero, Cubot S200, Meizu MX4, Cubot X9, Kingzone Z1, Ulefone be pure, LG G flex 2, Xiaomi Mi Note, Xiaomi Mi Note Pro, Huawei P8 lite, Meizu m2 Note, Moto X style, Letv One Pro, Nexus 6P, Note 5, Xiaomi Redmi 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sam28 Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 Δεν είναι διαθέσιμο κ χρειάζεται παραγγελία...αλλά κ πάλι!! για βάλ' τα κάτω...?? η παραγγελία πες ότι γίνεται σήμερα, ας πούμε κ 2 εβδομάδες να παραδοθεί (δύσκολο το βλέπω αλλά πες εσύ που είσαι αισιόδοξος... ;)) δεν είμαστε ήδη 15 μέρες παραπάνω...?? Λες να περιμένω...???? sorry. Εγω νομιζα μηνα να γίνει διαθέσιμο... Δεν υπολογίζω μεταφορά. Από που θα το πάρεις?? Reseler ή official meizu mart? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miketra Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 Μαγαζί Κίνας...φυσικό κατάστημα κ θα μου στείλουν χωρίς φόρους...λες να περιμένω ρε ****το?? Το άσπρο μου είπαν πάει πακέτο με προστασία οθόνης κ ακουστικά!! είναι 30$ ακριβοτερο Παράθεση Sony Ericsson X10, HTC Desire, Huawei Ideos X5, Sony Ericsson X10 mini, Motorola Razr XT910i, Samsung Galaxy S3, Sony Ericsson X8, Nexus 4,HTC wildfire S, Sony Ericsson Neo-V, Nexus 5, Blacview JK809, Lenovo A820, Lenovo A760, Oppo Find 7a, Jiayu G2F, Xiaomi Hongmi 1S, THL T6s pro, Umi Zero, Cubot S200, Meizu MX4, Cubot X9, Kingzone Z1, Ulefone be pure, LG G flex 2, Xiaomi Mi Note, Xiaomi Mi Note Pro, Huawei P8 lite, Meizu m2 Note, Moto X style, Letv One Pro, Nexus 6P, Note 5, Xiaomi Redmi 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos74 Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 Αν θέλεις μπορείς να δώσεις link του καταστήματος; Μπορεί ένα φυσικό κατάστημα να στείλει; Παράθεση OnePlus 3T LeTV X800 CN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sam28 Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 Μαγαζί Κίνας...φυσικό κατάστημα κ θα μου στείλουν χωρίς φόρους...λες να περιμένω ρε ****το?? Το άσπρο μου είπαν πάει πακέτο με προστασία οθόνης κ ακουστικά!! είναι 30$ ακριβοτερο Δωσε στοιχεια αδερφέ... ΑΝ ενοεις reselers τυπου minideal τοτε ειναι κατι λιγο πολυ γνωστο σε ολους μας αλλα εσυ μου φενεται μιλας για αλλα κολπα... για βοηθα λιγο :shifty: :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FLOOFLIS Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 Μιας και είναι και το MX4 μέσα στις συσκευές που με ενδιαφέρουν έπεσα σε αυτό το review που εκφράζει μια κάπως διαφορετική -όχι τόσο ρόδινη- άποψη.. http://www.techinasia.com/meizu-mx4-review-and-photos/ Νομίζω το πιο σοφό είναι είναι να κάνω λίγη υπομονή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sam28 Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 Μιας και είναι και το MX4 μέσα στις συσκευές που με ενδιαφέρουν έπεσα σε αυτό το review που εκφράζει μια κάπως διαφορετική -όχι τόσο ρόδινη- άποψη.. http://www.techinasia.com/meizu-mx4-review-and-photos/ Νομίζω το πιο σοφό είναι είναι να κάνω λίγη υπομονή Κάπου στη μέση έλεγα να παρατήσω το review (εφόσον ειχα δει πως λεει πως βγαίνει το καπάκι για να αλλάξεις μπαταρία) αλλα άντλησα δύναμη και το διάβασα... Μου φαίνεται πως ο τύπος δεν έχει κατα νου οτι testarei pre-release έκδοση... Δε νομίζω ποτέ του να επιασε ενα MX3 να δει πως δεν υπάρχουν τα 2/3 απτα θέματα που αναφέρει και επιπλέον το σχόλιο του πως η ραμ ή η cpu δεν ηταν αρκετά για τη... gallery απλά με έστειλε... προφανώς φταίει το buggy λειτουργικό γιατι ειναι σε beta έκδοση... Κρίνεις πως δε φτάνει η ram χωρίς να έχεις καταφέρει να τη γεμίσεις, γιατι αν μου λεει πως κολλάει σε ακυρες καταστάσεις που ΔΕΝ τρώνε πολυ ραμ αλλα φταίει η ραμ απλα δε ξέρει τι λεει... Να μου πει πως το flyme ανοιγει stock και τρωει 800mb-1giga ram και ΓΙΑΥΤΟ κολλάει να το δεχτώ. το κολλάει η BETA έκδοση σε καθημερινα πράγματά και ψαχνω να δω τι φταιει στο hardware δε βγαζει λογικη. On the other hand - ΜΑΚΑΡΙ να ξεκλειδωσουν το bootloader να μπορουμε να βάλουμε οτι θέλουμε... τα CONS του review: Not enough RAM or processor power in tandem - BETA - presale edition of flyme. Flyme is buggy - OFCOURSE!! EVERY BETA IS!! Flyme has some oddities and involves a learning curve - Σε αυτό θα συμφωνήσω, το ίδιο ισχύει και για τη Miui και τη κάθε ρομ, σε μικρότερο βαθμό ίσως. Needs a few more compelling additions to Android to make it stand out - συμφωνώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antdel_ Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 Μιας και είναι και το MX4 μέσα στις συσκευές που με ενδιαφέρουν έπεσα σε αυτό το review που εκφράζει μια κάπως διαφορετική -όχι τόσο ρόδινη- άποψη.. http://www.techinasia.com/meizu-mx4-review-and-photos/ Νομίζω το πιο σοφό είναι είναι να κάνω λίγη υπομονή Διαβασα το εν λογω review...ποια ειναι η μη ρόδινη εικόνα; μια χαρα τα βλεπει ο reviewer εκτος των bugs και lags που φυσικο ειναι να υπαρχουν σε pre-release εκδοση συσκευης και λογισμικου. Εναμιση μηνα που χρησιμοποιω την stable εκδοση του flyme για ωρες καθημερινα δεν εχω δει ουτε ενα bug, ουτε καν καποιο μηνυμα, ουτε lag ΠΟΥΘΕΝΑ...το οτι θελει εκμαθηση θελει αλλα τωρα αν τυχει να χρησιμοποιησω αλλη συσκευη ψαχνω το πολυλειτουργικο home button... Τα 2gb ram φυσικα θα ηταν καλυτερα να ηταν 3 αλλα θα ανεβαινε το κοστος και δεν θα υπηρχε χωρος για το pro...φυσικα τα θεωρω υπεραρκετα ετσι και αλλιως ειδικα εφοσον η διαχειριση ειναι καλη. Τωρα για το πλαστικο καπακι πισω προφανως και εγω θα ηθελα να ειναι αλουμινιο και ειναι και το μοναδικο "τρωτο" σημειο για μενα..πολυ πιθανως ομως θα βγει κατι σε αφτερμαρκετ οπως εχει για το mx3. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. September 20, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 Μιας και είναι και το MX4 μέσα στις συσκευές που με ενδιαφέρουν έπεσα σε αυτό το review που εκφράζει μια κάπως διαφορετική -όχι τόσο ρόδινη- άποψη.. http://www.techinasia.com/meizu-mx4-review-and-photos/ Νομίζω το πιο σοφό είναι είναι να κάνω λίγη υπομονή αυτοι θα μας τρελανουν...ΚΑΝΕΙΣ δεν εχει δοκιμασει μεχρι σημερα την τελικη εκδοση της συσκευης που θα φτασει στους πελατες. ακομα και εγω που εχω κανει παραγγελια στο επισημο store ,γνωριζω οτι η συσκευη μου ειναι ΑΚΟΜΑ στην Κινα γιατι πολυ απλα δεν εχουν βαλει την τελικη εκδοση fw αυτα που γραφω πιο πανω οτι στελνονται καθημερινα mails με feedback απο 5 beta testers στην Ιταλια που γνωριζω ,και οτι οι Κινεζοι καθε μερα βελτιωνουν το λογισμικο δεν ειναι ψεματα. Υπομομη και θα δειτε την τελικη εκδοση. Εκει θα κρινουμε ολοι. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FLOOFLIS Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 Πάρε άλλο ένα που βρήκα :p .http://www.androidpolice.com/2014/09/19/meizu-mx4-quick-review-step-into-the-weird-world-of-popular-chinese-smartphones/ Σα τα μανιτάρια πετάγονται τα review αυτές τις μέρες είτε θετικά είτε αρνητικά. Έχει ανοίξει πόλεμος για τα σκήπτρα της αγοράς της άπω ανατολής μου φαίνεται. ;) Στην πράξη λοιπόν έχουμε και λέμε.. ρεαλιστικά κανα μήνα και βάλε να το τεστάρουνε οι χρήστες του φόρουμ, βάλε και άλλο ένα μήνα μέχρι να αποφασίσω-παραγγείλω-έρθει Ελλάδα... ούφ .. θα βγεί ξανά κάτι άλλο και πάααλι αναμονή lol Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antdel_ Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 Πάρε άλλο ένα που βρήκα :p .http://www.androidpolice.com/2014/09/19/meizu-mx4-quick-review-step-into-the-weird-world-of-popular-chinese-smartphones/ Σα τα μανιτάρια πετάγονται τα review αυτές τις μέρες είτε θετικά είτε αρνητικά. Έχει ανοίξει πόλεμος για τα σκήπτρα της αγοράς της άπω ανατολής μου φαίνεται. ;) Στην πράξη λοιπόν έχουμε και λέμε.. ρεαλιστικά κανα μήνα και βάλε να το τεστάρουνε οι χρήστες του φόρουμ, βάλε και άλλο ένα μήνα μέχρι να αποφασίσω-παραγγείλω-έρθει Ελλάδα... ούφ .. θα βγεί ξανά κάτι άλλο και πάααλι αναμονή lol Το εχω ξαναπει...δεν χρειαζεται ψειρισμα το θεμα, εξαλλου προτασεις υπαρχουν πολλες. Αλλα καμμια με τετοιο design. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antdel_ Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 flyme stable 4.0.1(αφορα μονο το mx4 προς το παρον) Η πρωτη σταθερη εκδοση του flyme 4 κυκλοφορησε χθες με εναν αρκετα μακρυ καταλογο αλλαγων, βελτιωσεων, προσθηκων σε σχεση με την beta. Ξεχωριζω εκτος των αλλων τα εως και 20 δευτερολεπτα αργου κλειστρου (και εις ανωτερα) και τις πληρως χειροκινητες ρυθμισεις της καμερας. Στο link επιλεγουμε stable version και μετα view log ή watch video. http://flyme.meizu.com/firmwarelist.jsp?modelId=8 Επισης πηρε το ματι μου αυτο για ubuntu touch: http://m.afterdawn.com/article.cfm/2014/09/15/meizu_confirms_new_mx4_with_ubuntu_touch_for_this_year Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosa12 Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 παιδια υποστηριζουν ελληνικα τα κινητα της meizu ωστε να μην μπλεκουμε με rom και αλλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miketra Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 Εγώ ρώτησα για ελληνικά κ μου απάντησαν ότι πολύ πολύ σύντομα θα πάρει αναβάθμιση που λογικά θ έχει κ άλλες γλώσσες... Όσο για το κατάστημα δεν υπάρχει link...ένας Κινέζος αρκεί να πάει κ να το αγοράσει!! :p:p:p Έτσι θα το κάνω κ εγώ...με κάποιο καπέλο βέβαια, αλλά πιο φθηνά από coolicool κτλ... Παράθεση Sony Ericsson X10, HTC Desire, Huawei Ideos X5, Sony Ericsson X10 mini, Motorola Razr XT910i, Samsung Galaxy S3, Sony Ericsson X8, Nexus 4,HTC wildfire S, Sony Ericsson Neo-V, Nexus 5, Blacview JK809, Lenovo A820, Lenovo A760, Oppo Find 7a, Jiayu G2F, Xiaomi Hongmi 1S, THL T6s pro, Umi Zero, Cubot S200, Meizu MX4, Cubot X9, Kingzone Z1, Ulefone be pure, LG G flex 2, Xiaomi Mi Note, Xiaomi Mi Note Pro, Huawei P8 lite, Meizu m2 Note, Moto X style, Letv One Pro, Nexus 6P, Note 5, Xiaomi Redmi 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antdel_ Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 Εγώ ρώτησα για ελληνικά κ μου απάντησαν ότι πολύ πολύ σύντομα θα πάρει αναβάθμιση που λογικά θ έχει κ άλλες γλώσσες... Όσο για το κατάστημα δεν υπάρχει link...ένας Κινέζος αρκεί να πάει κ να το αγοράσει!! :p:p:p Έτσι θα το κάνω κ εγώ...με κάποιο καπέλο βέβαια, αλλά πιο φθηνά από coolicool κτλ... Ειναι πολυ μικρη η πιθανοτητα να συμβει αλλα χτυπα ξυλο αν σου χρειαστει η εγγυηση τι γινεται; το στελνεις στο κινεζο μεσαζοντα και τουμπαλιν; ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- παιδια υποστηριζουν ελληνικα τα κινητα της meizu ωστε να μην μπλεκουμε με rom και αλλα Οπως ειπε και ο φιλος πριν τα ελληνικα αναμενονται...ειμαστε μικρη αγορα αλλα βλεπω και τα πορτογαλλικα να υποστηριζονται εδω και καποιο καιρο. Με ρομ δεν μπορεις να μπλεξεις, αλλα και να μπορουσες δεν θα ηθελες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miketra Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 Έχω ήδη στείλει στην meizu να με ενημερώσουν για αυτό το θέμα, αλλά κ πάλι θα έχω εγγύηση, θα πάει ο κινέζος το τηλέφωνο στο κατάστημα κ του δίνουν άλλο...έτσι λειτουργεί νομίζω η εταιρία, με αντικατάσταση! 318 +10 μεταφορικά για όλο το πακέτο...δλδ ακουστικά κ screen protector για το άσπρο! Νομίζω ότι αξίζει Παράθεση Sony Ericsson X10, HTC Desire, Huawei Ideos X5, Sony Ericsson X10 mini, Motorola Razr XT910i, Samsung Galaxy S3, Sony Ericsson X8, Nexus 4,HTC wildfire S, Sony Ericsson Neo-V, Nexus 5, Blacview JK809, Lenovo A820, Lenovo A760, Oppo Find 7a, Jiayu G2F, Xiaomi Hongmi 1S, THL T6s pro, Umi Zero, Cubot S200, Meizu MX4, Cubot X9, Kingzone Z1, Ulefone be pure, LG G flex 2, Xiaomi Mi Note, Xiaomi Mi Note Pro, Huawei P8 lite, Meizu m2 Note, Moto X style, Letv One Pro, Nexus 6P, Note 5, Xiaomi Redmi 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antdel_ Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 Έχω ήδη στείλει στην meizu να με ενημερώσουν για αυτό το θέμα, αλλά κ πάλι θα έχω εγγύηση, θα πάει ο κινέζος το τηλέφωνο στο κατάστημα κ του δίνουν άλλο...έτσι λειτουργεί νομίζω η εταιρία, με αντικατάσταση! 318 +10 μεταφορικά για όλο το πακέτο...δλδ ακουστικά κ screen protector για το άσπρο! Νομίζω ότι αξίζει Ακομα και αν ειναι αποδεδειγμενη η αξιοπιστια του εν λογω τυπου (μυστικος πρακτωρ; :) ) θα ελεγα οχι για μενα...προτιμω αξιοπιστο κινεζομαγαζο. Διαβασε προσεκτικα τους ορους της εγγυησης απο εκει που προκειται να το παρεις πρωτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miketra Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 Είναι το επίσημο μαγαζί της εταιρίας! Είναι συνεργάτης φίλου μου κ όχι ο θού βού!! χαχαχαχαχαχα Θα επικοινωνήσω με το support της εταιρίας να εξακριβώσω εάν κ εφόσον υπάρχει εγγύηση... (έχω ήδη στείλει email κ περιμένω απάντηση) :) Παράθεση Sony Ericsson X10, HTC Desire, Huawei Ideos X5, Sony Ericsson X10 mini, Motorola Razr XT910i, Samsung Galaxy S3, Sony Ericsson X8, Nexus 4,HTC wildfire S, Sony Ericsson Neo-V, Nexus 5, Blacview JK809, Lenovo A820, Lenovo A760, Oppo Find 7a, Jiayu G2F, Xiaomi Hongmi 1S, THL T6s pro, Umi Zero, Cubot S200, Meizu MX4, Cubot X9, Kingzone Z1, Ulefone be pure, LG G flex 2, Xiaomi Mi Note, Xiaomi Mi Note Pro, Huawei P8 lite, Meizu m2 Note, Moto X style, Letv One Pro, Nexus 6P, Note 5, Xiaomi Redmi 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sam28 Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 Άνοιξαν τα orders στο official site meizu mart ΑΛΛΑ κατι περίεργα λεει απο κατω... οτι θα το στείλουν... ΚΑΠΟΤΕ... To minideal υποστηρίζει οτι εχει stock αλλα σε απαγορευτική τιμη για resseler που το πηρε 230ευρω... Γενικά η απόκτηση του φανταζει δύσβατο βουνο...ποσο μάλλον για λευκη έκδοση...αν ειναι να περιμένουμε 3 μηνες παίρνουμε και τίποτα αλλο μεχρι τοτε...Α ρε meizu.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xasta11 Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 Άνοιξαν τα orders στο official site meizu mart ΑΛΛΑ κατι περίεργα λεει απο κατω... οτι θα το στείλουν... ΚΑΠΟΤΕ... To minideal υποστηρίζει οτι εχει stock αλλα σε απαγορευτική τιμη για resseler που το πηρε 230ευρω... Γενικά η απόκτηση του φανταζει δύσβατο βουνο...ποσο μάλλον για λευκη έκδοση...αν ειναι να περιμένουμε 3 μηνες παίρνουμε και τίποτα αλλο μεχρι τοτε...Α ρε meizu.... θα το στειλοθν μεσα στον Οκτώβρη λέει ρε φίλε. Παράθεση Apple :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts